Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Ο Μισιτς ρε παιδια ζητουσε 1.5 ακατεβατα.Θα τα δινατε εσεις?

Ο Μισιτς που έχασε τα αβγά και τα πασχάλια στην Τούμπα το χειμώνα, θα παίζει ομίλους chl ,φέτος.
Άσχετο,προχωράμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αν έρθει εν τέλει ο Σου, μετά από τέτοιο σπαζοπ@υτσι, φοβάμαι μην έχει την τύχη του Βέρνμπλουμ. Ειλικρινά, επειδή ΠΑΟΚ είσαι, τέτοια σαπουνόπερα μη μας φέρει καμιά κατραπακιά άνευ προηγουμένου.

Συμφωνώ σε σχεδόν απόλυτο βαθμό με Τζόσουα σχετικά με τη στάση του Λουτσέσκου στην υπόθεση αυτή. Τον σέβομαι πάρα πολύ, τον εκτιμώ ακόμα περισσότερο, αναγνωρίζω πως καταφέρνει το σχεδόν μάξιμουμ με το υλικό που του δίνεται κάθε χρόνο κλπ. Αλλά, ΑΝ υπάρχει δυσθυμία απέναντι στον Μεϊτέ για τον όποιον λόγο από την πλευρά Σαββίδη και δεν προχωρά τη συγκεκριμένη υπόθεση, οφείλει είτε να διαμηνύσει την όποια δυσαρέσκειά του ιδιωτικά στον Ιβάν, πείθοντάς τον να τελειώσει οριστικά το θέμα, είτε να δεχτεί το κόλλημα του ιδιοκτήτη και να προχωρήσουμε τη ζωή μας επιτέλους. Δε νοείται δημοσίως να συνεχίζεται αυτή η προσβλητική για τον ΠΑΟΚ κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ε το ιδιο δηλαδη με τον Μειτε, απλα δεν σημαινει οτι δεν υπηρχαν αλλοι παικτες (πχ Μαριν παλι ακριβος) που πηραν εγκριση
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

joshua έγραψε:Ο Μισιτς ρε παιδια ζητουσε 1.5 ακατεβατα.Θα τα δινατε εσεις?
Ε δεν τα δίνεις για Μειτε, δεν τα δίνεις για Μισιτς, ε κάπου πρέπει να τα δώσεις ρε συ Josh.

Δεν λέμε να είναι όλες οι μεταγραφές επιλογές του προπονητή, που δεν είναι άλλωστε έτσι κι αλλιώς.

Ε σε αυτή την θέση που την θεωρεί νευραλγική, αυτόν τον συγκεκριμένο προπονητή με αυτά που έχει κάνει, ε βρες τρόπο και καν’ του το χατήρι.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Δηλαδή κάποιοι θεωρείται ότι ο Λουτσέσκου έχει φάει παπά από τον Μεϊτέ? Η στάση του προπονητή δείχνει ότι η υπόθεση είναι στο χέρι της διοίκησης και ότι δεν ενεργοποιείται με απόφαση άλλων (η λογική λέει του team Γιώργη). Ε σε αυτή την περίπτωση πολύ καλά κάνει και δεν είναι διαλλακτικός.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ε τότε να μην αποκτηθεί κανένας στο κέντρο. Δε γαμιέται, συνεχίζουμε ως είμαστε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

JohnDag έγραψε:
joshua έγραψε:Αν παρουμε Κολει θα πρεπει κατα τη γνωμη μου το δεξι στοπερ να ειναι καλο με τη μπαλα χαμηλα.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος προσωπικά ότι θα πάρουμε και δεύτερο στόπερ.

Εδώ που φτάσαμε και ενώ ξέρω ότι δεν είναι το ιδεατό αυτό που με καίει είναι οι δυο παίκτες που σίγουρα θα έρθουν (στόπερ και χάφ) να είναι όσο γίνεται καλύτερες επιλογές.

Μακάρι να ρθει και δεύτερο στόπερ αλλά με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν δεν ξέρω κατά ποσο είναι κάτι τέτοιο πιθανό.

Εκτός αν μιλάμε για κίνηση τύπου Σορετιρε, Γκόμεζ που θα έρθει με την γνώση ότι δεν θα είναι στην Ευρωπαϊκή λίστα για φέτος.

Αν πάμε σε τέτοια λύση υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 15/9.

