Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Κινήσεις για διοίκηση Πρωτοδικείου στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από DimisK »

Αλέξανδρε είσαι σε μεγάλες φόρμες αυτή την περίοδο! :lol:

Επί της ουσίας τώρα, οι εξελίξεις είναι σαφώς ευχάριστες, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα πολύ πολύ μακρύς. Χρειάζεται δουλειά για να γίνουν όλα αυτά. Και φυσικά πρέπει να τσακίσουμε το Δρόσο γιατί αποδείχθηκε μεγάλο λαμόγιο. Κανείς πλέον δεν μπορεί να παίζει με τον ΠΑΟΚ! Τέλος!

Αναμένω με αγωνία τη συνέχεια. Ο κόσμος πάντως είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

DimisK έγραψε:Αλέξανδρε είσαι σε μεγάλες φόρμες αυτή την περίοδο! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Ποσο σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει ο κόσμος?Εγώ έχω τις αμφιβολίες μου.
Όσο για λύση στη καε εκεί και αν έχω αμφιβολίες.
billsko

Δημοσίευση από billsko »

Πραγματικά η κατάσταση στην ΚΑΕ έχει φτάσει σε τέλμα και δεν νομίζω πλέον να μπορεί να γίνει κάτι καθώς οι ίδιοι και οι ίδιοι μόνο εμπλέκονται ακολουθούν συζητήσεις επί συζητήσεων, αντιπαραθέσεις αλλά όταν φτάνουμε στο κρίσημο σημείο ποιός θα βάλει κάνα φράγκο τότε όλοι σφυρίζουν κλέφτικα

Από ιδέες και σκέψεις χορτάσαμε και υπερκουραστίκαμε. Ο κόσμος κουράστηκε, βαρέθηκε, έπαψε να ενδιαφέρεται, ασχολειται μόνο με το ποδόσφαιρο και όσο πάει καλά (το οποίο και εύχομαι να πηγαίνει πάντα) κανείς δεν θα ασχολείται με το μπάσκετ άντε το πολύ πολύ να μαζευόμαστε σε κανά ντέρμπι όταν κινδυνεύει η ομάδα να κάνουμε τις καφρίλες μας γιατί στο ποδόσφαιρο δεν θα μας αφήνουν μέσα στο γήπεδο να ξεφύγουμε.

Για μένα η λύση είναι μία και είναι δυστυχώς πολύ πικρή γι' αυτό το σωματείο. Πτώση στη Β' Εθνική, μηδενισμός των χρεών, συγχώνευση με καναν Ερμή για να πάμε απευθείας Α2 και νέα προσπάθεια από την αρχή χωρίς χρέη και με όλους εμάς που πραγματικά αγαπάμε το μπάσκετ και θέλουμε να το στηρίξουμε για να ανέβει και πάλι μέσα σε έναν χρόνο.

Και πριν βιαστούν κάποιοι να γκρινιάξουν για το ΠΑΟΚ είσαι δεν πέφτεις κατηγορία θα τους θυμήσω ότι το ΠΑΟΚ είσαι πρέπει να πορεύεται παντού και όχι μόνο στις χαρές. ΠΑΟΚ είσαι αλλά κόσμε του ΠΑΟΚ που είσαι τώρα που το μπάσκετ πάει κατά διαόλου? Για πορείες με μηχανάκια, παλαιότερα συγκεντρώσεις σε καμαρά για να σωθεί το υπερχρεωμενο ποδόσφαιρο καλοί είμαστε. Για το μπάσκετ τίποτα ξεφτυλιζόμαστε μέρα με τη μέρα και κάθε μέρα και δεν τρέχει κάστανο. Βγαίνουμε στα ράδια και κράζουμε γι'αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη αλλά μήπως στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν ήταν τα ίδια και πολύ χειρότερα. Αφού ΠΑΟΚ είσαι πάνω από όλα γιατί να μην στηρίξεις και αυτό το ένδοξό τμήμα να σωθεί αλλά κάθεσαι απαθής?

