Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Aeon έγραψε:Η αναποτελεσμαντικότητα της Viggars? Αυτό είναι το συμπέρασμα απο αυτή τη συντριβή σε όλα τα επίπεδα?
Φίλε Aeon η συντριβή δεν οφείλεται στην αναποτελεσματικότητα της Βίγκαρς, απλά τα στατιστικά επιβεβαίωσαν ότι ήταν κακή σ' αυτόν τον αγώνα. Η ομάδα συνολικά έδειξε τρομακτικά άσχημο πρόσωπο, σε όλα τα επίπεδα. Απλά λόγω της κομβικότητας της θέσης εμένα με "έλουσε" κρύος ιδρώτας η προοπτική να έχουμε πασαδόρο χειρότερη ή στα ίδια με πέρυσι, με εμφανώς πολύ κατώτερο ρόστερ από πέρυσι.
Aeon έγραψε:Όταν η ομάδα αλλάζει όλες τις ξένες κάθε σεζόν?

Πολύ σωστή η παρατήρηση. Με ράβε ξήλωνε δεν γίνεται δουλειά ειδικά όταν δεν θα ξοδέψεις πολλά χρήματα στην απόκτηση ξένων παικτριών με παραστάσεις και προσωπικότητα, για να αντικαταστήσουν τις προηγούμενες σου.
Aeon έγραψε:Η ευθύνη βαραίνει το χορηγό, αν θέλει να συνεχίσει να φέρει κάποιον στη θέση του Αγωνιστικού Διευθυντή να αναλάβει τις αγωνιστικές αποφάσεις, γιατί ο σχεδιασμός κάθε σεζόν είναι οτι να'ναι..
Συμφωνώ εν μέρει για τον σχεδιασμό. Ο περσινός σχεδιασμός ήταν αρκετά ορθολογικός και με τεράστια προοπτική κατά την άποψη μου.Υπήρξε αναβάθμιση του ρόστερ. Μοναδική παραφωνία η θέση της βασικής πασαδόρου, καθώς η Βεργίδου δεν ανταποκρίθηκε. Εκεί έγκειται και η ευθύνη αυτών/ού που έκανε το σχεδιασμό καθώς δεν αντικαταστάθηκε ενώ υπήρχε δυνατότητα κάλυψης της θέσης από ξένη παίκτρια. Βέβαια με τον Ιταλό στον πάγκο, κατά την ταπεινή μου άποψη, μάλλον το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε.
Για τον φετινό σχεδιασμό με τα όσα αντιλαμβάνομαι για το άθλημα, συμφωνώ μαζί σου. Εκτός από την εμφανέστατη ποιοτική υποβάθμιση του ρόστερ έχει στοιχεία του "ότι να 'ναι" (κοντή ομάδα, τεχνικά χαρακτηριστικά παικτριών, προσωπικότητας κλπ).
Όπως και να 'χει όσοι πιστοί προσέλθετε αύριο να βοηθήσουμε την ομάδα.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ξεκινημα για παλατακι... :opaokara:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Οικονομιδου αντι Τσουμπα στο ξεκινημα
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Δεν είδα από την αρχή, υπάρχει πρόβλημα με Τσούμπα και Μιλάνοβα?
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Κι εγω εχασα την αρχη, δεν ακουσα γιατι εμεινε εκτος η Τσουμπα :roll:

Παντως η Οικονομιδου πηρε τους ποντους που επρεπε. Στις ακραιες εχουμε το θεμα με συνεχεις αλλαγες απο τον Σερβο - τις εβαλε και τις τεσσερις!

Το μπλοκ μας ειναι καλο σε αυτο το σετ, ολα τα αλλα ομως ειναι στα γνωστα χαμηλα επιπεδα....
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι πρέπει να ξεκινάει κατευθείαν η βασική εξάδα ώστε να δέσει και κατά τη διάρκεια του σετ να κάνεις όποιες αλλαγές χρειάζονται.

Αν δεν υπάρχει θέμα τραυματισμού, τότε η Τσούμπα κακώς δεν μπήκε. Καλή η Οικονομίδου, αλλά με το που κόλλησε επιθετικά η ομάδα στις ακραίες, δεν υπήρχε καμία για να τελειώσει τις επιθέσεις.

Επίσης η υποδοχή πρέπει να μην είναι καλή γιατί παρατηρώ αρκετούς άσσους, ενώ η Πολυνοπούλου και η Τσιόγκα δεν έχουν πολλούς πρώτους χρόνους.

Καλό είναι να γίνονται δοκιμές, αλλά τώρα πρέπει να υπάρξει και μια πιο σταθερότητα στην εξάδα. Αλλάζοντας συνεχώς τις παίκτριες δε βοηθάει στη χημεία.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

23-25 και 0-1 η Θετιδα μεσα Παλατακι...

Σε ενα σετ που το ελεγχαμε απο την αρχη και επρεπε να το τελειωσουμε, πολυ κακη συμπεριφορα απο τις αθλητριες μετα το 20 ομως.

Θετικο οπως ειπα το μπλοκ αλλα θελει δουλεια η υποδοχη. Η Βιγκαρς δεν εχει την αθλητικοτητα να σωσει κακες υποδοχες, ειναι αργη στην κινηση της.

