ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
- loukas karadimos
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Μόλις κατέθεσα το κάτιτις μου
30000 σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου, έχουμε να πάμε γήπεδο ένα χρόνο
Δεν ειναι τίποτα να δώσουμε το αντίστοιχο ενός εισιτηρίου
Και αν ο Ιβάν το διπλασιάσει, είμαστε , σχεδόν, καθαροί
30000 σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου, έχουμε να πάμε γήπεδο ένα χρόνο
Δεν ειναι τίποτα να δώσουμε το αντίστοιχο ενός εισιτηρίου
Και αν ο Ιβάν το διπλασιάσει, είμαστε , σχεδόν, καθαροί
12/3 οπότε ολοκληρώνεται..
Από helpdesk χθες μου είπαν πως λογικά θα πάει έως τις 31/3.
Από helpdesk χθες μου είπαν πως λογικά θα πάει έως τις 31/3.
Να σου ζήσει φίλε να είναι καλότυχος και δίκαιοςepisimos73 έγραψε:Σήμερα το πρωί ήρθε στη ζωή ο πρωτότοκος γιος μου και μόλις τον κατέστησα το νεώτερο μικρομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Να μπαίνει στο νόημα από νωρίς....
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@episimos73 να σου ζήσει ο Γιός σου. Γερός και δυνατός σαν τα ψηλά βουνά. Και σείς υγιείς να τον καμαρώσετε όπως επιθυμεί η καρδιά σας. Κοιτάω σαν βλάκας τόσες μέρες τις ευχές και δεν αντιδρώ. Τέλος πάντων ου γάρ έρχεται μόνον
Σήμερα μόλις, ο στόκος, κατάλαβα και κάτι άλλο "5000 οπαδοί του ΠΑΟΚ συμμετείχαν έως τώρα στην ΑΜΚ από όλον τον κόσμο". Ελάχιστοι βρε Αδέλφια, γελοίο νούμερο, έχει δίκιο ο @Μπαρκαρούτσος. Τί είναι 5000 ?
Σήμερα μόλις, ο στόκος, κατάλαβα και κάτι άλλο "5000 οπαδοί του ΠΑΟΚ συμμετείχαν έως τώρα στην ΑΜΚ από όλον τον κόσμο". Ελάχιστοι βρε Αδέλφια, γελοίο νούμερο, έχει δίκιο ο @Μπαρκαρούτσος. Τί είναι 5000 ?
- episimos73
Σας ευχαριστώ παιδιά και πάλι για τις ευχές, μεγάλη η χαρά!
Μακάρι και το μπάσκετ να βρει το δρόμο του με μπροστάρη έναν καλό ΠΑΟΚτσή που διαθέτει αγάπη και όραμα για την ομάδα.
Μακάρι και το μπάσκετ να βρει το δρόμο του με μπροστάρη έναν καλό ΠΑΟΚτσή που διαθέτει αγάπη και όραμα για την ομάδα.
- Μπαρκαρούτσος
Ειδικότερα, στην αύξηση μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, με ελάχιστη συμμετοχή 10€, ποσό που αντιστοιχεί σε 2 μετοχές ονομαστικής αξίας 5€ εκάστη.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν όσες μετοχές θέλουν, καταθέτοντας το ανάλογο ποσό, π.χ.: 25€ (5 μετοχές), 40€ (8 μετοχές), 100€ (20 μετοχές).
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν ΟΣΕΣ μετοχές θέλουν και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θέλουν.
Η καταβολή του ποσού θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας (Δικαιούχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)...
