Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όλες αυτές τις μέρες , ότι χρειαζόμαστε περισσότερο winger και πως αν είναι να πάρουμε δεκάρι, θα πρέπει να είναι πραγματικά κάποιος που θα κάνει την διαφοράdimitris88 έγραψε:Πάντως και ο Τσορμπατζόγλου πριν από λίγο είπε, ότι στις επίμονες ερωτήσεις στους ανθρώπους μέσα στην παε, εάν τελειώσαμε ή όχι με τις μεταγραφές, αρνούνταν πεισματικά να πουν ότι τελειώσαμε και άφηναν να εννοηθεί ότι ακόμη παλεύουν κάποια ή κάποιες υποθέσεις.....ο Βασιλόπουλος είπε επίσης ότι από το πρωί υπάρχει η σκέψη στους ανθρώπους της παε, ότι εάν δεν τους κάτσει το δεκάρι, ίσως να κινηθούν για winger και στο δεκάρι να παίζουν οι υπόλοιποι (Μπίσε, Καντουρί, Καγκάβα, ακόμη και οι Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Μιτρίτσα μπορούν να παίξουν στον άξονα κατά συνθήκη).....τώρα εδώ που φτάσαμε......κοντός ψαλμός αληλλουία....
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- invincible
O Κλάεσον δεν είναι με τίποτα playmaker γιατί στην Ελλάδα αυτό εννοούμε δεκάρι. Ο Καμπέλα είναι όμως μπορεί να σου φτιάξει παιχνίδι. Και σύγχρονο θα έλεγα δεκάρι δηλαδή δεν μένει μόνο στο να σου κάνει παιχνίδι.rainmaker έγραψε:Ο Κλαεσον είναι δεκαρι;
Και ο καμπελα τι είναι;
sorry αλλά ο Τσικίνιο στα 26 του και με 65 συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια στην Μπενφίκα μόνο κάτω ράφι δεν είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τρί 31 Αύγ 2021, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο Λουτσέσκου μετάνιωσε που ήρθε ? Ο Σαββίδης έχει κάποιο πρόβλημα υγείας?
Όχι και... όχι μηλιος αντε να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.
Όχι και... όχι μηλιος αντε να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.
- NickGavanas
Εγω συνεχίζω να ελπίζω για Τζιοβινκο. Αναμφισβητητα δεν ειναι κακια περιπτωση ο Pastore και Ljalic αλλα ο κοντος προσθετει παρα πολλα πραγματα στην ομαδα που της λειπουν και δεν μπορουν να προσφερει κανενας απο τους επιτελικους μεσους που εχουμε και απο αυτους που συζητιουνται.
-Σκοραρει πιο ευκολα
-Εχει ψύχωση με το κυνήγι τίτλων
-Ειναι πολυ καλος εκτελεστης στημένων κατι που ολοι το παραβλεπουμε , θα χρειαστουμε γκολ απο στημενα φετος μιας και το 90% των αντιπάλων μας θα ειναι εξω απο την περιοχη τους και θα μας δινουν φαουλ
Ξερω είμαι στον κόσμο μου αλλα θεωρώ οτι ο Giovinco ειναι ακριβως αυτο που χρειαζεται η ομαδα , δεν θα χαλαστω αν ερθει καποιος αλλος βεβαια ετσι πως ηρθαν τα πραγματα
-Σκοραρει πιο ευκολα
-Εχει ψύχωση με το κυνήγι τίτλων
-Ειναι πολυ καλος εκτελεστης στημένων κατι που ολοι το παραβλεπουμε , θα χρειαστουμε γκολ απο στημενα φετος μιας και το 90% των αντιπάλων μας θα ειναι εξω απο την περιοχη τους και θα μας δινουν φαουλ
Ξερω είμαι στον κόσμο μου αλλα θεωρώ οτι ο Giovinco ειναι ακριβως αυτο που χρειαζεται η ομαδα , δεν θα χαλαστω αν ερθει καποιος αλλος βεβαια ετσι πως ηρθαν τα πραγματα
Όσο παραμένουν Μπίσε και Καγκάβα, 10άρι δεν παίρνουμε.
Κρυφό φορ θέλουμε, να βάζει γκολ. Ναι ο Τσικίνιο τέτοιος είναι!!
Κρυφό φορ θέλουμε, να βάζει γκολ. Ναι ο Τσικίνιο τέτοιος είναι!!
- paokovios1974
- invincible
Ο Στεργιάδης είπε στον Πετρουλάκη τώρα ότι μεταγραφές τέλος θα μείνουμε με αυτό το ρόστερ. 29 άτομα θυμίζω.
Ο Πετρουλάκης λέει κράτα μικρό καλάθι αλλά λέει βάση όσα ξέρει τώρα μιλάμε τελειώσαμε. Πάμε Γενάρη λεει.
Ο Πετρουλάκης λέει κράτα μικρό καλάθι αλλά λέει βάση όσα ξέρει τώρα μιλάμε τελειώσαμε. Πάμε Γενάρη λεει.
- pirate_salonica
Ο Πετρουλάκης για να πετύχει κάτι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να γκρεμιστεί φούρνος...
Προφανως και ο Τσικινιο ειναι μια χαρα λυση...
Επι του πιεστηριου (συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα ειμαστε ολοι μαζεμενοι εδω....) Με -6 ο ΟΑΡΗΣ. Αποριφθηκε η εφεση...
Επι του πιεστηριου (συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα ειμαστε ολοι μαζεμενοι εδω....) Με -6 ο ΟΑΡΗΣ. Αποριφθηκε η εφεση...
O στεργιαδης εχει φερει καμια 23 φορες τον τζιοβινκγο αλλες τοσες τον γκαρι αστοinvincible έγραψε:Ο Στεργιάδης είπε στον Πετρουλάκη τώρα ότι μεταγραφές τέλος θα μείνουμε με αυτό το ρόστερ. 29 άτομα θυμίζω.
Nα δείτε που θα γίνει θαύμα με Τσικινιο και μάλιστα με καλή οψιον. Αυτή την αίσθηση έχω, όχι πληροφορία.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΧαχαχαχΧ έκλαψα μλκmbison έγραψε:Ένα τσικ καλύτεροςDamoN έγραψε:Πάρτε κλαεσον να τελειώνουμε.
Τσικινιο καλύτερος από τικινιο;