Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
R.A.T.M.

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από R.A.T.M. »

Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:57
Hayate έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:49 Το να πάρουμε Τολιοπουλο που βγαίνει τελευταία έχει πολλά αρνητικά όπως τον παραγκωνισμό του Μπαζινα που έχει το μέλλον μπροστά του .Ο Τολιοπουλος περιθώριο βελτίωσης δεν έχει.Ο Μπαζινας παίζει ήδη καλύτερη άμυνα.
Έχει ένα μεγάλο θετικό όμως.Την αποδυνάμωση του βαζελου που στο ελληνικό πρωτάθλημα σε κάποια φάση επαιζε με ροτεισον 9 παικτών λόγω έλλειψης Ελλήνων παικτών.
Το να παρουμε Τολιοπουλο ειναι αλλη μια δηλωση οτι μαγκες αραξτε παιρνω οτι θελω...κινηση ενυπωσιασμου δλδ κ οχι ουσιας....Γτ θα γινει ακριβως αυτο π εγραψες περι αποδυναμωσης στο ελληνικο πρωταθλημα...
Ούτε εμένα μου κολλάει ο τολιό. Για όλα αυτά που λέει ο φίλος χαγιάτε. Ο στόχος πρέπει να είναι ένας απο εδώ και πέρα. Να ψήσεις το ΠΑΟΚτσάκι τον Μίτογλου όταν με το καλό του χρόνου λήξει το συμβόλαιο να πάρει την ανηφόρα.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

These users thanked the author Josey Wales for the post (total 2):
Aigle_Noir, Gregk19262000
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

makedonas1926 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:00 Από όλους τους παίκτες του κόσμου εμείς πήγαμε σε Τούρκο. Ευτυχώς δεν ζει κανένας από τους κυνηγημένους πρόσφυγες ιδρυτές του ΠΑΟΚ.
xαρουμενο 1931
These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 5):
Aigle_Noir, Gregk19262000, paokspren, Maedhros4, margas
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Special 4 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:53 Μια καλησπέρα πέρασα να πω και να ξαναφύγω.
Όλα καλά;

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Εκτόξευση του μπαδκετικού ΠΑΟΚ.

Κάτσε ρε που πας;;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό που έγινε βόλεψε και τον βαζελο και εξηγούμαι.

Είναι μέρες που οι ρεπόρτερ του βαζελου άφηναν να εννοηθεί ότι ο Ομπραντοβιτς δεν θέλει Οσμαν και Ναν!!!!!

Παρ όλα αυτά η μεταγραφή του Οσμαν είναι τεράστιου βεληνεκούς.Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα τριάρια αυτή την στιγμή σε όλη την Ευρώπη.

Όσο για τον Ντορσει που γράφουν κάποιοι αυτό κι αν θα ήταν βόμβα. Χίλιες φορές αντί Τολιοπουλου.
Πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη με Ελληνικό διαβατήριο πλην Γιάννη.

Στο καθαρά ουσιαστικό κομμάτι εγώ επιμένω ότι αυτό που λείπει πλέον από την ομάδα είναι ένας stretch ψηλός.

Βρε φέρτε και Smailagic γμ την τρέλα μου :opaokara:
Στα @@ μας μετά και οι Γιαμπουσελε και οι Λεσορ.
Θα τους γμσουμε όλους και το εννοώ. Δεν θα φοβάμαι κανέναν.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
SCIFO, Gregk19262000
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Οι ΤΤ λένε για 3-4 από ΝΒΑ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Για τον Τολιοπουλο νομίζω ότι όσο υπερβολικά είναι αυτά που έχουν γραφτεί στο παρελθόν για το πόσο παιχταράς είναι, άλλο τόσο υπερβολική είναι και η απόλυτη απαξίωση.
Οκ , σίγουρα δεν είναι κάποιος σούπερ παίκτης αλλά σίγουρα δεν είναι και ο απατεώνας, αφού το ψωμί του το βγάζει αποκλειστικά από ένα πράγμα.
Αν επρεπε να τον χαρακτηρίσω κάπως, νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός που θα του έδινα είναι οι εκνευριστικός παίκτης. Είναι ο παίχτης που ενώ μπορεί να είσαι πολύ καλύτερος σαν ομάδα να έχεις πάρει μία διαφορά 10 πόντους σε 30 40 δευτερόλεπτα με 3 τρελά τρίποντα ς να φέρει πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Μπορεί σε περασμένες δεκαετίες αυτοι οι παίκτες να μην είχανε καθόλου θέση στο μπάσκετ αλλά έτσι όπως παίζεται σήμερα το άθλημα είναι σημαντικοι.
Και το είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι των τελικών εμφανώς καλύτερη ομάδα κινδύνεψε να χάσει το πρωτάθλημα αποκλειστικά και μόνο αυτό το τρελό παιχνίδι.