Παμε για το επομενο, δεν εχουμε αλλο περιθωριο τωρα αν δεν θελουμε να χασουμε βαθμο
Άβαταρ μέλους
miburosaito

PaokCuba4 έγραψε:Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι πρέπει να ξεκινάει κατευθείαν η βασική εξάδα ώστε να δέσει και κατά τη διάρκεια του σετ να κάνεις όποιες αλλαγές χρειάζονται.

Καλό είναι να γίνονται δοκιμές, αλλά τώρα πρέπει να υπάρξει και μια πιο σταθερότητα στην εξάδα. Αλλάζοντας συνεχώς τις παίκτριες δε βοηθάει στη χημεία.

Και στα προηγουμενα τρια επισημα ματς που εχουμε παιξει, ο Σερβος αλλαζει χωρις φειδω τις παιχτριες που δεν του κανουν μεσα στα σετ, μου εχει κανει εντυπωση!
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Νομίζω πως πρόκειται για ντέρμπι, έτσι μοιάζει, και θα παιχτεί πολύ κλειστά.

Η Θέτιδα έχει έμπειρες αθλήτριες που παίζουν αρκετά χρόνια μαζί.

Η Μερτέκη μοιάζει στο πρώτο σετ καλύτερη από όλες τις ακραίες μας....
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

miburosaito έγραψε: Και στα προηγουμενα τρια επισημα ματς που εχουμε παιξει, ο Σερβος αλλαζει χωρις φειδω τις παιχτριες που δεν του κανουν μεσα στα σετ, μου εχει κανει εντυπωση!
Και μένα μου κάνει εντύπωση. Εν μέρει μπορεί να δείχνει ότι ο προπονητής θέλει να είναι δραστήριος, αλλά από την άλλη δείχνει και πανικό. Γιατί δεν μπορείς να αλλάζεις συνεχώς τις παίκτριες μετά από λάθη. Ναι μεν διορθώνεις, αλλά από την άλλη χαλάς και τον ρυθμό.

Μου θύμισε τον Τζουλιάνι στα πρώτα του παιχνίδια που έβαζε έβγαζε ανά 10 λεπτά τους παίκτες.

Και ειδικά τώρα που έχουμε και ένα νεανικό ρόστερ, μπορεί να λειτουργούν και αρνητικά οι αλλεπάλληλες αλλαγές.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Η Τσούμπα είναι με φόρμες, προφανώς έχει κάποιο τραυματισμό, κάτι ανέφερε ο Ζαγκοτς στο δελτίο τύπου πριν το παιγνίδι
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Κακό αυτό, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Για την ώρα πιστεύω ότι πρέπει να πάρουμε περισσότερα από τις ακραίες μας. Προσωπικά δε με χαλάει η Οικονομίδου στη διαγώνιο.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

PaokCuba4 έγραψε: Εν μέρει μπορεί να δείχνει ότι ο προπονητής θέλει να είναι δραστήριος, αλλά από την άλλη δείχνει και πανικό.
Αυτό πιστεύω οτι συμβαίνει, πιθανόν να είχε την εντύπωση ότι θα βρει μια ομάδα πρωταθλητισμού (με βάση τα περυσινά), και βλέπει ότι απέχουμε πολύ από αυτό.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν θελήσει να αλλάξει όλες τις ξένες.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Εν τω μεταξυ η Βιγκαρς επαιζε slide επιθεσεις με τη Πολυνοπουλου και πρωτο χρονο απο το 3 με τη Τσιογκα ενω αν ηξερε τις συμπαιχτριες της θα εκανε το αναποδο...

Η Ηλιοπουλου με το που μπηκε αρχισε να παιζει τις κεντρικες οπως πρεπει και γρηγοροτερα απο τη Βρετανιδα, η Βιγκαρς δειχνει ακομα να ψαχνεται.

ΥΓ. Μετα απο αυτο το σετ προβλεπω πως θα βλεπουμε ως 3η (ή ακομα και 2η) ακραια την αγαπημενη του Descartes Κλεπκου και οχι τη Κυπαρισση 8-)
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

fuzztone έγραψε:
Αυτό πιστεύω οτι συμβαίνει, πιθανόν να είχε την εντύπωση ότι θα βρει μια ομάδα πρωταθλητισμού (με βάση τα περυσινά), και βλέπει ότι απέχουμε πολύ από αυτό.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν θελήσει να αλλάξει όλες τις ξένες.
Όμως την ομάδα την είδε και στην προετοιμασία, επομένως ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα και τι όχι. Δεν ήρθε ουρανοκατέβατος. Είναι στην δική του αρμοδιότητα να δουλέψει το σύνολο και να προτείνει αλλαγές αν χρειάζονται. Γιατί και να τις αλλάξουμε όλες τις αθλήτριες, άμα συνεχίσει να έχει νερά η ομάδα τότε ο προπονητής θα έχει την ευθύνη.

Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για αλλαγές και υποτιθέμενες ενέργειες. Ο Ζάκοτς έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να μοντάρει το σύνολο.

Η Κλέπκου αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το πόσο υποτιμημένη είναι σαν αθλήτρια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”