ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
158
95%
ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
8
5%

Σύνολο ψήφων: 166

Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Μόλις κατέθεσα το κάτιτις μου

30000 σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου, έχουμε να πάμε γήπεδο ένα χρόνο

Δεν ειναι τίποτα να δώσουμε το αντίστοιχο ενός εισιτηρίου

Και αν ο Ιβάν το διπλασιάσει, είμαστε , σχεδόν, καθαροί
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

12/3 οπότε ολοκληρώνεται..

Από helpdesk χθες μου είπαν πως λογικά θα πάει έως τις 31/3.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

episimos73 έγραψε:Σήμερα το πρωί ήρθε στη ζωή ο πρωτότοκος γιος μου και μόλις τον κατέστησα το νεώτερο μικρομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Να μπαίνει στο νόημα από νωρίς....

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σου ζήσει φίλε να είναι καλότυχος και δίκαιος
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

@episimos73 να σου ζήσει ο Γιός σου. Γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά. Και σείς υγιείς να τον καμαρώσετε όπως επιθυμεί η καρδιά σας. Κοιτάω σαν βλάκας τόσες μέρες τις ευχές και δεν αντιδρώ. Τέλος πάντων ου γάρ έρχεται μόνον

Σήμερα μόλις, ο στόκος, κατάλαβα και κάτι άλλο "5000 οπαδοί του ΠΑΟΚ συμμετείχαν έως τώρα στην ΑΜΚ από όλον τον κόσμο". Ελάχιστοι βρε Αδέλφια, γελοίο νούμερο, έχει δίκιο ο @Μπαρκαρούτσος. Τί είναι 5000 ?
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Σας ευχαριστώ παιδιά και πάλι για τις ευχές, μεγάλη η χαρά!
Μακάρι και το μπάσκετ να βρει το δρόμο του με μπροστάρη έναν καλό ΠΑΟΚτσή που διαθέτει αγάπη και όραμα για την ομάδα.

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ειδικότερα, στην αύξηση μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, με ελάχιστη συμμετοχή 10€, ποσό που αντιστοιχεί σε 2 μετοχές ονομαστικής αξίας 5€ εκάστη.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν όσες μετοχές θέλουν, καταθέτοντας το ανάλογο ποσό, π.χ.: 25€ (5 μετοχές), 40€ (8 μετοχές), 100€ (20 μετοχές).

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν ΟΣΕΣ μετοχές θέλουν και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θέλουν.

Η καταβολή του ποσού θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας (Δικαιούχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)...

Τράπεζα Μπειραιώς, ΙΒΑΝ: GR
2601722120005212101757663 (BIC: PIRBGRAA)

Εθνική Τράπεζα, ΙΒΑΝ: GR
7701102100000021000973228 (BIC: ETHNGRAA)

Alpha Bank, IBAN: GR
1301407000700002002032687 (BIC: CRBAGRAA)

