9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Dimg4

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

bob έγραψε:πω πω τι μας είπε???μα τι ποταπός που είσαι βρε...φτου σου!

Υ.Γ. και σε άλλα σαιτ του ΠΑΟΚ αν βρίσεις σύνδεσμο τρως μπαν δεν μου λέει κάτι αυτό!
Ζησε στον κοσμο σου αλανι, εγω τον ΠΑΟΚ που ξερω ειναι με ατομα που δεν χαιρονται οταν τραυματιζεται παικτης.
Πετα την ειρωνεια σου τωρα, δεν αλλαζει το γεγονος οτι "Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ"???
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ πάντως χάρηκα που τραυματίστηκε ο ...............................Χριστοδουλόπουλος. Θα ΄χασει και μία πεντάρα μήνες. Λεφτά έχει το παιδί, τσάμπα εγχείρηση, όλα καλά.
Εγώ κάηκα ή όχι ακόμα;
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

dj_timo έγραψε:
bob έγραψε:πω πω τι μας είπε???μα τι ποταπός που είσαι βρε...φτου σου!

Υ.Γ. και σε άλλα σαιτ του ΠΑΟΚ αν βρίσεις σύνδεσμο τρως μπαν δεν μου λέει κάτι αυτό!
Ζησε στον κοσμο σου αλανι, εγω τον ΠΑΟΚ που ξερω ειναι με ατομα που δεν χαιρονται οταν τραυματιζεται παικτης.
Πετα την ειρωνεια σου τωρα, δεν αλλαζει το γεγονος οτι "Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΑΟΚ"???
ρε ποια ειρωνεία θα πετάξει ο έτσι? ας πάει αλλού να μιζεριάσει. χχχχχχχχ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 19 Ιούλ 2011, 22:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: δε χριαζεται να προκαλουμε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δηλαδή για να καταλάβω, αν τραυματιστεί ο Σάκης, τι θα του σούρετε;
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

πάνε ασχολήσου και βγάλε το κόμπλεξ σου εσύ στους συνδέσμους και μετά έλα να ξαναμιλήσουμε...εδώ λα λα λα στο γήπεδο τουμπέκα...χχχχχχχχχχχχχχ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 19 Ιούλ 2011, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: φρονιμα...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πλέον για να είμαστε ΟΚ με τον Σάλπι, θα πρέπει να φροντίζει τις μανάδες των συμπαικτών του όταν αρρωσταίνουν, να κουρεύει το γρασίδι στην Τούμπα μεσοβδόμαδα, να μοιράζει snacks στις κερκίδες στο ημίχρονο, να οδηγεί το πούλμαν στα εκτός έδρας παιχνίδια και να οργανώνει κάποιο συσσίτιο κάθε Κυριακή έξω από τη Λαμπράκη για αναξιοπαθούντες οπαδούς.

Μου φαίνεται περίεργο οι ίδιοι οπαδοί που έκαναν μόκο και τουμπεκί στην παρουσία του γλίτσα Γκαγκάτση στην ομάδα, που θα δέχονταν τον κάθε εμπλεκόμενο στην υπόθεση Βατοπεδίου στη Διοίκηση (ουπς σόρρυ παιδιά, δεν έχει αποδειχθεί, θα αποφανθεί η αδιάβλητη ελληνική δικαιοσύνη :lol: ) μπας και καυλώσουν με καμιά μεταγραφή, να εξαντλούν την ηθική σε μία και μόνο υπόθεση. Η απάντηση έγκειται στο ότι το θέμα Σαλπιγγίδη έχει καταστεί βεντέτα, είναι ζήτημα προσωπικό τους, το συντηρούν ως τέτοιο, οπότε τα επιχειρήματα περί περηφάνιας καταρρίπτονται αυτόματα.

Όπως και να έχει, συμφωνώ και επαυξάνω στο να θέλει κάποιος άσπιλη την τιμή του.
Μαζί σας επομένως, το θέμα είναι όμως ότι οι επιλεκτικές διακρίσεις περηφάνιας χτυπάνε άσχημα, πολύ άσχημα.
Για τον Σάλπι, έχω τελείως διαφορετική άποψη, δεν τον θεωρώ προδότη.
Την άποψη αυτή μπορώ ανετότατα να την τεκμηριώσω αλλά δεν πρόκειται ούτε να προπαγανδίσω ούτε θέλω να μπριζώσω κανέναν που έχει διαφορετική άποψη, είναι απολύτως δεκτό να πιστεύει ο καθείς ό,τι θέλει
Αν πάντως κάποιος νιώθει το αίμα του να βράζει λόγω Σαλπιγγίδη, ας απέχει για να δηλώσει την αποστροφή του και ας μην το θυμάται μόνο όποτε η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά.
Ας κρατήσει τέλος πάντων μία συνεπή στάση, όχι, δεν θα πω τίποτα για το καλό της ομάδας και μετά αν κάνουμε κλαρίνα, μπάι δε γουέη "κοντοπούτανε είσαι προδότης" και τα ρέστα
Και ας λείπουν οι παραινέσεις μεθόδων εξιλέωσης, εκκλησία σε εποχή ιεράς εξέτασης καταντήσαμε, στο τέλος θα τον βάλουμε να τραγουδήσει 23 φορές ανάποδα το "Μαγκιά μου που 'μαι ΠΑΟΚτσής" για να αφεθεί των αμαρτιών του.