Μόνο αν ο κόσμος μας ξυπνήσει και αποφασίσει να κάνει μια αύξηση ΜΚ όπως έγινε στη μπάλα και στο μπάσκετ με καθολική συμμετοχή θα σωθεί το μπάσκετ. Και σκεφτείται ότι τα 2 μύρια που μαζεύτηκαν στη 1η αύξηση στο ποδόσφαιρο για εκεί είναι ψίχουλα μπρος στο χρέος αλλά για το μπάσκετ σημαινει διακανονισμός των πάντων αξιοπρεπής πορεία και εξυγείανση μέσα σε 1 χρόνο με καλή διαχείριση των εσόδων - εξόδων της νέας χρονιάς

Συγνώμη αν κούρασα άλλα δεν πάει άλλο
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

billsko έγραψε: Για μένα η λύση είναι μία και είναι δυστυχώς πολύ πικρή γι' αυτό το σωματείο. Πτώση στη Β' Εθνική, μηδενισμός των χρεών, συγχώνευση με καναν Ερμή για να πάμε απευθείας Α2 και νέα προσπάθεια από την αρχή χωρίς χρέη και με όλους εμάς που πραγματικά αγαπάμε το μπάσκετ και θέλουμε να το στηρίξουμε για να ανέβει και πάλι μέσα σε έναν χρόνο.
Αυτή η ιδέα τριγυρίζει ολοένα και περισσότερο στο μυαλό μου. ΠΑΟΚ σημαίνει αξιοπρέπεια, την οποία το μπάσκετ μας την έχει χάσει εδώ και καιρό. Αν η πτώχευση και πτώση αποτελέσει την αρχή μιας αναγέννησης, δεν θα πω όχι. Στο κάτω-κάτω δεν θα έχουμε αργότερα κανένα κερατά να μας λέει ότι σωθήκαμε εξαιτίας της εύνοιας της πολιτείας ή ότι άλλο. Και θα έχουμε την αξιοπρέπειά μας ότι τα καταφέραμε μόνοι μας, πληρώνοντας το τίμημα. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα χρόνο απουσία από την Α1. Μήπως τα τελευταία χρόνια απόντες δεν είμαστε ουσιαστικά;
Σκληρή λύση, ναι. Επώδυνη, ναι. Μακριά απο τη δυναμική και την ιστορία του ΠΑΟΚ, ναι.
Μήπως όμως είναι η μόνη λύση;

Δεν ξέρω....

Είμαι τόσο πικραμένος και απογοητευμένος...

Δεν αντέχω να βλέπω αυτή τη σπουδαία ομάδα να πεθαίνει μέρα-μέρα, ώρα την ώρα...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

billsko έγραψε: όταν φτάνουμε στο κρίσημο σημείο ποιός θα βάλει κάνα φράγκο τότε όλοι σφυρίζουν κλέφτικα

:( :( :( :( :( :( :( :( :(
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

Ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙ ΝΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΕΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.ΜΟΝΟ Ο ΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΗ ΛΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΗ,ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΑΝΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο Κος ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΗΛΙΚΗ ΤΟΥ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Ο υποβιβασμός δεν μπορεί να είναι λύση για τον ΠΑΟΚ και για καμία μεγάλη ομάδα. Μην λέμε ότι θέλουμε πάνω στην απογοήτευσή μας.
Αλλά και αν πάρουμε αυτό το ακραίο σενάριο, ποιος μας λέει ότι δεν θα ξαναδημιουργηθούν χρέη? Αυτό θα κάνουμε δηλαδή? Υποβιβασμός-> Α1 σε 2-3 χρόνια-> νέα χρέη σε άλλα 2-3 χρόνια-> β΄εθνική. Ασανσέρ θα γίνουμε?
Η λύση είναι να αναλάβει κάποιος αποδεδειγμένα ικανός. Τώρα, αν κάποιοι δεν μπορούν να ζητήσουν μια συγνώμη από τον Αλεξόπουλο π.χ. τότε να πάμε όλοι μας να .......
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

