Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Τοσκιτσης: Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ Ιβάν Καρπόφ, η Λοκομοτίβ Μόσχας έκανε πρόταση ύψους 2,8 εκ. ευρώ για τον Drkusic. Για τον παίκτη προσφορά κατέθεσε και ο ΠΑΟΚ που διαπραγματεύεται όμως ταυτόχρονα και με τον Samuel Gigot
ΥΓ: σορι μετα ειδα οτι ποσταρε ο αστραλ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Αναμφίβολα ο Μπακαγιόκο είναι στοίχημα, και δεν έχω πρόβλημα με αυτό λόγω ηλικίας και γιατί εμπιστεύομαι τον Λουτσέσκου στην διαχείρηση κάτι τέτοιων. Αν βρει κάτι από τον εαυτό του μιλάμε για παίκτη πολύ ηψηλού επιπέδου. Το στυλ του σίγουρα είναι διαφορετικό από τον Μειτέ, αλλά το μοντέρνο ποδόσφαιρο είναι γεμάτο με παίκτες με τα χαρακτηριστικά του Μπακαγιόκο κι όχι του Μειτέ.
Δεν είναι όμως καθόλου playmaker, και το χρόνιο πρόβλημα των ομάδων του Λουτσέσκου είναι ακριβώς αυτό, γι' αυτό ρολάρουν καλύτερα με κάποιον σαν τον Μειτέ ή τον Μαουρίσιο. Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν παίζει με κλασικά αμυντικά χαφ, όπως είναι ο Μπακαγιόκο.
Για αμυντικό χαφ πάντως συμμετέχει αρκετά στην επίθεση κυρίως με ανεβάσματα και προωθήσεις.
Αν βγει παλτό πάντως οι υπόλοιποι μέσοι δεν φαίνονται ικανοί να σηκώσουν το βάρος πρωταθλητισμού και μπορεί να υπονομευτεί ολόκληρη η σεζόν.
Μεγάλο ρίσκο κατά την γνώμη μου.
Δεν είναι όμως καθόλου playmaker, και το χρόνιο πρόβλημα των ομάδων του Λουτσέσκου είναι ακριβώς αυτό, γι' αυτό ρολάρουν καλύτερα με κάποιον σαν τον Μειτέ ή τον Μαουρίσιο. Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν παίζει με κλασικά αμυντικά χαφ, όπως είναι ο Μπακαγιόκο.
Για αμυντικό χαφ πάντως συμμετέχει αρκετά στην επίθεση κυρίως με ανεβάσματα και προωθήσεις.
Αν βγει παλτό πάντως οι υπόλοιποι μέσοι δεν φαίνονται ικανοί να σηκώσουν το βάρος πρωταθλητισμού και μπορεί να υπονομευτεί ολόκληρη η σεζόν.
Μεγάλο ρίσκο κατά την γνώμη μου.
- john4serres
Προτιμώ Gigotaivas19 έγραψε:Τοσκιτσης: Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ Ιβάν Καρπόφ, η Λοκομοτίβ Μόσχας έκανε πρόταση ύψους 2,8 εκ. ευρώ για τον Drkusic. Για τον παίκτη προσφορά κατέθεσε και ο ΠΑΟΚ που διαπραγματεύεται όμως ταυτόχρονα και με τον Samuel Gigot
Ξαναρωταω γιατί μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω ποδοσφαιρικά;
Ο Μειτε γιατί είπαμε ήταν ο πλειμεικερ μας;
Ο Μειτε γιατί είπαμε ήταν ο πλειμεικερ μας;
Κατ'αρχην στους λάτρεις των ακαδημιών και των νέων ταλέντων τους συνιστώ ανεπιφύλακτα να πηγαίνουν στα παιχνίδια των κ13, κ15, κ17 και της Β ομάδας να βλέπουν και να καμαρώνουν τα παιδιά και να ικανοποιούν έτσι αυτό το πάθος τους.
Την πρώτη ομάδα να την αφήσουν ήσυχη να δουλέψει. Φτάνει πια.
Για τις μεταγραφές τώρα...ΑΡΓΗΣΑΜΕ.
Με παίκτες β' Ιταλίας, β' Ισπανίας, β' γενικώς, και ευκαιρίες από το πανέρι ΔΕΝ μπαίνεις ομίλους τσαμπιονς λιγκ.
Κάνεις με λίγη τύχη μια καλή πορεία στο κονφερενς.
