Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
@xrisitsapa sorry αλλά νοέμβριο δεκέμβριο δεν είδε κανένας και δεν είχαμε κανένα ζήτημα ούτε φυσικής κατάστασης ούτε τραυματισμών.
Από κει και πέρα η διαφορά ενός εξειδικευμένου καταρτισμένου ανθρώπου είναι αυτή ακριβώς.
Εσύ μπορεί να βλέπεις ένα χειρουργο να κάνει τη δουλειά του με έναν υστέρη αλλά τα αποτελέσματα εάν η δουλειά που κάνει είναι σωστή ή όχι μπορείς να τα κρίνεις μόνο εκ των υστέρων
Από κει και πέρα η διαφορά ενός εξειδικευμένου καταρτισμένου ανθρώπου είναι αυτή ακριβώς.
Εσύ μπορεί να βλέπεις ένα χειρουργο να κάνει τη δουλειά του με έναν υστέρη αλλά τα αποτελέσματα εάν η δουλειά που κάνει είναι σωστή ή όχι μπορείς να τα κρίνεις μόνο εκ των υστέρων
Κατόπιν εορτής ο τειλορ είναι αμπαλος. Το βασικό αριστερό μπακ της Σέλτικ έφερες, όχι το αριστερό μπακ του 5ου της Σκωτίας, όπως αυτοί που ζηλεύουν μερικοί. Ανώτερο ρόστερ είχαμε απ τον ανταγωνισμό, λίγο τα παραπάνω ματς, λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η εμπιστοσύνη που χάθηκε στους παίκτες δεύτερης γραμμής μετά την 4αρα στη λειβαδια, φτάσαμε στο τωρινό σημείο. Με ψυχραιμία και με 7-8 κινήσεις μπορείς να χτίσεις ομαδάρα για του χρόνου. Χωρίς το κύπελλο δεν ξέρω αν υπάρχει η ψυχραιμία να γίνει αυτό.black death έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 18:48Αυτο δεν ισχυει νουνιες και το ξερεις. 3 μηνες εψαχναν 6αρι playmaker και τελικα ηρθε 8αρι box to box. Εψαχναν αριστερο μπακ και ήρθε ενας σκωτσεζος που αμφιβάλλω αν θα επαιζε βασικος στον ατρομητο. Ο ΤΔ ειχε κανει δηλωση ότι θελουν αλλες 2-3 μεταγραφικες για να φτασουν στο επιθυμητό σημειο. Θεωρητικα πιο πολλα θελω του λουτσεσκου ικανοποιήθηκαν. Απλα ειναι πολυ προφανες οτι ο ενας προπονητης εκανε καλυτερη δουλεια στη διαχείριση του ροστερ.nunies4 έγραψε: Δευ 20 Απρ 2026, 15:04 ικανοποιησε ολα τα θελω του σχεδιασμου του ΤΔ και του νεου προπονητη. Μα ολα.
Τι χρεώνουμε στη διοίκηση ρωτάς? Τα πάντα. Τι ακριβώς να μη χρεώσουμε ? Σε τι ακριβώς δεν ευθύνεται?
Ποιος είναι υπεύθυνος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας?
Ποιος είναι υπεύθυνος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας?
-
leomatos88
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος leomatos88 την Κυρ 26 Απρ 2026, 19:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει το τερματίσατε με τον παικταρα Τειλορ ..
