Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από vs40 »

Blackgr4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 15:27
aivas19 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:59
Δηλαδη 40 χρονια δεν απαιτουσε ο οπαδος και δεν ανεβαιναμε πιστα;
Ότι και να απαιτούσε ο κόσμος, δεν είχε καμία σημασία τη στιγμή που δεν υπήρχαν τα μέσα για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω.
Το κακό (για μένα πάντα) είναι πως από τότε που αποκτήσαμε μεγαλομέτοχο ,με άπειρα χρήματα, σταματήσαμε να απαιτούμε με την ίδια διάθεση.
Αρχίσαμε περισσότερο να φοβόμαστε μη τυχόν και στεναχωρηθεί ο Ιβάν και φύγει παρά να πιέζουμε για να ανεβαίνει διαρκώς η ομάδα.
Προφανώς τώρα δεν θα κάτσω να αναλύσω τι θεωρώ πίεση και απαίτηση και με ποιον τρόπο θα έπρεπε να εκφραστούμε. Δεν έχει σημασία.
Τουλάχιστον στις μεταξύ μας συζητήσεις, εδώ και αρκετά χρόνια, περισσότερο αναλύουμε το πόσο θα στοιχίσει το οτιδήποτε στον Ιβάν, παρά το πόσο ανάγκη το έχει ο σύλλογος.

Έχουμε γίνει λογιστές, δικηγόροι, οικονομολόγοι, αναλύουμε γεωπολιτικές εξελίξεις, πωλήσεις, αγορές, τα πάντα και ΌΛΑ αυτά χρησιμοποιούνται σε σταθερή βάση ως μόνιμη δικαιολογία για κάθε στραβό που συμβαίνει στον σύλλογο.
Τα τελευταία 6-7 χρόνια, έχουμε δει τον Ιβάν να βρίσκεται εντός γηπέδου μία, μπορεί δυο φορές το πολύ. Ο ίδιος άνθρωπος που υποδέχονταν την αποστολή και έσφιγγε το χέρι κάθε ποδοσφαιριστή πριν από κάθε αγώνα.
Φτάσαμε ακόμα και αυτό να το θεωρούμε λογικό και να λέμε έλα μωρέ δεν τρέχει τίποτα.
Ακόμα και ο Αλαφούζος που το 90% των βάζελων τον βρίζει και τον κυνηγάει ακατάπαυστα, δεν σταματάει να επενδύει ποτέ και βρίσκεται δίπλα στην ομάδα περισσότερο από τον Ιβάν. Επίσης προφανώς δεν θα αναλύσω αν έχει πετύχει κάτι ο Αλαφούζος επενδύοντας γιατί ούτε αυτό έχει σημασία και σίγουρα υπάρχουν δυο, τρία άλλα παραδείγματα μεγαλομετόχων που και επένδυσαν και πέτυχαν και ήταν - είναι δίπλα στις ομάδες τους.

Ο Ιβάν ήταν και είναι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ. Όσα τεράστια πράγματα έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν, ούτε τα ξεχνάμε, ούτε τα υποτιμάμε, ούτε τα αμφισβητεί κανένας μας.
Έχω ξαναγράψει πως αν χτιστεί ποτέ νέο γήπεδο, πρέπει να υπάρχει μέσα του ένα άγαλμα του Ιβάν. Το λιγότερο που μπορεί να γίνει.
Τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν με κάνει να νιώθω ενοχές όταν ασκώ κριτική. Είναι υποχρέωση μου (ΜΑΣ) να το κάνω (κάνουμε).

Είχα γράψει κάποτε πως δεν έχουμε πιάσει ούτε καν το εγχώριο ταβάνι (πόσο δε μάλλον το Ευρωπαϊκό που δεν έχουμε παίξει ποτέ CH.L) και ορισμένοι έπεσαν να με φάνε.
Ε λοιπόν το ξαναγράφω. Σε νοοτροπία είμαστε ακόμα 4οι και σε όποιον αρέσει.
Λίγο ήθελε να πάρουμε το κύπελλο χθες το βράδυ και να μην ανοίξει ρουθούνι. Σε ποια ομάδα του ΠΟΚ, η μία κατάκτηση κυπέλλου θα έσβηνε μια κακή χρονιά; Σε καμία είναι η απάντηση. Ε σε εμάς μια χαρά θα βγάζαμε τον σκασμό και το ξέρουμε πολύ καλά. Αυτή είναι και η απόδειξη.

