Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Montrealiotis
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Η μεταγραφή Οσμαν προφανώς και αδιαμφισβήτητα είναι τεράστια.
Αλλά εγώ αναρωτιέμαι, αν ο Μυστακίδης δεν τα βρει με τον ΑΣ και πάρει την ομάδα από το παλατάκι και δεν τα βρει για το σήμα και το όνομα.
Αυτη η ομάδα θα ειναι ο ΠΑΟΚ;
Δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα ευφορίας και ούτε τα γράφω ειρωνικά.
Αλλά εγώ αναρωτιέμαι, αν ο Μυστακίδης δεν τα βρει με τον ΑΣ και πάρει την ομάδα από το παλατάκι και δεν τα βρει για το σήμα και το όνομα.
Αυτη η ομάδα θα ειναι ο ΠΑΟΚ;
Δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα ευφορίας και ούτε τα γράφω ειρωνικά.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο ΑΣ μετά από τέτοια επένδυση να μην νερώσει το κρασί του
Τρελή καλημέρα σε όλους.
Ας βγουν τώρα όσοι έκραζαν για τις μεταγραφές και για αυτά που τους υποσχέθηκαν αλλά δεν τήρησαν.
Ολοι βιαστήκατε.
Και εκτεθήκατε.
Ας βγουν τώρα όσοι έκραζαν για τις μεταγραφές και για αυτά που τους υποσχέθηκαν αλλά δεν τήρησαν.
Ολοι βιαστήκατε.
Και εκτεθήκατε.
- These users thanked the author Thax for the post:
- Metagrafakias
Αυτό θα είναι εντελώς γελοίο αν συμβεί
Δηλαδή τι; Με μεταγραφές αλλάζουν οι γνώμες και οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις;
Δηλαδή θα είναι και με τη βούλα ξεπουλημένοι (ο κοσμος ήδη είναι, οχι στον Μυστακίδη αλλά γενικώς. Αυτό αποδεικνύεται διαχρονικά και αφορά την κοινωνία όλη)
Ασχετα εντελώς θέματα, μη τα μπλέκετε
Δηλαδή θα είναι και με τη βούλα ξεπουλημένοι (ο κοσμος ήδη είναι, οχι στον Μυστακίδη αλλά γενικώς. Αυτό αποδεικνύεται διαχρονικά και αφορά την κοινωνία όλη)
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- Unpsofable78, ramolimendo, Kenny4, Newgen9
- paokkerkir
Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:31Δεν ξέρω εάν το λες σοβαρά, αλλά μία τέτοια κίνηση αν τυχόν γινόταν (που είναι δύσκολο έως αδύνατο) θα ήταν αποκλειστικά εντυπώσεων και μηδενικής ουσίας.alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:26ο λεμπρον παντως δεν ανανεωσε με τους λεικερςxpek20 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:24 Συγγνώμη δηλαδή αν δεν είναι ο Οσμαν η βόμβα, τότε τι ακολουθεί από το ΝΒΑ;
Καλές οι εντυπώσεις αλλά να συνδυάζονται με ουσία.
Εννοείται πως δεν έρχεται με την καμία
Αλλά μια χαρά ουσίας θα ήταν
- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 2):
- rockcity4, smoothcriminal1926
πιστευω σημερα αγορασαμε και θετικη ψηφο του βαζελου για ευρωλιγκα
αν η χαποελ παρει κλαιμπερν και η μπασκι παρει μιροτιτς σιγουρα δεν θα ειναι καθολου ευκολο το γιουροκαπ αλλα μια μαχη γιγαντων
μια στοχευμενη κινηση απο νβα στο 4 τωρα
αν η χαποελ παρει κλαιμπερν και η μπασκι παρει μιροτιτς σιγουρα δεν θα ειναι καθολου ευκολο το γιουροκαπ αλλα μια μαχη γιγαντων
μια στοχευμενη κινηση απο νβα στο 4 τωρα
- Unpsofable78
Εννοείται. Γι αυτό έγραψα στα δικά μου μάτια ο Σμαιλαγκιτς είναι που χρειάζεται η ομάδα.markos4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:35 Unpsofable υπάρχει προπονητής και αυτός αποφασίζει τι παίχτη θα φέρει.
Το λέω και για κάποια σχόλια που έχεις κάνει για το ρόστερ λίγες σελίδες παραπίσω.
Και αν μη τι άλλο έχουμε προπονηταρα.
Τώρα μην το αντιστρέψω, γιατί όσο λέγαμε ότι χρειάζονται δύο τρεις παίκτες ευρωλιγκατοι που θα μας θέσουν το μεγάλο φαβορί του Eurocup και για να κλείσουμε την ψαλίδα με τους γαβροβαζελους , λέγατε ότι όλα γίνονται σύμφωνα με τα θέλω του Τρινκιερι, βήμα βήμα κτλπ. Ότι είναι αδύνατο να πείσεις παίκτες να αφήσουν την Ευρωλιγκα και άλλα τέτοια ωραία.
