Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Πολυ θα γουσταρα η επετιακη να ειναι σαν του 26.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

ρε σεις, γενικα οποια και να ειναι η φανελα ενα πραγμα την χαλαει. το να εχει καποιο μερος - ασπρο και ειδικα απο μπροστα - για διαφημηση
ελπιζω οτι βγαλουν να μην έχει καποιο τετοιο κομματι γιατι την φετινη λεω να την παρω στο μικρο μου
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Πάντως κάτι μπλούζες μακρυμάνικες στην μπουτίκ έχουν ένα χρώμα σα λαχανί απάνω που ελπίζω να μην είναι στη φανέλα μας... σε καμία (ΟΚ,εκτός του τερματοφύλακα,εκεί δε με νοιάζει καν)

ΕΔΙΤ: Για να γίνω πιο σαφής,ιδού η ένοχη μπλούζα:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Αυτή είναι προπόνησης γιαυτο έχει και τα φωσφορούχα πρασινα επάνω
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Προφανώς ρε συ,εγώ εύχομαι απλά τα μπλουζάκια προπόνησης "χρωματικώς" να μην έχουν να κάνουν καθόλου με τις φανέλες...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Εγώ πάλι όπως έχω ξαναπεί θα ήθελα να δω ξανά μετά από την εποχή diadora τον συνδυασμό ...Μαύρη φανέλα με λευκο σορτσάκι!
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Εικόνα

Οι νέες φανέλες της ιταλικής Κατάνια από τη Macron... μάλλον κάπως έτσι,όπως ακούγεται τουλάχιστον,είναι και η δικιά μας η μαύρη.
Άβαταρ μέλους
j.t.r

Δημοσίευση από j.t.r »

klainmein έγραψε:
j.t.r έγραψε:Περιμενοντας την νεα φανελα της macron και για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι.... :pano:
Εικόνα

Μεγαλο μεγεθος εδω http://postimg.org/image/j7x9r0t07/
Είχαμε και μία επί Φραντζέσκου που αχνοφαινόταν με γκρι ο Δικέφαλος...Δεν τη βλέπω σε αυτές νομίζω...Ήταν δεύτερη; Νομίζω τη χρονιά που ήταν η μωβ τρίτες...
πιθανοτατα εννοεις αυτην http://i43.tinypic.com/67p7uv.jpg
Ειναι απο τη σεζον 1996-1997, φορεθηκε σε λιγα παιχνιδια στο δευτερο γυρο, σε μια σεζον οπου συνολικα ειχαμε 6 φανελες :D και αλλαγη τριων χορηγων κατα τη διαρκεια της χρονιας..(gruppo bizaro , B.B.E , γενικη τραπεζα)
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

pirate_salonica έγραψε: Οι νέες φανέλες της ιταλικής Κατάνια από τη Macron... μάλλον κάπως έτσι,όπως ακούγεται τουλάχιστον,είναι και η δικιά μας η μαύρη.
Ούτε ως αστείο δεν θέλω να φανταστώ τον ΠΑΟΚ με φανέλα παραλλαγής (αν αυτή εννοείς).
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

j.t.r έγραψε:
πιθανοτατα εννοεις αυτην http://i43.tinypic.com/67p7uv.jpg
Ειναι απο τη σεζον 1996-1997, φορεθηκε σε λιγα παιχνιδια στο δευτερο γυρο, σε μια σεζον οπου συνολικα ειχαμε 6 φανελες :D και αλλαγη τριων χορηγων κατα τη διαρκεια της χρονιας..(gruppo bizaro , B.B.E , γενικη τραπεζα)
:opaokara: :opaokara: :opaokara: Από τις αγαπημένες μου ever!
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Spiros_S έγραψε:
pirate_salonica έγραψε: Οι νέες φανέλες της ιταλικής Κατάνια από τη Macron... μάλλον κάπως έτσι,όπως ακούγεται τουλάχιστον,είναι και η δικιά μας η μαύρη.
Ούτε ως αστείο δεν θέλω να φανταστώ τον ΠΑΟΚ με φανέλα παραλλαγής (αν αυτή εννοείς).
Ναι,το έβαλα επειδή είχε κυκλοφορήσει στα σάιτ κάτι για μαύρη φανέλα παραλλαγής όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία με τη Macron.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Πάντως αυτή με τον αετο και τα κουτάκια στα μανικια ήταν λίγο φανέλα από το πανηγύρι του αγιου μαμα... :lol: :lol: :lol:
klainmein

Thanix έγραψε:Πάντως αυτή με τον αετο και τα κουτάκια στα μανικια ήταν λίγο φανέλα από το πανηγύρι του αγιου μαμα... :lol: :lol: :lol:
Ευχαριστώ που εκτιμάς το γούστο μου ρε :mrgreen:

Τα κουτάκια είναι τραγικά ΟΚ, απλά θέλω κάπως να τονίζεται ο Δικέφαλος στις φανέλες, όπως έκανε ο Zorro φέτος με του μπάσκετ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βασικά η φανέλα με τον αετό και τα... κουτάκια ήταν ένα ακόμα βήμα προς την υποτιθέμενη αναβάθμιση του ΠΑΟΚ, μετά απο κύμα μεταγραφών και την περίοδο που ο Αναστασιάδης φαινόταν ως ο... Μεσσίας αφού πήρε την ομάδα στη 12η θέση και την πήγε στη 4 μέσα σε 4 μήνες.

Μιλάμε για επική περίοδο έκστασης, με το μπάσκετ επίσης να ξεκολλάει έχοντας Σκαιλς στο τιμόνι και οδηγώντας σε ονειρώδη άνοιξη συνεχών επιτυχιών μέσα-έξω και στα δυο αθλήματα.

Βασικά ΝΟΜΙΖΩ πως λίγο πιο νωρίς αν είχε ερθει ο Αναστασιάδης + οι μεταγραφές στη μπάλα και λίγο πιο νωρίς αν είχε αναλάβει Σκοτ + μη τραυματισμό Πέτζα, θα είχαμε σηκώσει κούπες και στα δυο αθλήματα.

ΟΝ ΤΟΠΙΚ τώρα η φανέλα αυτή ήταν ένα απο τα εγχειρήματα της ΠΑΕ στις αρχές του Μπατμαν, και την είχε σχεδιάσει ο γνωστός Ασλάνης, παράλληλα με την έλευση του νέου χορηγού, της Γεν. Τράπεζας
klainmein

Πόσες νίκες είχαμε; 13 νίκες σε 14 παιχνίδια; Τρελή πορεία που είχε σταματήσει νομίζω μέσα στον Πανηλειακό με Χ;
Εγώ, προσωπικά, τρελάθηκα με τις φετινές του μπάσκετ, βαρέθηκα τις ρίγες ρε παιδί μου, ας είναι η βασική με ρίγες αλλά να βγάλουμε και κάτι διαφορετικό (όχι παραλλαγής προς Θεού...)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”