Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Μέλος του ροστερ είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει. Δε βλέπω πρόβλημα, ούτε αναμένεται να ακριμετωπισεις τη Μπαρτσελονα.
- Dimitris_L4
Καμαρα θα δουμε!!beyes4 έγραψε:Μια κίτρινη καρτα μακριά από το να ξαναδούμε Τσιγγαρα βασικό στα πλειοφ των προκριματικων.Ολα καλά.
Μακάρι.beyes4 έγραψε:Μια κίτρινη καρτα μακριά από το να ξαναδούμε Τσιγγαρα βασικό στα πλειοφ των προκριματικων.Ολα καλά.
Το ποσό έχω κράξει τον Μεϊτε εδώ μέσα, είναι γνωστό. Όχι από φέτος. Από πέρυσι.
Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα όμως, εγώ λέω φέρτε Μεϊτε
Δεν ξέρω τι παίζει με την κατάσταση του και είχαμε δέκα φορές ανατροπή, αλλά εν τέλει αυτό που μετράει είναι η συνέχεια της ομάδας
Το να μη μπορούμε να βρούμε άλλο χαφ καλό, είναι κατόρθωμα.
Δεν ξέρω τι παίζει με την κατάσταση του και είχαμε δέκα φορές ανατροπή, αλλά εν τέλει αυτό που μετράει είναι η συνέχεια της ομάδας
και οι false9 ειπαν κακη επιλογη ο μπακαγιοκο
αυτος ο Tapia πως ειναι τοσο καιρι ελευθερος. δεν μιλαει με κανεναν? μηπως ρωτσαμε και μας ειπε κανα 2,5 το χρονο και δεν ασχοληθηκαμε μετα?
αυτος ο Tapia πως ειναι τοσο καιρι ελευθερος. δεν μιλαει με κανεναν? μηπως ρωτσαμε και μας ειπε κανα 2,5 το χρονο και δεν ασχοληθηκαμε μετα?
καλως η κακως για μπαλατο 6αρι πρεπει να τα χωσεις γιατι ειναι παικτες που τους θελουν ολοι. Ειναι σαν το φορ που επειδη πλεον ειναι σε ελειψη χρυσοπληρωνεται.Equalizer έγραψε:Το ποσό έχω κράξει τον Μεϊτε εδώ μέσα, είναι γνωστό. Όχι από φέτος. Από πέρυσι.
Με πορδες αυγα δε φαβονται ειδικα σε μια θεση που στο ποδοσφαιρο πλεον πληρωνεις πολλα λεφτα για να εχεις κατι καλο. Οπως τα εσκασες για ΤΤ και εφερες 2 (στα χαρτια προς το παρον) παικταραδες.
Εμενα περισοτερο με καιει του στοπερ που οι του 24 γραφουν οτι πολυ πιο δυσκολη περιπτωση απο του Μπακαγιοκο γιατι υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος
Πως καταφεραμε να μεινουμε παλι με ενα δεξι στοπερ (με ελλειπη προετοιμασια) μετα απο σχεδον μια ολοκληρη μεταγγραφικη περιοδο και με τις αγωνιστικες υποχρεωσεις πλεον να πληθαινουν, ενας θεος το ξερει.
Λογικα για τα πρωτα 2 "ευκολα" ματς του πρωταθληματος θα επιστρατευθει η λυση Θυμιανη
Πως καταφεραμε να μεινουμε παλι με ενα δεξι στοπερ (με ελλειπη προετοιμασια) μετα απο σχεδον μια ολοκληρη μεταγγραφικη περιοδο και με τις αγωνιστικες υποχρεωσεις πλεον να πληθαινουν, ενας θεος το ξερει.
Λογικα για τα πρωτα 2 "ευκολα" ματς του πρωταθληματος θα επιστρατευθει η λυση Θυμιανη
https://www.transfermarkt.com/thom-haye ... ler/178219
https://www.transfermarkt.com/jairo-rie ... ler/241481
https://www.transfermarkt.com/renato-ta ... ler/277137
εχει αυτους τους ελευθερους ας παρουμε εναν και τελος αυγουστου βλεπουμε
παντως προπονησεις βλεπω θυμιανη να περνει πολλα μπραβο και παιζει στο 6
https://www.transfermarkt.com/jairo-rie ... ler/241481
https://www.transfermarkt.com/renato-ta ... ler/277137
εχει αυτους τους ελευθερους ας παρουμε εναν και τελος αυγουστου βλεπουμε
παντως προπονησεις βλεπω θυμιανη να περνει πολλα μπραβο και παιζει στο 6
μηπως περιμενε καμια αραβια και αυτος και θα κλεισει συντομα με 3 εκ το χρονο ?
Του Μεϊτέ θα παραμένει ανοικτό όσο υπάρχει η τριγωνική σχέση με την Μπενφίκα στη μέση. Κανείς δεν ξέρει αν θα πάει σε μάς ή και με λιγότερα λεφτά σε καμιά Γαλλία (ως ελεύθερος). Πάντως δεν είναι ξεκάθαρο αν οι κινήσεις του ΠΑΟΚ είναι κινήσεις τακτικής.Equalizer έγραψε:Το ποσό έχω κράξει τον Μεϊτε εδώ μέσα, είναι γνωστό. Όχι από φέτος. Από πέρυσι.
Θεωρώ οτι παίζει και για ένα ακόμα (επιπλέον) χάφ, όχι με τα χαρακτηριστικά του Μεϊτέ. Κάποιο όνομα που δεν έχει βγεί αφού επίσης νομίζω του Μπακαγιόκο είναι κίνηση τακτικής και όχι πραγματικό ενδιαφέρον. Ο Μπάκα είναι καθαρό 6άρι και όχι μπαλοκουβαλητής, άρα δεν ταιριάζει.
-
Xlapatsas4
Πάντως στο save μου στο μάνατζερ ο ριντεβαλντ έχει πάει όντως στον ΠΑΟΚ
Ελπιζω να αξιολογηθηκε καλα η περιπτωση του Σλοβενου γιατι στα 3 μυρια καλο διεθνη στα 24 δεν βρισκεις. Φανταζομαι πως υπαρχουν οι πληροφοριες απο το ρωσικο πρωταθλημα. Μοιαζει παντως να αργουμε για τη θεση και να παιρνουμε ρισκο.
Ισα ίσα,όταν αντιμετωπισεις την Μπαρτσελονα,όποιον και να πάρεις δεν θα κάνει και μεγάλη διαφορά.Οποτε ίσως να μην χρειαζόμαστε και άλλο χαφ.giapas έγραψε:Μέλος του ροστερ είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να βοηθήσει. Δε βλέπω πρόβλημα, ούτε αναμένεται να ακριμετωπισεις τη Μπαρτσελονα.
- pagotatzis
Στο INPAOK.COM λένε ότι ο Σλοβένος πάει Σερβία στον Ερυθρό Αστέρα

Ανανεώνει με Ζενίτ και πάει δανεικός Σερβία επικαλούνται ρωσικά ΜΜΕ
Ανανεώνει με Ζενίτ και πάει δανεικός Σερβία επικαλούνται ρωσικά ΜΜΕ