Eurobank, IBAN:GR
8302600140000280201007413

Στα στοιχεία του καταθέτη, θα πρέπει να υπάρχουν ονοματεπώνυμο, αιτιολογία: ΑΜΚ (Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου) και τηλέφωνο επικοινωνίας.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Δυστυχώς αυτοί είμαστε. Οι 5000 που θα συνεισφέρουν στην ΑΜΚ, οι ίδιοι 5000 που θα πάνε Τούμπα μετά από αποκλεισμούς ή μέσα στη βροχή με την κάθε ομαδουλα, οι ίδιοι που θα πάνε στις πορείες και στις διαμαρτυρίες...οι ίδιοι και οι ίδιοι. Οι υπόλοιποι που έχουμε στο μυαλό μας βρίσκονται στα ντέρμπι, στις επιτυχίες και στις φιέστες. Μα κυρίως βρίσκονται μονίμως πίσω από μια οθόνη (smartphone, laptop ότι θες). Από το ίντερνετ μπορούμε να είμαστε ότι ομάδα θέλουμε. Υποστήριξε και 50 ομάδες αν θες. Οπαδός όμως είσαι έμπρακτα. Και βαρέθηκα αυτή την καραμέλα για τα πολλά λεφτά. Διαβάζω και στο Facebook σχόλιο "θα πάρουμε το γάλα το παιδιού μας".... εντάξει ρε φίλε... Συναισθηματικό εκβιασμό μας κάνεις? Εσύ πάρε το γάλα και καλά θα κάνεις!!! Τι το γράφεις όμως σε σχόλιο. Προσπαθούμε να παρακινήσουμε κόσμο. Αν εσύ δεν μπορείς, κάποιος άλλος θα μπορεί....τι το καλό???? Όποιος θέλει και μπορεί βάζει. Πες ένα "θα ήθελα αλλά δυσκολεύομαι, προσπαθώ να πείσω έναν φίλο μου όμως". Τι μασαμε ξανά και ξανά την καραμέλα για το ότι δεν υπάρχουν λεφτά.... ???
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Εμεις σαν οικογενεια ΠΑΟΚσηδων αποφασισαμε να διαθεσουμε στο Μπασκετ τα χρηματα που θα διναμε για να
παρουμε τα φετινα διαρκειας..
Με αυτο το σκεπτικο θα μπορουσαν να συνεισφερουν και αλλοι συνοπαδοι..
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

BlackFriday έγραψε:Δυστυχώς αυτοί είμαστε. Οι 5000 που θα συνεισφέρουν στην ΑΜΚ, οι ίδιοι 5000 που θα πάνε Τούμπα μετά από αποκλεισμούς ή μέσα στη βροχή με την κάθε ομαδουλα, οι ίδιοι που θα πάνε στις πορείες και στις διαμαρτυρίες...οι ίδιοι και οι ίδιοι. Οι υπόλοιποι που έχουμε στο μυαλό μας βρίσκονται στα ντέρμπι, στις επιτυχίες και στις φιέστες. Μα κυρίως βρίσκονται μονίμως πίσω από μια οθόνη (smartphone, laptop ότι θες). Από το ίντερνετ μπορούμε να είμαστε ότι ομάδα θέλουμε. Υποστήριξε και 50 ομάδες αν θες. Οπαδός όμως είσαι έμπρακτα. Και βαρέθηκα αυτή την καραμέλα για τα πολλά λεφτά. Διαβάζω και στο Facebook σχόλιο "θα πάρουμε το γάλα το παιδιού μας".... εντάξει ρε φίλε... Συναισθηματικό εκβιασμό μας κάνεις? Εσύ πάρε το γάλα και καλά θα κάνεις!!! Τι το γράφεις όμως σε σχόλιο. Προσπαθούμε να παρακινήσουμε κόσμο. Αν εσύ δεν μπορείς, κάποιος άλλος θα μπορεί....τι το καλό???? Όποιος θέλει και μπορεί βάζει. Πες ένα "θα ήθελα αλλά δυσκολεύομαι, προσπαθώ να πείσω έναν φίλο μου όμως". Τι μασαμε ξανά και ξανά την καραμέλα για το ότι δεν υπάρχουν λεφτά.... ???
Το πλεον ομορφο ειναι οταν γραφουν πως δεν εχουν λεφτα απο το αιφον 24 και το γαλαξια 25 με 9κ ποιοτητα οθονης...
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

