Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Φίλε jean valejean, το ίδιο ματς βλέπαμε αλλά ο καθένας μας με διαφορετικά μάτια, πιθανόν ή ίσως και με την ίδια οπτική.
Η αναφορά Καμαρά ως δεκαρι έχει να κάνει με την θέση γηπεδικα κι όχι με τον όρο που εσύ προσδιορίζεις. Και λέω λοιπόν ότι ο Καμαρά για μένα χάνει στοιχεία παίζοντας κάποια μέτρα πιο μπροστά. Η ομάδα λειτουργεί καλύτερα όταν ο Καμαρά καλείται να παίξει πιο κοντά στον χώρο του κέντρου και συνεπώς πιο κοντά στην δική μας αμυντική τετράδα και στην αντίπαλη επιθετική γραμμή.
Κι όπως το έγραψες. Ο Καμαρά πιο μπροστά ενώ πιο πίσω ο ντελιας, ο ζιβκο κι άλλοι!
Μετά από μια σπουδαία νίκη, ανατροπή, μετά από ένα 24ωρο της έντασης, καλό θα ήταν να ήσουν λιγότερο επιθετικός στον λόγο σου
Η αναφορά Καμαρά ως δεκαρι έχει να κάνει με την θέση γηπεδικα κι όχι με τον όρο που εσύ προσδιορίζεις. Και λέω λοιπόν ότι ο Καμαρά για μένα χάνει στοιχεία παίζοντας κάποια μέτρα πιο μπροστά. Η ομάδα λειτουργεί καλύτερα όταν ο Καμαρά καλείται να παίξει πιο κοντά στον χώρο του κέντρου και συνεπώς πιο κοντά στην δική μας αμυντική τετράδα και στην αντίπαλη επιθετική γραμμή.
Κι όπως το έγραψες. Ο Καμαρά πιο μπροστά ενώ πιο πίσω ο ντελιας, ο ζιβκο κι άλλοι!
Μετά από μια σπουδαία νίκη, ανατροπή, μετά από ένα 24ωρο της έντασης, καλό θα ήταν να ήσουν λιγότερο επιθετικός στον λόγο σου
Επειδή το έψαξα, στο αντίστοιχο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός είχε οριακά περισσότερα xg και 1 τελική παραπάνω. Κατοχή λίγο καλύτερη. Δε καταλαβαίνω την ένστασή σου.Jean Valjean έγραψε:Φυσικά και έγραψες. Η σύγκριση με Λεβαδειακό τι ακριβώς ήταν;giapas έγραψε:Δεν έγραψα μεγάλα λόγια , είπα μας εξέθεσαν αγωνιστικά γιατί αυτό είδα.
Δεν είμαι προπονητής ούτε έχω ειδικές γνώσεις για να γράψω σεντόνια που να στηρίζουν την άποψή μου.
Έγραψα αυτό που είδα και που επιβεβαιώθηκε από όλους τους στατιστικούς δείκτες του πρώτου ημιχρόνου.
Εσύ προφανώς πιστεύεις κάτι άλλο και μπράβο σου.
Λογικά θα θέλεις όλα τα εκτός έδρας ντέρμπυ να έχουν παρόμοια εικόνα για την ομάδα μας.
Είναι κι αυτό μια οπτική , όπως είπαμε.
Κατά τα άλλα επιβεβαιώνεις ότι δεν μπορείς να εξηγήσεις γιατί μας "εξέθεσαν αγωνιστικά".
Αυτό όμως διάλεξες να πεις μετά από ένα νικηφόρο εκτός έδρας ντέρμπι της ομάδας μας. Ετσι;
Κι εγώ σε ρωτάω: Γιατί διάλεξες να πεις αυτό και δεν διάλεξες να πεις ένα ΜΠΡΑΒΟ για την ομάδα σου, τον προπονητή και τους παίκτες σου;
Αυτό μπορείς να μου το απαντήσεις; Δεν χρειάζεται να ξέρεις προπονητική για να το κάνεις.
