Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

simba έγραψε:γιατι εχει δειξει οτι και προσωπικη ενεργεια εχει και υδραυλικος σε κλειστους χωρους ειναι

Τι είναι;;; :o
Σαρδάμ είναι αυτό ή νεολογισμός του 2015 που δεν πρόλαβα να ακούσω προτού φύγω;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σκοκο :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτη τη βλακεια ρε παιδια "τελος το φορουμ επειδη ειναι καποιοι γκρινιαρηδες" πως σας ηρθε και τη λετε; δηλαδη το φορουμ τι φταιει; προωθει τη γκρινια;
Μεχρι χτες μας λεγανε οτι αβανταρουμε τους αχρηστους και τωρα το αντιθετο;

Δηλαδη ελεος. Ειναι και σταση ζωης . Αυτη η ευκολη παραιτηση αντι να συμβαλλεις στην ανατροπη μιας αρρωστημενης προσεγγισης δε βγαζει πουθενα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ace79grpaok έγραψε:Δικαίωμα μου να μην θέλω να κάνω υπομονή κι να θέλω και 3 παίκτες ονόματα και όχι αγνωστους που ΜΠΟΡΕΙ να πιάσουν αν αυτό για κάποιους ειναι τόσο κακό πρόβλημα τους όπως και πρόβλημα μου ειναι όταν ο χ ψ ω εδώ μέσα λεει ότι πήραμε τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ,δηλαδή όταν λεει κάποιος τι παικταράδες πήραμε και έτσι ο ζαιρο και αλλιώς ο τσιμιροτ και νέος μπαλοτελι ο μποακιε εγώ να τον λέω σταματα με τα έχεις κάνει ζεπελιν με την υπεραισιόδοξισ σου?δεν νομίζω τακη
Αν αυτα καταλαβες, τοτε λυπαμαι αδυνατω να σε βοηθησω...

Δεν πειραζει, γινε ο καμορα των φορουμ μας..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

simba έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Δικαίωμα μου να μην θέλω να κάνω υπομονή κι να θέλω και 3 παίκτες ονόματα και όχι αγνωστους που ΜΠΟΡΕΙ να πιάσουν αν αυτό για κάποιους ειναι τόσο κακό πρόβλημα τους όπως και πρόβλημα μου ειναι όταν ο χ ψ ω εδώ μέσα λεει ότι πήραμε τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ,δηλαδή όταν λεει κάποιος τι παικταράδες πήραμε και έτσι ο ζαιρο και αλλιώς ο τσιμιροτ και νέος μπαλοτελι ο μποακιε εγώ να τον λέω σταματα με τα έχεις κάνει ζεπελιν με την υπεραισιόδοξισ σου?δεν νομίζω τακη

Ποιος καμορα ραπτοπουλος και πάνω ,έχω άδικο σε αυτά που λέω?με επιχειρήματα και όχι αφορισμούς επειδή δεν συμφωνούμε
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αυτοι που κραζουν την πολιτικη των μεταγραφων και το καθε τι που κινειται
ειναι το ιδιο κουραστικοι με αυτους που κραζουν αυτους που κραζουν, και βγαζουν και ΠΑΟΚομετρα
οτιδηποτε γραπτο με επιχειρηματα, ειναι αποδεκτο, οι αλλαλαγμοι και οι φωνες και οι ειρωνιες δε βοηθανε πουθενα
ματς παιζει η ομαδα, ξεκολλατε
στις μεταγραφες τα κενα ειναι γνωστα, το εχει πει και ο ιδιος ο Τουντορ οτι θελει σεντερ φορ
αν τον θεωρει τον μαυρουκο καλυτερο του Κλαους (για ν ανεβεις και επιπεδο) ε παμε πασο
η ιστορια θα τον κρινει
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Το αν ειναι παικταραδες ή οχι θα το μαθουμε στο μελλον. Ο λογος για τον οποιο εγω προσωπικα ειμαι αισιοδοξος ειναι γιατι βλεπω οτι η λογικη με την οποια εγιναν αυτες οι κινησεις εχει βαση. Επιλεχθηκαν λογω συγκεκριμενων χαρακτηριστικων (νεοι με διαθεση κ κινητρο, αθλητικοι, σχετικα γρηγοροι κ μεταπωλητικη αξια) κ οχι μονο λογω ονοματος κ προηγουμενης καριερας.

Αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο νατχο, νομποα, ινσαουραλντε, μαρτενς, μαντουρο κ ενα σωρο αλλοι δεν επιασαν. Ειχαν ονομα, αλλα δεν υπηρχε πλανο στην αποκτηση τους, απλα ηρθαν για να ικανοποιησει την ακορεστη διψα του κοσμου για ονοματα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

MANIAKOS έγραψε:
pgetsos έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Για τον 14 λες; pgetsos
Μπερμπατοφ

Για την ανάλυση του Καίσαρη εννοούσα , εχει ενα άρθρο για σαλπι και τη φαγωμάρα μας :D
Όχι ρε

Το προηγούμενο, για τις μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

A ok :D
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ace79grpaok έγραψε:
simba έγραψε:

Ποιος καμορα ραπτοπουλος και πάνω ,έχω άδικο σε αυτά που λέω?με επιχειρήματα και όχι αφορισμούς επειδή δεν συμφωνούμε
Αδικο σε καποια οντως εχεις οταν λες για σαπιοπρωταθληματα και σαπακια..

Αλλα κ σ'αυτα που δεν εχεις αδικο (την αναγκη για 2-3πρωταθλητες να πλαισιώσουν τους νεους),
το χανεις τελείως με τους αφορισμους, τις προκλητικες υπερβολες και την καταστροφολογια..
Και οπως ειπες βγαζεις αντιδραση σε οσους εκφραζονται με ελπιδα για το νεο εγχειρημα,επειδη νομιζεις οτι
μαζευτηκαμε ξαφνικα ολοι κ γιναμε πανηγυρτζιδες για τις μεταγραφες..

Ξαναδιαβασε ηρεμα το ποστ μου με τα νηφαλια επιχειρηματα π παραθεσα απο τοσα παιδια αλλα και τα λογια μου στο τελος για καλοπροαιρετη προσεγγιση και οχι αφορισμους,
και θα καταλαβεις..
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Διαβάζω πως η κουλα θελει τον Ντεβιτς για αντιΤζιμπουρ.

Πόσα παίρνει ο Τζιμπουραρος για να έρθει ο Σερβος αντικαταστατης του;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Πηραμε ολο το μαρκετ πουλ. Φερε 2 παιχταραδες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ξεχνας τον Αστερα.
Άβαταρ μέλους
alp920