Όπως τότε που προσπαθούσατε να πείσετε για τον Μπακαγιόκο επειδή είχε καλύτερο βιογραφικό από τον Μειτε
Έχουμε την πίκρα μας, μας τρολαρετε κιολας
Όπως τότε που προσπαθούσατε να πείσετε για τον Μπακαγιόκο επειδή είχε καλύτερο βιογραφικό από τον Μειτε
Έχουμε την πίκρα μας, μας τρολαρετε κιολας
Καλά και ο τσαλοφ στην τσσκα μοσχας επαιζε. Ε δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Το ίδιο και ο Τειλορ. Με τέταοι σωματοδομή το ταβάνι του στο ελληνικο πρωτάθλημα είναι πολυ μέτριο. Το θέμα δεν είναι τόσο ο παίκτης σαν μονάδα, όσο το πόσο ταιριάζει στο πλάνο και στο παιχνίδι του κοουτς. Γιαυτό και το " 2 μεταγραφές θα άλλαζαν κάτι;" δεν έχει πολύ νόημα σαν ερώτηση. Εξαρτάται. Αν η μία απο αυτές ηταν ένας αντιΜειτε, που όλο το gameplan του λουτσεσκου καλως η κακως βασίζεται πάνω του τότε ναι, θα έκαναν διαφορά.margas έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:10
Κατόπιν εορτής ο τειλορ είναι αμπαλος. Το βασικό αριστερό μπακ της Σέλτικ έφερες, όχι το αριστερό μπακ του 5ου της Σκωτίας, όπως αυτοί που ζηλεύουν μερικοί. Ανώτερο ρόστερ είχαμε απ τον ανταγωνισμό, λίγο τα παραπάνω ματς, λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η εμπιστοσύνη που χάθηκε στους παίκτες δεύτερης γραμμής μετά την 4αρα στη λειβαδια, φτάσαμε στο τωρινό σημείο. Με ψυχραιμία και με 7-8 κινήσεις μπορείς να χτίσεις ομαδάρα για του χρόνου. Χωρίς το κύπελλο δεν ξέρω αν υπάρχει η ψυχραιμία να γίνει αυτό.
Δεν βαρεθήκαμε σε κάθε μεταγραφική σαιζόν να αλλάζουμε τα νούμερα αθλητών που θα μας αλλάξουν εικόνα?
7-8 για του χρόνου, τρείς κινήσεις τον χειμώνα και πάει λέγοντας όταν τα θέματα είναι πολλά και ποικίλα.
Ποιός προπονητής, τ.δ? Ποιός τους επιλέγει?
Πότε τους πληρώνεις να μπουν στο αεροπλάνο? Τύπου τεηλορ; Ιβανουσετς?
Σου βγαίνουν όλες? Πόσες?
Δανεικούς φέρνεις? Αν ναι, τους χρησιμοποιείς?
Αν δεν σου βγει κάποιος παίζει? Βλέπε τσαλοφ!!
Οι ακαδημίες οκ? Δεν χρειάζονται βελτίωση, άλλη οπτική και τακτική?
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα θέματα.
7-8 για του χρόνου, τρείς κινήσεις τον χειμώνα και πάει λέγοντας όταν τα θέματα είναι πολλά και ποικίλα.
Ποιός προπονητής, τ.δ? Ποιός τους επιλέγει?
Πότε τους πληρώνεις να μπουν στο αεροπλάνο? Τύπου τεηλορ; Ιβανουσετς?
Σου βγαίνουν όλες? Πόσες?
Δανεικούς φέρνεις? Αν ναι, τους χρησιμοποιείς?
Αν δεν σου βγει κάποιος παίζει? Βλέπε τσαλοφ!!
Οι ακαδημίες οκ? Δεν χρειάζονται βελτίωση, άλλη οπτική και τακτική?
Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα θέματα.
- Amsterdamer_87
Εγω προσωπικα Ναι τον θεωρω πολυ καλυτερο και πιο καταρτισμενο..embuji έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 17:43 Θεωρεις τον Βλανταν καλυτερο προπονητη του Λουτσεσκου; Εγω να σε πω, οχι. Το θεμα ειναι να ερθει ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ προπονητης του Λουτσεσκου.
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- namisenoiazei
Στην τσσκα μιας Ρωσίας που είναι αποκλεισμένη απ την Ευρώπη όμως. Γενικά νομίζω οι περισσότεροι ήμασταν χαρούμενοι όταν ακούσαμε ότι παίρνουμε το βασικό αριστερό μπακ ομάδας τσλ. Τελικά δεν ταίριαξε και σε αυτό φταίει το σκαουτινγκ. Σαν λογική με βάση το βιογραφικό και τις παραστάσεις ήταν σωστή μεταγραφή.Kostas_FI έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:20Καλά και ο τσαλοφ στην τσσκα μοσχας επαιζε. Ε δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Το ίδιο και ο Τειλορ. Με τέταοι σωματοδομή το ταβάνι του στο ελληνικο πρωτάθλημα είναι πολυ μέτριο. Το θέμα δεν είναι τόσο ο παίκτης σαν μονάδα, όσο το πόσο ταιριάζει στο πλάνο και στο παιχνίδι του κοουτς. Γιαυτό και το " 2 μεταγραφές θα άλλαζαν κάτι;" δεν έχει πολύ νόημα σαν ερώτηση. Εξαρτάται. Αν η μία απο αυτές ηταν ένας αντιΜειτε, που όλο το gameplan του λουτσεσκου καλως η κακως βασίζεται πάνω του τότε ναι, θα έκαναν διαφορά.margas έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:10
Κατόπιν εορτής ο τειλορ είναι αμπαλος. Το βασικό αριστερό μπακ της Σέλτικ έφερες, όχι το αριστερό μπακ του 5ου της Σκωτίας, όπως αυτοί που ζηλεύουν μερικοί. Ανώτερο ρόστερ είχαμε απ τον ανταγωνισμό, λίγο τα παραπάνω ματς, λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η εμπιστοσύνη που χάθηκε στους παίκτες δεύτερης γραμμής μετά την 4αρα στη λειβαδια, φτάσαμε στο τωρινό σημείο. Με ψυχραιμία και με 7-8 κινήσεις μπορείς να χτίσεις ομαδάρα για του χρόνου. Χωρίς το κύπελλο δεν ξέρω αν υπάρχει η ψυχραιμία να γίνει αυτό.
