well done my friend..
Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Προάγγελος νέων καλών εμφανίσεων η σημερινή...
well done my friend..

well done my friend..
-
Dimg4
η θεληση να ξεχωρισει τον εκανε να γινει λιγο ατομιστης αλλα γενικα δειχνει να ξυπναει και φανηκε απο την αντιδραση του οταν εβαλε γκολ!
Αντε παιχταρα μου ξεκωλιασε τους την κυριακη
Αντε παιχταρα μου ξεκωλιασε τους την κυριακη
- Sick Bastard
Καλά που 
όπως γράφτηκε μερικές σελίδες πίσω....δεν είναι μεγάλος παίχτης και τέτοια ματς δεν τα παίρνει μόνος του
το ματς δεν το πήρε μόνος του
πολύ καλή εμφάνιση πάντως, αλλά με αρκετά δείγματα ατομισμού
πολύ καλή εμφάνιση πάντως, αλλά με αρκετά δείγματα ατομισμού
Εγώ θέλω να δω τέτοιες εμφανίσεις απέναντι σε αντιπάλους επιπέδου. Οι συμπαθέστατοι κατά τα άλλα Rovers δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να κρατηθούν στη Football League. Είσαι παιχταράς, πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου και σκίσε το ερπετό.
πολυ ανεβασμένος αλλα πρέπει να καταλάβει οτι εχει και συμπαίκτες και οτι παίζει και για το καλο του ΠΑΟΚ.
Εχθες εκανε ΠΑΝΤΑ την υπερβολή, έφευγαν οι επιθετικοί μας και αυτος παντα την τριπλα, το κρατημα παραπάνω ποτε την πασα και πολλές φορες χάλασε επιθέσεις.
Παντος ειχε ορεξη να αποδείξει οτι ηταν απλα μια πτωση τοσο καιρο.
Εχθες εκανε ΠΑΝΤΑ την υπερβολή, έφευγαν οι επιθετικοί μας και αυτος παντα την τριπλα, το κρατημα παραπάνω ποτε την πασα και πολλές φορες χάλασε επιθέσεις.
Παντος ειχε ορεξη να αποδείξει οτι ηταν απλα μια πτωση τοσο καιρο.
- kataramenos5
Στον πανηγυρισμό του έβγαλε πολυ ..ατμο.Σαν κάτι να τον πνίγει τόσο καιρό.
Αισθητά βελτιωμένος.
Αισθητά βελτιωμένος.
- ΑποστόληςΑ
Πρώτη αξιοπρεπής εμφάνιση -για τα κυβικά σου- μετά από καιρό. Σαφώς ανεβασμένος, όπως ανεβασμένος ήσουν και στο ματς με την Επανομή. Μη ξεχνάμε ότι κι η Σαμροκ (κι η Επανομή) έχει μπάτζετ μικρότερο από τα καθαρά λαμβάνειν του Σάλπι! Οπότε δεν πρέπει να το θεωρούμε και κατόρθωμα εκτός αν έχουμε ρίξει τόσο πολύ τα στάνταρ. Για να σε πω μπράβο περιμένω ανάλογες επιδόσεις με ερπετό και βάζελο. Ελπίζω να μη ξαναχαθείς όπως στα προηγούμενα μεγάλα ματς....SRV έγραψε:Εγώ θέλω να δω τέτοιες εμφανίσεις απέναντι σε αντιπάλους επιπέδου. Οι συμπαθέστατοι κατά τα άλλα Rovers δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να κρατηθούν στη Football League.
Αυτα τα καραγκιοζιλικια περι μπατζετ πρεπει να σταματησουν, υιοθετειτε ενα αρθρο η μια γνωμη ενος αρδ και τη σουλατσαρατε δεξια και αριστερα.
Τα μπατζετ δεν παιζουν μπαλα λενε καποια πραγματα αλλα οχι τα παντα ειδικα στο ποδοσφαιρο.
Οι παιχτες κανουν τα μπατζετ και οχι τα μπατζετ τους παιχτες οποιος καταλαβε καταλαβε.
Υ.Γ Γκικα επειδη ξερω οτι θα απαντησεις με ενα κειμενο σεντονι αστο καλυτερα μη μπαινεις στο κοπο.
Τα μπατζετ δεν παιζουν μπαλα λενε καποια πραγματα αλλα οχι τα παντα ειδικα στο ποδοσφαιρο.
Οι παιχτες κανουν τα μπατζετ και οχι τα μπατζετ τους παιχτες οποιος καταλαβε καταλαβε.
Υ.Γ Γκικα επειδη ξερω οτι θα απαντησεις με ενα κειμενο σεντονι αστο καλυτερα μη μπαινεις στο κοπο.
Πραγματικά μας έχετε πρήξει με τον Σάλπι και τα πόσα λεφτά παίρνει κλπ κλπ...Αραγε ξέρει κανείς απο εδω μέσα αν όντως παίνριε τόσα κι αν όντως παίρνει τα λεφτά του;;Μάλλον κανείς...οτι μπούρδα σας πασάρουν την λέτε,καταντάμε παπαναστασιακός...και το σταματάω εδώ γιατι θα βγω off toppik
- kataramenos5
Μα δε νομιζω να εννοούσε κατι για τον Σαλπι ο άνθρωπος. 
Εγω παντως μετα το χθεσινο παιχνιδι,καταλαβα οτι ο αντελινο παιζει για την παρτυ του,και καλα κανει εδω που τα λεμε..μηπως παρει καμια μεταγραφη!
-
Dimg4
εχει γινει αηδια η αναφορα στον Σαλπι και των χρηματων σε ασχετα τοπικ. Θα ασχοληθει η διοικηση για τα χρηματα των παικτων, αυτοι ειναι διαχειριστες ξεκολληστε πιαzizu10 έγραψε:Πραγματικά μας έχετε πρήξει με τον Σάλπι και τα πόσα λεφτά παίρνει κλπ κλπ...Αραγε ξέρει κανείς απο εδω μέσα αν όντως παίνριε τόσα κι αν όντως παίρνει τα λεφτά του;;Μάλλον κανείς...οτι μπούρδα σας πασάρουν την λέτε,καταντάμε παπαναστασιακός...και το σταματάω εδώ γιατι θα βγω off toppik