Επίσης , ναι δε μπορώ να το εξηγήσω γιατί δεν έχω γνώσεις, άσχετος χομπίστας είμαι με την ομάδα μας.
Αφήνω τη σκηνή στους γνώστες.
Το πότε θα το πω , μετά από νικηφόρο ή ανεπιτυχές αποτέλεσμα, δεν έχει καμία σχέση. Εκτός αν μου προσάπτεις οργανωμένο σχέδιο να ρίξω τη ψυχολογία του μέσου όρου χρηστών του παοκμανια. Αυτό που είδα , αυτό που κατάλαβα, έγραψα. Και τη διαιτησία σε γενικές γραμμές την είδα πολύ καλή σε αντίθεση με άλλα παιδιά . Τι να κάνουμε , ο καθένας τα βλέπει αλλιώς.
Τέλος , μπράβο δε μπορώ να πω γιατί η εμφάνιση ήταν κακή .
Δε περιμένω να δω το αποτέλεσμα για να κρίνω αν μου αρέσει αυτό που βλέπω ή όχι.
Εσύ αφού βρήκες πολλά επιχειρήματα για τη καλή εμφάνισή μας και λόγους διαιτησίας για τα κακά μας διαστήματα μπορείς να χαρείς. Ποιος είμαι εγώ να σου κόψω τον ενθουσιασμό;
Εγώ πέρα από τη καζούρα στα χανούμια το ματς το θεωρώ θετικό μόνο για τη ψυχολογία μας και τίποτα παραπάνω.
- Jean Valjean
Φίλε marsantos, καλημέρα.
Ας συμφωνήσουμε σε κάτι βασικό. Το 433 είναι το σύστημα στο οποίο τελικά καταλήγουν όλα τα συστήματα με 4 πίσω. Όλα είναι τελικά παραλλαγές του βασικού αυτού συστήματος, και το 4231 φυσικά.
Η διαφορά όπως την βλέπω είναι η εξής.
Το 433 δεν έχει ειδική θέση για δεκάρι. Ανάλογα με την περίσταση οι πλάγιοι επιθετικοί ασκούν αυτόν τον ρόλο, άρα πρέπει να έχουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά. Σε μας τα έχουν και αυτοί είναι ο Ντέλιας και ο Αντρίγια.
Στο κέντρο τα χαφ έχουν πολλαπλόύς ρόλους στο να υποστηρίζουν τις πλευρές και φυσικά τον άξονα, μιας και η ενίσχυση του άξονα είναι το κεντρικό ζητούμενο στο 433. Ο στόχος είναι να αναγκάσεις τον αντίπαλο να παίξει από τα άκρα.
Τα πλάγια μπακ δεν έχουν τόσα ανεβάσματα. Αυτό είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που δείχνει ότι παίζεις το σύστημα 433.
Φυσικά πάνω απ'όλα είναι και η διάταξη στο χόρτο, αλλά αυτή όταν έχεις αντίπαλο όπως η αεχ που παίζει σύστημα τουρλουμπούκι, μην περιμένεις να είναι γραμμική και να ξεχωρίζει τόσο ξεκάθαρα όλες τις στιγμές, καθώς τα χαφ σου αλωνίζουν καθε γωνιά του κέντρου.
Δεν θυμάμαι ακριβώς τα ματς του Σάντος που αναφέρεις, αλλά θεωρω ότι έτσι έγιναν, όπως τα περιγράφεις.
Το αν το 433 είναι στατικό, επιθετικό ή αμυντικό εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά των παικτών που διαθέτεις, Σε μας χάρη στον Ντελια και τον Αντρίγια στα καλά του μπορεί να γίνει πολύ επιθετικό. Με τον Καμαρά και τον Οζντόεφ μπορεί να γίνει αμυντικό. Η καλή απόδοση του Σβαμπ θα έκανε πιο ξεκάθαρη την επιθετική εικόνα μας. Δεν ήταν όμως καλός και κάποια θέματα που έιχαμε στα πλάγια με Μπάμπα αλλά και Αντρίγια δυσκόλεψαν ακόμη πιο πολύ τη δουλειά μας, δημιουργώντας κάποιες ανισορροπίες. Η αεχ έχει καλά ντουμπλαρίσματα όταν επιτίθεται κι ο στόχος πιστεύω ήταν να ελαχιστοποιηθούν αυτά.
