Φίλε Aeon η συντριβή δεν οφείλεται στην αναποτελεσματικότητα της Βίγκαρς, απλά τα στατιστικά επιβεβαίωσαν ότι ήταν κακή σ' αυτόν τον αγώνα. Η ομάδα συνολικά έδειξε τρομακτικά άσχημο πρόσωπο, σε όλα τα επίπεδα. Απλά λόγω της κομβικότητας της θέσης εμένα με "έλουσε" κρύος ιδρώτας η προοπτική να έχουμε πασαδόρο χειρότερη ή στα ίδια με πέρυσι, με εμφανώς πολύ κατώτερο ρόστερ από πέρυσι.Aeon έγραψε:Η αναποτελεσμαντικότητα της Viggars? Αυτό είναι το συμπέρασμα απο αυτή τη συντριβή σε όλα τα επίπεδα?
Aeon έγραψε:Όταν η ομάδα αλλάζει όλες τις ξένες κάθε σεζόν?
Πολύ σωστή η παρατήρηση. Με ράβε ξήλωνε δεν γίνεται δουλειά ειδικά όταν δεν θα ξοδέψεις πολλά χρήματα στην απόκτηση ξένων παικτριών με παραστάσεις και προσωπικότητα, για να αντικαταστήσουν τις προηγούμενες σου.
Συμφωνώ εν μέρει για τον σχεδιασμό. Ο περσινός σχεδιασμός ήταν αρκετά ορθολογικός και με τεράστια προοπτική κατά την άποψη μου.Υπήρξε αναβάθμιση του ρόστερ. Μοναδική παραφωνία η θέση της βασικής πασαδόρου, καθώς η Βεργίδου δεν ανταποκρίθηκε. Εκεί έγκειται και η ευθύνη αυτών/ού που έκανε το σχεδιασμό καθώς δεν αντικαταστάθηκε ενώ υπήρχε δυνατότητα κάλυψης της θέσης από ξένη παίκτρια. Βέβαια με τον Ιταλό στον πάγκο, κατά την ταπεινή μου άποψη, μάλλον το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε.Aeon έγραψε:Η ευθύνη βαραίνει το χορηγό, αν θέλει να συνεχίσει να φέρει κάποιον στη θέση του Αγωνιστικού Διευθυντή να αναλάβει τις αγωνιστικές αποφάσεις, γιατί ο σχεδιασμός κάθε σεζόν είναι οτι να'ναι..
Για τον φετινό σχεδιασμό με τα όσα αντιλαμβάνομαι για το άθλημα, συμφωνώ μαζί σου. Εκτός από την εμφανέστατη ποιοτική υποβάθμιση του ρόστερ έχει στοιχεία του "ότι να 'ναι" (κοντή ομάδα, τεχνικά χαρακτηριστικά παικτριών, προσωπικότητας κλπ).
Όπως και να 'χει όσοι πιστοί προσέλθετε αύριο να βοηθήσουμε την ομάδα.