+1
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

αν γίνει πράξη και στο μπάσκετ μας το ένα δέκατο από όσα έγιναν στο ποδόσφαιρο τότε από του χρόνου κιόλας θα είμαστε πολύ καλά και αγωνιστικά!
ξέρω δεν θα έχουμε ζαγοράκη αλλά ίσως τον σταυρόπουλο...πιστεύω ότι πολλοί ΠΑΟΚτσήδες θα τον στηρίξουν τον μάτζικ.δεν τον κόβω για χαζό αν ασχοληθεί να την πατήσει από τα τυχόν λαμόγια που παραμονεύουν.
αγωνιστικά αν ο ΠΑΟΚ μπει σε μία σωστή πορεία, ότι ομάδα και να έχουμε εδώ κάτω στην αθήνα και μόνο εμείς οι αθηναίοι θα κερδίζουμε κάτι μαρούσια,πανελληνίους,πανιώνιους κτλ!
για το παλατάκι και πάλι είμαι αισιόδοξος...πότε πάλι είχαμε ανταγωνιστικές ομάδες και στα δύο αθλήματα και όχι αλλαγή σκυτάλης?
δεν μπορώ να σκεφτώ για υποβιβασμούς αν και καταλαβαίνω όσους το σκέφτεστε, απλά πιστεύω ότι θα είναι η μεγαλύτερη και πιο ταπεινωτική ήττα στην ιστορία μας και ειδικά σε εμάς τους οπαδούς...εμείς θα αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να πέσει και όχι οι τυχάρπαστοι που πέρασαν και έφυγαν.ναι εντάξει, πέσαμε αλλά δεν θα ξανασηκωθούμε?(α ρε γκαρσία τυπάρα) :) :)
και στο ποδόσφαιρο ο ζουράρις τα ίδια έλεγε και δεν τον κατηγορούσα ίσως ήταν πιο ρεαλιστής τη δεδομένη χρονική στιγμή που τα έλεγε,αλλά δεν είχε υπολγίσει τη δυναμική του ζαγοράκη με τον κόσμο δίπλα του...έτσι λοιπόν και στο μπάσκετ πρέπει να στηρίξουμε και να προστατεύσουμε αυτήν την ομάδα που μας χάρισε τα περισσότερα χαμόγελα στην οπαδική μας καριέρα!
μου προκαλεί πάντως αρνητικότατη εντύπωση το γεγονός ότι οι σύνδεσμοι δεν έχουν ξεκινήσει δουλειά.Δεν έχω διαβάσει κάτι για καμία κινητοποίηση και απορώ αν ο σαλπιγγίδης (ως παράδειγμα) ήταν πιο σημαντικός από τα τωρινά γεγονότα και ολόκληρη την ομάδα μπάσκετ!
τι και αν δεν έχουμε κανέναν στόχο φέτος?τώρα χρειάζεται στήριξη ο ΠΑΟΚ που δεν υπάρχει κανείς και λένε ότι προσελκύει (?) παράγοντες-επενδυτές!
εγώ προτίθεμαι να δώσω χρήματα αλλά που?και αν πέσουμε κάποια στιγμή πρέπει να έχει εξαντληθεί και η τελευταία μας κίνηση, δηλαδή ο λαός!

υγ:το ξέρω ότι είμαι ''ρομαντικός''(=γραφικός ή ονειροπαρμένος) και πάω στοίχημα ότι στην τρέχουσα σελίδα θα υπάρχουν ποσταρίσματα του teacher,dimisk,kostaff,johnys,bilisko,παλοκ και αντε δυο τριών ακόμα...φαίνεται είναι πιο σημαντική για τους περισσότερους η παραμονή ή όχι του μουσλίμοβιτς και αν ο μπακαγιόκο ξεκινήσει βασικός στα πηγάδια... :(
Άβαταρ μέλους
kostasff

Εκείνη η Βουλγαρική βοήθεια που είναι ρε παιδιά?
Όλοι αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και όλοι βοηθάνε........
Καλά τους είπε ο Δρόσος "όποιος θέλει ας έρθει να του χαρίσω τις μετοχές"
Στο μπλα-μπλα όλοι καλοί είναι. Πράξεις μηδέν.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

DimisK έγραψε:
billsko έγραψε: Για μένα η λύση είναι μία και είναι δυστυχώς πολύ πικρή γι' αυτό το σωματείο. Πτώση στη Β' Εθνική, μηδενισμός των χρεών, συγχώνευση με καναν Ερμή για να πάμε απευθείας Α2 και νέα προσπάθεια από την αρχή χωρίς χρέη και με όλους εμάς που πραγματικά αγαπάμε το μπάσκετ και θέλουμε να το στηρίξουμε για να ανέβει και πάλι μέσα σε έναν χρόνο.
Αυτή η ιδέα τριγυρίζει ολοένα και περισσότερο στο μυαλό μου. ΠΑΟΚ σημαίνει αξιοπρέπεια, την οποία το μπάσκετ μας την έχει χάσει εδώ και καιρό. Αν η πτώχευση και πτώση αποτελέσει την αρχή μιας αναγέννησης, δεν θα πω όχι. Στο κάτω-κάτω δεν θα έχουμε αργότερα κανένα κερατά να μας λέει ότι σωθήκαμε εξαιτίας της εύνοιας της πολιτείας ή ότι άλλο. Και θα έχουμε την αξιοπρέπειά μας ότι τα καταφέραμε μόνοι μας, πληρώνοντας το τίμημα. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα χρόνο απουσία από την Α1. Μήπως τα τελευταία χρόνια απόντες δεν είμαστε ουσιαστικά;
Σκληρή λύση, ναι. Επώδυνη, ναι. Μακριά απο τη δυναμική και την ιστορία του ΠΑΟΚ, ναι.
Μήπως όμως είναι η μόνη λύση;

Δεν ξέρω....