BlackFriday έγραψε:Δυστυχώς αυτοί είμαστε. Οι 5000 που θα συνεισφέρουν στην ΑΜΚ, οι ίδιοι 5000 που θα πάνε Τούμπα μετά από αποκλεισμούς ή μέσα στη βροχή με την κάθε ομαδουλα, οι ίδιοι που θα πάνε στις πορείες και στις διαμαρτυρίες...οι ίδιοι και οι ίδιοι. Οι υπόλοιποι που έχουμε στο μυαλό μας βρίσκονται στα ντέρμπι, στις επιτυχίες και στις φιέστες. Μα κυρίως βρίσκονται μονίμως πίσω από μια οθόνη (smartphone, laptop ότι θες). Από το ίντερνετ μπορούμε να είμαστε ότι ομάδα θέλουμε. Υποστήριξε και 50 ομάδες αν θες. Οπαδός όμως είσαι έμπρακτα. Και βαρέθηκα αυτή την καραμέλα για τα πολλά λεφτά. Διαβάζω και στο Facebook σχόλιο "θα πάρουμε το γάλα το παιδιού μας".... εντάξει ρε φίλε... Συναισθηματικό εκβιασμό μας κάνεις? Εσύ πάρε το γάλα και καλά θα κάνεις!!! Τι το γράφεις όμως σε σχόλιο. Προσπαθούμε να παρακινήσουμε κόσμο. Αν εσύ δεν μπορείς, κάποιος άλλος θα μπορεί....τι το καλό???? Όποιος θέλει και μπορεί βάζει. Πες ένα "θα ήθελα αλλά δυσκολεύομαι, προσπαθώ να πείσω έναν φίλο μου όμως". Τι μασαμε ξανά και ξανά την καραμέλα για το ότι δεν υπάρχουν λεφτά.... ???
απο τη μια συμφωνώ αλλά απο την άλλη εγώ είμαι κλασικός οπαδός πληκτρολογίου, Τούμπα και Παλατάκι δεν πάω, για πολλούς λόγους, είμαι και μαυρόγατα και όσες φορές πήγα δε βοήθησα, άσε που αν πάω θα επιλέξω πανιγυρίδικο αγώνα με κατάλληλες συνθήκες ηλιοφάνειας και θερμοκρασίας, Θα πρέπει να βρω και παρέα να πάμε όλοι μαζί με το αμάξι και συνήθως με απορρίπτουν και δε με θέλουν (μαυρόγατα γαρ) αλλά προσπαθώ να συμμετέχω όποτε μπορώ, ιδίως μπάσκετ και βόλευ που τα διαρκείας είναι φτηνά έχω πάρει τρεις συνεχόμενες χρονιές, και μάλιστα 2 και για το έτερον ήμισυ ξέροντας οτι δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ. Και ενώ είμαι φαν του ποδοσφαίρου προσπαθώ να στηρίξω αυτά τα δύο αθλήματα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και είναι και πιο προσιτά στην τσέπη μου.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Amsterdamer_87 έγραψε:Εμεις σαν οικογενεια ΠΑΟΚσηδων αποφασισαμε να διαθεσουμε στο Μπασκετ τα χρηματα που θα διναμε για να
παρουμε τα φετινα διαρκειας..
Με αυτο το σκεπτικο θα μπορουσαν να συνεισφερουν και αλλοι συνοπαδοι..
Λίγες είναι προφανώς οι οικογένειες που παίρνουν το διαρκείας γιατί ΠΑΟΚ είσαι. Προφανώς και δικαίως οι περισσότεροι ψωνίζουν διαρκείας για τις παροχές που προσφέρει. Ούτε καν αυτό όμως δεν ήταν κάτι το αυτονόητο μέχρι πριν κάποια χρόνια. Παρόμοιες συζητήσεις και παροτρύνσεις με αυτές του Μπαρκαρούτσου για την ΑΜΚ γινόταν για την αγορά διαρκείας και τα επιχειρήματα ήταν λίγο πολύ τα ίδια. Πλέον όμως η αγορά διαρκείας θεωρείται από πολλούς ένα καθιερωμένο ραντεβού το οποίο περισσότερο από όλα εξαρτάται από την ανακοίνωση της ημερομηνίας διάθεσης. Πιθανόν σε λίγα χρόνια το ίδιο να συμβαίνει και με τη συμμετοχή σε ΑΜΚ (αν ακόμα υπάρχει ανάγκη).
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

