+1nikolasf έγραψε:Αυτά περίπου εννούσα και εγώ με όσα έγραωα παραπάνω ...Φίλε τα είπες καλύτερα και σε ευχαριστώ!!!!!Parolos έγραψε:Odi να σου απαντησω..
Μεχρι τα Χριστούγεννα είχες συγκομηδή στο πρωτάθλημα αντίστοιχη της χρονιάς Σαντος.
Έκανες την καλύτερη πορεία στην Ευρώπη και ρεκορ συγκομιδής βαθμών.
Παρόλες τις αποχωρισεις το χειμώνα βγήκες 3ος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Έβγαλες Σταφυλλίδη, έδωσες ευκαιρίες ακόμη και στον 16χρονο Πόποβιτς.
Δημιούργησες υπεραξία σε Κλάους-Μαλεζά-Γεωργιάδη και άλλους.
Το αρνητικό είναι οτι δεν έκατσε η μπίλια στα playoff καθόλου. Λίγο τα κοράκια, λίγο η κούραση κι η έλλειψη λύσεων, λίγο το οτι ήταν τελειωμένος ήδη ο προπονητης έφερε αυτό το αποτέλεσμα.
Ακόμη,
πριν 2 μερες έκανε προπονηση την Κ20 στη Μεσήμβρια και καθόταν και μιλούσε 2,5 ωρες στους βρωμοΑΡΔ για το μέλλον της ομάδας. Καπάκι δέχεται να μείνει με μειωμένες αποδοχές συμμερίζοντας την "μνημονιακή" πολιτική της ομάδας. Και καπάκι τον σουταρουμε, όπως εύστοχα ένας είπε, λες και είναι ο Παρασχος.
Απο εκεί και περα ο καθενας βγάζει το συμπέρασμα του.
Εγω προσωπικά επειδή έχω και αρνητικό IQ, όπως είναι της μοδός, είμαι υπερμαχος του coach και τον ευχαριστώ γιατί νιώθω οτι προσέφερε στην ομάδα και δεν τον βάζω σε κατηγορία ΔερμιτζοΜπερετοΠαρασχοΧάβους.
Αυτά.
Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Γιατί διαφωνείς για Γεωργιάδη? Δλδ πιστεύεις οτι κοστίζει όσο τον πήραμε (300χιλιάρικα) αυτή τη στιγμή?Odi έγραψε: Υπεραξία στον Γεωργιάδη και σε άλλους;Οτι πείτε..Ο Κλάους έκανε την πρώτη του φουλ χρονιά,ο Μαλεζάς οκ συμφωνώ..Οπως και η ανάδειξη του Σταφυλλίδη.
Τεσπα..
Το οτι έφερε Λάζαρ από το πουθενά και είναι κλάσεις ανώτερο χαφ από Φωτάκη γαργάρα..
Το οτι έστρωσε σε 3 μήνες τον ταγαροΝιμανί ο οποίος θα βρει τώρα συμβόλαιο για πλάκα γαργάρα..
Το οτι ήρθαν προσφορές για Φωτάκη (του πρώτου γύρου) από Μπόλτον γαργάρα..
Το οτι παίζει να πουλήσουμε (με λεφτα!) ακόμη και Παπάζογλου στην Πόρτσμουθ κι αυτό γαργάρα..
Αυτά για τα "άλλους" που είπα.
Ζήση ελπίζω να έχεις έτοιμο αντικαταστάτη ισάξιο και όχι Σαρδελοδωνογεωργιοπαναγίες γαιτί δεν θα ξανακυκλοφωρήσειις στη Θεσσαλονίκη!!!