Εξάλλου στο 433 η ομάδα δεν παίρνει τόσο μεγάλο πλάτος όσο στο 4231, ειδικά στην δική μας περίπτωση που δεν είμαστε η Παρί να τρέχουμε σαν τον άνεμο.
Ανακεφαλαιώνω:
433 παίξαμε επειδή, εκτός από τον σχηματισμό, εμφανίσαμε:
- πλάγια μπακ χωρίς όβερλαπ και πιό χαμηλά στο γήπεδο
- πλάγιοι επιθετικοί με ικανότητες "δεκαριού" που δεν παίρνουν όλο το πλάτος και συγκλίνουν
- χαφ επικεντρωμένα στο να υποστηρίζουν τους πλάγιους επιθετικούς και να κόβουν διαδρόμους στους αντιπάλους
- γραμμές σε μια μέση απόσταση μεταξύ τους και
- άμυνα όχι πολύ ψηλά
Βασικός στόχος: να πάρεις το κέντρο και τον άξονα και να οδηγήσεις τον αντίπαλο στα πλάγια.
Αυτό είναι για μένα το 433, επαναλαμβάνω εκτός και πέρα από τον σχηματισμό όπου είχες ξεκάθαρα 3 γραμμές με 4 αμυντικούς, 3 χαφ και 3 επιθετικούς.
Ας συμφωνήσουμε σε κάτι βασικό. Το 433 είναι το σύστημα στο οποίο τελικά καταλήγουν όλα τα συστήματα με 4 πίσω. Όλα είναι τελικά παραλλαγές του βασικού αυτού συστήματος, και το 4231 φυσικά.
Η διαφορά όπως την βλέπω είναι η εξής.
Το 433 δεν έχει ειδική θέση για δεκάρι. Ανάλογα με την περίσταση οι πλάγιοι επιθετικοί ασκούν αυτόν τον ρόλο, άρα πρέπει να έχουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά. Σε μας τα έχουν και αυτοί είναι ο Ντέλιας και ο Αντρίγια.
Στο κέντρο τα χαφ έχουν πολλαπλόύς ρόλους στο να υποστηρίζουν τις πλευρές και φυσικά τον άξονα, μιας και η ενίσχυση του άξονα είναι το κεντρικό ζητούμενο στο 433. Ο στόχος είναι να αναγκάσεις τον αντίπαλο να παίξει από τα άκρα.
Τα πλάγια μπακ δεν έχουν τόσα ανεβάσματα. Αυτό είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που δείχνει ότι παίζεις το σύστημα 433.
Φυσικά πάνω απ'όλα είναι και η διάταξη στο χόρτο, αλλά αυτή όταν έχεις αντίπαλο όπως η αεχ που παίζει σύστημα τουρλουμπούκι, μην περιμένεις να είναι γραμμική και να ξεχωρίζει τόσο ξεκάθαρα όλες τις στιγμές, καθώς τα χαφ σου αλωνίζουν καθε γωνιά του κέντρου.
Δεν θυμάμαι ακριβώς τα ματς του Σάντος που αναφέρεις, αλλά θεωρω ότι έτσι έγιναν, όπως τα περιγράφεις.
