Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
panpangr77
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
νομίζω θα είναι διαφορετικά και αν αποκλειστουνε και η Μπαρτσελόνα Φιλαδέλφειας και η Ρεάλ Αμπελοκήπων. Θα μοιραστεί το market pool με εμάς και τον γαύρο. Οζντοεφ Καμαρά και Τσιγάρα (Καντουζο των φτωχών) δείξτε την αξία σας.
-
panpangr77
Βλέπω κυκλοφορεί σε είδηση το tweet του Άγγλου οπαδού για τον Ισλανδο .Καλά θα πάει αυτό.
Όντως γιατί νομίζω η συμμετοχή στα πλευ οφφ του champions League εξασφαλίζει γύρω στα 4.5 εκατομμύρια αν δεν κάνω λάθος. Μεγάλη διαφορά όσο να είναι από το να πάμε Γιουρόπα μέσω αποκλεισμού από την Μαλμεrenegade έγραψε:Επίσης είναι διαφορετικα τα έσοδα αν πάμε πλέι οφ Τσάμπιονς λιγκ και από κει πάμε ομίλους Γιουρόπα ή αν αποκλειστουμε από Μάλμε και μέσα από τον προκριματικό γύρο του Γιουρόπα πάμε στους ομίλους του.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα σχόλια για χρησιμότητα του Τσιγγαρα τα βάζω στο ίδιο ντουλαπάκι με τα αντίστοιχα για επιστροφή Λημνιού, Πελκα, Κίτσιου κλπ.
Το ντουλαπάκι με τις τρεις κλειδαριές, τα τρία λουκέτα και τους τρεις δράκους να το φυλάνε κλειστό κάτω στο υπόγειο. Σορρυ αν θίγω κάποιους.
Το ντουλαπάκι με τις τρεις κλειδαριές, τα τρία λουκέτα και τους τρεις δράκους να το φυλάνε κλειστό κάτω στο υπόγειο. Σορρυ αν θίγω κάποιους.
Ναι, απλά απορώ που το βλέπεις γιατί στο Euro έδειξε το αντίθετο.renegade έγραψε:Τι εννοείς γιατί?paokspren έγραψε:Γράφεις και ξαναγράφεις για τον Ντρκούσιτς ότι δεν συμμετέχει στο build up και ότι δεν ξέρει μπάλα. Γιατί?renegade έγραψε:σιγά σιγά πρέπει να βλέπουμε αμυντικούς οι οποιοι ξέρουν μπάλα...ειδικά όταν πηγαίνουμε σε νεαρώτερες ηλικίες
Γιατί αυτό βλέπω
Ίσως βέβαια παρακολουθείς σταθερά τους ουραγούς του Ρωσικού πρωταθλήματος.
Τσιγγαρας=τελευταία εμφάνιση με Λαμία/1ο ημίχρονο*νεύρα Λουτσεσκου=θα ξαναμπεί ενδεκάδα όταν δεν υπάρχει άλλος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Είναι που σκαγανε αβερτα προσφορές για Τσιγγαρα.
Παρόλα αυτά πιστεύω έστω και τελευταία μέρα , κάποιος θα βρεθεί να τον πάρει και αυτόν.
Παρόλα αυτά πιστεύω έστω και τελευταία μέρα , κάποιος θα βρεθεί να τον πάρει και αυτόν.
Με δεδομένη την πώληση του Κουλιερακη, δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε και άλλον Ελληνα
Αν είναι να μείνει ο Χάρης μόνο και μόνο επειδή είναι Έλληνας για να συμπληρώνει λίστα ας πάει στα κομμάτια και να λέμε ο συμπληρωτής. Αλλά απαγορεύεται να λέμε "ναι αλλά ο Χάρης μπορεί αντί του Χ" πόσο δε μάλλον να "πάρει χρόνο συμμετοχής επειδή αδικήθηκε από τον προπονητή".
Φαντάζομαι ψάχνει προσφορά από το εξωτερικό και δεν έχει βρει ακόμη. Μακάρι όμως να την βρει και να βρει μία ομάδα στην οποία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται. Σε προσωπικό επίπεδο του εύχομαι τα καλύτερα. Σαν οπαδός δεν θέλω η ομάδα να παίζει άλλη μία χρονιά με 3 χάφ. Δεν γίνεται. Ο Τσιγγάρας δεν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και ήταν φανερό από την 1η του χρονιά.
Ας αποδεχτεί ο παίκτης την πραγματική του αξία, το τι μπορεί να προσφέρει και σε ποια ομάδα και μετά ρωτάμε τι θέλει. Προφανώς και του εύχομαι προσωπικά τα καλύτερα, μακάρι να ήταν επιπέδου ΠΑΟΚ 2024 κι όχι 2007 και ας έμενε όμως κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας όταν τον θεωρούμε υπολογίσιμη δυναμική στο τακτικό ροτεϊσον.
Η φάση είναι ξεκάθαρα take it or leave it.
Η φάση είναι ξεκάθαρα take it or leave it.
Το marketpool είναι φραγκοδίφραγκα. Αν εύχεστε κάθε φορά να αποκλείονται οι άλλοι από το καλοκαίρι, μια ζωή Ιούλιο θα παίζουμε και θα γκρινιάζετε γιατί η ομάδα δεν είναι έτοιμη.panpangr77 έγραψε:νομίζω θα είναι διαφορετικά και αν αποκλειστουνε και η Μπαρτσελόνα Φιλαδέλφειας και η Ρεάλ Αμπελοκήπων. Θα μοιραστεί το market pool με εμάς και τον γαύρο. Οζντοεφ Καμαρά και Τσιγάρα (Καντουζο των φτωχών) δείξτε την αξία σας.