ΥΓ Έχει μεγάλη σημασία να ασκείται η κριτική ΠΡΙΝ σκάσει η μπόρα.
Τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι πεσμένος στο πάτωμα, είναι ντροπή και ξεφτίλα να τον χτυπάς.
Όποιος έχει άντερα μιλάει από ΠΡΙΝ και ας τον λένε "πελάτη και Μυστακιδικό". Τουλάχιστον έχει καθαρή τη συνείδηση του.
Και εγώ μέσα σε αυτούς είμαι. Αν παίρναμε το κύπελλο, δε θα έλεγα τίποτα. Από μέσα μου πικραίνομαι που μας ξεπέρασε η χάρτινη ως δύναμη (μιλάω για εισητήρια/έσοδα), ένα κλαμπ που εμείς αναστήσαμε. Παλιότερα είχα μεγαλύτερη διάθεση κριτικής. Εδώ μέσα όμως δε μπορείς να ασκήσεις κριτική, γιατί απλά χάνεις το σάλιο σου. Υπάρχει κλίκα εδώ και χρόνια, η οποία χρησιμοποιεί το φόρουμ ως μέσον ικανοποίησης του 'εγώ' (ego όπως αναφέρεται στην επιστήμη της ψυχολογίας). Κάνει το άσπρο μάυρο, επιτίθεται σε μέλη, χαρακτηρίζει, ανταλάσσει likes, σε αποκλείει. Κάνει exclusion και μπούλινγκ, αλλά ταυτόχρονα διατηρεί και το ηθικό πλεονέκτημα με το έτσι θέλω: 'ΠΑΟΚ γίναμε στα δύσκολα', 'όχι για τους τίτλους' και πολλά άλλα.

Ο ΠΑΟΚ όλοι λέγαμε δεν έπαιρνε τίτλους γιατί δεν είχε χρήματα. Τώρα τα έχουμε και ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι τοπ κλαμπ σε τίτλους, όχι να είναι από δικαιολογία σε δικαιολογία. Τα μεγάλα κλαμπ έχουν απαιτήσεις. Τόσο απλά. Είμαστε σε χρόνια που δεν υπάρχουν οι σφαγές της δεκαετίας του 70 ούτε του Κώκκαλη και έχεις VAR. Ο ΠΑΟΚτσής πρέπει να επιθυμεί το σωματείο του να μεγαλώνει. Όχι να βγαίνουν συγκεκριμένα μέλη και να γράφουν, αλλάξτε ομάδα. Καλά σοβαρά; Αντί να δημιουργήσουμε νέους οπαδούς και να εμπνέυσουμε κόσμο να λέμε σε αρρωστάκια που έχουν δώσει τα πάντα τους για τον ΠΑΟΚ, αλλάξτε ομάδα, αν δεν το αντέχετε; Αυτή είναι λίγο πολύ η γραμμή του φόρουμ, τουλάχιστον αυτό εισπράττω εγώ.

Από εδώ και μπρος θα γράφω σποραδικά μόνο γιατί ξενέρωσα και θα γράφω ότι ''ομορφιά'' γουστάρω και όποτε γουστάρω. ΣΤα @@ μου αν με κάνετε μπλοκ, ghosting ή δεν ξέρω τι. Στο φόρουμ τόσα χρόνια γράφω μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ όπως το νιώθω, και δεν θέλησα να κάνω κανένα φίλο ή εχθρό, ούτε κλίκα να μου ικανοποιεί το 'εγώ' μου.
These users thanked the author vs40 for the post (total 2):
sniper4, zoran
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

