αν γίνει πράξη και στο μπάσκετ μας το ένα δέκατο από όσα έγιναν στο ποδόσφαιρο τότε από του χρόνου κιόλας θα είμαστε πολύ καλά και αγωνιστικά!
ξέρω δεν θα έχουμε ζαγοράκη αλλά ίσως τον σταυρόπουλο...πιστεύω ότι πολλοί ΠΑΟΚτσήδες θα τον στηρίξουν τον μάτζικ.δεν τον κόβω για χαζό αν ασχοληθεί να την πατήσει από τα τυχόν λαμόγια που παραμονεύουν.
αγωνιστικά αν ο ΠΑΟΚ μπει σε μία σωστή πορεία, ότι ομάδα και να έχουμε εδώ κάτω στην αθήνα και μόνο εμείς οι αθηναίοι θα κερδίζουμε κάτι μαρούσια,πανελληνίους,πανιώνιους κτλ!
για το παλατάκι και πάλι είμαι αισιόδοξος...πότε πάλι είχαμε ανταγωνιστικές ομάδες και στα δύο αθλήματα και όχι αλλαγή σκυτάλης?
δεν μπορώ να σκεφτώ για υποβιβασμούς αν και καταλαβαίνω όσους το σκέφτεστε, απλά πιστεύω ότι θα είναι η μεγαλύτερη και πιο ταπεινωτική ήττα στην ιστορία μας και ειδικά σε εμάς τους οπαδούς...εμείς θα αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να πέσει και όχι οι τυχάρπαστοι που πέρασαν και έφυγαν.ναι εντάξει, πέσαμε αλλά δεν θα ξανασηκωθούμε?(α ρε γκαρσία τυπάρα)
και στο ποδόσφαιρο ο ζουράρις τα ίδια έλεγε και δεν τον κατηγορούσα ίσως ήταν πιο ρεαλιστής τη δεδομένη χρονική στιγμή που τα έλεγε,αλλά δεν είχε υπολγίσει τη δυναμική του ζαγοράκη με τον κόσμο δίπλα του...έτσι λοιπόν και στο μπάσκετ πρέπει να στηρίξουμε και να προστατεύσουμε αυτήν την ομάδα που μας χάρισε τα περισσότερα χαμόγελα στην οπαδική μας καριέρα!
μου προκαλεί πάντως αρνητικότατη εντύπωση το γεγονός ότι οι σύνδεσμοι δεν έχουν ξεκινήσει δουλειά.Δεν έχω διαβάσει κάτι για καμία κινητοποίηση και απορώ αν ο σαλπιγγίδης (ως παράδειγμα) ήταν πιο σημαντικός από τα τωρινά γεγονότα και ολόκληρη την ομάδα μπάσκετ!
τι και αν δεν έχουμε κανέναν στόχο φέτος?τώρα χρειάζεται στήριξη ο ΠΑΟΚ που δεν υπάρχει κανείς και λένε ότι προσελκύει (?) παράγοντες-επενδυτές!
εγώ προτίθεμαι να δώσω χρήματα αλλά που?και αν πέσουμε κάποια στιγμή πρέπει να έχει εξαντληθεί και η τελευταία μας κίνηση, δηλαδή ο λαός!
υγ:το ξέρω ότι είμαι ''ρομαντικός''(=γραφικός ή ονειροπαρμένος) και πάω στοίχημα ότι στην τρέχουσα σελίδα θα υπάρχουν ποσταρίσματα του teacher,dimisk,kostaff,johnys,bilisko,παλοκ και αντε δυο τριών ακόμα...φαίνεται είναι πιο σημαντική για τους περισσότερους η παραμονή ή όχι του μουσλίμοβιτς και αν ο μπακαγιόκο ξεκινήσει βασικός στα πηγάδια...