simba έγραψε:γιατι εχει δειξει οτι και προσωπικη ενεργεια εχει και υδραυλικος σε κλειστους χωρους ειναι
Τι είναι;;;

Σαρδάμ είναι αυτό ή νεολογισμός του 2015 που δεν πρόλαβα να ακούσω προτού φύγω;
simba έγραψε:γιατι εχει δειξει οτι και προσωπικη ενεργεια εχει και υδραυλικος σε κλειστους χωρους ειναι
Αν αυτα καταλαβες, τοτε λυπαμαι αδυνατω να σε βοηθησω...ace79grpaok έγραψε:Δικαίωμα μου να μην θέλω να κάνω υπομονή κι να θέλω και 3 παίκτες ονόματα και όχι αγνωστους που ΜΠΟΡΕΙ να πιάσουν αν αυτό για κάποιους ειναι τόσο κακό πρόβλημα τους όπως και πρόβλημα μου ειναι όταν ο χ ψ ω εδώ μέσα λεει ότι πήραμε τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ,δηλαδή όταν λεει κάποιος τι παικταράδες πήραμε και έτσι ο ζαιρο και αλλιώς ο τσιμιροτ και νέος μπαλοτελι ο μποακιε εγώ να τον λέω σταματα με τα έχεις κάνει ζεπελιν με την υπεραισιόδοξισ σου?δεν νομίζω τακη
Ποιος καμορα ραπτοπουλος και πάνω ,έχω άδικο σε αυτά που λέω?με επιχειρήματα και όχι αφορισμούς επειδή δεν συμφωνούμεsimba έγραψε:Αν αυτα καταλαβες, τοτε λυπαμαι αδυνατω να σε βοηθησω...ace79grpaok έγραψε:Δικαίωμα μου να μην θέλω να κάνω υπομονή κι να θέλω και 3 παίκτες ονόματα και όχι αγνωστους που ΜΠΟΡΕΙ να πιάσουν αν αυτό για κάποιους ειναι τόσο κακό πρόβλημα τους όπως και πρόβλημα μου ειναι όταν ο χ ψ ω εδώ μέσα λεει ότι πήραμε τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ,δηλαδή όταν λεει κάποιος τι παικταράδες πήραμε και έτσι ο ζαιρο και αλλιώς ο τσιμιροτ και νέος μπαλοτελι ο μποακιε εγώ να τον λέω σταματα με τα έχεις κάνει ζεπελιν με την υπεραισιόδοξισ σου?δεν νομίζω τακη
Δεν πειραζει, γινε ο καμορα των φορουμ μας..
Όχι ρεMANIAKOS έγραψε:pgetsos έγραψε:ΜπερμπατοφMANIAKOS έγραψε:Για τον 14 λες; pgetsos
Για την ανάλυση του Καίσαρη εννοούσα , εχει ενα άρθρο για σαλπι και τη φαγωμάρα μας
Αδικο σε καποια οντως εχεις οταν λες για σαπιοπρωταθληματα και σαπακια..ace79grpaok έγραψε:Ποιος καμορα ραπτοπουλος και πάνω ,έχω άδικο σε αυτά που λέω?με επιχειρήματα και όχι αφορισμούς επειδή δεν συμφωνούμεsimba έγραψε:Αν αυτα καταλαβες, τοτε λυπαμαι αδυνατω να σε βοηθησω...ace79grpaok έγραψε:Δικαίωμα μου να μην θέλω να κάνω υπομονή κι να θέλω και 3 παίκτες ονόματα και όχι αγνωστους που ΜΠΟΡΕΙ να πιάσουν αν αυτό για κάποιους ειναι τόσο κακό πρόβλημα τους όπως και πρόβλημα μου ειναι όταν ο χ ψ ω εδώ μέσα λεει ότι πήραμε τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ,δηλαδή όταν λεει κάποιος τι παικταράδες πήραμε και έτσι ο ζαιρο και αλλιώς ο τσιμιροτ και νέος μπαλοτελι ο μποακιε εγώ να τον λέω σταματα με τα έχεις κάνει ζεπελιν με την υπεραισιόδοξισ σου?δεν νομίζω τακη
Δεν πειραζει, γινε ο καμορα των φορουμ μας..