Ή δύο στοπερ θα πάρεις ή δύο χαφ ,δεν υπάρχει κάτι άλλο και με δεδομένη τη μεταγραφή του Κολει, θέλεις οπωσδήποτε δεξί στοπερ,οπότε θα έρθει κάποιος για δεξιά, δε γίνεται να μείνεις με τον βιονικό Κετζιορα μόνο.
Δεν πιστεύω ότι θα κάνουνε τέτοιο χοντρό λάθος,πόσες φορές θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν παει ετσι...Δεν μπορει να λεμε ετσι απλα οτι χεστηκαμε αν δεν τον θελει αυτος που πληρωνει και δεν ειναι οτι ο Ιβαν εχει δωσει δικαιωμα οτι δεν πληρωνει απο εγωισμο και μονο...Εχει τους λογους του προφανως.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ευτυχώς τελειώνει αυτό το μαρτύριο. Όταν ξεκίνησαν οι μεταγραφές σας είπα με διαφορά ότι χειρότερο μπορεί να μου συμβεί μέσα στο καλοκαίρι και όλοι κραζατε και ήσασταν μεστην καυλα.
Έχω ένα σωρό προβλήματα και ασχολούμαι ένα καλοκαίρι με τον Μειτε. Στον ύπνο μου τον βλέπω μάγκες. Σοβαρά μιλάω . Και πάλι καλά που κράτησες με υπέρβαση Κοταρσκι ντελια . Με έναν μόνο κουλιερακη να φευγει και τον Μειτε έχουν γίνει τα νεύρα κρόσια . Άντε να τελειώνουμε να πανηγυρισω .
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Παιδιά το είπα και σε προηγούμενο σχόλιο.

Το ότι σήμερα έχουμε 26 Αυγούστου και αφενός ο παίκτης δεν έχει κλείσει πουθενά αφετέρου εμείς δεν έχουμε κλείσει αντικαταστάτη σημαίνει ένα και μόνο πράγμα.

Πρέπει να ενεργοποιηθεί η συμφωνία να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση.

Colley, Meite να τελειώνουμε με τα βασικά κενά και ας φέρουν ένα δεξί στόπερ προοπτικής στο στυλ του Άγγλου και του Μεξικανου για βάθος μετά.
San4

Δημοσίευση από San4 »

O Ιβαν για μενα ως ιδιοκτητης εχει καθε δικαιωμα να μην πληρωνει και απο εγωισμο. Απο την αλλη οταν δεν υπαρχει κανενα ονομα που ενθουσιαζει στα χαφ, εχει μεινει μια βδομαδα στις μεταγραφες, ο Μειτε ειναι διακαης ποθος του προπονητη, ειναι απο τα κορυφαια χαφ που ειχαμε και σε βιογραφικο και σε προσφορα, και θελουμε αυτην την μια πινελια για να κανουμε στεπ απ, η λογικη πρπει να πρυτανευσει του εγωισμου και ο Μειτε να ερθει. Φυσικα ολα αυτα με την προυποθεση οτι το μονο προβλημα ειναι καποιος εγωισμος απο την πλευρα του ιβαν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως με οσα εχουμε ζησει το καλοκαιρι χωρις βεβαια να γνωριζουμε τα παντα θα ετρεμα να δωσω τριετες στον Μειτε.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Τελειως ανοητη και ανουσια αυτη η συζητηση.

Τελη Αυγουστου και η ομαδα εχει μεινει με 3 χαφ
-ο Καμαρα που ειχε να παιξει 6 μηνες
-ο Οζντοεφ που περυσι βαφτιστηκε ανεπαρκης και απο αρχες Ιουνιου λεγαμε οτι θελουμε να τον ξεφορτωθουμε.
-ο Σβαμπ που ειναι και μιας ηλικιας (και θυμιζω πριν 2 χρονια απλα τον κρατησαμε για 4ο χαφ)

Εχει μεινει με 3 στοπερ
- Ο Μιχαιλιδης που προφανως δεν μπορει να αποτελει βασικη επιλογη, πολλα λαθη.
- ο Κεντζιορα που εχασε την προετοιμασια μεχρι να ολοκληρωθει η μεταγγραφη.
- ο Νασμπεργκ που εχει βαφτιστει ανεπαρκης απο την ιδια την ομαδα.

Με αυτους πηγαμε προκριματικα Τσουλου.