Τράπεζα Μπειραιώς, ΙΒΑΝ: GR
2601722120005212101757663 (BIC: PIRBGRAA)
Εθνική Τράπεζα, ΙΒΑΝ: GR
7701102100000021000973228 (BIC: ETHNGRAA)
Alpha Bank, IBAN: GR
1301407000700002002032687 (BIC: CRBAGRAA)
Eurobank, IBAN:GR
8302600140000280201007413
Στα στοιχεία του καταθέτη, θα πρέπει να υπάρχουν ονοματεπώνυμο, αιτιολογία: ΑΜΚ (Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου) και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν όσες μετοχές θέλουν, καταθέτοντας το ανάλογο ποσό, π.χ.: 25€ (5 μετοχές), 40€ (8 μετοχές), 100€ (20 μετοχές).
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν ΟΣΕΣ μετοχές θέλουν και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θέλουν.
Η καταβολή του ποσού θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας (Δικαιούχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)...
Τράπεζα Μπειραιώς, ΙΒΑΝ: GR
2601722120005212101757663 (BIC: PIRBGRAA)
Εθνική Τράπεζα, ΙΒΑΝ: GR
7701102100000021000973228 (BIC: ETHNGRAA)
Alpha Bank, IBAN: GR
1301407000700002002032687 (BIC: CRBAGRAA)
Eurobank, IBAN:GR
8302600140000280201007413
Στα στοιχεία του καταθέτη, θα πρέπει να υπάρχουν ονοματεπώνυμο, αιτιολογία: ΑΜΚ (Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου) και τηλέφωνο επικοινωνίας.
-
Δυστυχώς αυτοί είμαστε. Οι 5000 που θα συνεισφέρουν στην ΑΜΚ, οι ίδιοι 5000 που θα πάνε Τούμπα μετά από αποκλεισμούς ή μέσα στη βροχή με την κάθε ομαδουλα, οι ίδιοι που θα πάνε στις πορείες και στις διαμαρτυρίες...οι ίδιοι και οι ίδιοι. Οι υπόλοιποι που έχουμε στο μυαλό μας βρίσκονται στα ντέρμπι, στις επιτυχίες και στις φιέστες. Μα κυρίως βρίσκονται μονίμως πίσω από μια οθόνη (smartphone, laptop ότι θες). Από το ίντερνετ μπορούμε να είμαστε ότι ομάδα θέλουμε. Υποστήριξε και 50 ομάδες αν θες. Οπαδός όμως είσαι έμπρακτα. Και βαρέθηκα αυτή την καραμέλα για τα πολλά λεφτά. Διαβάζω και στο Facebook σχόλιο "θα πάρουμε το γάλα το παιδιού μας".... εντάξει ρε φίλε... Συναισθηματικό εκβιασμό μας κάνεις? Εσύ πάρε το γάλα και καλά θα κάνεις!!! Τι το γράφεις όμως σε σχόλιο. Προσπαθούμε να παρακινήσουμε κόσμο. Αν εσύ δεν μπορείς, κάποιος άλλος θα μπορεί....τι το καλό???? Όποιος θέλει και μπορεί βάζει. Πες ένα "θα ήθελα αλλά δυσκολεύομαι, προσπαθώ να πείσω έναν φίλο μου όμως". Τι μασαμε ξανά και ξανά την καραμέλα για το ότι δεν υπάρχουν λεφτά.... ???
- Amsterdamer_87
Εμεις σαν οικογενεια ΠΑΟΚσηδων αποφασισαμε να διαθεσουμε στο Μπασκετ τα χρηματα που θα διναμε για να
παρουμε τα φετινα διαρκειας..
Με αυτο το σκεπτικο θα μπορουσαν να συνεισφερουν και αλλοι συνοπαδοι..
