Kaizen έγραψε:Εμενα με "αγχωνει" το σκεπτικο του Λουτσεσκου για την νεα χρονια. Εχει πει οτι καλοκαιρια δεν γινεται να ειναι ετοιμη η ομαδα και στα πλει οφ εχει πει ηδη δυο φορες οτι δεν μπορουσε να την δουλεψει μεσα στην σεζον επειδη ειχαμε πολλα ματς. Αναρωτιεμαι, φετος που θα αλλαξει η ομαδα σε μεγαλο βαθμο, ακομα κι αν ερθουν ολες οι σημαντικες μεταγραφες απο την αρχη(ναι ξερω πολλα ζηταω), τι θα πρεπει να περιμενουμε;;
Αποκλεισμο απο τα προκριματικα ασκετα απο τον αντιπαλο;;
Μηπως θα ζητησει να ανεωσουν παικτες που φανταζομαστε ολοι οτι θα φυγουν μονο και μονο για να εχει καποιους που ξερει ηδη και να μην γινει το πρωτο;;
Οποιο απο τα δυο κι αν γινει δεν θα ειναι πολυ ασχημη αρχη για την νεα σεζον;;
Απο εκει και περα αν τελικα μπουμε σε league phase(ανεξαρτητως διοργανωσης) θα πρεπει να περιμενουμε μια σεζον σαν την φετινη ίσως και ενα κλικ χειροτερη επειδη δεν θα προλαβαινει να βελτιωσει την ομαδα;;
Μ αυτα που εχει πει φετος, προσωπικα εχω αποκτησει πολλες αμφιβολιες προς το προσωπο του οσο και να ξερω οτι ειναι προπονηταρα.
Νομίζω ότι οι σοβαροί προπονητές κάπως έτσι σκέφτονται.
Ο Λουτσεσκου επειδή ξέρει τόσα χρόνια τον Σαββίδη και το πώς δουλεύει ο ΠΑΟΚ σοφά σκέφτεται " κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι" .
Από αυτούς που πρέπει να φύγουν στο τέλος της χρονιάς ,μέτρα πόσοι ήρθαν πέρσι το καλοκαίρι: ,Λοβρεν , Κολει, Γκόμες, Τισουνταλι, Μπακαγιοκο, και ίσως Σορετιρε, Τσαλοφ.
Οπότε τι να σκεφτεί και να θέλει ο προπονητής;
Προφανώς να μείνουν οι υπόλοιποι μαζί με τους δανεικούς Μειτε και Βιτεσκα και φέρτε μου αν μπορέσετε ένα αξιόλογο χάφ, ένα δυνατό στόπερ, ένα αριστερό εξτρέμ καλύτερο του Τάισον, ίσως ένα φορ και να μείνει ο Κωσταντελιας.
Μέχρι να έρθουν οι μεταγραφές ( τέλος Αυγούστου ) θα έχει ο προπονητής μια σχετικά καλή ομάδα να παλέψει για τους προκριματικούς αγώνες.
Αυτή είναι η πραγματικότητα του ΠΑΟΚ.
Θα αλλάξει κάτι φέτος; Θα έρθουν καλοί παίκτες πριν από την προετοιμασία;
Θα είμαστε τυχεροί να βρούμε ένα νέο Ζιφκοβιτς , ένα νέο Κοταρσκι χωρίς πολλά χρήματα ; Θα πετύχουμε κανένα ελεύθερο όπως τον Καμαρά;
Μάλλον θα δούμε ότι βλέπουμε τα τελευταία 12 χρόνια, οπότε οι σκέψεις του Λουτσεσκου είναι απόλυτα λογικές.