Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Θα το θεωρούσα φρόνιμο εκ μέρους μας ν'αφηναμε να διαρρεύσει " τυχαία" κάποιο όνομα φορ ώστε να επισπεύσουν το θέμα του Taz ( τον οποίο να πω την αμαρτία μου δεν τον ξέρω ως ποδοσφαιριστή και ακόμη περισσότερο πως υπάρχει εθνική Τασμανίας).Όταν βγαίνει ο δικός μας και απορρίπτει προτάσεις λέγοντας πως ο Samatta είναι ο εκλεκτός, λογικό είναι οι εκπρόσωποι του και ο παίκτης να μας χορεύουν στο ταψί. Στην λίστα των πραγματικά ελεύθερων πάντως έχει πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στα κυβικά μας όπως Niang,Prevljak & Lucas Joao.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Η Τανζανια ειναι χωρα της Αφρικης. Η Τασμανια ειναι νησι κατω απο την Αυστραλια. Μην τα μπερδευετε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:
Gospi έγραψε:Προφανως ο Μπαμπα ειναι στο πακετο για να ερθει ο Σαματτα. Τωρα το κατα ποσο ειναι νορμαλ και ορθολογικο να κανεις τετοιες κινησεις για να διασφαλισεις την μεταγραφη του Σαματτα, είναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Στην πραξη θα φανει αν ο Σαματτα ειναι τοσο υψηλου επιπεδου που να καθιστα αναγκαιο ενα τετοιο ντιλ, ή αν για ακομη μια φορα θα χουμε φαει προλογο. Παντως ειμαι σιγουρος πως αν δεν ηταν ο Σαματτα στην εξισωση, δεν θα κλειναμε αριστερο μπακ και δη τον Μπαμπα, τοσο νωρις.
Ρε παιδιά έχετε χάσει τη μπάλα

Τον μπαμπα απ' το 2021 περιμένουμε να μείνει ελεύθερος για να κάνουμε κίνηση

Αλλά και αυτό να μη πιστεύει κανείς, έχει που γράφεται το όνομα του φέτος, από τον Ιούνιο όταν κυνηγουσαμε Γκαμπιαντινι (ευτυχώς έλεγα και λέω εγώ δεν ήρθε αλλά ας μην αλλάζω θέμα).

Ο Σαματα προέκυψε αφότου δεν ήρθε ο γκαμπια κι αφότου απέρριψαν οι Ρώσοι την πρόταση για Τσαλοβ

Αλλά βέβαια λογικό είναι να τα μπλέκουμε αφού οι μισοί δε πιστεύουν καν οτι κάναμε προτάσεις σε αυτους
Δηλαδη θελεις να μ πεις οτι ο σχεδιασμος κινειται πανω στην βαση των μεταγραφικων απωθημενων που εχουμε και οχι με γνωμονα τις αμεσες και σημαντικοτερες αναγκες τιης ομαδας ε?
Δεν εχουμε βασικο φορ, και κινδυνευουμε να παμε στα ματς της ευρωπης με τον Μπραντον Τομας (που ανανεωσαμε κακην κακως μονο και μονο για να εχουμε εναν φορ, ο,τι να ναι) και ταυτοχρονα εχουμε μειον δυο χαφ, και παρολα αυτα τρεξαμε να δωσουμε κοντα ενα μυριο συμβολαιο στον Μπαμπα, επειδη τον θελουμε απο το 2021? Και γαμω τους σχεδιασμους θα πω εγω.
Τουλαχιστον αν συνδεοταν με του Σαματτα, θα εδειχνε εστω μια καποια στοχευση και προεργασια. Τωρα αυτο π αναφερεις εσυ, σημαινει οτι του Σαματτα η μεταγραφη δεν ειναι διασφαλισμενη και μπορει να βρεθουμε πρωτο ματς με Μπειταρ με 3 αριστερα μπακ στο ροστερ, με μονο φορ τον Τομας και χωρις μεταγραφη στα χαφ.
Ας πανηγυρισω λοιπον την μεταγραφαρα του Μπαμπα, γιατι αν γινει καμια στραβη με Μπειταρ θα ειναι και η τελευταια ακριβη ξμεταγραφη που θα γινει.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Δηλαδή εσείς υπογραφετε κάπου οτι εαν δεν κλείναμε τον Baba θα είχαμε κλείσει ηδη σέντερ φορ και χαφ ?
Τι σχέση εχει η μια περίπτωση με την αλλη?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Είδα λίγο τη καρτέλα στο transfermarkt του M'Baye Niang.
Δεν βλέπω τεράστιες διαφορές στη πορεία της καριέρας του σε σχέση με αυτή του Σαμάττα.
Ή μάλλον κάτι δεν έχω προσέξει.
28 χρονών, έχει παραστάσεις από τεράστια πρωταθλήματα, είναι ελεύθερος, πόσα να ζητάει;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αυτα ειναι υποθεσεις. Το μονο απτο ειναι πως τη στιγμη π μιλαμε εχουμε 2 αριστερα μπακ ενω διαθετουμε εναν φορ (τον Τζιμα) και εναν δηθεν φορ τον Μπραντον Τομας, ενω στα χαφ εχουμε τουλαχιστον ενα τεραστιο ποιοτικο κενο, αν και κατ εμε εχουμε 2 κενα εκει. Αν αυτα τα κενα κλεισουν πριν την Μπειταρ, τοτε ευγε στην ΠΑΕ. Αν δεν κλεισουν, οσους Μπαμπαδες κι αν φερουν ο σχεδιασμος τους και η οργανωση τους θα ειναι για τα σκυλια.
Άβαταρ μέλους
GeorgiosLeeds