Οι ελπίδες για αντικειμενικές κρίσεις περί της αξίας του παίκτη έχουν σβήσει στο μυαλό μου.
Όταν υπάρχει εμπάθεια ή και υπερβολική διάθεση προστασίας ως αντίδραση, λέγεται ό,τι να ΄ναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τρί 19 Ιούλ 2011, 19:42, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

bob έγραψε:πάνε ασχολήσου και βγάλε το κόμπλεξ σου εσύ στους συνδέσμους και μετά έλα να ξαναμιλήσουμε...εδώ λα λα λα στο γήπεδο τουμπέκα...
και?? οσοι δηλαδη ουρλιαζουνε στο γηπεδο, εχουν μετα το ακαταλογιστο? χχχχχχχχχχ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 19 Ιούλ 2011, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: δε χριαζεται να προκαλουμε...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gpaok έγραψε:
eleos έγραψε:
dj_timo έγραψε:...
Σε οποιοδηποτε αλλο τοπικ παικτη του ΠΑΟΚ εαν καποιος ΥΠΟΝΝΟΟΥΣΕ οτι χαιροταν με τον τραυματισμο ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ θα ειχε φαει μπαναρισμα αμεσα. Αλλα εδω μιλαμε για τον Σαλπιγγιδη, εδω ολα επιτρεπονται. Αντε γεια κομπλεξ
Όσα + και να βάλω δε φτάνουν.

Καθόμαστε και ακούμε τον κάθε ΤΡΑΓΙΚΟ εδω μέσα να βγάζει τα απωθημένα του και να δημιουργεί κλίματα.
ΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΙΕΡΟΣΥΛΕ....

ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑΟΥΜΑΙ....
χαχαχαχχα μα κατα τα αλλα εγω κουρασα που τον υπερασπιζομαι! Δεν βλεπω να παρεμβαινει κανας μοντ για παραβιαση κανονων του φορουμ... Καλυτερα κιολας, εδω μεσα δειχνει ο καθενας πολλα

καλοκαιρακι ειναι οι μοντ δεν την βγαζουν ολη μερα στο φορουμ επειδη δεν ειστε ικανοι να κανετε συζητηση...

Sera4
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

slidar έγραψε:
gergeo4 έγραψε:
slidar έγραψε:κατσε για αποθεραπεια. εστω και για 1 μηνα θα απαλαχτουμε απο την παρτυ σου.
ΠΑΟΚ ειπαμε εισαι εσυ,ε?ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! :redcard:
Kαλα κανεις ρε μαστορα. Τι να κανουμε δλδ που δεν γουσταρουμε τον θερμοσιφωνα? Συγνωμη δηλαδη που ειμαστε της αποψης οτι με τα λεφτα του επαγγελματια σημερα με την κριση που υπαρχει και στο ποδοσφαιρο εφερνες επιθετικο που θα ειχε 20 γκολ για πλακα στο πρωταθλημα τις σουπερ λιγδας.

Gia σενα και για πολλους ακομα θα βοηθησει η αναγνωση του παρακατω αρθρου..

http://paokg4.org/myths.asp?articleid=783
Το να πιστεύεις οτι είναι ακριβός, οτι ακόμα σε ενοχλεί το παρελθόν του (δικαίως ή αδίκως, δεν το εξετάζω), οτι δεν έβαλε πολλά γκολ κλπ κλπ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το να χαίρεσαι με τραυματισμό κάποιου αθλητή/ανθρώπου, ειδικά όταν αυτός είναι του ΠΑΟΚ!

Είναι το λιγότερο ντροπή και ξεφτίλα. Για όλους που συμμερίζονται αυτή την άποψη, είτε είναι σε συνδέσμους είτε δεν είναι. :redcard:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

χχχχχχχχχχχχχχχχ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

bob έγραψε:πάνε ασχολήσου και βγάλε το κόμπλεξ σου εσύ στους συνδέσμους και μετά έλα να ξαναμιλήσουμε...εδώ λα λα λα στο γήπεδο τουμπέκα...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 19 Ιούλ 2011, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: δε χρειαζονται ειρωνιες
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ο θερμόσίφωνας βγαίνει σε πόκεμον??
θα σου κάνω ένα δώρο! :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

δεν είπα κάτι τέτοιο,αλλά τα ίδια που λες εδώ να τα λέτε και στο γήπεδο,εκεί είναι ο καθρέφτης όλων μας σας αρέσει δεν σας αρέσει!

Υ.Γ. αυτά τα περί νέου και παλαιού άστα,δεν ποιάνουν φίλε!

Υ.Γ.1 εντάξει το γκέτο μας την λέει σιγά σιγά,στο γήπεδο μούγκα όμως....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

χχχχχχχχχχχχ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 19 Ιούλ 2011, 22:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: φρονιμα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”