Δηλαδή θα πάρουμε προπονητή με βάση το τι γουστάρει ο επαγγελματίας πρόεδρος ή με βάση τι είναι καλό για την ομάδα?rainmaker έγραψε:Να σας πω ρε παίδες πάτε καλά;;;
Συμμαζευτείτε λίγο με τα μπινελίκια έλεος δεν μαχαίρωσε κανέναν ο Βρύζας. Έδιωξε ένα προπονητή που δε γούσταρε με άσχημα πράγματι τρόπο. Ως εκεί. Το μέλλον θα κρίνει την επιλογή του χαλαρώστε λίγο.
Κάτι για τρύπιους άχρηστους και καρκινώματα διαβάζω λες και μιλάμε για το Γούμενο. Έλεος.
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
θα σου πει τωρα οτι ξερεις εσυ τι ειναι καλο και δεν ξερει ο βρυζας;
μετα θα πουνε, δες π.χ την τσελσι, διωξανε το μουρινιο και ο κοσμος ειναι εκει..
ωραια, για να τους προλαβω, ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να γινει τσελσι απλα γιατι δεν μπορει
η προσπαθεια που ξεκινησε πριν 4ετιας ηταν να συμμορφωθουμε σαν κλαμπ,σαν οπαδοι καθως και τα οικονομικα της ομαδας
να βαδιζουμε δηλαδη σε ευρωπαικα προτυπα ανεξαρτητως τι γινεται στο κωλοπρωταθλημα μας
τετοιες κινησεις ειναι τρελο πισωγυρισμα , ακομη χειροτερα αν ερθει οιοσδηποτε τσομπανης οπως και να λεγεται αυτος
επισης αλλο να φυγει ο λαζλο και να ερθει ενας ισαξιος η καλυτερος η να παρει 3-4 παικτες κλασεως και να σου κλεισει το στομα και αλλο να φερνεις τη σαρα και τη μαρα παντα συμφωνα με τον επισημο εκπροσωπο τυπου σου
μετα θα πουνε, δες π.χ την τσελσι, διωξανε το μουρινιο και ο κοσμος ειναι εκει..
ωραια, για να τους προλαβω, ο ΠΑΟΚ δεν προκειται να γινει τσελσι απλα γιατι δεν μπορει
η προσπαθεια που ξεκινησε πριν 4ετιας ηταν να συμμορφωθουμε σαν κλαμπ,σαν οπαδοι καθως και τα οικονομικα της ομαδας
να βαδιζουμε δηλαδη σε ευρωπαικα προτυπα ανεξαρτητως τι γινεται στο κωλοπρωταθλημα μας
τετοιες κινησεις ειναι τρελο πισωγυρισμα , ακομη χειροτερα αν ερθει οιοσδηποτε τσομπανης οπως και να λεγεται αυτος
επισης αλλο να φυγει ο λαζλο και να ερθει ενας ισαξιος η καλυτερος η να παρει 3-4 παικτες κλασεως και να σου κλεισει το στομα και αλλο να φερνεις τη σαρα και τη μαρα παντα συμφωνα με τον επισημο εκπροσωπο τυπου σου
Ζηση εβαλες τα παιδακια σου τους ΑΡΔ να γραψουν οτι τον μπολονι θα τον τελειωνες απο το Δεκεμβρη μολις ειπε για προταση απο αραβες επειδη σε πειραξε...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΩΝΑΚΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ STAND BY ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ??????
ΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΩΝΑΚΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ STAND BY ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ??????
ΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
- kataramenos5
Το πλάνο ?Ποιό πλανο?Γ.χ. αντι Μπόλονι?Οσο για το ανίκητη συμφωνώ και γι αυτό υποχωρώ.mpafos4 έγραψε: το πλανο του-δεν το εχει καν ανακοινωσει ο Βρυζας,ειναι ψηλα γραμματα για σενα....
Αλλα δε βαριεσαι..........στο ιντερνετ εισαι.....τσαμπα ειναι.......ασε που ειναι και ανικητη!..........
Αυτό πήγα να γράψω...Thanix έγραψε:Ζηση εβαλες τα παιδακια σου τους ΑΡΔ να γραψουν οτι τον μπολονι θα τον τελειωνες απο το Δεκεμβρη μολις ειπε για προταση απο αραβες επειδη σε πειραξε...
ΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Καταντήσαμε να περιμένουμε τον .....δώνη...
Εγώ και πάλι όμως τον κατανοώ..
Στον βάζελο έπαιξε, εκεί είναι ο γιος του,μπορεί να μπει και στο τσου λου, χέστηκε για τον ΠΑΟΚ ...
Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο ότι περιμένουμε τον δώνη να μας απαντήσει, ή ότι τον περιμένουμε και μπορεί να μας "φτύσει" κιόλας?
Το ιδιο ειναι Μοικαν...πιο κατω δεν εχει...