- kataramenos5
Αν βγαιναμε CL δε θα είχαν δικαιολογία.Τωρα ,λέω με το φωχό μου το μυαλό,τώρα που δε θα υπάρχει οsernikos έγραψε:odi,
οι υποψιες οτι οι παικτες(η κλικα) τον παιζανε πολλαπλασιαζονται
οποτε δεν εχει νοημα να λεμε για τα πλευ οφ
Λαζλο να φέρνει παίκτες με 30.000 μπορούμε να φέρουμε όποιο παλτό θέλουμε ,με ότι κόστος θέλουμε
και να κονομήσουν όλοι και φυσικά όσοι βοήθησαν τόσες μέρες

Σωστόοοοος!!!!kataramenos5 έγραψε:Αν βγαιναμε CL δε θα είχαν δικαιολογία.Τωρα ,λέω με το φωχό μου το μυαλό,τώρα που δε θα υπάρχει οsernikos έγραψε:odi,
οι υποψιες οτι οι παικτες(η κλικα) τον παιζανε πολλαπλασιαζονται
οποτε δεν εχει νοημα να λεμε για τα πλευ οφ
Λαζλο να φέρνει παίκτες με 30.000 μπορούμε να φέρουμε όποιο παλτό θέλουμε ,με ότι κόστος θέλουμε
και να κονομήσουν όλοι και φυσικά όσοι βοήθησαν τόσες μέρες.
- Vonapartis
Αποσαρδελοποίηση και "εξυγί(αν)ση" είναι 2 έννοιες αντιστρόφως ανάλογες. Θάλεγα οι σαρδέλες θα γίνουν σαρδελομάνες. Και μεις με το όνειρο το απατηλό στο χέρι.
- desperando
- Επικοινωνία:
τι να περιμενεις απο εναν ανθρωπο που ξεθαψε μεσαιωνικες τακτικες σκευωρίας για να γινει προεδρος
Όποιο προπονητή και να φέρεις έχεις τελειώσει απο το ΠΑΟΚ.
Φύγε μόνος σου.
Ντροπή της ομάδας!
Τώρα θέλω να δω τους συνδέσμους.
Τώρα να δω ποιος σύνδεσμος έχει κάκαλα....!!!
Αντε γεια ερασιτέχνη!
Φύγε μόνος σου.
Ντροπή της ομάδας!
Τώρα θέλω να δω τους συνδέσμους.
Τώρα να δω ποιος σύνδεσμος έχει κάκαλα....!!!
Αντε γεια ερασιτέχνη!
Πω πω πω.....πιπέρι...Τι είναι αυτά τα λόγια ρε συ Αργοναύτη???? Άσε είσαι χαλαρός.... Ζήση αγόρι μου με το να βγάζεις ονόματα και να βάζεις τους αυλικούς σου να γράφουν κείμενα δεν αλλάζει τίποτα. Η κατάληξη σου θα είναι γνωστή και θα είναι όμοια με του προκατόχου σου. Άντε γειά...Ντροπή που είσαι πρόεδρος αυτής της ΜΕΓΑΛΗΣ οντότητας...

H ανακοινωση απο συνδεσμο ειναι καθοδον κ.Βρυζα.Johnys έγραψε:+1926dimbar έγραψε:Βρύζα ντροπή σου!
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαγαζί σου!
Θα του κάνουν τα μούτρα κρέας ή θα φέρουν τον Μπόλονι πίσω;
Όπως έγραψα και σε άλλο τόπικ, το πουλάκι πέταξε μάγκες.
Μια βδομάδα τήρησαν σιγή ιχθύος.
Τώρα; Τώρα τι να το κάνω; Τώρα τι θα πουν; Βρύζα φύγε ή μη φέρεις τον Άγγελο ή με φέρεις τον Δώνη;
Άρα ούτε τον Μπόλονι ήθελαν.
Αυτά τα λένε πριν φίλε. Όχι μετά. Μετά κάνουμε κανένα ντου, κανένα αποκλεισμό αποδυτηρίων κλπ.
Οι μινοκολκοπετρωτοί τον είχαν διωγμένο τον Μπόλονι, τουλάχιστον από την περασμένη Δευτέρα.
Όπως έγραψα και σε άλλο τόπικ, το πουλάκι πέταξε μάγκες.
Μια βδομάδα τήρησαν σιγή ιχθύος.
Τώρα; Τώρα τι να το κάνω; Τώρα τι θα πουν; Βρύζα φύγε ή μη φέρεις τον Άγγελο ή με φέρεις τον Δώνη;
Άρα ούτε τον Μπόλονι ήθελαν.
Αυτά τα λένε πριν φίλε. Όχι μετά. Μετά κάνουμε κανένα ντου, κανένα αποκλεισμό αποδυτηρίων κλπ.
Οι μινοκολκοπετρωτοί τον είχαν διωγμένο τον Μπόλονι, τουλάχιστον από την περασμένη Δευτέρα.