-
Το πλεον ομορφο ειναι οταν γραφουν πως δεν εχουν λεφτα απο το αιφον 24 και το γαλαξια 25 με 9κ ποιοτητα οθονης...BlackFriday έγραψε:Δυστυχώς αυτοί είμαστε. Οι 5000 που θα συνεισφέρουν στην ΑΜΚ, οι ίδιοι 5000 που θα πάνε Τούμπα μετά από αποκλεισμούς ή μέσα στη βροχή με την κάθε ομαδουλα, οι ίδιοι που θα πάνε στις πορείες και στις διαμαρτυρίες...οι ίδιοι και οι ίδιοι. Οι υπόλοιποι που έχουμε στο μυαλό μας βρίσκονται στα ντέρμπι, στις επιτυχίες και στις φιέστες. Μα κυρίως βρίσκονται μονίμως πίσω από μια οθόνη (smartphone, laptop ότι θες). Από το ίντερνετ μπορούμε να είμαστε ότι ομάδα θέλουμε. Υποστήριξε και 50 ομάδες αν θες. Οπαδός όμως είσαι έμπρακτα. Και βαρέθηκα αυτή την καραμέλα για τα πολλά λεφτά. Διαβάζω και στο Facebook σχόλιο "θα πάρουμε το γάλα το παιδιού μας".... εντάξει ρε φίλε... Συναισθηματικό εκβιασμό μας κάνεις? Εσύ πάρε το γάλα και καλά θα κάνεις!!! Τι το γράφεις όμως σε σχόλιο. Προσπαθούμε να παρακινήσουμε κόσμο. Αν εσύ δεν μπορείς, κάποιος άλλος θα μπορεί....τι το καλό???? Όποιος θέλει και μπορεί βάζει. Πες ένα "θα ήθελα αλλά δυσκολεύομαι, προσπαθώ να πείσω έναν φίλο μου όμως". Τι μασαμε ξανά και ξανά την καραμέλα για το ότι δεν υπάρχουν λεφτά.... ???
απο τη μια συμφωνώ αλλά απο την άλλη εγώ είμαι κλασικός οπαδός πληκτρολογίου, Τούμπα και Παλατάκι δεν πάω, για πολλούς λόγους, είμαι και μαυρόγατα και όσες φορές πήγα δε βοήθησα, άσε που αν πάω θα επιλέξω πανιγυρίδικο αγώνα με κατάλληλες συνθήκες ηλιοφάνειας και θερμοκρασίας, Θα πρέπει να βρω και παρέα να πάμε όλοι μαζί με το αμάξι και συνήθως με απορρίπτουν και δε με θέλουν (μαυρόγατα γαρ) αλλά προσπαθώ να συμμετέχω όποτε μπορώ, ιδίως μπάσκετ και βόλευ που τα διαρκείας είναι φτηνά έχω πάρει τρεις συνεχόμενες χρονιές, και μάλιστα 2 και για το έτερον ήμισυ ξέροντας οτι δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ. Και ενώ είμαι φαν του ποδοσφαίρου προσπαθώ να στηρίξω αυτά τα δύο αθλήματα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και είναι και πιο προσιτά στην τσέπη μου.BlackFriday έγραψε:Δυστυχώς αυτοί είμαστε. Οι 5000 που θα συνεισφέρουν στην ΑΜΚ, οι ίδιοι 5000 που θα πάνε Τούμπα μετά από αποκλεισμούς ή μέσα στη βροχή με την κάθε ομαδουλα, οι ίδιοι που θα πάνε στις πορείες και στις διαμαρτυρίες...οι ίδιοι και οι ίδιοι. Οι υπόλοιποι που έχουμε στο μυαλό μας βρίσκονται στα ντέρμπι, στις επιτυχίες και στις φιέστες. Μα κυρίως βρίσκονται μονίμως πίσω από μια οθόνη (smartphone, laptop ότι θες). Από το ίντερνετ μπορούμε να είμαστε ότι ομάδα θέλουμε. Υποστήριξε και 50 ομάδες αν θες. Οπαδός όμως είσαι έμπρακτα. Και βαρέθηκα αυτή την καραμέλα για τα πολλά λεφτά. Διαβάζω και στο Facebook σχόλιο "θα πάρουμε το γάλα το παιδιού μας".... εντάξει ρε φίλε... Συναισθηματικό εκβιασμό μας κάνεις? Εσύ πάρε το γάλα και καλά θα κάνεις!!! Τι το γράφεις όμως σε σχόλιο. Προσπαθούμε να παρακινήσουμε κόσμο. Αν εσύ δεν μπορείς, κάποιος άλλος θα μπορεί....τι το καλό???? Όποιος θέλει και μπορεί βάζει. Πες ένα "θα ήθελα αλλά δυσκολεύομαι, προσπαθώ να πείσω έναν φίλο μου όμως". Τι μασαμε ξανά και ξανά την καραμέλα για το ότι δεν υπάρχουν λεφτά.... ???
