Φανέλα ΠΑΟΚ
- Καπετάνιος
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
ρε σεις, γενικα οποια και να ειναι η φανελα ενα πραγμα την χαλαει. το να εχει καποιο μερος - ασπρο και ειδικα απο μπροστα - για διαφημηση
ελπιζω οτι βγαλουν να μην έχει καποιο τετοιο κομματι γιατι την φετινη λεω να την παρω στο μικρο μου
ελπιζω οτι βγαλουν να μην έχει καποιο τετοιο κομματι γιατι την φετινη λεω να την παρω στο μικρο μου
- pirate_salonica
Πάντως κάτι μπλούζες μακρυμάνικες στην μπουτίκ έχουν ένα χρώμα σα λαχανί απάνω που ελπίζω να μην είναι στη φανέλα μας... σε καμία (ΟΚ,εκτός του τερματοφύλακα,εκεί δε με νοιάζει καν)
ΕΔΙΤ: Για να γίνω πιο σαφής,ιδού η ένοχη μπλούζα:

ΕΔΙΤ: Για να γίνω πιο σαφής,ιδού η ένοχη μπλούζα:

- pirate_salonica
Προφανώς ρε συ,εγώ εύχομαι απλά τα μπλουζάκια προπόνησης "χρωματικώς" να μην έχουν να κάνουν καθόλου με τις φανέλες...
Εγώ πάλι όπως έχω ξαναπεί θα ήθελα να δω ξανά μετά από την εποχή diadora τον συνδυασμό ...Μαύρη φανέλα με λευκο σορτσάκι!
- pirate_salonica

Οι νέες φανέλες της ιταλικής Κατάνια από τη Macron... μάλλον κάπως έτσι,όπως ακούγεται τουλάχιστον,είναι και η δικιά μας η μαύρη.
πιθανοτατα εννοεις αυτην http://i43.tinypic.com/67p7uv.jpgklainmein έγραψε:Είχαμε και μία επί Φραντζέσκου που αχνοφαινόταν με γκρι ο Δικέφαλος...Δεν τη βλέπω σε αυτές νομίζω...Ήταν δεύτερη; Νομίζω τη χρονιά που ήταν η μωβ τρίτες...j.t.r έγραψε:Περιμενοντας την νεα φανελα της macron και για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι....![]()
Μεγαλο μεγεθος εδω http://postimg.org/image/j7x9r0t07/
Ειναι απο τη σεζον 1996-1997, φορεθηκε σε λιγα παιχνιδια στο δευτερο γυρο, σε μια σεζον οπου συνολικα ειχαμε 6 φανελες

Ούτε ως αστείο δεν θέλω να φανταστώ τον ΠΑΟΚ με φανέλα παραλλαγής (αν αυτή εννοείς).pirate_salonica έγραψε: Οι νέες φανέλες της ιταλικής Κατάνια από τη Macron... μάλλον κάπως έτσι,όπως ακούγεται τουλάχιστον,είναι και η δικιά μας η μαύρη.
j.t.r έγραψε:
πιθανοτατα εννοεις αυτην http://i43.tinypic.com/67p7uv.jpg
Ειναι απο τη σεζον 1996-1997, φορεθηκε σε λιγα παιχνιδια στο δευτερο γυρο, σε μια σεζον οπου συνολικα ειχαμε 6 φανελεςκαι αλλαγη τριων χορηγων κατα τη διαρκεια της χρονιας..(gruppo bizaro , B.B.E , γενικη τραπεζα)

- pirate_salonica
Ναι,το έβαλα επειδή είχε κυκλοφορήσει στα σάιτ κάτι για μαύρη φανέλα παραλλαγής όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία με τη Macron.Spiros_S έγραψε:Ούτε ως αστείο δεν θέλω να φανταστώ τον ΠΑΟΚ με φανέλα παραλλαγής (αν αυτή εννοείς).pirate_salonica έγραψε: Οι νέες φανέλες της ιταλικής Κατάνια από τη Macron... μάλλον κάπως έτσι,όπως ακούγεται τουλάχιστον,είναι και η δικιά μας η μαύρη.
Πάντως αυτή με τον αετο και τα κουτάκια στα μανικια ήταν λίγο φανέλα από το πανηγύρι του αγιου μαμα...

