380000 ηθελε και να σου πω κατι 38 χρονων ειναι και εχω αλλους 3 εκειpaokovios1974 έγραψε:Λιγο υπομονη και με τον λινο δεν ειμαι σιγουρος οτι τελειωσε το θεμα μπορει να εχουμε καμια ανατροπη,ουτως η αλλως, lino respectace79grpaok έγραψε:τουλαχιστον ο ρατ δεν ειναι γατακι ,λινο 380000 ηθελες?πηγαινε στην ξανθη τωρα ριβαλντο νο2
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
εσυ που ξες ποσα ηθελε; η μηπως σου τα ειπε κανας αρδ, οπως και του Παρτιζάνου; έτσι, για να έχουν μια φτιαχτή δικαιολογία για να μπορούν να τους στείλουν χωρίς τις αναταράξεις που προκάλεσε η φυγή πχ του Γκαρσία. λεω εγω τωρα.....ace79grpaok έγραψε:τουλαχιστον ο ρατ δεν ειναι γατακι ,λινο 380000 ηθελες?πηγαινε στην ξανθη τωρα ριβαλντο νο2
κρατα τωρα τον υπερπαιχταρα Σπυροπουλο για αλλα 2 χρονια με 250 το ετος και ασε το Λινο. αλλωστε ο πρωτος προσέφερε περισσότερα. μην σου πω ότι ήταν ΠΑΟΚτσάκι απο τα γεννοφάσκια του......
- ace79grpaok
νικος σπυροπουλος οεεοεοεοεοεοοεοεοεοεοςοςK_geo έγραψε:εσυ που ξες ποσα ηθελε; η μηπως σου τα ειπε κανας αρδ, οπως και του Παρτιζάνου; έτσι, για να έχουν μια φτιαχτή δικαιολογία για να μπορούν να τους στείλουν χωρίς τις αναταράξεις που προκάλεσε η φυγή πχ του Γκαρσία. λεω εγω τωρα.....ace79grpaok έγραψε:τουλαχιστον ο ρατ δεν ειναι γατακι ,λινο 380000 ηθελες?πηγαινε στην ξανθη τωρα ριβαλντο νο2
κρατα τωρα τον υπερπαιχταρα Σπυροπουλο για αλλα 2 χρονια με 250 το ετος και ασε το Λινο. αλλωστε ο πρωτος προσέφερε περισσότερα. μην σου πω ότι ήταν ΠΑΟΚτσάκι απο τα γεννοφάσκια του......

Περισυ ήταν 37 και έκανε ρομπα τους άλλους τρεις εκεί. Λογικά και σένα μαζί.
Edit ε τι να κάνουμε κύριε μοδερατορα μου, ο κύριος ειρωνεύεται το στολίδι, τον παίκτη πρότυπο, έμεινε και τίποτα άλλο;
Είτε μείνει είτε φύγει, σεβασμός. Αυτό.
Edit ε τι να κάνουμε κύριε μοδερατορα μου, ο κύριος ειρωνεύεται το στολίδι, τον παίκτη πρότυπο, έμεινε και τίποτα άλλο;
Είτε μείνει είτε φύγει, σεβασμός. Αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DASKALOS4 την Τρί 08 Ιούλ 2014, 18:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ace79grpaok
ας τον βαλσαμοσουμε να παιζει εως τα 80DASKALOS4 έγραψε:Περισυ ήταν 37 και έκανε ρομπα τους άλλους τρεις εκεί. Λογικά και σένα μαζί.

- sourmenetes
- Moderator
+12arisk έγραψε:Στους περισσότερους απο τους μικρούς μας... Φάνηκε κάποιος καπου...; Ενας Ιντζιδης ηταν υποφερτος και ενας Πελκας ηταν καλός (στο λιγο που έπαιξε)... Εχουμε ενα ΑΔΕΙΟ ρόστερ και λέμε να κάνουμε ακομα 4-5 μεταγραφές (ποσεεεεες;;) για να καλύψουμε λέει τα κενά... Μα ποια κενά να πρωτοκαλυψουμε...; Εχουμε ενα στόπερ (αντί για τέσσερα), κανενα εξτρεμ (άντε ενα να σας κανω το χατήρι, αντί για τέσσερα), ενα οκτάρι (απο τα τρία που χρειάζονται), τρία φορ χωρις προσωπική ενέργεια (δηλαδη τρεις ίδιου τύπου)... Θα μας ξαναπερασει ο Αλαφουζος και θα γελάνε και οι ρεγγες...
