Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από buffalobill4 »

icue έγραψε:Δηλαδη πιστευεις οτι ο καθε Κυριακος βγαινει και λεει πραγματα απο το κεφαλι του και οχι πραγματα που του εχει πει ο Ιβαν να πει;
Σου απάντησα ακριβώς γι αυτό. Ο κυρκυρ και ο οποιοσδήποτε στην παε δεν πάει τουαλέτα αν δεν ρωτήσει τον Ιβάν. Ο ίδιος το είπα αυτό. Ωστόσο αν δεν καταλαβαίνεις ότι η προσωπική δέσμευση και ηθικά αλλά και στην πολιτική είναι εντελώς άλλο, δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε. Σου έδωσα και παράδειγμα με πρωθυπουργό και υπουργό
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το να έχει πάρει πρωτοβουλία ο οποιοσδήποτε υφιστάμενος του Σαββίδη να επιχειρήσει να τον ... προστατέψει, μιλώντας για "απαντήσεις από Ιβάν σύντομα", που, αν δε δοθούν τελικά, θα έχει εκθέσει 1000 φορές περισσότερο τον Σαββίδη στα μάτια του κόσμου, ισοδυναμεί με την πρωτοβουλία της Βάγκνερ να "τελειώσει" τον Πούτιν. Κοινώς, αυτοκτονία. Δεν του το έχω του Κυριάκου. Αν με διαψεύσει, τι να πω!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Μα γιαυτο τζοσουα θα ηταν συμαντικο να πεις οτι αναλαμβανεις την ευθηνη, γιατι αλλιως η απαντηση θα ηταν ακριβως αυτο που ειπες.

Ακομα και πιπες να ηταν, επικοινωνιακα για να βουλωσεις αυτη τη μιρλα βγαινεις ρε συ μεχρι και λες "στα παπαρια μας η ευρωπη"

Μακαρι ρε συ να το ελεγαν. Αυτη την μιρλα με την ευρωκαταστροφολογια την εχω σηχαθει. Δε λεω οτι δεν γινεται σωστα αυτο, ναι ειναι "καταστροφη" να μη μπεις ομιλους. Αλλα αυτη τη μιρλα καθε καλοκαιρι την εχω βαρεθει.

Αλλα ειπαμε, επικοινωνιακα ειναι ασχετοι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:Ας περιμενουμε να δουμε πραξεις, πριν ενθουσιαστουμε.
Αν όντως γίνεται δουλεια στην ΠΑΕ και ερχονται καλες κινήσεις, τότε η επιλογή του Κυρ Κυρ για να το επικοινωνήσει στον κοσμο, είναι εξαιρετική, μιας και θα αποκατασταθεί μερικώς σε επίπεδο αξιοπιστίας, μετά τις, κατα καιρούς, ατυχείς δηλώσεις του (για τις οποίες βέβαια μπορεί να μην ευθύνεται αυτός). Το θέμα είναι πως ο Κυρ Κυρ έχει κακο προηγούμενο σε επίπεδο δηλώσεων, οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι μέχρι να δούμε έργα.
Για αρχή ας μείνουμε στο γεγονός πως τουλάχιστον αφουγκράζονται τις ανησυχίες του κόσμου και πήραν μυρωδιά πως είναι επιτακτική ανάγκη κάποιος να μιλήσει στους οπαδούς.
Sorry αλλά πέρα από το ότι δεν υπάρχει κάποιος ενθουσιασμός αλλά ανακούφιση, κανείς δεν εγγυάται την εκπλήρωση του πρότζεκτ.
Αυτό που θα έπρεπε να μας ικανοποιεί είναι ότι από πλευράς ιδιοκτησίας υπάρχει η διάθεση για κάτι καλό και μεγάλο
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

PAOKevolution έγραψε:
PablitoV2 έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόσο μεγάλη ικανοποίηση από τη χθεσινή τοποθέτηση του Κυριάκου.
Στο σενάριο που αποκλειστούμε από τον πρώτο γύρο και αρχίζουν να βγαίνουν άρθρα "δεν κάνει μεταγραφές η ομάδα επείδη δεν μπορεί να κλείσει τους βασικούς της στόχους" θέλω να δω τι θα επικρατεί εδώ μέσα.

