Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Το αν θα παίξει ή όχι είναι θέμα προπονητή. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα έχει το δικαίωμα να παίξει.
θα φανεί τι θα έρθει ρε φίλε αυτό τι θα έρθειmbison έγραψε:Βαρέθηκα κάθε μέρα να μπαίνω να διαβάσω. Φέρτε ΧΑΦ κ ας είναι όποιος να ναι εκτός από Κουρμπέλη
Εν τω μεταξύ ο Μπαρμποσα κόπηκε γιατί λένε ότι δεν έβγαζε 90λεπτα
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ενδιαφέρουσα κατ'εμε περίπτωση https://www.transfermarkt.com/david-aff ... ler/452483 ως αντί Nasberg σε πρώτη φάση
- john4serres
Πρωταθλητής Αυστρίας θα έρθει για 5ο 6ο στόπερ;
Κατι καλυτερο ψαχνει.
Κατι καλυτερο ψαχνει.
Ο αντιΝασμπεργκ ειναι ο Θυμιανης.Η 5δα στα στοπερ θα ειναι Κετζιορα,αντιΕνκονγκ,Κουλιερακης η μεταγραφη,Μιχαιλιδης,Θυμιανης.
-
panpangr77
Γράφει οπαδός της Mπλακπερν ότι εμείς και ΚΠΡ ενδιαφέρομαστε για τον Arnór Sigurdsson.
Δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό με δεδομένο το αρχικό μου σχόλιο να γράφεις κάτι τέτοιο ως συμπέρασμα. Αξίζει να ξαναπροσπαθησεις νομιζωbeyes4 έγραψε:Ισα ίσα,όταν αντιμετωπισεις την Μπαρτσελονα,όποιον και να πάρεις δεν θα κάνει και μεγάλη διαφορά.Οποτε ίσως να μην χρειαζόμαστε και άλλο χαφ.giapas έγραψε:Μέλος του ροστερ είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει. Δε βλέπω πρόβλημα, ούτε αναμένεται να ακριμετωπισεις τη Μπαρτσελονα.
Ορισμένοι έχετε φέρει την καταστροφή πάλι.
Τα ίδια και τα ίδια !
Τα ίδια και τα ίδια !
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τον Θυμιανη στην παρούσα φάση πιστεύω τον υπολογίζουμε κυρίως στα χαφ που είμαστε "άδειοι" Τον παίκτη τον παρέθεσα ως μια vfm περίπτωση και ελεύθερο.Αν έπαιζε και αριστερά τον έβλεπα και ως αντί Κουλιε.Για κάλυψη της θέσης μαζί με Kedziora δεν ξέρω αν μας καλύπτει μιας και δεν έχει τρελές παραστάσεις ( ούτε ο Σλοβένος της Sochi βέβαια έχει) Προσωπικά μου αρέσουν οι παίκτες που θα μπορουμε να χτίσουμε μαζί τους τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ και όχι οι 30plus μιας χρήσης.Ιδωμεν
Γράφεις και ξαναγράφεις για τον Ντρκούσιτς ότι δεν συμμετέχει στο build up και ότι δεν ξέρει μπάλα. Γιατί?renegade έγραψε:σιγά σιγά πρέπει να βλέπουμε αμυντικούς οι οποιοι ξέρουν μπάλα...ειδικά όταν πηγαίνουμε σε νεαρώτερες ηλικίες
-
Daskalos_4
Δεν αντιλεγω παιδια, απλα εδω που φτασαμε, με τις καθυστερημενες αντιδρασεις των υπευθυνων, σημαντικοτερος κρινεται ο μακροπροθεσμος στοχος, γιατι εκ των πραγματων καμια μεταγραφη δεν θα μπορεσει να βοηθήσει αμεσα. Ειδικα απο τη στιγμη που ο Ραζβαν ακολουθει τακτικη βραδειας προσαρμογης των νεων παιχτων.
Οποτε, "το τρενο περασε" που λεμε, οσον αφορα την αυξηση των πιθανοτητων εισοδου στους ομιλους μεσω μεταγραφικων ενισχυσεων. Το ιδιο συνέβη και περυσι εξαλλου.
Την καλημερα μου φιλε Logistis.
Οποτε, "το τρενο περασε" που λεμε, οσον αφορα την αυξηση των πιθανοτητων εισοδου στους ομιλους μεσω μεταγραφικων ενισχυσεων. Το ιδιο συνέβη και περυσι εξαλλου.
Την καλημερα μου φιλε Logistis.
Τι εννοείς γιατί?paokspren έγραψε:Γράφεις και ξαναγράφεις για τον Ντρκούσιτς ότι δεν συμμετέχει στο build up και ότι δεν ξέρει μπάλα. Γιατί?renegade έγραψε:σιγά σιγά πρέπει να βλέπουμε αμυντικούς οι οποιοι ξέρουν μπάλα...ειδικά όταν πηγαίνουμε σε νεαρώτερες ηλικίες
Γιατί αυτό βλέπω
Καμία καταστροφή. Δεν μιλάμε για τον 6ο στόπερ στο ρόστερ. Μιλάμε για τον συμπληρωματικό στόπερ του Κεντζιορα.
Έχετε καταλάβει ότι από την Τρίτη και μετά ο Κεντζιορα θα παίζει πάλι κάθε 3 μέρες; Ο Κεντζιορα της ελλιπούς προετοιμασίας. Ακόμα και με τις Σέρρες.
Καπνούς από τα αυτιά θα βγάζει ο Ραζβαν. Είμαι σίγουρος ότι αυτή την στιγμή θα είναι η νούμερο ένα θέση που τον καίει
Έχετε καταλάβει ότι από την Τρίτη και μετά ο Κεντζιορα θα παίζει πάλι κάθε 3 μέρες; Ο Κεντζιορα της ελλιπούς προετοιμασίας. Ακόμα και με τις Σέρρες.
Καπνούς από τα αυτιά θα βγάζει ο Ραζβαν. Είμαι σίγουρος ότι αυτή την στιγμή θα είναι η νούμερο ένα θέση που τον καίει
Ο Ισλανδός by the way ήταν πολύ δυνατο ταλέντο.
Λίγο οι συνεχείς δανεισμοί εξαιτίας του πολέμου,λίγο οι συχνοί μικρο τραυματισμοι τον άφησαν πίσω.
Χωράει όμως ακόμα ένα εξτρέμ?
Λίγο οι συνεχείς δανεισμοί εξαιτίας του πολέμου,λίγο οι συχνοί μικρο τραυματισμοι τον άφησαν πίσω.
Χωράει όμως ακόμα ένα εξτρέμ?
Εχεις απολυτο δικιο nunes. Αν και θα δουμε κανενα Μιχα Νασμπεργκ/Θυμιανη στις Σερρες απο οτι βλεπωnunies4 έγραψε:Καμία καταστροφή. Δεν μιλάμε για τον 6ο στόπερ στο ρόστερ. Μιλάμε για τον συμπληρωματικό στόπερ του Κεντζιορα.