Είμαι τόσο πικραμένος και απογοητευμένος...

Δεν αντέχω να βλέπω αυτή τη σπουδαία ομάδα να πεθαίνει μέρα-μέρα, ώρα την ώρα...

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!
δεν συμφωνω.ας μεινω στην ιδια κατασταση.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΟΥΛΗΣ οπως δεν θελω να λεγεται η ομαδα καε ΠΑΟΚ 2012.εχω μια παραδοση απο τη δημιουργια μου και σε ποδοσφαιρο-μπασκετ δεν εχω πεσει ποτε,ποσο μαλλον για διαλυση και επανιδρυση ενος τεραστιου κομματιου της ιστοριας μας που κρατησε τους νεους του '90 ΠΑΟΚ.καποια στιγμη θα κανουμε μια αξιοπρεπη πορεια για μια ομαδα με την ιστορια μας και πιστευω οτι αυτη η μερα πλησιαζει.ειτε με πρωτοδικειο ειτε με καποιον αλλο επειχηρματια που θα παρει ενα μερος της καε και οχι το 90%.

υγ:για να μην παρεξηγηθω δεν κανω επιθεση σε αυτους που θελουν αυτην τη λυση απλα εκφραζω τη διαφωνεια μου.

:D
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

+1000 axl
υπάρχει κάποια συντονιστική επιτροπή φιλάθλων που ασχολείται με το μπάσκετ???είχα διαβάσει οτι μια τέτοια ήταν παρούσα στη συνάντηση της προηγούμενης Κυριακής???μπορούμε να μαζευτούμε εδώ ως paokmania basket και να στείλουμε έστω ένα mail για να ενημερωθούμε για την κατάσταση(πιέζοντάς τους ταυτόχρονα)??μπορεί να βοηθήσει και η admin team και ο teacher σε αυτό και τα λίγα παιδιά που πηγαίνουν κάθε 15 μέρες στο παλατάκι και είναι από τη θεσσαλονίκη!
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

και το συνεχιζω...θελετε να στειλουμε στον ερασιτεχνη δημοσια μια επιταγη με οποιο ποσο μαζεψουμε οσοι επιθυμουμε?(αν αυτο ειναι εφικτο και με τη βοηθεια των παιδιων απο την admin team)
ντροπη δεν ειναι οσα και να μαζευτουν, αντιθετως για εμενα προσωπικα, ντροπη ειναι να αδιαφορει καποιος και να ριχνει ολο το φταιξιμο σε ολους τους αλλους και να περιμενουμε τον θειο απο την αμερικη.
ας χασω και αλλα 100 ευρω αν πανε σε λαθος τσεπη, ομως θα εχω τη συνειδηση μου καθαρη... και αν ποτέ πεσουμε εγω θα ξερω οτι αυτο μπορουσα αυτο εκανα ...ομορφα και ΠΑΟΚτσηδικα!
μου φαινεται τοσο παραξενη αυτη η αδιαφορια στο ενα παιδι (μπασκετ) και τοση αγαπη στο αλλο (ποδοσφαιρο) που απο αντιδραση και μονο,ενω τα αγαπαω εξισου,θελω να ασχοληθω μονο με το παιδι που πεθαινει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axl4 την Κυρ 12 Απρ 2009, 09:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kostasff

axl4 είσαι σωστότατος.
Έχω κι εγώ να προτείνω κάτι (ίσως μαλ...α αλλά δεν θα είναι η πρώτη :) )
Είμαστε 12571 εγγεγραμμένα μέλη, άρα έχουμε μία καλή βάση και μία αρκετά δυνατή φωνή. Να διοργανώσουμε μια on line ψηφοφορία στην οποία κάποια μέλη (κατά προτίμηση από Θεσσαλονίκη) τα οποία νοιώθουν πως έχουν όρεξη, πάθος, γνώσεις και κυρίως χρόνο, να εκπροσωπούν το poakmania (δηλαδή όλους εμάς) σε όσες εκδηλώσεις είναι εφικτό (κυρίως αυτές που έχουν θέμα την σωτηρία της ομάδας) και να διαχειριστούν τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε (η πιο πάνω ιδέα του axl4)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”