Λίγες είναι προφανώς οι οικογένειες που παίρνουν το διαρκείας γιατί ΠΑΟΚ είσαι. Προφανώς και δικαίως οι περισσότεροι ψωνίζουν διαρκείας για τις παροχές που προσφέρει. Ούτε καν αυτό όμως δεν ήταν κάτι το αυτονόητο μέχρι πριν κάποια χρόνια. Παρόμοιες συζητήσεις και παροτρύνσεις με αυτές του Μπαρκαρούτσου για την ΑΜΚ γινόταν για την αγορά διαρκείας και τα επιχειρήματα ήταν λίγο πολύ τα ίδια. Πλέον όμως η αγορά διαρκείας θεωρείται από πολλούς ένα καθιερωμένο ραντεβού το οποίο περισσότερο από όλα εξαρτάται από την ανακοίνωση της ημερομηνίας διάθεσης. Πιθανόν σε λίγα χρόνια το ίδιο να συμβαίνει και με τη συμμετοχή σε ΑΜΚ (αν ακόμα υπάρχει ανάγκη).Amsterdamer_87 έγραψε:Εμεις σαν οικογενεια ΠΑΟΚσηδων αποφασισαμε να διαθεσουμε στο Μπασκετ τα χρηματα που θα διναμε για να
- sourmenetes
- Moderator
Μαύρογατα ή μαυροπαντα???panta έγραψε:απο τη μια συμφωνώ αλλά απο την άλλη εγώ είμαι κλασικός οπαδός πληκτρολογίου, Τούμπα και Παλατάκι δεν πάω, για πολλούς λόγους, είμαι και μαυρόγατα και όσες φορές πήγα δε βοήθησα, άσε που αν πάω θα επιλέξω πανιγυρίδικο αγώνα με κατάλληλες συνθήκες ηλιοφάνειας και θερμοκρασίας, Θα πρέπει να βρω και παρέα να πάμε όλοι μαζί με το αμάξι και συνήθως με απορρίπτουν και δε με θέλουν (μαυρόγατα γαρ) αλλά προσπαθώ να συμμετέχω όποτε μπορώ, ιδίως μπάσκετ και βόλευ που τα διαρκείας είναι φτηνά έχω πάρει τρεις συνεχόμενες χρονιές, και μάλιστα 2 και για το έτερον ήμισυ ξέροντας οτι δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ. Και ενώ είμαι φαν του ποδοσφαίρου προσπαθώ να στηρίξω αυτά τα δύο αθλήματα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και είναι και πιο προσιτά στην τσέπη μου.BlackFriday έγραψε:Δυστυχώς αυτοί είμαστε. Οι 5000 που θα συνεισφέρουν στην ΑΜΚ, οι ίδιοι 5000 που θα πάνε Τούμπα μετά από αποκλεισμούς ή μέσα στη βροχή με την κάθε ομαδουλα, οι ίδιοι που θα πάνε στις πορείες και στις διαμαρτυρίες...οι ίδιοι και οι ίδιοι. Οι υπόλοιποι που έχουμε στο μυαλό μας βρίσκονται στα ντέρμπι, στις επιτυχίες και στις φιέστες. Μα κυρίως βρίσκονται μονίμως πίσω από μια οθόνη (smartphone, laptop ότι θες). Από το ίντερνετ μπορούμε να είμαστε ότι ομάδα θέλουμε. Υποστήριξε και 50 ομάδες αν θες. Οπαδός όμως είσαι έμπρακτα. Και βαρέθηκα αυτή την καραμέλα για τα πολλά λεφτά. Διαβάζω και στο Facebook σχόλιο "θα πάρουμε το γάλα το παιδιού μας".... εντάξει ρε φίλε... Συναισθηματικό εκβιασμό μας κάνεις? Εσύ πάρε το γάλα και καλά θα κάνεις!!! Τι το γράφεις όμως σε σχόλιο. Προσπαθούμε να παρακινήσουμε κόσμο. Αν εσύ δεν μπορείς, κάποιος άλλος θα μπορεί....τι το καλό???? Όποιος θέλει και μπορεί βάζει. Πες ένα "θα ήθελα αλλά δυσκολεύομαι, προσπαθώ να πείσω έναν φίλο μου όμως". Τι μασαμε ξανά και ξανά την καραμέλα για το ότι δεν υπάρχουν λεφτά.... ???
