well done my friend..

όπως γράφτηκε μερικές σελίδες πίσω....δεν είναι μεγάλος παίχτης και τέτοια ματς δεν τα παίρνει μόνος του
Πρώτη αξιοπρεπής εμφάνιση -για τα κυβικά σου- μετά από καιρό. Σαφώς ανεβασμένος, όπως ανεβασμένος ήσουν και στο ματς με την Επανομή. Μη ξεχνάμε ότι κι η Σαμροκ (κι η Επανομή) έχει μπάτζετ μικρότερο από τα καθαρά λαμβάνειν του Σάλπι! Οπότε δεν πρέπει να το θεωρούμε και κατόρθωμα εκτός αν έχουμε ρίξει τόσο πολύ τα στάνταρ. Για να σε πω μπράβο περιμένω ανάλογες επιδόσεις με ερπετό και βάζελο. Ελπίζω να μη ξαναχαθείς όπως στα προηγούμενα μεγάλα ματς....SRV έγραψε:Εγώ θέλω να δω τέτοιες εμφανίσεις απέναντι σε αντιπάλους επιπέδου. Οι συμπαθέστατοι κατά τα άλλα Rovers δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να κρατηθούν στη Football League.
εχει γινει αηδια η αναφορα στον Σαλπι και των χρηματων σε ασχετα τοπικ. Θα ασχοληθει η διοικηση για τα χρηματα των παικτων, αυτοι ειναι διαχειριστες ξεκολληστε πιαzizu10 έγραψε:Πραγματικά μας έχετε πρήξει με τον Σάλπι και τα πόσα λεφτά παίρνει κλπ κλπ...Αραγε ξέρει κανείς απο εδω μέσα αν όντως παίνριε τόσα κι αν όντως παίρνει τα λεφτά του;;Μάλλον κανείς...οτι μπούρδα σας πασάρουν την λέτε,καταντάμε παπαναστασιακός...και το σταματάω εδώ γιατι θα βγω off toppik