Μονά - ζυγά υπερ της μιζέριας δηλαδή. Αν αποκλειστούμε να κράξουμε, αλλά τώρα που μας ξεκαθαρίζουν το πλάνο, πάλι να κράξουμε. Δε γίνεται έτσι. Κάποιοι γουστάρουμε να ονειρευόμαστε.
Η μιζέρια φίλε μου είναι κάτι σχόλια σε άλλα threads που λένε ότι με Βρακά Τσιγγάρα και Μπράντονιτς η ομάδα είναι οκ και γίνεται σοβάρη συζήτηση για το πόσο μπορεί να προσφέρει ο Βρακας επειδή βγήκε MVP σε ομάδα που έπεσε.

Η μιζέρια φίλε μου είναι όταν έχεις δισεκατομμυριούχο πρόεδρο και είσαι ευχαριστημένος με όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία τέσσερα χρόνια, δεν έχεις απαιτήσεις και το μόνο που λες είναι ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους.

Αυτό είναι μιζέρια.

Μιζέρια δεν είναι να έχεις απαιτήσεις να λειτουργεί σωστά η ομάδα σύμφωνα με το στάτους του προέδρο της και να απαιτείς ποιοτική ενίσχυση και όχι να βγαίνεις 4ος σε πρωτάθλημα 5 ομάδων.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω το βλεπω εντελως διαφορετικα, μπορει να κανω και λαθος. Θα μου φανει αδυναμια να βγει ο ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ να απαντησει σε μια μεριδα κοσμου και σε 5-6 αρδ. Να βγει να μιλησει για το γηπεδο πχ που ειναι κατι πολυ μεγαλο και πολυ σημαντικο ναι. Αλλα να βγει να μας πει οτι καναμε προταση σε 3 παικτες και θα δωσουμε τοσα και θα ερθουν τοτε, ενω εχει υφισταμενους για αυτες τις δουλειες, πιο πολυ θα με ανησυχουσε παρα θα με καθησυχαζε.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@Pavlito επειδή είμαστε οφτοπικ το σταματώ εδώ. Αλλά θα γράψω το εξής. Μιζέρια είναι να τα βλέπουμε όλα μαύρα και να μη βλέπουμε τα προφανή. Ποιά είναι αυτά; ΚΑΘΕ χρόνο ο Σαββίδης δίνει στους αρμοδίους πολλά λεφτα να διαχειριστούν για μεταγραφές. Αν αυτοί είναι φελλοί, δεν τους φταίει κανένας Ιβάν.