vs40 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 15:40
gergeo4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:42
embuji έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:28 @vs40 εισαι οαση.
Ρε τον μπουνταλα,που δε του κοβει,ιβαν..ΜΟΝΟ ΤΕΛΗΣ ΡΕ!Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΕΛΗ!
Είδες κάποιο ποστ μου υπέρ του Τέλη; Ψάξε να βρεις. Το έχω γράψει ότι δεν ασχολήθηκα το καλοκαίρι με την τοξικότητα της κατάστασης, κάτι το οποίο μπορεί οποισδήποτε να το επιβεβαιώσει, γιατί τα γραπτά μένουν, ούτε είχα χρόνο για προσωπικούς λόγους να ασχοληθώ με θέματα πολιτικής. Όπως και οι περισσότεροι,συντάχτηκα με τον Ιβάν, γιατί χρόνια στην ομάδα, ματώνει οικονομικά και δεν ήρθε έτσι ξαφνικά. Το ότι είναι ευεργέτης, το ότι έχει μπει 200+εκ μέσα στον ΠΑΟΚ, το ότι είναι αγνός και καλός άνθρωπός, δεν αναιρεί το ότι είναι μπουνταλάς και αχάμπαρος.
και μονο που δεν μπαναριστηκες δειχνει πολλα..να λες τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ μπουνταλα και οτι δε του κοβει..
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Taseos έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 06:21
jibbie έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 00:00
Taseos έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 23:53 Θεωρείς απλά ότι έτυχε και κατέρρευσε η ομάδα και έχασε βαθμούς ξαφνικά από χωριά και σήμερα απλά δεν εμφανίστηκε ;
μην το σκαλιζεις ρε συ δεν εχει νοημα. κατι φημες υπαρχουν, τις ξερουμε, δεν τις αναπαραγουμε. παμε παρακατω.
Οχι μόνο αυτό έχει νόημα. Γιατί εμείς θα τα ξαναφάμε στην μάπα. Κανείς άλλος. 10 παίκτες κατέρρευσαν όλοι μαζί. ΟΛΟΙ τραυματίζονται από τον αέρα ξαφνικά. Καμία άλλη κουβέντα δεν έχει νόημα. Άρα βγούμε τρίτοι και άρα βγούμε δεύτεροι. Δομικό ρήγμα έχεις και άμα δεν τον λύσεις θα έχει και συνέχεια. Δε θα κοροϊδευόμαστε και όλο το καλοκαίρι. Να μας πουν τι συμβαίνει
Αστήρικτες θεωρίες συνωμοσίας, υποννοούμενα για φήμες, παίκτες που τραυματίζονται όλοι μαζί από τον "αέρα",
που μόνο εσύ ξέρεις ή υποθέτεις ή άκουσες, αλλά και δεν εξηγείς τι εννοείς.

Και όλα αυτά ώστε να μην φτάσουμε ποτέ στην ταμπακιέρα.
Ότι ο πρωταρχικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Ιβάν και το μοντέλο λειτουργίας που δεν αλλάζει ό,τι και να συμβεί, εδώ και χρόνια.

Καλά ρε παιδιά, ένας mod ή ένας admin δεν υπάρχει να τον ρωτήσει να εξηγήσει τι εννοεί;

Πρέπει να κάνουμε copy paste στο "Προβλήματα και Λύσεις" δηλαδή;
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Παντως πρεπει ειναι η μοναδικη περιπτωση μπουνταλα που δεν του κοβει, που εγινε δισεκατομμυριούχος σε μια χώρα μάλιστα όπως η Ρωσια...
These users thanked the author Black_Knight for the post:
george188
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

gergeo4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 16:12
vs40 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 15:40
gergeo4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 14:42

Ρε τον μπουνταλα,που δε του κοβει,ιβαν..ΜΟΝΟ ΤΕΛΗΣ ΡΕ!Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΕΛΗ!
Είδες κάποιο ποστ μου υπέρ του Τέλη; Ψάξε να βρεις. Το έχω γράψει ότι δεν ασχολήθηκα το καλοκαίρι με την τοξικότητα της κατάστασης, κάτι το οποίο μπορεί οποισδήποτε να το επιβεβαιώσει, γιατί τα γραπτά μένουν, ούτε είχα χρόνο για προσωπικούς λόγους να ασχοληθώ με θέματα πολιτικής. Όπως και οι περισσότεροι,συντάχτηκα με τον Ιβάν, γιατί χρόνια στην ομάδα, ματώνει οικονομικά και δεν ήρθε έτσι ξαφνικά. Το ότι είναι ευεργέτης, το ότι έχει μπει 200+εκ μέσα στον ΠΑΟΚ, το ότι είναι αγνός και καλός άνθρωπός, δεν αναιρεί το ότι είναι μπουνταλάς και αχάμπαρος.
και μονο που δεν μπαναριστηκες δειχνει πολλα..να λες τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ μπουνταλα και οτι δε του κοβει..
Από που και ως που είναι βρισιά το να πεις έναν άνθρωπο ότι δεν έχει μυαλό αλλά ήθος και αγνότητα; Ότι να ναι είσαι παλικάρι. Ρίξτε όμως και ένα μπαν, δεν έχω σκοπό να ξαναγράψω για πολύ καιρό. Εξάλλου τίποτα δε βλέπω να αλλάζει με τα μυαλά αυτών που ''διοικούν''.
These users thanked the author vs40 for the post (total 2):
st4this, embuji
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Black_Knight έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 16:17 Παντως πρεπει ειναι η μοναδικη περιπτωση μπουνταλα που δεν του κοβει, που εγινε δισεκατομμυριούχος σε μια χώρα μάλιστα όπως η Ρωσια...
Αυτό είναι η μεγαλύτερή μου απορία. Να γίνει ένα ντοκιμαντέρ να μάθουμε. Πραγματικά απορρώ. Βέβαια εκεί πολλοί έκαναν λεφτά δίχως να ξέρουν το αλφάβητο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