Δημοσίευση από GeorgiosLeeds »

Καλημερα και απο εμενα.
Διαβασα πως ο Tantic φευγει απο τον Ajax.
Ρε Σαββιδη ποσα θελει αυτος ο καριολης για να ερθει. Σκαστα και φερτονε!!!

https://www.sport-fm.gr/article/podosfa ... ts/4896248
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Βασικό επίσης για το Μπαμπά είναι ότι επιτέλους θα μείνει σε σταθερό περιβάλλον μετά από δε ξέρω και γω πόσα χρόνια

Μεγάλο θέμα το να ξέρεις ότι είσαι δανεικός και αναλώσιμος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Gospi έγραψε:
rainmaker έγραψε:
Gospi έγραψε:Προφανως ο Μπαμπα ειναι στο πακετο για να ερθει ο Σαματτα. Τωρα το κατα ποσο ειναι νορμαλ και ορθολογικο να κανεις τετοιες κινησεις για να διασφαλισεις την μεταγραφη του Σαματτα, είναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Στην πραξη θα φανει αν ο Σαματτα ειναι τοσο υψηλου επιπεδου που να καθιστα αναγκαιο ενα τετοιο ντιλ, ή αν για ακομη μια φορα θα χουμε φαει προλογο. Παντως ειμαι σιγουρος πως αν δεν ηταν ο Σαματτα στην εξισωση, δεν θα κλειναμε αριστερο μπακ και δη τον Μπαμπα, τοσο νωρις.
Ρε παιδιά έχετε χάσει τη μπάλα

Τον μπαμπα απ' το 2021 περιμένουμε να μείνει ελεύθερος για να κάνουμε κίνηση

Αλλά και αυτό να μη πιστεύει κανείς, έχει που γράφεται το όνομα του φέτος, από τον Ιούνιο όταν κυνηγουσαμε Γκαμπιαντινι (ευτυχώς έλεγα και λέω εγώ δεν ήρθε αλλά ας μην αλλάζω θέμα).

Ο Σαματα προέκυψε αφότου δεν ήρθε ο γκαμπια κι αφότου απέρριψαν οι Ρώσοι την πρόταση για Τσαλοβ

Αλλά βέβαια λογικό είναι να τα μπλέκουμε αφού οι μισοί δε πιστεύουν καν οτι κάναμε προτάσεις σε αυτους
Δηλαδη θελεις να μ πεις οτι ο σχεδιασμος κινειται πανω στην βαση των μεταγραφικων απωθημενων που εχουμε και οχι με γνωμονα τις αμεσες και σημαντικοτερες αναγκες τιης ομαδας ε?
Δεν εχουμε βασικο φορ, και κινδυνευουμε να παμε στα ματς της ευρωπης με τον Μπραντον Τομας (που ανανεωσαμε κακην κακως μονο και μονο για να εχουμε εναν φορ, ο,τι να ναι) και ταυτοχρονα εχουμε μειον δυο χαφ, και παρολα αυτα τρεξαμε να δωσουμε κοντα ενα μυριο συμβολαιο στον Μπαμπα, επειδη τον θελουμε απο το 2021? Και γαμω τους σχεδιασμους θα πω εγω.
Τουλαχιστον αν συνδεοταν με του Σαματτα, θα εδειχνε εστω μια καποια στοχευση και προεργασια. Τωρα αυτο π αναφερεις εσυ, σημαινει οτι του Σαματτα η μεταγραφη δεν ειναι διασφαλισμενη και μπορει να βρεθουμε πρωτο ματς με Μπειταρ με 3 αριστερα μπακ στο ροστερ, με μονο φορ τον Τομας και χωρις μεταγραφη στα χαφ.
Ας πανηγυρισω λοιπον την μεταγραφαρα του Μπαμπα, γιατι αν γινει καμια στραβη με Μπειταρ θα ειναι και η τελευταια ακριβη ξμεταγραφη που θα γινει.
Ρε άνθρωπε τι λες;