Όπως και να έχει, σε 5 ημέρες η ομάδα πάει Ολλανδία. Ελπίζω να έχουμε ένα καυτό 5ήμερο γεμάτο παικταράδες!
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Νομίζω ότι έφτασε πλέον ο καιρός που πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους. Έφτασε ο καιρός που οι αυταπάτες πρέπει να πάρουν ένα τέλος.
Καιρό τώρα κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας, μην μπορώντας να πιστέψουμε αυτό που έδειχναν αρκετά γεγονότα..
Δεν υπάρχει ούτε ανικανότητα Μποτο, ούτε αναποφασιστικοτητα Ραζβαν, ούτε δυσλειτουργια μεταξύ των υπολοίπων μέσα στην ΠΑΕ.
Η ομάδα έχει αφεθεί στην τύχη της, με ευθύνη του ιδιοκτήτη της, για λόγους που μόνο εκείνος ξέρει.
Το να βγαίνουν ονόματα με συμβόλαια πέριξ του εκατομμυρίου ή για αγορές με 3 κ 4 εκ, που όλο καπου σκαλωνουν, θεωρώ ότι προσβάλλει την νοημοσύνη μου, τουλ την δική μου.
Τον Γενάρη δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές γιατί δεν είναι καλό το μεταγραφικό παζαρι, τον Ιούνιο δεν κλείνουν οι καλοί παίκτες γιατί περιμένουν, τον Ιούλιο κάτσε να δούμε αν θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη, τον Αύγουστο οι τιμες είναι ψηλές, ο τάδε ζητάει πολλά, ο άλλος δεν μας κάνει γιατί είναι κακό παιδί κλπ κλπ ατελείωτα κ το δούλεμα πάει σύννεφο.
Ο Ινγκασον το πήρε χαμπάρι κ θέλει να φύγει, καιρός να το πάρουμε κ μεις.
Ας τον πουλησουν κ αυτόν, μπας κ το καταλάβουν οι πάντες
Κ Γιάννη Κάργα, αν είπαμε κ καμιά κουβέντα παραπάνω, νερό κ αλάτι αδερφέ.....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:Ας περιμενουμε να δουμε πραξεις, πριν ενθουσιαστουμε.
Αν όντως γίνεται δουλεια στην ΠΑΕ και ερχονται καλες κινήσεις, τότε η επιλογή του Κυρ Κυρ για να το επικοινωνήσει στον κοσμο, είναι εξαιρετική, μιας και θα αποκατασταθεί μερικώς σε επίπεδο αξιοπιστίας, μετά τις, κατα καιρούς, ατυχείς δηλώσεις του (για τις οποίες βέβαια μπορεί να μην ευθύνεται αυτός). Το θέμα είναι πως ο Κυρ Κυρ έχει κακο προηγούμενο σε επίπεδο δηλώσεων, οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι μέχρι να δούμε έργα.
Για αρχή ας μείνουμε στο γεγονός πως τουλάχιστον αφουγκράζονται τις ανησυχίες του κόσμου και πήραν μυρωδιά πως είναι επιτακτική ανάγκη κάποιος να μιλήσει στους οπαδούς.
Sorry αλλά πέρα από το ότι δεν υπάρχει κάποιος ενθουσιασμός αλλά ανακούφιση, κανείς δεν εγγυάται την εκπλήρωση του πρότζεκτ.
Αυτό που θα έπρεπε να μας ικανοποιεί είναι ότι από πλευράς ιδιοκτησίας υπάρχει η διάθεση για κάτι καλό και μεγάλο
ΑΚΡΙΒΩΣ
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Λίγη ρεαλιστικότητα χωράει πλέον στην καθημερινή λογική μας? Όταν βλέπουμε ότι οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας περιστρέφονται γύρω από παίχτες που έχουν σχέση μόνο με Τουρκία και Ρωσία, δείχνει ξεκάθαρα τη δυσκολία μεταφοράς χρημάτων. Για αυτό και εκεί τα ποσά που προσφέρει η ομάδα είναι πολλαπλάσια όσων ακούγονται εδώ. Αυτός είναι κ ο λόγος που ο αρχηγός ζήτησε νέο συμβόλαιο προς τα επάνω.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Bono. έγραψε:Νομίζω ότι έφτασε πλέον ο καιρός που πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους. Έφτασε ο καιρός που οι αυταπάτες πρέπει να πάρουν ένα τέλος.
Καιρό τώρα κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας, μην μπορώντας να πιστέψουμε αυτό που έδειχναν αρκετά γεγονότα..
Δεν υπάρχει ούτε ανικανότητα Μποτο, ούτε αναποφασιστικοτητα Ραζβαν, ούτε δυσλειτουργια μεταξύ των υπολοίπων μέσα στην ΠΑΕ.
Η ομάδα έχει αφεθεί στην τύχη της, με ευθύνη του ιδιοκτήτη της, για λόγους που μόνο εκείνος ξέρει.
Το να βγαίνουν ονόματα με συμβόλαια πέριξ του εκατομμυρίου ή για αγορές με 3 κ 4 εκ, που όλο καπου σκαλωνουν, θεωρώ ότι προσβάλλει την νοημοσύνη μου, τουλ την δική μου.
Τον Γενάρη δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές γιατί δεν είναι καλό το μεταγραφικό παζαρι, τον Ιούνιο δεν κλείνουν οι καλοί παίκτες γιατί περιμένουν, τον Ιούλιο κάτσε να δούμε αν θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη, τον Αύγουστο οι τιμες είναι ψηλές, ο τάδε ζητάει πολλά, ο άλλος δεν μας κάνει γιατί είναι κακό παιδί κλπ κλπ ατελείωτα κ το δούλεμα πάει σύννεφο.
Δυστυχως ετσι ειναι, και ειναι εντελως ΗΛΙΘΙΟ να μην λενε την αληθεια στον κοσμο.
Πες βρε αδερφε ειναι δυσκολες οι συνθηκες πλεον κτλ κτλ.
Ο σαββιδης ειναι ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ του συλλογου, ο κοσμος εκτιμαει την ειλικρινεια.
Το να λες δινω 4 και 5 μυρια για αγορες και μυρια συμβολαια αλλα δεν ερχονται οι παικτες, ε ειναι αστειο και υποτιμαει τη νοημοσυνη μας
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