Πιστωνεται μια αποτυχια ο Ραζβαν που εχει μικρο μεριδιο ευθυνης.

Για να ανεβεις ενα σκαλι και να ξεφυγεις θελει πλανο και σοβαροτητα.
Πολυ καλα κανει και παραπονιεται ο Λουτσεσκου.

Αλλες εγγυησεις προφανως πηρε οταν αποφασισε να συνεχισει στην ομαδα, και αλλες συζητησεις εγιναν αρχες καλοκαιριου.

Λογικο ειναι, να ειναι φουλ εκνευρισμενος με το αποτελεσμα αλλα και τον αποκλεισμο απο το Τσουλου (φαινεται οτι δεν το εχει αποδεχτει ακομα)
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

JohnDag έγραψε:Παιδιά το είπα και σε προηγούμενο σχόλιο.

Το ότι σήμερα έχουμε 26 Αυγούστου και αφενός ο παίκτης δεν έχει κλείσει πουθενά αφετέρου εμείς δεν έχουμε κλείσει αντικαταστάτη σημαίνει ένα και μόνο πράγμα.

Πρέπει να ενεργοποιηθεί η συμφωνία να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση.
Δεν ρωτάω επιθετικά, ρωτάω επειδή είμαι άσχετος με αυτά.

Έχουμε συμφωνία με τον παίκτη που περιμένουμε να ενεργοποιήσουμε και εξαιτίας της αυτός δεν έχει κλείσει αλλού, αλλά αν μας τη βαρέσει τελευταία στιγμή μπορούμε να μην την ενεργοποιήσουμε και αυτός θα μείνει ξεκρέμαστος; Χαζός είναι; (ρητορικό το τελευταίο)
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

obanebane έγραψε:
JohnDag έγραψε:
joshua έγραψε:Αν παρουμε Κολει θα πρεπει κατα τη γνωμη μου το δεξι στοπερ να ειναι καλο με τη μπαλα χαμηλα.
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος προσωπικά ότι θα πάρουμε και δεύτερο στόπερ.

Εδώ που φτάσαμε και ενώ ξέρω ότι δεν είναι το ιδεατό αυτό που με καίει είναι οι δυο παίκτες που σίγουρα θα έρθουν (στόπερ και χάφ) να είναι όσο γίνεται καλύτερες επιλογές.

Μακάρι να ρθει και δεύτερο στόπερ αλλά με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν δεν ξέρω κατά ποσο είναι κάτι τέτοιο πιθανό.

Εκτός αν μιλάμε για κίνηση τύπου Σορετιρε, Γκόμεζ που θα έρθει με την γνώση ότι δεν θα είναι στην Ευρωπαϊκή λίστα για φέτος.

Αν πάμε σε τέτοια λύση υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 15/9.

Ή δύο στοπερ θα πάρεις ή δύο χαφ ,δεν υπάρχει κάτι άλλο και με δεδομένη τη μεταγραφή του Κολει, θέλεις οπωσδήποτε δεξί στοπερ,οπότε θα έρθει κάποιος για δεξιά, δε γίνεται να μείνεις με τον βιονικό Κετζιορα μόνο.
Δεν πιστεύω ότι θα κάνουνε τέτοιο χοντρό λάθος,πόσες φορές θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη;
Δεν θα με κάνει εντύπωση αν επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, πρώτη φορά θα είναι;

Για να μην παρεξηγηθώ.

Προφανώς και χρειάζονται δυο στόπερ καθώς δυο έφυγαν. Το είπε άλλωστε και ο προπονητής χθες.

Όταν όμως είμαστε 26 Αυγούστου και δεν έχουμε βασικό αριστερό στόπερ και βασικό αμυντικό χάφ εμένα προσωπικά με καίει σε πρώτη φάση τουλάχιστον να καλυφθούν (και μάλιστα ποιοτικά) αυτές οι δυο θέσεις.

Έχουμε 8 ημέρες για να δηλώσουμε λίστα στην Ευρώπη.

Αναλογιστείτε ποσο χρόνο συνήθως παίρνει η ολοκλήρωση των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ, πολλαπλασιάστε το επι 3 και πείτε μου αν 8 μέρες σας φαίνονται αρκετές για να κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα.

Μακάρι, το ευχομαι αλλά προσωπικα και με βάση το παρελθόν αγχώνομαι πλέον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”