Χάχαχαχα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Καλο μου παντα το ξερεις και το ξερω οτι κατι τετοιο δεν υφισταται. Κι αυτο το λεει καποιος που κραταει ευλαβικα τα γουρια του απ την εποχη του Σαντος. Ισως γιατι βοηθαν να φευγει το αγχος πριν το παιχνιδι. Σε τιποτ αλλο. Τζαμπα βασανιζεσαι και χανεις τοσες ωραιες στιγμες.panta έγραψε: απο τη μια συμφωνώ αλλά απο την άλλη εγώ είμαι κλασικός οπαδός πληκτρολογίου, Τούμπα και Παλατάκι δεν πάω, για πολλούς λόγους, είμαι και μαυρόγατα και όσες φορές πήγα δε βοήθησα, άσε που αν πάω θα επιλέξω πανιγυρίδικο αγώνα με κατάλληλες συνθήκες ηλιοφάνειας και θερμοκρασίας, Θα πρέπει να βρω και παρέα να πάμε όλοι μαζί με το αμάξι και συνήθως με απορρίπτουν και δε με θέλουν (μαυρόγατα γαρ) αλλά προσπαθώ να συμμετέχω όποτε μπορώ, ιδίως μπάσκετ και βόλευ που τα διαρκείας είναι φτηνά έχω πάρει τρεις συνεχόμενες χρονιές, και μάλιστα 2 και για το έτερον ήμισυ ξέροντας οτι δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ. Και ενώ είμαι φαν του ποδοσφαίρου προσπαθώ να στηρίξω αυτά τα δύο αθλήματα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και είναι και πιο προσιτά στην τσέπη μου.
Υγ Καλα η μαμα που ξεματιαζει τοσο καλα δεν...?
ΥΓ2 episimos να σου ζησει το παλικαρακι σου. Γερο και καλοτυχο να ναι.
Ειχαμε γνωριστει στην 6 με Γκορανιο ή θυμαμαι λαθος?
Κοίτα, ο Έλληνας είναι μία περίεργη κατηγορία. Θα το πάρει το iPhone 12, αλλά θα κάνει αναπάντητες γιατί δεν έχει κάρτα.Grigorios_PAOK έγραψε: Το πλεον ομορφο ειναι οταν γραφουν πως δεν εχουν λεφτα απο το αιφον 24 και το γαλαξια 25 με 9κ ποιοτητα οθονης...

- kataramenos5
Περιεργως ομως βρισκει για εισιτηριο στο ΠΑΟΚ γαυρος και για εκδρομες στο εξωτερικο. Λεζαντα να υπαρχει. Κι ασε στην ακρη το οικονομικο. Στα συλλαλητήρια κατα της χουντας του χοντρου που δε κοστιζαν μια ποσοι κατεβηκαν? Τα ιδια νουμερα βλεπεις.