Τελικά γίνεται;
Ασχολήσου με τον "το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω" κι άσε με εμένα να γράφω μπασκετικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά σε διαφορετικό σύμπαν ζούμε; πέρυσι δεν έδωσε 12 στη Σλάβια για τον Ζαφείρη; μαζί με το μισθό του ξέρεις πόσο βγήκε η μεταγραφή; κακό πράγμα η επιλεκτική μνήμηGladiator4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:151ον όσοι λέτε ότι δεν το χαίρομαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ από τη χαρά μου με αυτή τη μεταγραφάρα! Δεύτερον, μακάρι να είχα άδικο αλλά ο κ. Σαββίδης στα 14 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του ΠΑΟΚ δεν έχει φέρει κάποιον παίκτη που να παίρνει 3 μύρια τον χρόνο σε αντίθεση με τον κ. Μυστακίδη που μόλις στο 1ο του καλοκαίρι φαίρνει Ευρωλιγκάτο παίκτη και μάλιστα έναν από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του στην Ευρώπη. Και για να κλείνουμε με αυτό το θέμα η αξέχαστη ατάκα "και τη ΠΑΕ" που ήδη έχει γράψει ιστορία ειπώθηκε από άνθρωπο που ανήκει στο λαό του ΠΑΟΚ και εκφράζει τεράστια μερίδα του λαού του ΠΑΟΚ και λογικό όταν βλέπει ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν ενεργεί όπως θα έπρεπε εδώ και πάρα πολύ καιρό για να ανέβει επίπεδο η ομαδα και βλέποντας από την άλλη τον Τέλη να κάνει ακριβώς το αντίθετο, προβαίνοντας δηλαδή σε πράξεις για να ανέβει η ομαδα επίπεδο. Και το σταματώ εδώ για να μη ξεφύγουμε από τη θεματολογία!paokspren έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:18Τίποτα πιο ηλίθιο από το να συγκρίνεις μεταγραφές σε διαφορετικά σπορ. Το αναπληρωματικό δεξί μπακ στο ποδόαφαιρο κοστίζει πιο πολύ από τον Οσμάν.Gladiator4 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:08 Μετά πως ο κόσμος να μη βγάζει κραυγή αγανάκτησης και να μη φωνάζει "και τη ΠΑΕ Τελη και τη ΠΑΕ"; Τι μας έκανες βραδιάτικα ρε Τέλη! Και η αλήθεια να λέγεται πως πρώτη φορα το όνομα του Όσμαν ως μεταγραφικός στόχος ακούστηκε εδώ μεσα κι όχι από καποιον ΑΡΔ ή insider του Χ της πλάκας! Και ετοιμαστείτε για την επόμενη πυρηνική βομβα που θα είναι από ΝΒΑ!
Υ.Γ. Και τον Λεμπρόν Τελη, και τον Λεμπρόν!
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
- Shivaspace
αν και είμαι σταθερά ενάντια στο να έρχονται παίκτες των κάτω στην ομάδα μας, αυτός ο οσμάν όσες φορές τον έχω δει , ήταν κάπως πολύ πάνω απ αυτόν τον γνωστό συρφετό των βάζελων,λεσόρ, σλούκας, μήτογλου κτλ..επίσης την εθνική ελλάδος την είχε 20 πόντους για πλάκα στο γιούρο, εγκρίνω!
-
Gladiator4
Συμβολαιο με 3 ΜΥΡΙΑ τον χρονο γράφω, συμβόλαιο, όχι κόστος μεταγραφης, συμβόλαιο! Η ποιότητα του κάθε αθλητή από το συμβόλαιο φαίνεται! Μπράβο στον κ. Μυστακίδη για τη κίνηση να πάρει τον Όσμαν καθώς και πολυδάπανη για τα δεδομένα του μπάσκετ και ουσίας! Και επαναλαμβάνω πως ο Τσιάρας έχει κλεισμένο παίκτη από ΝΒΑ!tolis14 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:43Καλά σε διαφορετικό σύμπαν ζούμε; πέρυσι δεν έδωσε 12 στη Σλάβια για τον Ζαφείρη; μαζί με το μισθό του ξέρεις πόσο βγήκε η μεταγραφή; κακό πράγμα η επιλεκτική μνήμηGladiator4 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:151ον όσοι λέτε ότι δεν το χαίρομαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ από τη χαρά μου με αυτή τη μεταγραφάρα! Δεύτερον, μακάρι να είχα άδικο αλλά ο κ. Σαββίδης στα 14 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του ΠΑΟΚ δεν έχει φέρει κάποιον παίκτη που να παίρνει 3 μύρια τον χρόνο σε αντίθεση με τον κ. Μυστακίδη που μόλις στο 1ο του καλοκαίρι φαίρνει Ευρωλιγκάτο παίκτη και μάλιστα έναν από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του στην Ευρώπη. Και για να κλείνουμε με αυτό το θέμα η αξέχαστη ατάκα "και τη ΠΑΕ" που ήδη έχει γράψει ιστορία ειπώθηκε από άνθρωπο που ανήκει στο λαό του ΠΑΟΚ και εκφράζει τεράστια μερίδα του λαού του ΠΑΟΚ και λογικό όταν βλέπει ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν ενεργεί όπως θα έπρεπε εδώ και πάρα πολύ καιρό για να ανέβει επίπεδο η ομαδα και βλέποντας από την άλλη τον Τέλη να κάνει ακριβώς το αντίθετο, προβαίνοντας δηλαδή σε πράξεις για να ανέβει η ομαδα επίπεδο. Και το σταματώ εδώ για να μη ξεφύγουμε από τη θεματολογία!paokspren έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:18
Τίποτα πιο ηλίθιο από το να συγκρίνεις μεταγραφές σε διαφορετικά σπορ. Το αναπληρωματικό δεξί μπακ στο ποδόαφαιρο κοστίζει πιο πολύ από τον Οσμάν.