Στη μεγαλύτερη ευκαιρία να παίξει η ομάδα ch.league εμείς ψάχνουμε ακόμα για χαφ και δεξί μπακ και να αναστησουμε κανέναν τελειωμένο...
Δεν υπάρχει ελπίδα.
Εγώ πάντως δεν περιμένω καμία σοβαρή κίνηση από τους υπεύθυνους.
Σορυ για τον αρνητισμό, μακάρι να αλλάξει κάτι.
Με παίκτες β' Ιταλίας, β' Ισπανίας, β' γενικώς, και ευκαιρίες από το πανέρι ΔΕΝ μπαίνεις ομίλους τσαμπιονς λιγκ.
Στη μεγαλύτερη ευκαιρία να παίξει η ομάδα ch.league εμείς ψάχνουμε ακόμα για χαφ και δεξί μπακ και να αναστησουμε κανέναν τελειωμένο...
Δεν υπάρχει ελπίδα.
-
Τσαλοφ τισουνταλι Καμαρά τσιφτσης θυμιανης σορετιρε +Jairo έγραψε:Κατ'αρχην στους λάτρεις των ακαδημιών και των νέων ταλέντων τους συνιστώ ανεπιφύλακτα να πηγαίνουν στα παιχνίδια των κ13, κ15, κ17 και της Β ομάδας να βλέπουν και να καμαρώνουν τα παιδιά και να ικανοποιούν έτσι αυτό το πάθος τους.
Δεν υπάρχει ελπίδα.
κεντζιορα. Επιλογές από β εθνικές σίγουρα δεν είναι και επιλογές από το πανέρι δεν τις λες. Θα σου πρότεινα αντικαταθλιπτικά τόση αχρειαστη μιζέρια που έχει το ποστ σου
Αν πέσει ο Τοσκιτσης μέσα αυτή τη φορά θα είναι άθλος .aivas19 έγραψε:Τοσκιτσης: Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ Ιβάν Καρπόφ, η Λοκομοτίβ Μόσχας έκανε πρόταση ύψους 2,8 εκ. ευρώ για τον Drkusic. Για τον παίκτη προσφορά κατέθεσε και ο ΠΑΟΚ που διαπραγματεύεται όμως ταυτόχρονα και με τον Samuel Gigot
Γράφει ο άλλος ειρωνικά.... Πραγματικά άξιοι της μοίρας μας.... Αν δεν ξέρει κάποιος θα νομίζει ότι είμαστε στην καλλίτερη αρης στην χειρότερη παλεύουμε να σωθούμε.... Κάποιοι στο πάθος σας να τα χώσετε σε ότι εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ λέτε πραγματικά ότι ανοησία σας κατέβει γιατί ανοησία είναι το άξιοι της μοίρας μας, για μια ομάδα που σήμερα στην επέτειο ερχομού του Σαββίδη βρίσκετε στα καλλίτερα της..... Είναι απίστευτο το τι διαβάζουμε εδώ σε φόρουμ του ΠΑΟΚ Σσσσσαααααστρεεεεεε 3-2 και μάγκικο πρωτάθλημα και όποιον ενοχλεί ξύδι..... Το γνωστό μου πείραγμα στους χαρτινους.... Ευτυχώς η μοίρα μας είναι αυτή ΕΥΤΥΧΩΣ.....
Ας έρθει παιδιά ένας από τους 2 για σέντερ μπάκ και για κεντρικός χαφ ο Μπακαγιόκο θα είμαστε μια χαρά.
Μετά ας επιλέξουν Έλληνες να φυγει ο Ραφα Σ. η ο Nasberg-Murg.
Μετά ας επιλέξουν Έλληνες να φυγει ο Ραφα Σ. η ο Nasberg-Murg.
Το πανερι είναι ο Τισουνταλι, ο Τσαλοφ και ο Καμαρά να φανταστώ.
Από πού ήθελες να φέρουμε παίκτες ρε φίλε? Ήθελες κάνα Λαμέλα να γουστάρεις ?
Από πού ήθελες να φέρουμε παίκτες ρε φίλε? Ήθελες κάνα Λαμέλα να γουστάρεις ?
