Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Διοίκηση τύπου γιάννη κόντη στον ΠΑΟΚ δε θα περάσει.
Ή βάλτε μυαλό ή βάλτε μυαλό και σεβαστείτε εμάς και την ιστορία...
Ή βάλτε μυαλό ή βάλτε μυαλό και σεβαστείτε εμάς και την ιστορία...
- Vonapartis
Απορώ τι όραμα έχει στο μυαλό του? Η ομάδα αγωνιστικά είναι μία σούπα, προπονητή δεν έχει, ο κόσμος χωρίζεται σε στρατόπεδα λόγω ερασιτεχνισμού και σκουλικισμού, αστεία επικοινωνιακή πολιτική, καταρρακωμένο ηθικό, ανυπαρξία παραγόντων, ΔΣ με μαριονέτες, και στο βάθος ο ρώσος και να γελάνε τα μουστάκια του για το φιλετάκι που έρχεται.
-
Μπαρκαρούτσος
Ζήση, αυτά στο δικό σου μαγαζί, στο Deal!
Φαντάσου να έχεις μια ταμία, και να της λες "Παίρνεις πολλά, το μαγαζί δεν πάει τόσο καλά όσο περιμέναμε, και οι πελάτες έχουν παράπονο από εσένα γιατί αργείς στο ταμείο... Θα μείνεις στη δουλειά μόνο αν μειωθεί ο μισθός σου κατά 40%!" και αυτή να αποφασίζει μετά από 2 μέρες να δεχτεί τη μείωση, κι εσύ της απαντάς "Άσε, άκυρο τελικά, δεν κάνεις για το μαγαζί μου, πληκτρολογείς το ταμείο με το αριστερό χέρι, κι εγώ αριστερόχειρες στα Deal ΔΕΝ ΘΕΛΩ!"
Σκέψου τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στο υπόλοιπο μαγαζί... Θα περιμένουν τα χειρότερα...
Φαντάσου να έχεις μια ταμία, και να της λες "Παίρνεις πολλά, το μαγαζί δεν πάει τόσο καλά όσο περιμέναμε, και οι πελάτες έχουν παράπονο από εσένα γιατί αργείς στο ταμείο... Θα μείνεις στη δουλειά μόνο αν μειωθεί ο μισθός σου κατά 40%!" και αυτή να αποφασίζει μετά από 2 μέρες να δεχτεί τη μείωση, κι εσύ της απαντάς "Άσε, άκυρο τελικά, δεν κάνεις για το μαγαζί μου, πληκτρολογείς το ταμείο με το αριστερό χέρι, κι εγώ αριστερόχειρες στα Deal ΔΕΝ ΘΕΛΩ!"
Σκέψου τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στο υπόλοιπο μαγαζί... Θα περιμένουν τα χειρότερα...
Ξέρω έναν ελπιδοφόρο πρώην τεχνικό διευθυντή με δίπλωμα προνητικό uefa. Είναι φτηνή λύση και ήδη πληρώνετε από την ΠΑΕ με 7χήνες τον μήνα.
Ζήση Βρύζα για επόμενο προπονητή!!!!
Ζήση Βρύζα για επόμενο προπονητή!!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
μπορεις να μου πεις ποια η διαφορα των δυοrainmaker έγραψε:
Κάτι για τρύπιους άχρηστους και καρκινώματα διαβάζω λες και μιλάμε για το Γούμενο. Έλεος.
Εγω προσωπηκα θα ειχα καθε καλη διαθεση να υποστηριξω ενα καινουριο ΠΛΑΝΟ.Αυτο το πλανο θα προυποθεται ομως, αν δεχτουμε οτι η απομακρυνση Μπολονι ηταν αποφασισμενη απο καιρο,ηδη να ειχε τεθει σε λειτουργια,με την σχεδον ταυτοχρονη ανακοινωση προπονητη, ακομα και του Δωνη και συγχρονως τις πρωτες ανακοινωσεις νεων ελληνων ελπιδοφορων παικτων,οπως οι καραγκουνης,βασιλακακης,βασιλειου αν θες και φυντανιδη.Να δω εν ολιγεις μια καινουρια προσπαθεια που ασχετως αποτελεσματος, σε ομολογουμενως δυσκολες συνθηκες, να γεννα προσδοκιες και σπιθα στο ματι του οπαδου οτι θα δει κατι καινουριο.Αν το πλανο τωρα λεει,προπονητη στυλ Αγγελου και ροστερ με αναβαθμιση Μπαλαφα,Τσουκαλα και λοιπον λιμων τοτε πραγματικα βοηθα παναγια μου...
- kataramenos5
Μ αυτή τη λογική ας κρατούσαμε και τον Τζον Γού.eleos έγραψε: ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!
desperando έγραψε:μπορεις να μου πεις ποια η διαφορα των δυοrainmaker έγραψε:
Κάτι για τρύπιους άχρηστους και καρκινώματα διαβάζω λες και μιλάμε για το Γούμενο. Έλεος.
???????????????????
Επικοινωνείτε ?????
Δεν έχω τίποτα να σου θυμίσω για το Γούμενο. Τράβα στα δικαστήρια να μάθεις.
Ένα αχαλίνωτο Deja vu βιώνουμε...
Έλα Ζήση να βάλεις και εσύ ασπίδα τον Αναστασιάδη μπας και ηρεμήσει ο κόσμος.
Γωνία μαγάζι το κάνατε κύριοι τον ΠΑΟΚ μας.
Έτσι και φέρετε τον Γ.Χ. με το ζόρι 2.000 διαρκείας θα κοπούν.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ

Έλα Ζήση να βάλεις και εσύ ασπίδα τον Αναστασιάδη μπας και ηρεμήσει ο κόσμος.
Γωνία μαγάζι το κάνατε κύριοι τον ΠΑΟΚ μας.
Έτσι και φέρετε τον Γ.Χ. με το ζόρι 2.000 διαρκείας θα κοπούν.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ
-
Stavros_Paoki
Ωραίος... Μια χαρά τα καταφέρατε και τον φάγατε τον μπόλονι..
ΞΕΝΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.... ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
ΞΕΝΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.... ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
ΜΟΝΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ!ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
- kataramenos5
- desperando
- Επικοινωνία:
και για πες μας ρε ζηση, τα 200Κ + εφορια ποιος θα τα δωσει? μηπως εσυ απο την τσεπη σου?
γιατι απ οτι ακουω το μπατζετ μας ειναι πολυ σφικτό για φετος και δεν χωραει σπαταλες
γιατι απ οτι ακουω το μπατζετ μας ειναι πολυ σφικτό για φετος και δεν χωραει σπαταλες
ΖΗΣΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΛΙΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .......
Ναι στην κριτική έστω και αν είναι σκληρή, όχι όμως στο να λέγονταιΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...
Μην παιρνάμε στο άλλο άκρο..
Και στην κεντρική σου είπα να ηρεμήσει λίγο ..
Το θέμα δεν είναι να φύγει ο Βρύζας..
Μετά , τιιι?
Τίποτα, γι αυτό λίγο μέτρο δεν βλάπτει..
Moican4
Ναι στην κριτική έστω και αν είναι σκληρή, όχι όμως στο να λέγονταιΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...
Μην παιρνάμε στο άλλο άκρο..
Και στην κεντρική σου είπα να ηρεμήσει λίγο ..
Το θέμα δεν είναι να φύγει ο Βρύζας..
Μετά , τιιι?
Τίποτα, γι αυτό λίγο μέτρο δεν βλάπτει..
Moican4
- kataramenos5