Το αν το 433 είναι στατικό, επιθετικό ή αμυντικό εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά των παικτών που διαθέτεις, Σε μας χάρη στον Ντελια και τον Αντρίγια στα καλά του μπορεί να γίνει πολύ επιθετικό. Με τον Καμαρά και τον Οζντόεφ μπορεί να γίνει αμυντικό. Η καλή απόδοση του Σβαμπ θα έκανε πιο ξεκάθαρη την επιθετική εικόνα μας. Δεν ήταν όμως καλός και κάποια θέματα που έιχαμε στα πλάγια με Μπάμπα αλλά και Αντρίγια δυσκόλεψαν ακόμη πιο πολύ τη δουλειά μας, δημιουργώντας κάποιες ανισορροπίες. Η αεχ έχει καλά ντουμπλαρίσματα όταν επιτίθεται κι ο στόχος πιστεύω ήταν να ελαχιστοποιηθούν αυτά.
Εξάλλου στο 433 η ομάδα δεν παίρνει τόσο μεγάλο πλάτος όσο στο 4231, ειδικά στην δική μας περίπτωση που δεν είμαστε η Παρί να τρέχουμε σαν τον άνεμο.
Ανακεφαλαιώνω:
433 παίξαμε επειδή, εκτός από τον σχηματισμό, εμφανίσαμε:
- πλάγια μπακ χωρίς όβερλαπ και πιό χαμηλά στο γήπεδο
- πλάγιοι επιθετικοί με ικανότητες "δεκαριού" που δεν παίρνουν όλο το πλάτος και συγκλίνουν
- χαφ επικεντρωμένα στο να υποστηρίζουν τους πλάγιους επιθετικούς και να κόβουν διαδρόμους στους αντιπάλους
- γραμμές σε μια μέση απόσταση μεταξύ τους και
- άμυνα όχι πολύ ψηλά
Βασικός στόχος: να πάρεις το κέντρο και τον άξονα και να οδηγήσεις τον αντίπαλο στα πλάγια.
Αυτό είναι για μένα το 433, επαναλαμβάνω εκτός και πέρα από τον σχηματισμό όπου είχες ξεκάθαρα 3 γραμμές με 4 αμυντικούς, 3 χαφ και 3 επιθετικούς.
2 στιγμές ήταν αυτές που καθόρισαν την εικόνα των ομάδων στα καλά τους διαστήματα.
Το λάθος του ζίφκο που έφερε το πέναλτι και το πρώτο γκολ τους.
Το γκολ του Κωνσταντέλια που έδωσε την πιθανότητα να το γυρίσουμε όπως και κάναμε.
Τα χανούμια στο καλό τους διάστημα είχαν καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, έβγαιναν ορθολογικά μπροστά και εμεις υποφέραμε για άλλη μια φορά βιώνοντας ξανά και ξανά την ίδια συνθήκη...αστείο ατομικό λάθος...και η ομάδα πίσω στο σκορ...
Όταν πετύχαμε το γκολ δεν χρειάστηκε καν να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όμως κερδίζαμε μονομαχίες και φαίνονταν στο γήπεδο ότι πιστεύαμε στην ανατροπή.
Ο λόγος ? Το έχουμε κάνει ξανά και ξανά....στα σχοινιά και πίσω....όπως και αυτοί ένιωσαν ότι θα την ξαναπάθουν.
Το συγκεκριμενο ματς εμένα δεν μου έδωσε τίποτα απο άποψη σχηματισμού και τακτικής καθώς ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο ματς...ένα ντέρμπι που αν δεν έβαζαν τα γελοία γκολ των λαθών μας ίσως να είχε διαφορετική τροπή...ίσως κανένα στείρο 0-0. Και οι δυο ομάδες φοβόνταν και τον ίσκιο τους.
Όπως είναι τα μπακ μας ...στη κατάσταση που βρίσκονται ....ένα 4-3-3 μας εξασφαλίζει ότι δεν θα την πάθουμε εύκολα απο τα πλάγια.
Όμως απο την άλλη με καμαρά σβααμπ και οζντοεφ δημιουργία μηδέν.
Το λάθος του ζίφκο που έφερε το πέναλτι και το πρώτο γκολ τους.
Το γκολ του Κωνσταντέλια που έδωσε την πιθανότητα να το γυρίσουμε όπως και κάναμε.