dimpaok4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 15:36 απο παρασκευη ξεκινα η αντιπυρικη περιοδος πρεπει να γινει αποψίλωση στο υπερσυγχρονο προπονητικο κεντρο με την ασφαλη περιφραξη για να μην φαει κανα προστιμο ο ιδιοκτητης του οικοπεδου ,ας μην μπει και σε εξοδα ο ευεργετης με συνεργια κτλπ καλοκαιρι ερχεται πως θα φερει τους δανεικους και τους ελευθερους,ενα κοπαδι προβατα και κανα 2 αλογακια μια χαρα θα το καθαρισουν το οικοπεδο της DIMERA
Ελα αγορι μ πες τα επιτελους να ξυπνησει ο κοσμος. Βαλε κ τα υπολοιπα που ξερεις μη φοβασαι
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

vs40 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 16:21
Black_Knight έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 16:17 Παντως πρεπει ειναι η μοναδικη περιπτωση μπουνταλα που δεν του κοβει, που εγινε δισεκατομμυριούχος σε μια χώρα μάλιστα όπως η Ρωσια...
Αυτό είναι η μεγαλύτερή μου απορία. Να γίνει ένα ντοκιμαντέρ να μάθουμε. Πραγματικά απορρώ. Βέβαια εκεί πολλοί έκαναν λεφτά δίχως να ξέρουν το αλφάβητο.
Αλφαβητο μπορει να μην ηξεραν, σιγουρα ομως δεν ειναι πνευματικά "περιορισμενων δυνατοτητων" και κατι τυπους σαν εμενα και με ολο το σεβασμο και εσενα τους τρωνε για δεκατιανό...
These users thanked the author Black_Knight for the post (total 2):
gergeo4, vs40
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ αγαπημένε μου Ιβάν στα έχω πει
Δύο μεγάλες κερκόπορτες έχεις και από εκεί εισέρχονται όλες οι επιθέσεις που δέχεσαι.
Τον έναν ευτυχώς τον έστειλες και τώρα ανταλλάσσει γλωσσοφιλα με τους καραπαπαδες.
Όταν στείλεις και τον άλλον τότε τα προβλήματα σου θα μειωθούν κατά πολύ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 26 Απρ 2026, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
gergeo4, Montrealiotis
george188

Τρομερο παντως να θεωρεις βλακα εναν ανθρωπο που δεν εχει καταφερει κ λιγα στη ζωη του. Μακαρι τοσο μπουνταλας να ημουν κ εγω.
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
gergeo4, Black_Knight
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Special 4 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 16:16
Taseos έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 06:21
jibbie έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 00:00

μην το σκαλιζεις ρε συ δεν εχει νοημα. κατι φημες υπαρχουν, τις ξερουμε, δεν τις αναπαραγουμε. παμε παρακατω.
Οχι μόνο αυτό έχει νόημα. Γιατί εμείς θα τα ξαναφάμε στην μάπα. Κανείς άλλος. 10 παίκτες κατέρρευσαν όλοι μαζί. ΟΛΟΙ τραυματίζονται από τον αέρα ξαφνικά. Καμία άλλη κουβέντα δεν έχει νόημα. Άρα βγούμε τρίτοι και άρα βγούμε δεύτεροι. Δομικό ρήγμα έχεις και άμα δεν τον λύσεις θα έχει και συνέχεια. Δε θα κοροϊδευόμαστε και όλο το καλοκαίρι. Να μας πουν τι συμβαίνει
Αστήρικτες θεωρίες συνωμοσίας, υποννοούμενα για φήμες, παίκτες που τραυματίζονται όλοι μαζί από τον "αέρα",
που μόνο εσύ ξέρεις ή υποθέτεις ή άκουσες, αλλά και δεν εξηγείς τι εννοείς.