Με εξεπληξες ευχαριστα με το αρθρο στην κεντρικη...Μπραβο σου...(Δεν πιστευα οτι θα σου το ελεγα ποτε )
Με εξεπληξες ευχαριστα με το αρθρο στην κεντρικη...Μπραβο σου...(Δεν πιστευα οτι θα σου το ελεγα ποτε )
- kataramenos5
Απ τα νεύρα μου δε σκέφτομαι σωστά και υιοθετώ συμπεριφορές που δε γουστάρω (προσ. αντιπαραθεσεις,ειρωνείες κλπ) .Ζητώ συγνώμη κι αυτομπανάρομαι προσωρινώς μπας και ηρεμήσω.
ΥΓ Α ρε Ζηση...
ΥΓ Α ρε Ζηση...
Γιατί πίστευες ποτέ ότι θα περιμένει ο ΠΑΟΚ τον ...δώνη?Rizla έγραψε:Το ιδιο ειναι Μοικαν...πιο κατω δεν εχει...
Αν σου το λέγα πριν 3 χρόνια, ακόμα θα με κυνηγούσες..!!!
- angelheart
- Επικοινωνία:
Όχι μπορεί. 90-10 είναι να γίνει. Όσο δλδ και οι πιθανότητες που δίνω (εγώ) να πάρει άδεια ο ΠΑΟ.moican4 έγραψε: Εγώ και πάλι όμως τον κατανοώ..
Στον βάζελο έπαιξε, εκεί είναι ο γιος του,μπορεί να μπει και στο τσου λου, χέστηκε για τον ΠΑΟΚ ...Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο ότι περιμένουμε τον δώνη να μας απαντήσει, ή ότι τον περιμένουμε και μπορεί να μας "φτύσει" κιόλας?
ΥΓ : Αυτό δλδ το βλέπω εγώ (που "δεν ξέρω μπάλα", που δεν είμαι μέσα "στα του ποδοσφαίρου" κτλ) και δεν τα βλέπει ο Ζήσης ; Να το πιστέψω ;
η απομακρυνση του μπολονι ειναι ουσιαστικα η πρωτη αποφαση που παιρνει ο βρυζας
και στην πρωτη του αποφαση τον σκιζει ολος ο κοσμος
μπορει και να ειναι λαθος αποφαση αλλα ρε παιδια ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι εχει στο μυαλο του ο βρυζας και πως θα δουλεψει αυτο
με τον προηγουμενο προεδρο εγινε μεγαλη υπομονη και τωρα βλεπω δεν υπαρχει καθολου
ας περιμενουμε να δουμε ενα εξαμηνο τουλαχιστον πως θα παει η ομαδα που θα στησει ο βρυζας σαν προεδρος
μεχρι τωρα η ομαδα ηταν του ζαγορακη
μπορει και εγω να κραξω σε λιγο καιρο αλλα να δω πρωτα τι γινεται
οχι απο την πρωτη αποφαση που θεωρω και εγω μαλλον λανθασμενη
μπορει και να ειναι λαθος αποφαση αλλα ρε παιδια ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι εχει στο μυαλο του ο βρυζας και πως θα δουλεψει αυτο
με τον προηγουμενο προεδρο εγινε μεγαλη υπομονη και τωρα βλεπω δεν υπαρχει καθολου
ας περιμενουμε να δουμε ενα εξαμηνο τουλαχιστον πως θα παει η ομαδα που θα στησει ο βρυζας σαν προεδρος
kataramenos5 έγραψε:Ας περιμένουμε .Και που ξές μπορεί σ ενα χρόνο να αποδώσει και το μνημόνιο του αντώνη και του βαγγέληmpafos4 έγραψε:Εγω,Ζηση,δεν θα κρινω τωρα την επιλογη σου....θα την κρινω του χρονου τετοιο καιρο.
ΚΛΑΙΩ
-
zisis the end
ronaldo έγραψε:η απομακρυνση του μπολονι ειναι ουσιαστικα η πρωτη αποφαση που παιρνει ο βρυζας
απόλυτο δίκιο,απόλυτο...και ας πούμε πως έχουν γίνει λάθη στο χειρισμό που ακόμα δεν το ξέρουμε....που μικραίνει ρε παιδιά η ομάδα?.....δε μικραίνει δηλαδη όταν χάνει απο το κάθε χωρίο και μικραίνει επειδη εφυγε ο προπονητής όπως έφυγε....?γιατί ο ζήσης δεν αξίζει την ευκαιρία που δώσατε στο ζαγοράκη?
Θα ερχόμουνα εγώ αλλά μένω μακρυά χαχαχαχαχα ...moican4 έγραψε:Πες και ποιος θα έρθει όμως...το να φύγει είναι εύκολο...
Εντάξει εδώ έχεισ δίκιο αλλά έχει χάσει την εμπιστοσύνη μου και όχι μόνο την εκτίμησή μου.... Αυτή την έχασε όταν έδιωξε όπως έδιωξε τον ζαγόρ.