μέχρι και ο αυγενακης το πηρε απόφαση και άλλαξε υπουργείο, δεν υπάρχει σάλιο :mrgreen: ..δεν αξιζει πλεον ουτε μια επιτροπή να στήσεις
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

giliopoulos έγραψε:
Bono. έγραψε:Νομίζω ότι έφτασε πλέον ο καιρός που πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους. Έφτασε ο καιρός που οι αυταπάτες πρέπει να πάρουν ένα τέλος.
Δυστυχως ετσι ειναι, και ειναι εντελως ΗΛΙΘΙΟ να μην λενε την αληθεια στον κοσμο.
Πες βρε αδερφε ειναι δυσκολες οι συνθηκες πλεον κτλ κτλ.
Ο σαββιδης ειναι ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ του συλλογου, ο κοσμος εκτιμαει την ειλικρινεια.
Το να λες δινω 4 και 5 μυρια για αγορες και μυρια συμβολαια αλλα δεν ερχονται οι παικτες, ε ειναι αστειο και υποτιμαει τη νοημοσυνη μας
Εδώ είμαστε να δούμε τι θα γίνει!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Centenario

Δημοσίευση από Centenario »

"off-topic" αλλά πιο "on-topic" δεν γίνεται. προστατέψτε το forum από τα troll που εμφανώς προσπαθούν να διαμορφώσουν κλίμα.
ναι δεν είμαστε στα καλύτερά μας, ναι δεν πάνε τα πράγματα γρήγορα, ναι τρέμουμε στην ιδέα για ένα νέο ευρωπαϊκό στραπάτσο, αλλά ως εκεί!

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

PablitoV2
Να σε διορθώσω ότι το πρωτάθλημα είναι 4 ομάδων και όχι 5, γιατί η 5η ομάδα, όποια και αν είναι τα τελευταία χρόνια, δεν παλεύει για το πρωτάθλημα, αλλά μόνον για να μην το πάρει ο ΠΑΟΚ.

Στο επικοινωνιακό κομμάτι έχουμε μια αδυναμία και αυτή πηγάζει καθαρά από την ιδιοκτησία, γιατί έτσι είναι. Πόντιος και επικοινωνιακός δύσκολο. Το να αναλάβεις μια ομάδα, ενώ είσαι υποτίθεται πολτικός και να υποσχεθείς τοπ20 Ευρώπης :lol:, ενώ δεν σου ζητήθηκε ούτε τοπ50 από κανέναν, είναι αυτογκολ. Τοπ20 Ευρώπης σημαίνει ότι τουλάχιστον τα μισά πρωταθλήματα θα τα σηκώνουμε μην πω το 90%, για να παίζουμε CL. Δεν ξέρω κανέναν πολιτικό, στην Ελλάδα τουλάχιστον, που τα γκάλοπ του δείχνουν 51%, δίχως καμία υπόσχεση, και αυτός να βγει και να δηλώσει ότι θα διπλασιάσει όλους τους μισθούς με το που εκλεγεί. Ποιός το κάνει; Ο Πόντιος χαλαρά :lol:. Νομίζω ότι έφτανε ένα: θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση και να αποπληρώσουμε τα χρέη του ΠΑΟΚ για να βρει το σωματείο την υγεία του, και να βάλουμε το λιθαράκι μας να μεγαλώσουμε τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι με αυτές τις δηλώσεις έχεις ήδη το 99% του κόσμου μαζί σου.

Μην περιμένουμε οπότε αποτελεσματική επικοινωνιακή πολιτική ούτε γίναμε ΠΑΟΚ από αυτό ή για αυτό. Θα κάνουμε γκάφες, και θα τις πληρώνουμε, όπως τότε που μπήκε μέσα με το όπλο και τον σταυρώσανε. Εμείς θα είμαστε πάντα μαζί τους για όσα προσφέρουν. Ξεκάθαρα αγαπούν τον ΠΑΟΚ, τον ελληνισμό, τον Πόντο, την ιστορία του και έχουν προσφέρει πραγματικά ήδη τόσα πολλά, που δε νομίζω να υπάρχει ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που να μην τους εκτιμά.

Στα των μεταγραφών, ας κάνουμε πια υπομονή. Δε δικαιολογείται να έχουμε τόσο αρνητικό κλίμα, αλλά αρκεί η δικαιολογημένη έλλειψη ενθουσιασμού λόγω του πώς άρχισε και τελείωσε η προηγούμενη σεζόν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”