Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
μιας και σημερα θα παιξουμε με λευκες φανελες,θα γουσταρα πολυ να φοραμε τις ασπρες φανελες τις σεζον 11-12 οπως στο παρακατω βιντεο
https://www.youtube.com/watch?v=PWwFpLoNe2s
γενικα οι ασπρες με λιγο μαυρο ή οι μαυρες με λιγο ασπρο πιστευω ταιριαζουν περισσοτερο απο αποψη "μοδας" σε σχεση με τις ριγε που εχουμε τωρα και προσωπικα δεν μαρεσουν καθολου
https://www.youtube.com/watch?v=PWwFpLoNe2s
γενικα οι ασπρες με λιγο μαυρο ή οι μαυρες με λιγο ασπρο πιστευω ταιριαζουν περισσοτερο απο αποψη "μοδας" σε σχεση με τις ριγε που εχουμε τωρα και προσωπικα δεν μαρεσουν καθολου
- pirate_salonica
Εγώ θά'θελα πάντως για μια χρονιά η βασική μας να είναι μισή μαύρη,μισή άσπρη,κάτι σαν Γαλατά σε ασπρόμαυρο δηλαδή. Για μόνο μια χρονιά θά'ταν ωραίο,διαφορετικό...
- Dinos_Liverpool
Στη σκέψη μου είσαι.Thanix έγραψε:Εγώ πάλι όπως έχω ξαναπεί θα ήθελα να δω ξανά μετά από την εποχή diadora τον συνδυασμό ...Μαύρη φανέλα με λευκο σορτσάκι!
Φυσικά, μιλάμε για εκτός της ριγέ, που είναι άπαικτη και που εμένα μ' αρέσει με άσπρο σορτς.
ΕΠΟΣbrigate4 έγραψε:Προσωπικά θέλω πάντα να έχουμε 4. Να έχουμε δηλαδή πάντα και λευκή και μαύρη και φυσικά ''άσχετο χρώμα''.
Πολλά χρόνια έχουμε να δούμε αυτό το συνδυασμό (καμιά 15ριά χρόνια) που μ'αρέσει πολύ και είναι η πρώτη στολή (1926) μαύρη φανέλα,άσπρο σορτς
Αφού πουλάνε τις φανέλες Μπερμπάτοφ 60 ευρώ υποθέτω πως έχουν τις ίδιες τιμές με τα προηγούμενα χρόνια (50+10 όνομα). Μπράβο τους.
- buffalobill4
Πως θα σας φαινοταν κατι σαν τη λουγκο της ισπανιας?
Μπυριτσα η πρωτη χταποδακι η δευτερη