Πάντα θα υπαρχουν ανορθογραφιες και αστοχίες σε όλα τα ρόστερ και όλους τους σχεδιασμούς.
Φέτος έγιναν οι πιο ορθολογικές κινήσεις εδώ και αρκετά χρόνια και το ρόστερ ήταν στο ίδιο ή και καλύτερο επίπεδο από τον ανταγωνισμό.
Οι μαζεμένοι τραυματισμοί θα κόστιζαν σε κάθε ομάδα και είναι θέμα της διαχείρισης του αγωνιστικου το γιατί συνέβησαν και αν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση καλύτερα. Μου φαίνεται πολύ δύσκολη συνθήκη για να τα ρίξω ευκολα σε ένα πρόσωπο ή μια μεταγραφη.
Φέτος έγιναν οι πιο ορθολογικές κινήσεις εδώ και αρκετά χρόνια και το ρόστερ ήταν στο ίδιο ή και καλύτερο επίπεδο από τον ανταγωνισμό.
Οι μαζεμένοι τραυματισμοί θα κόστιζαν σε κάθε ομάδα και είναι θέμα της διαχείρισης του αγωνιστικου το γιατί συνέβησαν και αν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση καλύτερα. Μου φαίνεται πολύ δύσκολη συνθήκη για να τα ρίξω ευκολα σε ένα πρόσωπο ή μια μεταγραφη.
Με εξαίρεση το ματς με αεχ τις προάλλες και το ματς με τις 8 απουσίες με τη Θέλτα, ο ΠΑΟΚ με τους ανάξιους διοικούντες, προπονητές και παίκτες αλλά τους άξιους οπαδούς, ήταν καλύτερος του αντιπάλου.
Εντάξει οι τραυματισμοί και όλα τα τραγικά που μας συνέβησαν αλλά το ότι η ομάδα δεν μπορεί να τρέξει στο πιο κρίσιμο σημείο είναι ευθύνη καποιων
Με Αλμέιδα είχαν τραυματισμούς, το καλοκαίρι το αντιλαμβάνεται ο Νίκολιτς και χώνει γκάζια για την περίπτωση του Περειρα που έμεινε εκτός 1.5 μήνα. Αποτέλεσμα? Αλλαγή γιατρού και όλα πένα.renegade έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:08 @xrisitsapa sorry αλλά νοέμβριο δεκέμβριο δεν είδε κανένας και δεν είχαμε κανένα ζήτημα ούτε φυσικής κατάστασης ούτε τραυματισμών.
Πως κρίνουμε το αν είναι καλύτερος ο ένας από τον άλλο;Amsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 19:23Εγω προσωπικα Ναι τον θεωρω πολυ καλυτερο και πιο καταρτισμενο..embuji έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 17:43 Θεωρεις τον Βλανταν καλυτερο προπονητη του Λουτσεσκου; Εγω να σε πω, οχι. Το θεμα ειναι να ερθει ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ προπονητης του Λουτσεσκου.
Από τίτλους; Στα ίδια πρέπει να είναι.
Από παραστάσεις ανταγωνιστικου πρωτάθληματος; Ελλάδα Ρωσία Αγγλία Ισραήλ Αραβία. Πάνω κάτω τα ίδια ίσως.
Από στυλ παιχνιδιού; Τα δύο άκρα και ξεκάθαρα υποκειμενικό τι αρέσει στον καθένα. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το στυλ του Ίβιτς όχι του Ραζβαν.