Ε και για να ειμαστε και on topic, ΜΕΓΕΙΑ...
ΚΑι αριθμητικα ειμαστε πολλοι , αυτό είναι επιπλέον πρόβλημα.....διαβαζω ότι εφυγε η φυρα....μαλλον το αντιθετο εγινε...νατχο στοχ λουκας ινσαουραλδε, λινο βουκα ακομα και κατσουρ θα βαλω....ειχαν ποιοτητα...
το σημερινο ροστερ είναι ο κιτσιου , ο βιτορ ο ρατ , το ερωτηματικο μαντουρο, τζιολης, κατσε ερωτηματικο μαρτενς και οι ατεχνοι φορ......ενώ ο βαζελακος παιζει με Μπεργκ..
δεν ξερω τι περιμενουν κποι από τους νεους μας που δεν ειχαν συμμετοχες....αυτοοι είναι μπονους ΑΝ προσφερουν..
- thanos-xanthi
γενικα το να στηριξεις τον σχεδιασμο σου σε πιτσιρικαδες δεν ειναι το απολυτα υγιες...
δε πιστευω οτι θα γινει ετσι
κινδυνευεις να τους καψεις
χιλιες φορες καλυτερα θα εξελιχτουν, κοντα σε εμπειρους καλους παιχτες, στον ρατ, οχι τον σπυροπουλο
διπλα σε καλο εξτρεμ, οχι στον σαλπι
δε πιστευω οτι θα γινει ετσι
κινδυνευεις να τους καψεις
χιλιες φορες καλυτερα θα εξελιχτουν, κοντα σε εμπειρους καλους παιχτες, στον ρατ, οχι τον σπυροπουλο
διπλα σε καλο εξτρεμ, οχι στον σαλπι
-
Ασχετο αλλα να καθομαστε να μιλάμε για μεταγραφές του ΠΑΟΚ να βριζουμε την διοικηση ,να γκρινιάζουμε όταν έχουν αποκαλυφτει τερατα και σημεια το θεωρω λιγο χαμενος χρόνος, στηριξη στην ομαδα μας και ας παιζει και ο φουφουτος .... Μακαρι να είχα την δυνατοτητα να παρω διαρκειας....
- Περιπτερος
Λαζαρ επισης δεν ηταν φυρα, Βουκιτς, Λινο ...
2 μεταγραφες εχει κανει η ομαδα και εχει διακοψει με 16 παικτες ... .
Το Σαββατο στην Ολλανδια εχουμε φιλικο .... .
- Περιπτερος
Εγω ακουσα οτι θελει 170.000 και του δινουν 100.ace79grpaok έγραψε:380000 ηθελε και να σου πω κατι 38 χρονων ειναι και εχω αλλους 3 εκειpaokovios1974 έγραψε:Λιγο υπομονη και με τον λινο δεν ειμαι σιγουρος οτι τελειωσε το θεμα μπορει να εχουμε καμια ανατροπη,ουτως η αλλως, lino respectace79grpaok έγραψε:τουλαχιστον ο ρατ δεν ειναι γατακι ,λινο 380000 ηθελες?πηγαινε στην ξανθη τωρα ριβαλντο νο2
Απο που προεκυψε το 380 ?
- paokovios1974
Συνεχιστε την μιρλα αδερφια ο ΒΜ γινεται καθε μερα και ποιο χαρουμενος
- sourmenetes
- Moderator
Οι λαζαρ,λινο,βουκιτς δεν ειναι φυρα αλλα δεν πρεπει να στηριχτεις σε αυτους..ως βοηθητικες λυσεις ναι.το τι θα γινει θα το δουμε.Περιπτερος έγραψε:Λαζαρ επισης δεν ηταν φυρα, Βουκιτς, Λινο ...
Ολοι οι υπολοιποι ητανε πλεον για δρομο και καλως χαιρετησανε.
Δηλαδη αν μεχρι την πεμπτη κλεισουν 3 μεταγραφες θα ειμαστε οκ..???
Ηρεμηστε λιγο.καλυτερα να περιμενεις εναν παιχτη της ταξης του 7 μια βδομαδα παρα να παρεις ενα παιχτη της ταξης του 5..
Εκει ειναι ολο το ρεζουμε...ο κοσμος μπορει να θελει τωρα μεταγραφες αλλα το τεχνικο τιμ πρεπει να λειτουργησει σωστα..κανενας μεγαλος παιχτης ρεν κλεινει ετσι ευκολα..
Ας περιμενουμε και στο τελος κανουμε ταμειο..φιλικα θα δοθουν αρκετα..