Τα χανούμια στο καλό τους διάστημα είχαν καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, έβγαιναν ορθολογικά μπροστά και εμεις υποφέραμε για άλλη μια φορά βιώνοντας ξανά και ξανά την ίδια συνθήκη...αστείο ατομικό λάθος...και η ομάδα πίσω στο σκορ...
Όταν πετύχαμε το γκολ δεν χρειάστηκε καν να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όμως κερδίζαμε μονομαχίες και φαίνονταν στο γήπεδο ότι πιστεύαμε στην ανατροπή.
Ο λόγος ? Το έχουμε κάνει ξανά και ξανά....στα σχοινιά και πίσω....όπως και αυτοί ένιωσαν ότι θα την ξαναπάθουν.
Το συγκεκριμενο ματς εμένα δεν μου έδωσε τίποτα απο άποψη σχηματισμού και τακτικής καθώς ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο ματς...ένα ντέρμπι που αν δεν έβαζαν τα γελοία γκολ των λαθών μας ίσως να είχε διαφορετική τροπή...ίσως κανένα στείρο 0-0. Και οι δυο ομάδες φοβόνταν και τον ίσκιο τους.
Όπως είναι τα μπακ μας ...στη κατάσταση που βρίσκονται ....ένα 4-3-3 μας εξασφαλίζει ότι δεν θα την πάθουμε εύκολα απο τα πλάγια.
Όμως απο την άλλη με καμαρά σβααμπ και οζντοεφ δημιουργία μηδέν.
Να μην ξαναφάς μακαρονάδα αν είναι αλήθειαKabamaru11 έγραψε:Εμαθα απο ατομο μεσα στην ΠΑΕ,πως ο Λουτσε μετα τα πλεη οφ,τελειωνει.Εχουμε κλεισει ηδη τον Ρασταβατς.

Το είδε και άλλος ότι τους πήραμε το κέντρο με κακό Σβαμπ; Ήρεμα ρωτάω...

Κάποιος να μας λυπηθεί...

- Amsterdamer_87
Φιλε συμφωνω απολυτως με την εκδοχη σου,εξαλλου αυτος ειναι ο ορισμος του 4-3-3..marsantos έγραψε: Με το σχηματισμό 4-3-3 εννοώ τον παραδοσιακό σχηματισμό των Ολλανδών και των Πορτογάλων (μέχρι να τους εντάξει ο τεράστιος Φερνάντο και το 4-2-3-1 στη φαρέτρα τους). Δλδ ένα εξάρι μπροστά από τα στόπερ και 2 οκτάρια.
Αν συμφωνείς με την εκδοχή που παρουσιάζω για το σχηματισμό του 4-3-3 τότε θα επανέλθω να σου εκφράσω με συγκεκριμένα παραδείγματα μέσα από το παιχνίδι τη δική μου γνώμη για το ότι αυτό που παίξαμε την Κυριακή δεν ήταν 4-3-3.
Θα ηθελα πολυ να το δω με τον Μιχα μπροστα απ'τα στοπερ..
Τι γνωμη εχεις ???
μην ξαναβγα- μην ξαναβγαλεις την τραγιασκαKabamaru11 έγραψε:Εμαθα απο ατομο μεσα στην ΠΑΕ,πως ο Λουτσε μετα τα πλεη οφ,τελειωνει.Εχουμε κλεισει ηδη τον Ρασταβατς.
μην ξαναβγαλεις την τραγιασκα
Ποιον Ράσταβάτσ ρε φίλε οράματα βλέπεις...embuji έγραψε:μην ξαναβγα- μην ξαναβγαλεις την τραγιασκαKabamaru11 έγραψε:Εμαθα απο ατομο μεσα στην ΠΑΕ,πως ο Λουτσε μετα τα πλεη οφ,τελειωνει.Εχουμε κλεισει ηδη τον Ρασταβατς.
μην ξαναβγαλεις την τραγιασκα

Μονο που ο Ζοζε ειναι ΠορτογαλοςMitsospaoki4 έγραψε:Έχει τελειώσει δυστυχώς και το δήλωσε και στους αρδ του 24, εξού και η μπιχτη που έριξαν.
