Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από moican4 »

Thanix έγραψε:Ζηση εβαλες τα παιδακια σου τους ΑΡΔ να γραψουν οτι τον μπολονι θα τον τελειωνες απο το Δεκεμβρη μολις ειπε για προταση απο αραβες επειδη σε πειραξε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΩΝΑΚΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ STAND BY ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ??????

ΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Αυτό πήγα να γράψω...
Καταντήσαμε να περιμένουμε τον .....δώνη... :?
Εγώ και πάλι όμως τον κατανοώ..
Στον βάζελο έπαιξε, εκεί είναι ο γιος του,μπορεί να μπει και στο τσου λου, χέστηκε για τον ΠΑΟΚ ...

Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο ότι περιμένουμε τον δώνη να μας απαντήσει, ή ότι τον περιμένουμε και μπορεί να μας "φτύσει" κιόλας?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Το ιδιο ειναι Μοικαν...πιο κατω δεν εχει...
Με εξεπληξες ευχαριστα με το αρθρο στην κεντρικη...Μπραβο σου...(Δεν πιστευα οτι θα σου το ελεγα ποτε )
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απ τα νεύρα μου δε σκέφτομαι σωστά και υιοθετώ συμπεριφορές που δε γουστάρω (προσ. αντιπαραθεσεις,ειρωνείες κλπ) .Ζητώ συγνώμη κι αυτομπανάρομαι προσωρινώς μπας και ηρεμήσω.

ΥΓ Α ρε Ζηση...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Rizla έγραψε:Το ιδιο ειναι Μοικαν...πιο κατω δεν εχει...
Με εξεπληξες ευχαριστα με το αρθρο στην κεντρικη...Μπραβο σου...(Δεν πιστευα οτι θα σου το ελεγα ποτε )
Γιατί πίστευες ποτέ ότι θα περιμένει ο ΠΑΟΚ τον ...δώνη?
Αν σου το λέγα πριν 3 χρόνια, ακόμα θα με κυνηγούσες..!!!
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

moican4 έγραψε: Εγώ και πάλι όμως τον κατανοώ..
Στον βάζελο έπαιξε, εκεί είναι ο γιος του,μπορεί να μπει και στο τσου λου, χέστηκε για τον ΠΑΟΚ ...Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο ότι περιμένουμε τον δώνη να μας απαντήσει, ή ότι τον περιμένουμε και μπορεί να μας "φτύσει" κιόλας?
Όχι μπορεί. 90-10 είναι να γίνει. Όσο δλδ και οι πιθανότητες που δίνω (εγώ) να πάρει άδεια ο ΠΑΟ.

ΥΓ : Αυτό δλδ το βλέπω εγώ (που "δεν ξέρω μπάλα", που δεν είμαι μέσα "στα του ποδοσφαίρου" κτλ) και δεν τα βλέπει ο Ζήσης ; Να το πιστέψω ;
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

η απομακρυνση του μπολονι ειναι ουσιαστικα η πρωτη αποφαση που παιρνει ο βρυζας
και στην πρωτη του αποφαση τον σκιζει ολος ο κοσμος
μπορει και να ειναι λαθος αποφαση αλλα ρε παιδια ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι εχει στο μυαλο του ο βρυζας και πως θα δουλεψει αυτο
με τον προηγουμενο προεδρο εγινε μεγαλη υπομονη και τωρα βλεπω δεν υπαρχει καθολου

ας περιμενουμε να δουμε ενα εξαμηνο τουλαχιστον πως θα παει η ομαδα που θα στησει ο βρυζας σαν προεδρος
μεχρι τωρα η ομαδα ηταν του ζαγορακη

μπορει και εγω να κραξω σε λιγο καιρο αλλα να δω πρωτα τι γινεται
οχι απο την πρωτη αποφαση που θεωρω και εγω μαλλον λανθασμενη
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

kataramenos5 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Εγω,Ζηση,δεν θα κρινω τωρα την επιλογη σου....θα την κρινω του χρονου τετοιο καιρο.
Ας περιμένουμε .Και που ξές μπορεί σ ενα χρόνο να αποδώσει και το μνημόνιο του αντώνη και του βαγγέλη

ΚΛΑΙΩ
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

ronaldo έγραψε:η απομακρυνση του μπολονι ειναι ουσιαστικα η πρωτη αποφαση που παιρνει ο βρυζας
και στην πρωτη του αποφαση τον σκιζει ολος ο κοσμος
μπορει και να ειναι λαθος αποφαση αλλα ρε παιδια ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι εχει στο μυαλο του ο βρυζας και πως θα δουλεψει αυτο
με τον προηγουμενο προεδρο εγινε μεγαλη υπομονη και τωρα βλεπω δεν υπαρχει καθολου

ας περιμενουμε να δουμε ενα εξαμηνο τουλαχιστον πως θα παει η ομαδα που θα στησει ο βρυζας σαν προεδρος
μεχρι τωρα η ομαδα ηταν του ζαγορακη