Τι λες τελοσπαντων;

Τι συμπεράσματα είναι αυτά;

Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω; Ότι και να διαβάσετε το ανάποδο πρέπει να καταλάβετε για να βγάλετε κάποιο αρνητικό συμπέρασμα;

Θυμάσαι τι έγραψες και πάνω στο οποίο απάντησα;

Απωθημένο είναι να έχεις στοχεύσει σε ένα παίκτη και να περιμένεις ευκαιρία να τον πάρεις εφόσον ήταν πανάκριβος για αγορά;

Το ότι έχουμε άλλες σημαντικές ανάγκες σημαίνει ότι δε θα πάρουμε ένα παίκτη που θέλουμε καιρό, επειδή είναι σε άλλη θέση;

Το ότι κλείσαμε μπαμπα που είναι στο ίδιο γραφείο με Σαματα σύμφωνα με το διαστημικό σκεπτικό σου σημαίνει είτε ότι το κάναμε για να παρακαλέσουμε να έρθει ο σαματα, είτε ότι δεν επηρεάζει απολύτως καθολου. Εκπληκτικό. Ενδιάμεση οδός δεν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Gospi έγραψε:Αυτα ειναι υποθεσεις. Το μονο απτο ειναι πως τη στιγμη π μιλαμε εχουμε 2 αριστερα μπακ ενω διαθετουμε εναν φορ (τον Τζιμα) και εναν δηθεν φορ τον Μπραντον Τομας, ενω στα χαφ εχουμε τουλαχιστον ενα τεραστιο ποιοτικο κενο, αν και κατ εμε εχουμε 2 κενα εκει. Αν αυτα τα κενα κλεισουν πριν την Μπειταρ, τοτε ευγε στην ΠΑΕ. Αν δεν κλεισουν, οσους Μπαμπαδες κι αν φερουν ο σχεδιασμος τους και η οργανωση τους θα ειναι για τα σκυλια.
Η λογική σου μου θυμίζει την παράδοση που υπήρχε κάποτε , που ο μεγάλος αδερφος δεν παντρευόταν εαν δεν πάντρευε πρώτα τις αδερφές του.
Ειτε ασχολούταν ο ΠΑΟΚ με τον Μπάμπα ειτε οχι, ακόμη θα περιμέναμε τον Σαματα και τον Οζντοεφ. Γιατι απλα οι υποθέσεις τους δεν αλληλοσυνδεοντε ,και δεν ειναι υπόθεση αυτο,ουτε άρθρο του Στέφανου Χίου.
Επίσης τα λεφτά του συμβολαίου δεν προκαταβαλοντε για να αδειάσει το πορτοφόλι μας επειδή πήραμε τον Μπάμπα.
Εκτος και αν γνωρίζεις ποιο είναι το μπατζετ για τους μισθούς . Εγω δεν γνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ωραια λοιπον. Πανηγυριστε ελευθερα την μεταγραφη Μπαμπα. Ολα λειτουργουν ρολοι. Εμενα δεν μ λεει κατι, και ειναι δικαιωμα μου αυτο.
Τελος συζητησης
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Γκοσπι επιμένω να πιστεύω πως δεν μπαίνεις ΚΑΝ στη διαδικασία να διαβάσεις τον αντίλογο. Έχεις κολλήσει, όπως έχει κολλήσει η ΠΑΕ με τις μεταγραφές...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Το οτι δεν εχει ερθει φορ ακομα αποδεικνυει γιατι ανανεωθηκε ο Μπραντον, οσο τρελο και αν ακουγεται αυτο
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ετσι λες εσυ.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μα προφανώς δεν είναι κάτι να πανηγυρίσουμε
να πω είχανε κολλήσει με Σέρτζιο Ολιβέιρα πχ και τον φέρανε να πω ναι
είχανε κολλήσει με κάποιο φορ, κι εκεί ναι
η ομάδα έχει μεσοεπιθετικά το τίποτα...χωρίς φορ είμαστε και τρέξαμε να ανανεώσουμε τον Μπράντον χωρίς καμία λογική
έχουμε 1.5 χαφ, και θα πάμε να παίξουμε το πρώτο ματς χωρις το 1
τι να λέμε τώρα, το ότι πήραμε τον Μπάμπα δεν είναι παρηγοριά στον άρρωστο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”