Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από iasoiako »

Μην πάρει και το διηπειρωτικό ο Άρης φοβάμαι αυτό, γιατί απ ότι μαθαίνω παίρνει το Διαβαλκανικό δανεικό στην θεσσαλονίκη.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Τί θα πει "παίρνει το Διαβαλκανικό δανεικό στη Θεσσαλονίκη"; Παίζει μπάλα το Διαβαλκανικό;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Για τον γαύρο έπαιξε καλή μπαλίτσα.
Γερασίμου

Ο ρούλης έχει δύο, μην πω και τρεις μέσους που τρέχουν, κλείνουν κενά και συνεπώς βοηθούν ανασταλτικά και βελτιώνουν την αμυντική λειτουργία και σκοράρουν που και που. Τον Μάντζιο, τον οποίο έδιωχναν κλωτσηδόν Λεβαδειακός, Πανιώνιος και Λαμία, τον έκαναν Κλοπ και Γκουαρδιόλα.
Ο βάζελος έφερε Σανκαρέ που στέκεται άνετα στο υποβαθμισμένο μας πρωτάθλημα και Νιασέ, έστω και δανεικό.
Η αεχ του καβούρια έχει και αυτή τρεις ανασταλτικούς μέσους, άσχετα αν τώρα έμεινε με μισή ομάδα. Αυτή την αεχ την έκανε πλάκα χθες ο ρούλης και εμείς όταν τους βρήκαμε μισούς δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη τους επίθεση και ισοφαρίσαμε στο 89΄.
Κάθε ομάδα ανάλογα με τα οικονομικά της έχει και 2-3 μέσους που τρέχουν.
Τι στην ευχή γίνεται σε μας, με τόσους ακριβοπληρωμένους Τ.Δ., βοηθούς, βοηθούς βοηθών και δεν μπορούμε να κλείσουμε ένα κενό αλλά ξοδεύουμε άσκοπα το χρήμα και έχουμε παίκτες που ζεσταίνουν όχι τον πάγκο αλλά ούτε καν την κερκίδα λόγω των μέτρων, ο Θεός το ξέρει.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Norte έγραψε:σε αυτο το χαμηλου επιπεδου κωλοελληνικο πρωταθλημα που εχουμε συνεχιζει να αποδεικνυεται σε καθε σεζον πως ανεξαρτητα τι επιπεδου ομαδα εχεις αν εισαι σφιχτος αμυντικα θα εχεις καλη πορεια...
ενας προπονητης της πλακας οπως ο μαντζιος που το μονο που ξερει ειναι να φτιαχνει ομαδες με αμυντικη συνοχη ειναι 2ος στο συγκεκριμενο πρωταθλημα...
χιμενεθ,λουτσεσκου και μαρτινς εδειξαν τον δρομο
Σωστός
Γι'αυτο επιθετικό ποδόσφαιρο
Κι ας μην πάρουμε πρωτάθλημα 32 χρόνια ακομη
Στα κακαλα μου
Θέλω να γουστάρω ΠΑΟΚ
Κι εχθές, αν και δε νικήσαμε,
γούσταρα παιχνίδι
Εννοείται πως ένας τερματας κι ένας κεντρικός αμυντικός απαραίτητοι
elvetos giatros

PAOK_Antarctica έγραψε:Για τον γαύρο έπαιξε καλή μπαλίτσα.
:lol:
Πως το θυμήθηκες ρε διαολε;; ;
elvetos giatros

PAOK_Antarctica έγραψε:
gpap έγραψε:να μην σου πω πως ο ρούλης πάει για κύπελλο, πάντα με την άδεια του πρεζέμπορα εννοείται.
Δεν υπάρχει περίπτωση
Ούτε μια στο εκατομμύριο
Αν τους αφήσει ο γαυρος, ας έρθουν με τον κωλο μπροστά
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Την πιθανοτητα οι χαρτινοι κ εμεις να έχουμε αφήσει την οποια προαπαθεια λόγω κυβέρνησης την σκέφτεστε;;; τυπου όταν ξέρεις ότι σε έχουν στήσει κ έχουν κ ολα τα μέσα έχει νόημα να επενδυσεις περισσοτερο; θα πει κανείς γτ δεν το κοινοποιούν στον κόσμο. Δεν ξέρω
Υ. Γ. Οφ τοπικ. Κ ρε γαμωτο με γαυρο στο 1-1 αναθαρησα με την εμφάνιση
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Με πάνω από 100 εκατ. σωρευμένες ζημίες και όλες τις προηγούμενες χρήσεις στο μείον, δε μου φαίνεται καθόλου παράλογη η προσπάθεια εξορθολογισμού του ισολογισμού της ΠΑΕ. Με ότι συνέπειες έχει αυτό αγωνιστικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

dragon έγραψε:Την πιθανοτητα οι χαρτινοι κ εμεις να έχουμε αφήσει την οποια προαπαθεια λόγω κυβέρνησης την σκέφτεστε;;; τυπου όταν ξέρεις ότι σε έχουν στήσει κ έχουν κ ολα τα μέσα έχει νόημα να επενδυσεις περισσοτερο; θα πει κανείς γτ δεν το κοινοποιούν στον κόσμο. Δεν ξέρω
Οκ, ας πούμε ότι το αφήσαμε λόγω κυβέρνησης. Η κυβέρνηση έχει περίπου 3 χρόνια ακόμα μπροστά της. Θα το αφήσουμε για άλλα 3 χρόνια; Και αν βγει ξανά μετά; Θα το αφήσουμε για άλλα 4;
Γενικά το πλάνο του ΠΑΟΚ είναι να περιμένει τον Έλληνα ψηφοφόρο; Αυτό δεν είναι σκάκι, αυτό είναι μπουκάκι.
icue

