Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από painkiller4 »

Λες να τον προτεινει για team manager;
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Θα υπάρξει συνάντηση στο Μακεδονία παλας όπου θα έχουμε εισήγηση φραγκουλη και του Βεζυρτζή αφού δει προπονητές απο βίντεο!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Από dvd ούτε καν στικακι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

goran 64 έγραψε:Και συ ρε συνονόματε τι τα θέλεις τα "πραξικοπήματα" με τον Λέκο σε ρόλο "συνταγματάρχη" έ;;; :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Δεν ξέρεις ότι στον Π.Α.Ο.Κ. γι αυτά τα πράγματα διαθέτουμε "κοτζάμ"...στρατηγό;;; :o :o :o :o :o :o :o :o

"Προσχηοοούύύ" ρε γατάκι... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Είναι δυνατό, να στηρίζουμε την ασφάλειά μας σε τέτοιους ασόβαρους καθρεφτάκηδες!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχεις δοκιμασει 30 και βαλε παικτες στο πρωταθλημα,αυτος ο Αντωνις καμια γκομενα σου εφαγε και δεν αξιζει ουτε μια ευκαιρια?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κάνε πειράματα ιγκορ στο ζητάει ο λαός αν δεν πάρεις αποτελέσματα τώρα που τα χρειαζόμαστε δεν τρέχει και τίποτε :):)

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε βεβαια στο προηγουμενο παιχνιδι που εβαλε κωνσταντινιδη στοπερ και μυστακιδη δεξι μπακ πηγε στα σιγουρα,ενω να παιξει ο Αντονις θα ηταν πειραμε.Αν σωνει και καλα πρεπει να πεις κατι να σκεφτεσαι κατι καλυτερο αλλη φορα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά κριτική είναι το σε έφαγε την γκομενα ο Αντώνης; Μάλλον εσύ πρέπει να σκεφτείς πριν γράψεις..... Με την δικιά σου λογική τότε ο Αντώνης μπορεί να είναι ξάδερφος σου; Καταλαβαίνεις ότι αυτού του τύπου τα σχολια είναι για την Τατιάνα και την Λαμπιρη..... Τον αρνεσεν δεν ανέφερες και με κάνει εντύπωση

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ετσι αυτος ειναι ο eorptol που αγαπω,ο υπερασπιστης των αδυνατων,που προφανως ποτε στην ζωη του δεν ειπε σε καποιο φιλο του ρε ''μλκ την γκομενα σου εφαγε αυτος και εισαι στραβωμενος'' και σοκαρεται οταν ακουει τετοια,ασε που προφανως εγω ειμαι ξαδερφος του Αντονις αλλα και εσυ του Ζαμπουνη, γιαυτο ασε με εμενα την λαικατζα να μιλαω με επιπεδο Τατιανας και Λαμπιρη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν μιλάς στο καφέ σε φόρουμ μιλάς για τον προπονητή της ομαδας ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά εκτός αν είναι φίλος σου ο τουντορ όπως λες αλλά και πάλι δεν εκθέσεις το φιλαράκι σου δημόσια :):).... Αν αρχίσουμε μπινελίκια για παικτες προπονητές κλπ. Χάσαμε την μπάλα.....

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σας παρακαλω μερικους καντε μια βολτα πχ απο το φορουμ της γιουναιτεντ να δειτε τι γραφεται για τον Φαν Χααλ και δεν ασχολειται ΚΑΝΕΙΣ.Ελεος πια...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τζος για Αντώνης δεν ξερω αθλητικα κατι δεν μ αρεσε
Σε αυτο τον δικαιολογω τον τουντορ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αυτό το τόπικ θα έπρεπε ήδη να έχει κλειδωθεί.
Μάλλον δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ο Τούντορ παρέλαβε ένα σκορποχώρι το οποίο προσπαθεί να κάνει ομάδα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Εχεις δοκιμασει 30 και βαλε παικτες στο πρωταθλημα,αυτος ο Αντωνις καμια γκομενα σου εφαγε και δεν αξιζει ουτε μια ευκαιρια?
απο τα λιγα που εχω δει έχει τεράστια αδυναμία στο μαρκάρισμα, συν τη φυσική κατάσταση.

υπομονή με δαύτον. απο του χρόνου θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τι λαυράκι είναι.

δεν είναι τυχαίο ότι τον ήθελαν στην Ιταλία αλλά είχε τη "γκαντεμιά" να τραυματιστεί. αργή και σταδιακή προσαρμογή.

δες φωτο του όταν ήρθε και τώρα. έχει φουσκώσει, έχει στρώσει κορμί, στανταρ τον πατανε ενδυνάμωση.

το ιδανικό, αν παρθεί και άλλος στο 10 όπερ και σημαίνει ότι σάμπο κτλ δεν θα αναλώνονται εκεί, είναι δανεισμός (βέροια ; ) για ενα εξάμηνο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

MANIAKOS έγραψε:Τζος για Αντώνης δεν ξερω αθλητικα κατι δεν μ αρεσε
Σε αυτο τον δικαιολογω τον τουντορ
Εμένα με φάνηκε μετά από είκοσι λεπτά ότι δεν είχε δυνάμεις συν το ότι σε φάση άμυνας δεν με φάνηκε καλός.....μπάλα ξέρει φυσικά μακάρι να μπορέσει κάποια στιγμή να ανταποκριθεί

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”