Και όλα αυτά ώστε να μην φτάσουμε ποτέ στην ταμπακιέρα.
Ότι ο πρωταρχικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Ιβάν και το μοντέλο λειτουργίας που δεν αλλάζει ό,τι και να συμβεί, εδώ και χρόνια.

Καλά ρε παιδιά, ένας mod ή ένας admin δεν υπάρχει να τον ρωτήσει να εξηγήσει τι εννοεί;

Πρέπει να κάνουμε copy paste στο "Προβλήματα και Λύσεις" δηλαδή;
Εμείς ρωτάμε για να μάθουμε. Δεν ξέρουμε για καμία Συνομωσία. Τι έχει συμβεί ρωτάμε με 10 τραυματίες εδώ και ένα δίμηνο και δεν έχουμε ενημέρωση ούτε από την ΠΑΕ ούτε από τους αρδ. Αν φταίει ο σαββιδης για τις θλάσεις μετά από 15 μέρες χωρίς αγώνα να βγει η ΠΑΕ να μας πει. Φταίει ο σαββιδης. Δεν τους γύμνασε καλά. Αν φταίει ο καρυπιδης. Να βγει και να πει δεν έχουν και επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή οι παίκτες και αισθάνονται τραυματίες. Κάποιος να μας πει επιτέλους πως κατέρρευσε η βασική σου ενδεκάδα για 2 μήνες.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

george188 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 16:25
Τρομερο παντως να θεωρεις βλακα εναν ανθρωπο που δεν εχει καταφερει κ λιγα στη ζωη του. Μακαρι τοσο μπουνταλας να ημουν κ εγω.
Εδώ βγήκε πρωθυπουργός της ιστορικής Ελλάδας ο Μητσοτάκης και ο Τσιπρας, που πιθανώς ψηφίσατε... τι απορείτε... επειδή ένας έκανε λεφτά, έχει απαραίτητα πολύ μυαλό ή ικανότητες διοίκησης;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Για να φύγει η απορία σε μερικούς, όχι απλά έξυπνος είναι. Διαόλου κάλτσα είναι (με την καλή έννοια). Σε πουλάει και σε αγοράζει για πλάκα.

Απλά ο Ιβάν έχει έναν δικό του αξιακό κώδικα ο οποίος δεν του επιτρέπει ποτέ να γίνει σατράπης στην θέση του σατράπη αν και θα μπορούσε τουλάχιστον για μια 5ετία να το κάνει αν το ήθελε και να είχε προσθέσει άλλους 3-4 τίτλους στο παλμαρέ του.

Από κει και πέρα έχει συγκεκριμένα ελαττώματα καθώς ουδείς τέλειος. Ναι είναι προσωποκεντρικός, αγύριστο κεφάλι και αργός στις αποφάσεις.

Ναι θα του γίνεται και κριτική, άλλωστε κι εγώ του έχω κάνει αρκετές φορές και αρκετά σκληρή κριτική.

Δεν είναι δυνατόν όμως να αμφισβητείται η αγάπη του και το κίνητρο του γι' αυτή την ομαδα.

Και όταν θα έρθει ώρα για αλλαγή θα είναι γιατί είτε θα το θέλει ο ίδιος είτε γιατί η ζωή είναι πεπερασμένη.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
george188, Black_Knight, Dimitrisou, Montrealiotis
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ενώ εσύ μεγάλο ξεφτερι
george188

Τι σχεση εχει ο μητσοτακης που ειναι απο τζακι και τον ψηφισαν για αυτο το λογο.με τον ιβαν ας πουμε? Εκανε περιουσια μονος του? Την διατηρησε και την αυξησε μονος του? Πως ακριβως υπαρχει συνδεση πολιτικων με ιβαν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”