Δημοσίευση από icue »

dragon έγραψε:Την πιθανοτητα οι χαρτινοι κ εμεις να έχουμε αφήσει την οποια προαπαθεια λόγω κυβέρνησης την σκέφτεστε;;; τυπου όταν ξέρεις ότι σε έχουν στήσει κ έχουν κ ολα τα μέσα έχει νόημα να επενδυσεις περισσοτερο; θα πει κανείς γτ δεν το κοινοποιούν στον κόσμο. Δεν ξέρω
Δηλαδη ειπαμε δεν θα παρουμε γρηγορο παικτη στο κεντρο γιατι ειναι ο κουλης κυβερνηση, αλλα πηραμε Καγκαβα για σταχτη στα ματια; Τοσο ακριβοι ειναι πια αυτοι οι γρηγοροι;
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Οκ, ας πούμε ότι το αφήσαμε λόγω κυβέρνησης. Η κυβέρνηση έχει περίπου 3 χρόνια ακόμα μπροστά της. Θα το αφήσουμε για άλλα 3 χρόνια; Και αν βγει ξανά μετά; Θα το αφήσουμε για άλλα 4;
Γενικά το πλάνο του ΠΑΟΚ είναι να περιμένει τον Έλληνα ψηφοφόρο; Αυτό δεν είναι σκάκι, αυτό είναι μπουκάκι.
Αυτό που σκέφτεται ο φίλος dragon έχει βάση. Και -φίλε PAOK_Antarctica- δεν είναι "διαρκείας" αλλά πιθανότατα να σχετίζεται με τη φετινή χρονιά. Σε επίπεδο γηπέδων, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ακόμη εκκρεμότητες που πρέπει να τρέξουν, σε επίπεδο επενδυτών επίσης. Για τον "τίγρη" δεν ξέρω όμως η Dimera (Σαββίδης) έχει ανοιχτά μέτωπα επενδύσεων που σχετίζονται άμεσα και με την κυβέρνηση, τόσο σε σχέση με το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (τις άκρως θετικές εξελίξεις τις μάθατε φαντάζομαι) όσο και σε σχέση με τον Τουρισμό (Πόρτο Καρράς- Παλιούρι). Επιπλέον είχε ξεκινήσει επενδυτικούς σχεδιασμούς που κόλλησαν λόγω πανδημίας, σε σχέση με εξαγορές μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων σε Κρήτη και Αθήνα. Για τον ίδιο λόγο "κόλλησε" και ο σχεδιασμός ανάπτυξης ρωσικής αλυσίδας τροφίμων στην Ελλάδα παράλληλα με είσοδο στην αγορά των έτοιμων τροφίμων όπως και των αλλαντικών. Αυτά είναι σχέδια που παραμένουν και ενδεχομένως έχουν ανάγκη μιας στρατηγικής ήπιων τόνων. Στρατηγική που ενδεχομένως θα αναγκαστεί να την πληρώσει και η επένδυση ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη χρονιά που διανύουμε.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Φίλε dragon νομίζω ότι αυτή η υπέρ του δέοντος ενασχόληση χωρίς να εξαιρω τον εαυτό μου με μαρινακη, κούλη, υπηρέτριες ,σιχαματα, επιτροπές, και όλα αυτά που συνεπάγονται μας έχει τυφλώσει και στην ουσία μας έχει απορροφήσει όλη την ενέργεια που θα πρεπε να είναι στοχευμένη στο αγωνιστικό...το αγωνιστικό δυστυχώς δεν είναι καλά , λάθη επαναλαβανομενα ( Ομόνοια- χθες - Καντουρι) κοουτς στα χαμένα, μεταγραφές χωρίς να ανταποκρίνονται στην αξία της στιγμής , νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου σειράς Δαλιανίδη ( ρετιρέ)....εμείς καθημερινά κυνηγαμε δαίμονες, προσπαθούμε να λύσουμε γορδιους δεσμούς ενώ το προφίλ της ομάδας στο χορτάρι απαιτεί να κοιτάξουμε κυρίως το τι γίνεται μέσα στον οργανισμό....
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

elvetos giatros έγραψε:
Σωστός
Γι'αυτο επιθετικό ποδόσφαιρο
Κι ας μην πάρουμε πρωτάθλημα 32 χρόνια ακομη
Στα κακαλα μου
Θέλω να γουστάρω ΠΑΟΚ
Κι εχθές, αν και δε νικήσαμε,
γούσταρα παιχνίδι

Εννοείται πως ένας τερματας κι ένας κεντρικός αμυντικός απαραίτητοι
συγνώμη γιατρέ, αλλά πραγματικά τώρα?
για το Λιβερπουλ-Σιτυ μιλάμε για χτες οτι γουσταρες η για τον ΠΑΟΚ?
ποσο ακόμα θα μικρύνουμε, ποιο παιχνιδι χτες, ποια μπαλα
το τιποτα δε παιξαμε, ενα παραλληλο τσουκου τσουκου που δε ξεραμε τι να κανουμε τη μπαλα
ουτε φασεις, ουτε δημιουργια, τιποτα απολυτως
Γερασίμου

Ποια καλή μπάλα ρε παιδιά; Μια προβλέψιμη ανάπτυξη από τα άκρα και με σέντρες ελλείψει overlap. Ελάχιστες κάθετες από τον άξονα με χαφ που δεν πατάνε περιοχή. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Kagawa στον τομέα αυτόν και πως θα συνυπάρξει με τον Warda. Ας ελπίσουμε να μην κάψουμε και τον Ιάπωνα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”