Εμας να ειναι ρετσινα η πρωτη πιτογυρο η δευτερη

Εμας να ειναι ρετσινα η πρωτη πιτογυρο η δευτερη

Μακαρι να αλλαξουν οι φετινες, κυριως οι ριγε που μοιαζει πανεριου.
Eμενα θα μ αρεσε μια ολομαυρη σαν κι αυτες της Puma του 2008. Αλλα να ειχει διαφορες απο τις ρεπλικες οπως τοτε (αυτες των παικτων ητανε χωρις κανονικες ραφες αλλα κολλημενες).
Eχω μια του Παυλαρα σε καφε χρωμα του 2008 οπως αυτες των τερματοφυλακων Χαλκια και Κρεσιτς καθως και μια μαυρη του Αλανιου της ιδιας χρονιας αμφοτερες με κολλημενες ραφες αλλα της βρηκα απο γνωστο του φροντιστη αντιπαλου ομαδας. Τα σηματα Puma ηταν τυπωμενα ενω στις ρεπλικες ηταν πλαστικα και κολλημενα. Τα ονοματα και τα νουμερα των παικτων ηταν σε χρυσο χρωμα και πιο λεπτα στις player issue φανελες.
Επειδη εχω και player issue της Ιταλιας του Euro 2008 που ηταν ακριβως ιδιες εχω να πω πως περαν της ομορφιας η ποιοτητα ηταν πολυ κακη. Τα σηματα της Puma φθηρονταν με τη χρηση. Oι ραφες με το τραβηγμα ξεκολλουσαν σταδιακα.
Μου αρεσε πολυ αυτη της Nike η πορτοκαλι. Τη μονη φορα που τη φορεσαμε (επαιζε και ο Παυλαρας) φορεσανε τις ρεπλικες και οχι τις λεγομενες player issue (διεφεραν στο γιακα, οι ρεπλικες τον ειχαν ολομαυρο), αυτες των παικτων ειχανε κατι μικρες τρυπιτσες στις μασχαλες που δεν ειχαν οι ρεπλικες.
Μιας και ημουν εξωτερικο και τωρα Αθηνα, ξερει καποιος αν στη Μπουτικ πουλουσανε ποτε τις φανελες των παικτων περα απο τις ρεπλικες;
Eμενα θα μ αρεσε μια ολομαυρη σαν κι αυτες της Puma του 2008. Αλλα να ειχει διαφορες απο τις ρεπλικες οπως τοτε (αυτες των παικτων ητανε χωρις κανονικες ραφες αλλα κολλημενες).
Eχω μια του Παυλαρα σε καφε χρωμα του 2008 οπως αυτες των τερματοφυλακων Χαλκια και Κρεσιτς καθως και μια μαυρη του Αλανιου της ιδιας χρονιας αμφοτερες με κολλημενες ραφες αλλα της βρηκα απο γνωστο του φροντιστη αντιπαλου ομαδας. Τα σηματα Puma ηταν τυπωμενα ενω στις ρεπλικες ηταν πλαστικα και κολλημενα. Τα ονοματα και τα νουμερα των παικτων ηταν σε χρυσο χρωμα και πιο λεπτα στις player issue φανελες.
Επειδη εχω και player issue της Ιταλιας του Euro 2008 που ηταν ακριβως ιδιες εχω να πω πως περαν της ομορφιας η ποιοτητα ηταν πολυ κακη. Τα σηματα της Puma φθηρονταν με τη χρηση. Oι ραφες με το τραβηγμα ξεκολλουσαν σταδιακα.
Μου αρεσε πολυ αυτη της Nike η πορτοκαλι. Τη μονη φορα που τη φορεσαμε (επαιζε και ο Παυλαρας) φορεσανε τις ρεπλικες και οχι τις λεγομενες player issue (διεφεραν στο γιακα, οι ρεπλικες τον ειχαν ολομαυρο), αυτες των παικτων ειχανε κατι μικρες τρυπιτσες στις μασχαλες που δεν ειχαν οι ρεπλικες.
Μιας και ημουν εξωτερικο και τωρα Αθηνα, ξερει καποιος αν στη Μπουτικ πουλουσανε ποτε τις φανελες των παικτων περα απο τις ρεπλικες;
Εγω εχω ξαναπει οτι η φιλοσοφια μου όσων αφορα την φανελα ειναι οτι ειμαστε ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΙ και ετσι πρεπει να ειναι και το kit μας συνολικα. Ξερω οτι αυτο τον καιρο ειναι αναποφευκτο να εχεις μονοχρωμη δευτερη/τριτη στολη αλλα η πρωτη ρε γαμωτο θελω να ειναι ασπρομαυρη με ισόποσο ασπρο και μαυρο και με ριγες. Προσωπικα προτιμο να κυριαρχει 60/40 το ασπρο.
Ενα πολυ καλο παραδειγμα τωρινης φανελας (αν και συχαίνομαι την ομαδα) για αυτο που θελω ειναι φετινη της juBe και ειδικα ολοκληρη η στολη οπως την φορεσαν στο ματς με την Roma. https://www.google.se/search?q=roma+juv ... ZyCh2YKAbi
Ασπρες καλτσες, μαυρο παντελονακι με ριγα, και ριγε φανελα χωρις μαυρα κουτια και μαλακιες..αν και θα πρωτιμουσα ποιο χοντρες και λιγοτερες ριγες. Adidas κορυφη τι να λεμε τωρα. Κανονικα επρεπε να εχουμε μονιμο συμβολεο με την Adidas
, και η καλυτερη εταιρια στα ποδοσφαιρικα, και φτιάχνει ανεκαθεν τις καλυτερες ασπρομαυρες στολες.
Ενα πολυ καλο παραδειγμα τωρινης φανελας (αν και συχαίνομαι την ομαδα) για αυτο που θελω ειναι φετινη της juBe και ειδικα ολοκληρη η στολη οπως την φορεσαν στο ματς με την Roma. https://www.google.se/search?q=roma+juv ... ZyCh2YKAbi
Ασπρες καλτσες, μαυρο παντελονακι με ριγα, και ριγε φανελα χωρις μαυρα κουτια και μαλακιες..αν και θα πρωτιμουσα ποιο χοντρες και λιγοτερες ριγες. Adidas κορυφη τι να λεμε τωρα. Κανονικα επρεπε να εχουμε μονιμο συμβολεο με την Adidas

Κλαίω... Χαχαχοχαχο....buffalobill4 έγραψε:Πως θα σας φαινοταν κατι σαν τη λουγκο της ισπανιας?
Εμας να ειναι ρετσινα η πρωτη πιτογυρο η δευτερη![]()
![]()

Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως σοβαρά Ι μακρον έχει ξεπουλησει... Εκεί στην νικε πρέπει να πσηλοδανγκοθικαν στο άκουσμα τού ονόματος μπερμπαντοφ..
ε, τώρα έχει άσπρο κενό...και δε νομίζω πως οι φίλοι της γιουβε θα είναι και πολύ ευχαριστημένοι με τη νέα φανέλαCCCP έγραψε:και ριγε φανελα χωρις μαυρα κουτια και μαλακιες..
επί puma κάποια λίγα ξέμπαρκα κομμάτια κυρίως παικτών που δεν ήταν 11άδα, 16άδα κλπ νομίζω.opaloka έγραψε: Μιας και ημουν εξωτερικο και τωρα Αθηνα, ξερει καποιος αν στη Μπουτικ πουλουσανε ποτε τις φανελες των παικτων περα απο τις ρεπλικες;
- pirate_salonica