Ευχαριστώ που εκτιμάς το γούστο μου ρεThanix έγραψε:Πάντως αυτή με τον αετο και τα κουτάκια στα μανικια ήταν λίγο φανέλα από το πανηγύρι του αγιου μαμα...![]()
![]()

Τα κουτάκια είναι τραγικά ΟΚ, απλά θέλω κάπως να τονίζεται ο Δικέφαλος στις φανέλες, όπως έκανε ο Zorro φέτος με του μπάσκετ...
Βασικά η φανέλα με τον αετό και τα... κουτάκια ήταν ένα ακόμα βήμα προς την υποτιθέμενη αναβάθμιση του ΠΑΟΚ, μετά απο κύμα μεταγραφών και την περίοδο που ο Αναστασιάδης φαινόταν ως ο... Μεσσίας αφού πήρε την ομάδα στη 12η θέση και την πήγε στη 4 μέσα σε 4 μήνες.
Μιλάμε για επική περίοδο έκστασης, με το μπάσκετ επίσης να ξεκολλάει έχοντας Σκαιλς στο τιμόνι και οδηγώντας σε ονειρώδη άνοιξη συνεχών επιτυχιών μέσα-έξω και στα δυο αθλήματα.
Βασικά ΝΟΜΙΖΩ πως λίγο πιο νωρίς αν είχε ερθει ο Αναστασιάδης + οι μεταγραφές στη μπάλα και λίγο πιο νωρίς αν είχε αναλάβει Σκοτ + μη τραυματισμό Πέτζα, θα είχαμε σηκώσει κούπες και στα δυο αθλήματα.
ΟΝ ΤΟΠΙΚ τώρα η φανέλα αυτή ήταν ένα απο τα εγχειρήματα της ΠΑΕ στις αρχές του Μπατμαν, και την είχε σχεδιάσει ο γνωστός Ασλάνης, παράλληλα με την έλευση του νέου χορηγού, της Γεν. Τράπεζας
Μιλάμε για επική περίοδο έκστασης, με το μπάσκετ επίσης να ξεκολλάει έχοντας Σκαιλς στο τιμόνι και οδηγώντας σε ονειρώδη άνοιξη συνεχών επιτυχιών μέσα-έξω και στα δυο αθλήματα.
Βασικά ΝΟΜΙΖΩ πως λίγο πιο νωρίς αν είχε ερθει ο Αναστασιάδης + οι μεταγραφές στη μπάλα και λίγο πιο νωρίς αν είχε αναλάβει Σκοτ + μη τραυματισμό Πέτζα, θα είχαμε σηκώσει κούπες και στα δυο αθλήματα.
ΟΝ ΤΟΠΙΚ τώρα η φανέλα αυτή ήταν ένα απο τα εγχειρήματα της ΠΑΕ στις αρχές του Μπατμαν, και την είχε σχεδιάσει ο γνωστός Ασλάνης, παράλληλα με την έλευση του νέου χορηγού, της Γεν. Τράπεζας
Πόσες νίκες είχαμε; 13 νίκες σε 14 παιχνίδια; Τρελή πορεία που είχε σταματήσει νομίζω μέσα στον Πανηλειακό με Χ;
Εγώ, προσωπικά, τρελάθηκα με τις φετινές του μπάσκετ, βαρέθηκα τις ρίγες ρε παιδί μου, ας είναι η βασική με ρίγες αλλά να βγάλουμε και κάτι διαφορετικό (όχι παραλλαγής προς Θεού...)
Εγώ, προσωπικά, τρελάθηκα με τις φετινές του μπάσκετ, βαρέθηκα τις ρίγες ρε παιδί μου, ας είναι η βασική με ρίγες αλλά να βγάλουμε και κάτι διαφορετικό (όχι παραλλαγής προς Θεού...)