Πανερι;;; ΠΑΝΕΡΙ;;; Ενας παικτης με νουμερα σταθερα για χρονια στο πρωταθλημα που περυσι με την Μπριζ αυνανιζομασταν ομαδικως με το ποδοσφαιρο που επαιζαν και που δεν ειχε ποτε μεσοεπιθετικος του ΠΑΟΚ τα τελευταια δεν ξερω ποσα 10αδες χρονια.Jairo έγραψε:Κατ'αρχην στους λάτρεις των ακαδημιών και των νέων ταλέντων τους συνιστώ ανεπιφύλακτα να πηγαίνουν στα παιχνίδια των κ13, κ15, κ17 και της Β ομάδας να βλέπουν και να καμαρώνουν τα παιδιά και να ικανοποιούν έτσι αυτό το πάθος τους.
Δεν υπάρχει ελπίδα.
Πανερι ο Τσαλοφ, πανερι και ο Καμαρα..
4 μέρες τώρα τα άπαυτα μας έχουν γίνει ζέπελιν . Και όλα αυτά δεν θα λέγονταν εδώ μέσα ,ΑΝ κλείναμε το προηγούμενο Σάββατο βάση πλάνου τον Μειτε. Ρε εκεί στην ΠΑΕ γουστάρετε να μας βλέπετε στην τσίτα , δεν παίζει άλλο χαχαχαχαχα
εχουμε ακομη τον Καμαρα ανετοιμο...να βαλομε και τον Μπακαγιοκο διπλα του να μας κανει κανα 6μηνο να ετοιμαστουν
Για τον Τσαλοφ δεν έχω άποψη, ίσως αν δεν σκοράρει καμία δεκαριά παιχνίδια να τον κρίνετε άδικα, οι άλλοι ναι, πανέρι. Και ο Μπακαγιοκο που λένε να πάρουν, παλτό αλα Εσιτι.Ο Καμάρα με ψυχολογικά...ναι, πανέρι.
Και η γκρίνια για τους μικρούς φέρνει πιο μεγάλη γκρίνια και αρνητισμό στον προπονητή και την ομάδα.
Και η γκρίνια για τους μικρούς φέρνει πιο μεγάλη γκρίνια και αρνητισμό στον προπονητή και την ομάδα.
Jairo επειδή είσαι ξεκάθαρα ένας από αυτούς που διαφωνούμε κάθετα μία ζωή για το θέμα, θα έλεγα εσύ και οι άλλοι με αυτή την άποψη να μας αφήσετε να πιέζουμε όσο θέλουμε στο θέμα και κυρίως τον κύριο Λουτσέσκου ...Jairo έγραψε:Κατ'αρχην στους λάτρεις των ακαδημιών και των νέων ταλέντων τους συνιστώ ανεπιφύλακτα να πηγαίνουν στα παιχνίδια των κ13, κ15, κ17 και της Β ομάδας να βλέπουν και να καμαρώνουν τα παιδιά και να ικανοποιούν έτσι αυτό το πάθος τους.
Δεν υπάρχει ελπίδα.
εγώ έχω αποδείξεις ... πάνω από η μισή χρηματιστηριακή αξία της ομάδας είναι ξεκάθαρα από 3-4 παιδιά που προέρχονται είτε από την ακαδημία είτε από αντίστοιχης κατεύθυνση επένδυσης ...
δεν μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο για την αγωνιστική αξία αυτών των 3-4άρων αλλά σίγουρα πάλι το ποσοστό της συμβολής τους στην αγωνιστική αξία της ομάδας είναι επίσης πολύ υψηλή.
Οι τύποι λοιπόν σαν εμένα πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να μεγαλώσει τον αριθμό των παιχτών αυτών τουλάχιστον στους μισούς παίχτες της ομάδας και είμαστε πολύ μακριά από αυτό τον στόχο ...
αλλά μόνο έτσι πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει μόνιμα στα επίπεδα που τον θέλουμε
υποσ.
μέχρι να το καταλάβουμε όλοι αυτό κάποια στιγμή, προβλέπω ότι φέτος θα μας το μάθει το μάθημα καλά ο Μεντιλίμπαρ ... πρόβλεψη κάνω με κίνδυνο να γίνω ρόμπα ... γιατί μέχρι τότε εμείς είμαστε οι πρωταθλητές με πρωταγωνιστές πιτσιρικάδες ... αλλά φαίνεται ότι δεν το κυνηγάμε παραπάνω ενώ αυτός βλέπω ότι δουλεύει σε αυτή την κατεύθυνση ... Θα δούμε