μπορει και εγω να κραξω σε λιγο καιρο αλλα να δω πρωτα τι γινεται
οχι απο την πρωτη αποφαση που θεωρω και εγω μαλλον λανθασμενη

απόλυτο δίκιο,απόλυτο...και ας πούμε πως έχουν γίνει λάθη στο χειρισμό που ακόμα δεν το ξέρουμε....που μικραίνει ρε παιδιά η ομάδα?.....δε μικραίνει δηλαδη όταν χάνει απο το κάθε χωρίο και μικραίνει επειδη εφυγε ο προπονητής όπως έφυγε....?γιατί ο ζήσης δεν αξίζει την ευκαιρία που δώσατε στο ζαγοράκη?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ακολούθησε το παράδειγμα του παντελή και φύγε σαν άνδρας......
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πες και ποιος θα έρθει όμως...το να φύγει είναι εύκολο...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

moican4 έγραψε:Πες και ποιος θα έρθει όμως...το να φύγει είναι εύκολο...
Θα ερχόμουνα εγώ αλλά μένω μακρυά χαχαχαχαχα ...
Εντάξει εδώ έχεισ δίκιο αλλά έχει χάσει την εμπιστοσύνη μου και όχι μόνο την εκτίμησή μου.... Αυτή την έχασε όταν έδιωξε όπως έδιωξε τον ζαγόρ.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Ale3 έγραψε:Re: Παντελής Κωνσταντινίδης
Πλάκα έχει αν το σκεφτεί κανείς. εντελώς για λόγους κωμικούς.

Φεύγει ο Πάντελος. Διώχνουμε τον Βρύζα σε 3ις-4ις μήνες. Φέρνουμε το Πάντελο πίσω για πρόεδο με το σκεπτικό.

Τι Παντελάκης τι Πάντελος; Στα γράμματα θα κολλήσουμε τώρα? :lol: :lol: :lol: :lol:

Muahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αδειασμα σβουρα βλεπω...και οτι ενστασει και αν ειχα μαζι του,....οι αρδ τυχαια ή οχι επιτεθηκαν εναντιον του για δικες σου κινησεις...αυτο βλεπω....
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Ale3 έγραψε:
Ale3 έγραψε:Re: Παντελής Κωνσταντινίδης
Πλάκα έχει αν το σκεφτεί κανείς. εντελώς για λόγους κωμικούς.

Φεύγει ο Πάντελος. Διώχνουμε τον Βρύζα σε 3ις-4ις μήνες. Φέρνουμε το Πάντελο πίσω για πρόεδο με το σκεπτικό.

Τι Παντελάκης τι Πάντελος; Στα γράμματα θα κολλήσουμε τώρα? :lol: :lol: :lol: :lol:

Muahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Μη μασατε α γινει πραξικοπημα α φερει ο Παμπλο καμια 30αρια τοξοτες επιλεκτους απο την Ουρουγουαη σε κανα 6μηνο και α καταλαβει το ΝΑΟ και θα κανει τα ντηλια μονος του οπως μονο αυτος ξερει , καρφωμενα κομμενα κεφαλια σε πασαλους εξω απτην Τουμπα κλπ κλπ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ γουστα οχι μ@λ@κιες και φλωριες και παρλα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δε ξέρω γιατί έβαλες τέτοιο αυτογκολ. ( τουλάχιστον επικοινωνιακά).

Δε ξέρω αν δεν υπολόγισες σωστά τα πράγματα, αν παρασύρθηκες από σφουγγοκωλάριους ή αν απλά κάνεις αυτό που θεωρείς σωστο.

Μάλλον πρέπει να το πάρεις αλλιώς αν και πλέον θεωρώ ότι δε θα προλάβεις να παρουσιάσεις έργο(?) καθώς δε βλέπω να έχεις τη στήριξη του κόσμου. Έπρεπε να τη πονηρευτείς και να καταλάβεις ότι με Μπολονι ο κόσμος ηλπιζε σε κάτι ..επίσης ήταν και "μαξιλαράκι" για σένα και την ομάδα..είχε αποδοχή από το κόσμο και λειτουργούσε ως κυματοθραύστης. Ο προκάτοχός σου τέλειωσε με τις ίδιες συνοπτικές διαδικασίες τον οτσαλάν για να φέρει το φιλαράκι του, αλλά τότε ήταν άλλες εποχές που γεννάγανε και τα κοκόρια μας. Πλέον δεν υπάρχει πουθενά οξυγόνο και εσύ μου κάνεις κονξες.

Στο πρώτο 3μπαλο που θα έρθει βλέπω να πέφτει γιούχα στο γήπεδο και να φεύγεις νύχτα. Κρίμα , σε είχα πιο έξυπνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Σάβ 26 Μάιος 2012, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”