joshua έγραψε:Ο Μισιτς ρε παιδια ζητουσε 1.5 ακατεβατα.Θα τα δινατε εσεις?
Ο Μισιτς που έχασε τα αβγά και τα πασχάλια στην Τούμπα το χειμώνα, θα παίζει ομίλους chl ,φέτος.
Άσχετο,προχωράμε.
joshua έγραψε:Ο Μισιτς ρε παιδια ζητουσε 1.5 ακατεβατα.Θα τα δινατε εσεις?
Ε δεν τα δίνεις για Μειτε, δεν τα δίνεις για Μισιτς, ε κάπου πρέπει να τα δώσεις ρε συ Josh.joshua έγραψε:Ο Μισιτς ρε παιδια ζητουσε 1.5 ακατεβατα.Θα τα δινατε εσεις?
JohnDag έγραψε:Δεν είμαι καθόλου σίγουρος προσωπικά ότι θα πάρουμε και δεύτερο στόπερ.joshua έγραψε:Αν παρουμε Κολει θα πρεπει κατα τη γνωμη μου το δεξι στοπερ να ειναι καλο με τη μπαλα χαμηλα.
Εδώ που φτάσαμε και ενώ ξέρω ότι δεν είναι το ιδεατό αυτό που με καίει είναι οι δυο παίκτες που σίγουρα θα έρθουν (στόπερ και χάφ) να είναι όσο γίνεται καλύτερες επιλογές.
Μακάρι να ρθει και δεύτερο στόπερ αλλά με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν δεν ξέρω κατά ποσο είναι κάτι τέτοιο πιθανό.
Εκτός αν μιλάμε για κίνηση τύπου Σορετιρε, Γκόμεζ που θα έρθει με την γνώση ότι δεν θα είναι στην Ευρωπαϊκή λίστα για φέτος.
Αν πάμε σε τέτοια λύση υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 15/9.
Δεν ρωτάω επιθετικά, ρωτάω επειδή είμαι άσχετος με αυτά.JohnDag έγραψε:Παιδιά το είπα και σε προηγούμενο σχόλιο.
Το ότι σήμερα έχουμε 26 Αυγούστου και αφενός ο παίκτης δεν έχει κλείσει πουθενά αφετέρου εμείς δεν έχουμε κλείσει αντικαταστάτη σημαίνει ένα και μόνο πράγμα.
Πρέπει να ενεργοποιηθεί η συμφωνία να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση.
Δεν θα με κάνει εντύπωση αν επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, πρώτη φορά θα είναι;obanebane έγραψε:JohnDag έγραψε:Δεν είμαι καθόλου σίγουρος προσωπικά ότι θα πάρουμε και δεύτερο στόπερ.joshua έγραψε:Αν παρουμε Κολει θα πρεπει κατα τη γνωμη μου το δεξι στοπερ να ειναι καλο με τη μπαλα χαμηλα.
Εδώ που φτάσαμε και ενώ ξέρω ότι δεν είναι το ιδεατό αυτό που με καίει είναι οι δυο παίκτες που σίγουρα θα έρθουν (στόπερ και χάφ) να είναι όσο γίνεται καλύτερες επιλογές.
Μακάρι να ρθει και δεύτερο στόπερ αλλά με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν δεν ξέρω κατά ποσο είναι κάτι τέτοιο πιθανό.
Εκτός αν μιλάμε για κίνηση τύπου Σορετιρε, Γκόμεζ που θα έρθει με την γνώση ότι δεν θα είναι στην Ευρωπαϊκή λίστα για φέτος.
Αν πάμε σε τέτοια λύση υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 15/9.
Ή δύο στοπερ θα πάρεις ή δύο χαφ ,δεν υπάρχει κάτι άλλο και με δεδομένη τη μεταγραφή του Κολει, θέλεις οπωσδήποτε δεξί στοπερ,οπότε θα έρθει κάποιος για δεξιά, δε γίνεται να μείνεις με τον βιονικό Κετζιορα μόνο.
Δεν πιστεύω ότι θα κάνουνε τέτοιο χοντρό λάθος,πόσες φορές θα επαναλάβουμε τα ίδια λάθη;