Υ.Γ. Και τον Λεμπρόν Τελη, και τον Λεμπρόν!
Γράφω με προσοχή μην με αποκλείσεις πάλι.Equalizer έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:38 Αυτό θα είναι εντελώς γελοίο αν συμβεί
Τα θεωρείς άσχετα τα θέματα; Σχετικότατα είναι και η ευθύνη ανήκει 100% στον ΑΣ. Για τις κωλοτούμπες.
φίλε το θέμα με το Ελληνικό είναι οτι επιτρέπονται μόνο 6 ξένοι. Οσο και να λέμε ότι στην ομάδα θα κάνουν περιοδικό ροτέισον στους ξένους, στα ματς που καίνε ντέρμπι δηλ. και πλέι οφς, όσους ξένους και να έχεις θα διαλέξεις τους έξι σου καλύτερους <και μπορεί να έχεις και 7 και 8 καλύτερους απο τους 9> Άρα αυτοι που θα μετράνε περισσότερο στο Ελληνικό θα είναι οι Έλληνες. Σ αυτο κολλάει το θέμα με Τολιοπουλο πχ σου επιτρέπει να αφήσεις εκτός έναν απο τους εξι στα γκαρντς αν κρίνεις οτι είναι πιο κρίσιμοι περισσοτεροι στο 3 4 5 που έχεις.Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:12 Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό που έγινε βόλεψε και τον βαζελο και εξηγούμαι.
Είναι μέρες που οι ρεπόρτερ του βαζελου άφηναν να εννοηθεί ότι ο Ομπραντοβιτς δεν θέλει Οσμαν και Ναν!!!!!
Παρ όλα αυτά η μεταγραφή του Οσμαν είναι τεράστιου βεληνεκούς.Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα τριάρια αυτή την στιγμή σε όλη την Ευρώπη.
Όσο για τον Ντορσει που γράφουν κάποιοι αυτό κι αν θα ήταν βόμβα. Χίλιες φορές αντί Τολιοπουλου.
Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη με Ελληνικό διαβατήριο πλην Γιάννη.
Στο καθαρά ουσιαστικό κομμάτι εγώ επιμένω ότι αυτό που λείπει πλέον από την ομάδα είναι ένας stretch ψηλός.
Βρε φέρτε και Smailagic γμ την τρέλα μου
Στα @@ μας μετά και οι Γιαμπουσελε και οι Λεσορ.
Θα τους γμσουμε όλους και το εννοώ. Δεν θα φοβάμαι κανέναν.
Απο εκει και περα τους πήρες σήμερα απο τον δεύτερο τον καλύτερό τους παικτη... Οσμάν.
Ετσι γίνονται οι δουλειές στην αρχη τα έχουμε ζήσει στο ανάποδο όταν οι κάτω προσπαθούσαν τοτε στα πρώτα τους να μας ακουμπήσουν... Χώσου να πάρεις στα ίσια απο τον πρωταθλητή Ντορσεϋ και Παπ και χτυπά τους στο Ελληνικό με την πρώτη σου
Unpsofable για Σμαλαγιτς είναι λαϊκή απαίτηση ολου του φόρουμ πλεον!
- These users thanked the author SCIFO for the post:
- Unpsofable78
Ερώτηση
Μιας και έχουμε ένα ψιλοθεματακι και θα θέλαμε ένα 4,5 με σουτ
Ο μιτογλου δεν έχει μπάι άουτ να πάμε να σκάσουμε αυτά τον Τολιοπουλο?που είναι να δώσουμε για
Μιας και έχουμε ένα ψιλοθεματακι και θα θέλαμε ένα 4,5 με σουτ
Ο μιτογλου δεν έχει μπάι άουτ να πάμε να σκάσουμε αυτά τον Τολιοπουλο?που είναι να δώσουμε για
- These users thanked the author renegade for the post:
- Unpsofable78
- Shivaspace
κάτι μου λέει πως ο βάζελος θα κινηθεί για ντάντε έξουμ..τον ανέφερε πρόσφατα και ο ζοτς, πως ήταν ο αγαπημένος του παίκτης..δεν κλείνουμε κι αυτόν να μείνουν σέκος..