Υγ επίσης και μόνο ο πόνος που ξέρω ότι θα προκαλέσει στα γειτονάκια αν έρθει στον ΠΑΟΚ είναι ακόμα ένας λόγος για να θέλω να τον δω στα ασπρόμαυρα
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Unpsofable78, Gregk19262000
Gladiator4

Δημοσίευση από Gladiator4 »

paokspren έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:18
Gladiator4 έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:08 Μετά πως ο κόσμος να μη βγάζει κραυγή αγανάκτησης και να μη φωνάζει "και τη ΠΑΕ Τελη και τη ΠΑΕ"; Τι μας έκανες βραδιάτικα ρε Τέλη! Και η αλήθεια να λέγεται πως πρώτη φορα το όνομα του Όσμαν ως μεταγραφικός στόχος ακούστηκε εδώ μεσα κι όχι από καποιον ΑΡΔ ή insider του Χ της πλάκας! Και ετοιμαστείτε για την επόμενη πυρηνική βομβα που θα είναι από ΝΒΑ!
Τίποτα πιο ηλίθιο από το να συγκρίνεις μεταγραφές σε διαφορετικά σπορ. Το αναπληρωματικό δεξί μπακ στο ποδόαφαιρο κοστίζει πιο πολύ από τον Οσμάν.
1ον όσοι λέτε ότι δεν το χαίρομαι, δεν μπορώ να κοιμηθώ από τη χαρά μου με αυτή τη μεταγραφάρα! Δεύτερον, μακάρι να είχα άδικο αλλά ο κ. Σαββίδης στα 14 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του ΠΑΟΚ δεν έχει φέρει κάποιον παίκτη που να παίρνει 3 μύρια τον χρόνο σε αντίθεση με τον κ. Μυστακίδη που μόλις στο 1ο του καλοκαίρι φαίρνει Ευρωλιγκάτο παίκτη και μάλιστα έναν από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του στην Ευρώπη. Και για να κλείνουμε με αυτό το θέμα η αξέχαστη ατάκα "και τη ΠΑΕ" που ήδη έχει γράψει ιστορία ειπώθηκε από άνθρωπο που ανήκει στο λαό του ΠΑΟΚ και εκφράζει τεράστια μερίδα του λαού του ΠΑΟΚ και λογικό όταν βλέπει ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν ενεργεί όπως θα έπρεπε εδώ και πάρα πολύ καιρό για να ανέβει επίπεδο η ομαδα και βλέποντας από την άλλη τον Τέλη να κάνει ακριβώς το αντίθετο, προβαίνοντας δηλαδή σε πράξεις για να ανέβει η ομαδα επίπεδο. Και το σταματώ εδώ για να μη ξεφύγουμε από τη θεματολογία!

Υ.Γ. Και τον Λεμπρόν Τελη, και τον Λεμπρόν!
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:12 Στο καθαρά ουσιαστικό κομμάτι εγώ επιμένω ότι αυτό που λείπει πλέον από την ομάδα είναι ένας stretch ψηλός.

Βρε φέρτε και Smailagic γμ την τρέλα μου :opaokara:
Σου δίνω σενάριο πως δεν έρχεται ο Όσμαν και έρχεται πχ ο Ανγκόλα ΑΛΛΑ ο Σμάιλαγκιτς υπογράφει 5ετες κλειστό και ισόβια στο Παλατάκι, μεγάλε #PAOKmaniaSmailagicFanClub Unpsofable, το έπαιρνες? :mrgreen:
These users thanked the author rockcity4 for the post:
Gregk19262000
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

GianD έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 00:13 Οι ΤΤ λένε για 3-4 από ΝΒΑ

Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα υπάρχει η αίσθηση ότι το μπαμ δεν είναι ο Οσμαν αλλά αυτός που θα ακολουθήσει.

Για να δούμε αν υπάρχει και κερασάκι.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Παπαθεοδώρου πονάς;
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Τι ωραία που είναι η ατμόσφαιρα όταν και τα δύο τμήματα προχωράνε μπροστά και κάνουν κινήσεις;

Βρείτε τα για το γήπεδο, αφήστε ΚΑΕ και ΑΣ τους εγωισμούς και φτιάξετε ένα παλατάκι στολίδι
These users thanked the author GianD for the post (total 7):
rockcity4, Psagmenos4, Unpsofable78, Gregk19262000, Josey Wales, Kevin, margas
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εν τω μεταξύ τον Σασμάν :mrgreen: πρέπει πρώτη φορά να τον έμαθα ως μπασκετική υπάρξη στα 15 τελευταία λεπτά που από αφόρητη βαρεμάρα κάθισα και είδα τον τελευταίο "ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ" στον μπασκετικό λιμενοβόθρο.
Μιλάμε για παθιασμένη σχέση με το άθλημα, όχι μλκίες 😂😂
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Metagrafakias έγραψε: Παρ 10 Ιούλ 2026, 23:59 Δεν θελω Τολιοπουλο, τωρα που ανοιξε η ορεξη μας και χτυπαμε Γιουρολιγκατους με τρελα συμβολαια, θα εδινα δανεικο Ομορουγι και θα χτυπουσα τον τρελο Ταιρικ Τζοουνς, που ο γαβρος δεν τον υπολογιζει..
Εγινε τρελη προταση τον Ιανουαριο με 2,5εκ τον χρονο οταν ηθελε να φυγει απο Παρτιζαν και απαντησε οτι αμα παιζαμε εστω Eurocup θα ερχοταν...
Ε να λοιπον φερε Τελη και αυτον και να δουμε τις στοιχηματικες μετα ποιον θα δινουν φαβορι???
Καλό θα είναι να αποφύγουμε ψυχασθενικές περιπτώσεις με βιαίο χαρακτήρα. Και δε μιλάω για τις μπουνιές έξω από το παρκέ.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

@rockcity4
Όχι. Δεν το έπαιρνα. :mrgreen:
Καλός παίκτης ο Αγκόλα αλλά μέχρι εκεί.

Θέλω και Οσμαν και Σμαιλαγιτς. :opaokara:
Πιθανή μεταγραφή Σμαιλαγιτς θα συνδυαζε ουσία με εντυπώσεις. Δεν είναι το σούπερ όνομα αλλά στα δικά μου μάτια είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
rockcity4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”