panta έγραψε:
απο τη μια συμφωνώ αλλά απο την άλλη εγώ είμαι κλασικός οπαδός πληκτρολογίου, Τούμπα και Παλατάκι δεν πάω, για πολλούς λόγους, είμαι και μαυρόγατα και όσες φορές πήγα δε βοήθησα, άσε που αν πάω θα επιλέξω πανιγυρίδικο αγώνα με κατάλληλες συνθήκες ηλιοφάνειας και θερμοκρασίας, Θα πρέπει να βρω και παρέα να πάμε όλοι μαζί με το αμάξι και συνήθως με απορρίπτουν και δε με θέλουν (μαυρόγατα γαρ) αλλά προσπαθώ να συμμετέχω όποτε μπορώ, ιδίως μπάσκετ και βόλευ που τα διαρκείας είναι φτηνά έχω πάρει τρεις συνεχόμενες χρονιές, και μάλιστα 2 και για το έτερον ήμισυ ξέροντας οτι δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ. Και ενώ είμαι φαν του ποδοσφαίρου προσπαθώ να στηρίξω αυτά τα δύο αθλήματα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και είναι και πιο προσιτά στην τσέπη μου.
Μαύρογατα ή μαυροπαντα???

Χάχαχαχα...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

panta έγραψε: απο τη μια συμφωνώ αλλά απο την άλλη εγώ είμαι κλασικός οπαδός πληκτρολογίου, Τούμπα και Παλατάκι δεν πάω, για πολλούς λόγους, είμαι και μαυρόγατα και όσες φορές πήγα δε βοήθησα, άσε που αν πάω θα επιλέξω πανιγυρίδικο αγώνα με κατάλληλες συνθήκες ηλιοφάνειας και θερμοκρασίας, Θα πρέπει να βρω και παρέα να πάμε όλοι μαζί με το αμάξι και συνήθως με απορρίπτουν και δε με θέλουν (μαυρόγατα γαρ) αλλά προσπαθώ να συμμετέχω όποτε μπορώ, ιδίως μπάσκετ και βόλευ που τα διαρκείας είναι φτηνά έχω πάρει τρεις συνεχόμενες χρονιές, και μάλιστα 2 και για το έτερον ήμισυ ξέροντας οτι δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ. Και ενώ είμαι φαν του ποδοσφαίρου προσπαθώ να στηρίξω αυτά τα δύο αθλήματα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και είναι και πιο προσιτά στην τσέπη μου.
Καλο μου παντα το ξερεις και το ξερω οτι κατι τετοιο δεν υφισταται. Κι αυτο το λεει καποιος που κραταει ευλαβικα τα γουρια του απ την εποχη του Σαντος. Ισως γιατι βοηθαν να φευγει το αγχος πριν το παιχνιδι. Σε τιποτ αλλο. Τζαμπα βασανιζεσαι και χανεις τοσες ωραιες στιγμες.

Υγ Καλα η μαμα που ξεματιαζει τοσο καλα δεν...?

ΥΓ2 episimos να σου ζησει το παλικαρακι σου. Γερο και καλοτυχο να ναι.
Ειχαμε γνωριστει στην 6 με Γκορανιο ή θυμαμαι λαθος?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Grigorios_PAOK έγραψε: Το πλεον ομορφο ειναι οταν γραφουν πως δεν εχουν λεφτα απο το αιφον 24 και το γαλαξια 25 με 9κ ποιοτητα οθονης...
Κοίτα, ο Έλληνας είναι μία περίεργη κατηγορία. Θα το πάρει το iPhone 12, αλλά θα κάνει αναπάντητες γιατί δεν έχει κάρτα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Περιεργως ομως βρισκει για εισιτηριο στο ΠΑΟΚ γαυρος και για εκδρομες στο εξωτερικο. Λεζαντα να υπαρχει. Κι ασε στην ακρη το οικονομικο. Στα συλλαλητήρια κατα της χουντας του χοντρου που δε κοστιζαν μια ποσοι κατεβηκαν? Τα ιδια νουμερα βλεπεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”