Ο αντικαταστάτης του μάλλον (κρατήστε επιφύλαξη) θα είναι από Ισπανία.

Σωστή η κάρτα και του Μιχαηλίδη και του Κετζόρα. Στο Λαμέλα ναι , είπα χαρίστηκε, το μόνο μελανό σημείο.Amsterdamer_87 έγραψε:Με 0-5 κιτρινες και τον Λαμελα να παιζει κατς ηταν αψογη ???Tolaros έγραψε:Δεν είπα για ένα ημίχρονο, είπα για 30 λεπτά, δεν είπα ότι μας έσωσε πουθενά ο Κοτάρσκι. Δεν ξέρω πού τα διάβασες.
Η διαιτησία χάρισε μία κάρτα στο Λαμέλα μόνο, κατά τα άλλα ήταν άψογη.
Η διαιτησια ηταν απο κακκιστη εως υποπτη..
Και το γκολ ακύρωσε σωστά ως οφσάιτ, και από τις βουτιές των χανουμιών στο δεύτερο δε μάσησε.
Μακάρι όλες οι διαιτησίες σε ντέρμπι στην Αθήνα να έχουν μόνο μία χαρισμένη κάρτα για τον αντίπαλο.
Γιάννη Αγιαννη ευχαριστώ για την απάντηση. Είσαι σαφής.Jean Valjean έγραψε:...
Δίνω άλλο ορισμό στο 4-3-3 οποτε δεν υπάρχει σοβαρή διαφωνία σε αυτό που είδαμε.
Κατά τη γνώμη μου παίξαμε τον ίδιο σχηματισμό που παίζουμε κάθε φορά.
Τώρα μικροδιαφορες στο ποσό ανοιχτά θα παίζει η αδύνατη πλευρά, πόσο θα ανεβαίνουν τα μπακ, ποιοι θα είναι οι χώροι που κινείται το "δεκάρι", πόσο θα ανεβαίνουν τα χαφ, πόσο θα κατεβαίνει το φορ και χίλιες δύο αλλες λεπτομέρειες, δεν αποτελούν ενδείξεις αλλαγής σχηματισμού αλλά μικροπροσαρμογες ανάλογα με τον αντίπαλο, την έδρα, την κατάσταση της ομάδας και τα χαρακτηριστικά των παικτών κτλ.
Να σου πω και κάτι για τον Καμαρά.
Ο Μαντι προχθές περισσότερο κινήθηκε σαν 2ο φορ παρά σαν 3ο χαφ.
Λόγω του ότι δεν μπορεί να προσφέρει στην ανάπτυξη όπως ο Ντέλιας, ο Ράσβαν είχε αναθέσει στον Σαματα να πηγαίνει στις άκρες να βοηθάει τους πλαινους και έβαλε τον Καμαρά να βρίσκεται στο χώρο ευθύνης του φορ. Θυμήσου τη φάση με το σουτ του έξω από την περιοχή, τη φάση με την πάσα που δοκίμασε στον Ντέλια όταν ο τελευταίος έμπαινε στην περιοχή, το που βρισκόταν όταν μπήκε από αριστερά ο Ντέλιας κ.α. Οι θέσεις του Μαντι σε όλες αυτές τις φάσεις ήταν στο χώρο ευθύνης του φορ. Αντίθετα όταν παίζει ο Κωνσταντελιας στο 10, ειναι ο μικρός αυτος που βγαίνει στο πλάι και βοηθά στην ανάπτυξη ενώ ο φορ κάθεται κανονικά στο χώρο του.
Αυτά όσον αφορά τη "διαφωνία" μας.
Θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο όμως που έγραψες με το οποίο μου δίνεις αφορμή για την εκκίνηση ωραίας ποδοσφαιροκουβεντας που θα ήθελα τη γνώμη σου αλλά και όσων φίλων ενδιαφέρονται.
