Λες και έχουμε άπειρο χρόνο μπροστά μας...nunies4 έγραψε: Πληροφορία. Πάνε για το μεγάλο ψάρι, αλλιώς υπάρχει έτοιμη εναλλακτική από πιο κάτω ράφι
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- pirate_salonica
Στη Ρόμα έπαιρνε γύρω στα 4-4,5 νομίζωchri5ti9 έγραψε:Κασε του Πάστορε γενικά ξέρουμε;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
*Το MLS αργεί...
Ο καμπελα ειναι παικταρα. Τι ερωτησεις ειναι αυτες ρε εσυ ρειν;rainmaker έγραψε:Ο Κλαεσον είναι δεκαρι;
Και ο καμπελα τι είναι;
Τέλος οι Λιαγιτς,Λούκα Πέρεθ,,Τζιοβίνκο.Για Γκαστον Ραμιρεζ-Καμπελά έχει διαψευτει το ενδιαφέρον άρα αν παίζει κάτι αφορά έναν εκ των Τσικίνιο,Πσστόρε,Κλάεσον?
Ναι
Ναι
Εντάξει ο άλλος του είπε 3 ονόματα και έβαλε τον Κλαεσον μέσα.
Προφανώς δεν παίζει θέμα με τον Σουηδό, ο Μήλιος απλα επιβεβαιώσε ότι είναι ένας από τους 3.
Άρα, Τσικινιο ή Παστορε. Εύχομαι πραγματικά να είναι ο πρώτος!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς δεν παίζει θέμα με τον Σουηδό, ο Μήλιος απλα επιβεβαιώσε ότι είναι ένας από τους 3.
Άρα, Τσικινιο ή Παστορε. Εύχομαι πραγματικά να είναι ο πρώτος!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
+1jibbie έγραψε:Στην τελική ας φέρουν και τερματοφύλακα να παίξει ο Πάσχα στο δέκα
Ο Τσικίνιο παίζει να είναι και η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση απ' όλους...ίσως και η πλέον εφικτή...
Μακάρι να είναι ο Τσικινιο. Είναι πολύ καλός παίκτης και τακτικά άριστος. 452Κ μισθός τον χρόνο. Με μια οψιον 3.5Μ θα ήταν ιδανική μεταγραφή ουσίας.
-
dimitris88
Δεν έχω άποψη για Τσικίνιο, φαντάζομαι ότι είναι από το πιο κάτω ράφι σε σύγκριση με τα άλλα ονόματα που ακούστηκαν...
Κλαεσον θα πάει αριστερά με αλλαγή τον μπισεnunies4 έγραψε:Ο καμπελα ειναι παικταρα. Τι ερωτησεις ειναι αυτες ρε εσυ ρειν;rainmaker έγραψε:Ο Κλαεσον είναι δεκαρι;
Και ο καμπελα τι είναι;
Ο κοντός αν λειτουργήσει το φαξ θα πάει στο 10 με αλλαγή τον Καντουρι
Και οι 2 κοντοί θα πάνε δεξιά…
Ευκολακι είναι…
Με τον Κλαεσον τελειωνουμε;;; Με τον Κλαεσον ανοιγουμε σαμπανιες...Εκτος και αν ενοεις αλιως το..."τελειωνουμε"DamoN έγραψε:Πάρτε κλαεσον να τελειώνουμε.
Τσικινιο καλύτερος από τικινιο;
-
mbison
Ένα τσικ καλύτεροςDamoN έγραψε:Πάρτε κλαεσον να τελειώνουμε.
Τσικινιο καλύτερος από τικινιο;
Συγκριτικά σε θέμα καριέρας ναι αλλά αν υπολογίσουμε πως ένα παίκτης από τα 30 και μετα ξεκινάει κάθοδο ενώ ο Τσικινιο είναι 26 (+ πολύ χαμηλός μισθός συγκριτικά με τα άλλα ονόματα) μας φέρνει σε ίσα βάρκα ίσα πανιά.
-
paokarakis
Aλλα είναι ο μόνος που μπορεί να ανεβεί στο από πάνω ράφι ενώ οι υπόλοιποι θα κατεβούνdimitris88 έγραψε:Δεν έχω άποψη για Τσικίνιο, φαντάζομαι ότι είναι από το πιο κάτω ράφι σε σύγκριση με τα άλλα ονόματα που ακούστηκαν...