Igor Tudor
- painkiller4
Re: Igor Tudor
Θα υπάρξει συνάντηση στο Μακεδονία παλας όπου θα έχουμε εισήγηση φραγκουλη και του Βεζυρτζή αφού δει προπονητές απο βίντεο!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
Είναι δυνατό, να στηρίζουμε την ασφάλειά μας σε τέτοιους ασόβαρους καθρεφτάκηδες!goran 64 έγραψε:Και συ ρε συνονόματε τι τα θέλεις τα "πραξικοπήματα" με τον Λέκο σε ρόλο "συνταγματάρχη" έ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρεις ότι στον Π.Α.Ο.Κ. γι αυτά τα πράγματα διαθέτουμε "κοτζάμ"...στρατηγό;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Προσχηοοούύύ" ρε γατάκι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχεις δοκιμασει 30 και βαλε παικτες στο πρωταθλημα,αυτος ο Αντωνις καμια γκομενα σου εφαγε και δεν αξιζει ουτε μια ευκαιρια?
Κάνε πειράματα ιγκορ στο ζητάει ο λαός αν δεν πάρεις αποτελέσματα τώρα που τα χρειαζόμαστε δεν τρέχει και τίποτε
:)
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε βεβαια στο προηγουμενο παιχνιδι που εβαλε κωνσταντινιδη στοπερ και μυστακιδη δεξι μπακ πηγε στα σιγουρα,ενω να παιξει ο Αντονις θα ηταν πειραμε.Αν σωνει και καλα πρεπει να πεις κατι να σκεφτεσαι κατι καλυτερο αλλη φορα.
Καλά κριτική είναι το σε έφαγε την γκομενα ο Αντώνης; Μάλλον εσύ πρέπει να σκεφτείς πριν γράψεις..... Με την δικιά σου λογική τότε ο Αντώνης μπορεί να είναι ξάδερφος σου; Καταλαβαίνεις ότι αυτού του τύπου τα σχολια είναι για την Τατιάνα και την Λαμπιρη..... Τον αρνεσεν δεν ανέφερες και με κάνει εντύπωση
Ετσι αυτος ειναι ο eorptol που αγαπω,ο υπερασπιστης των αδυνατων,που προφανως ποτε στην ζωη του δεν ειπε σε καποιο φιλο του ρε ''μλκ την γκομενα σου εφαγε αυτος και εισαι στραβωμενος'' και σοκαρεται οταν ακουει τετοια,ασε που προφανως εγω ειμαι ξαδερφος του Αντονις αλλα και εσυ του Ζαμπουνη, γιαυτο ασε με εμενα την λαικατζα να μιλαω με επιπεδο Τατιανας και Λαμπιρη.
Δεν μιλάς στο καφέ σε φόρουμ μιλάς για τον προπονητή της ομαδας ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά εκτός αν είναι φίλος σου ο τουντορ όπως λες αλλά και πάλι δεν εκθέσεις το φιλαράκι σου δημόσια
:).... Αν αρχίσουμε μπινελίκια για παικτες προπονητές κλπ. Χάσαμε την μπάλα.....

Σας παρακαλω μερικους καντε μια βολτα πχ απο το φορουμ της γιουναιτεντ να δειτε τι γραφεται για τον Φαν Χααλ και δεν ασχολειται ΚΑΝΕΙΣ.Ελεος πια...
Τζος για Αντώνης δεν ξερω αθλητικα κατι δεν μ αρεσε
Σε αυτο τον δικαιολογω τον τουντορ
Αυτό το τόπικ θα έπρεπε ήδη να έχει κλειδωθεί.
Μάλλον δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ο Τούντορ παρέλαβε ένα σκορποχώρι το οποίο προσπαθεί να κάνει ομάδα.
Μάλλον δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ο Τούντορ παρέλαβε ένα σκορποχώρι το οποίο προσπαθεί να κάνει ομάδα.
απο τα λιγα που εχω δει έχει τεράστια αδυναμία στο μαρκάρισμα, συν τη φυσική κατάσταση.joshua έγραψε:Εχεις δοκιμασει 30 και βαλε παικτες στο πρωταθλημα,αυτος ο Αντωνις καμια γκομενα σου εφαγε και δεν αξιζει ουτε μια ευκαιρια?
υπομονή με δαύτον. απο του χρόνου θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τι λαυράκι είναι.
δεν είναι τυχαίο ότι τον ήθελαν στην Ιταλία αλλά είχε τη "γκαντεμιά" να τραυματιστεί. αργή και σταδιακή προσαρμογή.
δες φωτο του όταν ήρθε και τώρα. έχει φουσκώσει, έχει στρώσει κορμί, στανταρ τον πατανε ενδυνάμωση.
το ιδανικό, αν παρθεί και άλλος στο 10 όπερ και σημαίνει ότι σάμπο κτλ δεν θα αναλώνονται εκεί, είναι δανεισμός (βέροια ; ) για ενα εξάμηνο...
Εμένα με φάνηκε μετά από είκοσι λεπτά ότι δεν είχε δυνάμεις συν το ότι σε φάση άμυνας δεν με φάνηκε καλός.....μπάλα ξέρει φυσικά μακάρι να μπορέσει κάποια στιγμή να ανταποκριθείMANIAKOS έγραψε:Τζος για Αντώνης δεν ξερω αθλητικα κατι δεν μ αρεσε