Σε φάση άμυνας τοποθετουμαστε σε 4-4-2. Όποιος είναι δίπλα στον φορ, του βγαίνει η γλώσσα στο τρέξιμο. Θυμάμαι τον Βλάχο από το football factory να αναφέρει πως ο Ντέλιας στον αγώνα με τη Σλαβια είχε διανύσει 1600 μέτρα με high speed. Αυτό είναι τεράστιο νούμερο. Ο προβληματισμος μου λοιπόν είναι ο εξής:
Ντέλιας στο 10 που του ταιριαζει περισσότερο αλλά θα λιώνει στο τρέξιμο με αποτέλεσμα να βγαίνει ξεθεωμενος σε φάση εκτέλεσης ή Ντέλιας στα αριστερά όπου περιορίζεται και αποκοβεται ευκολότερα όμως θα έχει δυνάμεις να βρίσκει στιγμές όπως η προχθεσινή.
Περιμένω απόψεις για ένα δύσκολο δίλημμα κατα γνωμη μου.
- abc_o_ karpouzas
εγω πιστευω οτι και να μην ειχαμε ελειψεις στα μπακ παλι με 3 8ρια θα ξεκινουσε και τον ντελια εκει που επαιξε....
ειναι προφανες οτι ηθελε ...δυναμη και μυαλο...στο κεντρο και να σπασει την δυνατο παιχνιδι της αεχ ....
το ξερει οπως και ολοι μας....
το μονο που επρεπε να κανουν οι παικτες μας ηταν να κρατησουν σταθερο ρυθμο για να μην δωσουν το δικαιωμα στους αντιπαλους να ...χαλαρωσουν...την καταναλωση ενεργειας...
στην κυριολεξια οι παικτες τη αεχ πνιγηκαν στο...γαλακτικο....απο το 60 και μετα οι δικοι μας δεν εμειναν ποτε πισω στα ...σπριντ...
κοιταξτε τον χρονο αντιδρασης του μανταλου...
ειναι προφανες οτι ηθελε ...δυναμη και μυαλο...στο κεντρο και να σπασει την δυνατο παιχνιδι της αεχ ....
το ξερει οπως και ολοι μας....
το μονο που επρεπε να κανουν οι παικτες μας ηταν να κρατησουν σταθερο ρυθμο για να μην δωσουν το δικαιωμα στους αντιπαλους να ...χαλαρωσουν...την καταναλωση ενεργειας...
στην κυριολεξια οι παικτες τη αεχ πνιγηκαν στο...γαλακτικο....απο το 60 και μετα οι δικοι μας δεν εμειναν ποτε πισω στα ...σπριντ...
κοιταξτε τον χρονο αντιδρασης του μανταλου...
Φτάνει πια με την διαιτησία ς.
Μακάρι σε κάθε παιχνίδι στην αθήνα να έχω ανάλογη διαιτησία
Ο μπρίχ ήταν κακός αλλά όχι γιατί μας αδίκησε. Ήταν κακός γιατί ήτανε συνεχώς μακριά από τις φάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μία εύκολη φάση όπως η ανατροπή του Πινέδα, ο οποίος ήτανε φανερά εντός περιοχής αυτός έδωσε παράβαση εκτός.
Στο πειθαρχικό για μένα ελέγχεται μόνο στη φάση με τον μπάμπα...όχι το τάκλιν αλλα το χύπημα με τον ώμο
Μακάρι σε κάθε παιχνίδι στην αθήνα να έχω ανάλογη διαιτησία
Ο μπρίχ ήταν κακός αλλά όχι γιατί μας αδίκησε. Ήταν κακός γιατί ήτανε συνεχώς μακριά από τις φάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μία εύκολη φάση όπως η ανατροπή του Πινέδα, ο οποίος ήτανε φανερά εντός περιοχής αυτός έδωσε παράβαση εκτός.
Στο πειθαρχικό για μένα ελέγχεται μόνο στη φάση με τον μπάμπα...όχι το τάκλιν αλλα το χύπημα με τον ώμο