Στην Κολομβια τον Εσκομπαρ απο ενα σημειο και μετα τον κυνηγουσαν ανελεητα.Ειναι αδικη η συγκριση Ελλαδας-Κολομβιας.Αδικη για τους Κολομβιανους.paok re niamou έγραψε:Ολα αυτα που γραφονται πιο πανω, γινονται μονο στην Κολομβια και στην αιλαδα και ειναι η κανονικοτητα.
ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ-Ε. Ο. 23/2 19:30 PAOKTV
- ΑποστόληςΑ
Ό,τι και να λέμε τώρα, είναι λόγια του αέρα...
Η Ε.Ο. είναι πλέον κράτος. Είναι ΤΟ κράτος!
Δεν ξέρω πως μπορεί να λειτουργήσει κάποιος μέσα σε αυτή την κατάσταση.
Το σίγουρο είναι ότι απέναντι στην κρητική συμμορία που λυμαίνεται τα πάντα, όντας χειρότερη από τη ιταλική μαφία της δεκαετίας του '70, δεν ξέρω τι απαιτήσεις θα μπορούσα να έχω από την ομάδα.
Το σίγουρο είναι ότι απέναντι στην κρητική συμμορία που λυμαίνεται τα πάντα, όντας χειρότερη από τη ιταλική μαφία της δεκαετίας του '70, δεν ξέρω τι απαιτήσεις θα μπορούσα να έχω από την ομάδα.
Καπως ετσι εγω εχω να παρακολουθησω ΠΑΟΚ - γαυρος στη Τουμπα πανω απο 4-5 χρονια,τα ΜΟΝΑ παιχνιδια της ομαδας μου που δεν αντεχω να βλεπω ολη τη χρονια.Πραγματικα δεν εχω μισησει ,ουτε πιστευω οτι θα μισησω τιποτα αλλο περισσοτερο απο αυτη την ομαδα στη ζωη μου...
-
Λυπάμαι που το λέω, αλλά η έφοδος της αστυνομίας λειτουργεί υπέρ μας.
Είναι γνωστό ότι υπάρχουν μαλακισμενα, που κρύβουν τα πολεμοφοδια τους στις τουαλέτες.
Η σφαλιάρα θα πέσει στο χορτάρι και θα είναι σβουριχτη.
Όπως της Κ 19

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν μαλακισμενα, που κρύβουν τα πολεμοφοδια τους στις τουαλέτες.
Όπως της Κ 19

Λυπαμαι που το λεω αλλα αυτη η αστυνομια που εχουμε ειναι πιο πιθανο να φυτευε πολεμοφοδια παρα να απομακρυνε...elvetos giatros έγραψε:Λυπάμαι που το λέω, αλλά η έφοδος της αστυνομίας λειτουργεί υπέρ μας.
Όπως της Κ 19
Δεν μένει παρά να βγάλουμε και ευχαριστήρια ανακοίνωση!elvetos giatros έγραψε:Λυπάμαι που το λέω, αλλά η έφοδος της αστυνομίας λειτουργεί υπέρ μας.
Όπως της Κ 19
Βρε μπας και έγινε αυτό για να βάλουν τον χοντρό στην Τούμπα από νωρίς; 

skalon έγραψε:Ό,τι και να λέμε τώρα, είναι λόγια του αέρα...
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ.
Σήμερα πνίγουμε κάθε δισταγμό, κάθε προβληματισμό που έχουμε για την ομάδα μας, για τους παίχτες μας, για τον προπονητή μας.
Σήμερα έχουμε μόνο υψηλό φρόνημα και πίστη για την νίκη.
Σήμερα δεν παίζουμε έναν ακόμη ποδοσφαιρικό αγώνα.
Σήμερα παίζουμε ενάντια στον ΚΑΡΚΙΝΟ του ελληνικού αθλητισμού αλλά και της νεοελληνικής κοινωνίας που είναι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ και η ΑΝΙΣΟΝΟΜΙΑ.
Σήμερα όλοι μια φωνή, για την νίκη.
Από τις 17:00 όλοι στο γήπεδο αδέλφια.
Σήμερα πνίγουμε κάθε δισταγμό, κάθε προβληματισμό που έχουμε για την ομάδα μας, για τους παίχτες μας, για τον προπονητή μας.
Σήμερα έχουμε μόνο υψηλό φρόνημα και πίστη για την νίκη.
Σήμερα δεν παίζουμε έναν ακόμη ποδοσφαιρικό αγώνα.
Σήμερα παίζουμε ενάντια στον ΚΑΡΚΙΝΟ του ελληνικού αθλητισμού αλλά και της νεοελληνικής κοινωνίας που είναι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ και η ΑΝΙΣΟΝΟΜΙΑ.
Σήμερα όλοι μια φωνή, για την νίκη.
Από τις 17:00 όλοι στο γήπεδο αδέλφια.
Οι προκλήσεις από τους γαύρους έχουν ως στόχο την τιμωρία της Τούμπας για τα πλέι-οφ. Θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα, κρατικά και παρακρατικά. Τους γράφουμε, παίζουμε, νικάμε, και συνεχίζουμε! Οι στόχοι της χρονιάς τώρα κρίνονται, στα επόμενα παιχνίδια, δεν τελειώνει τίποτα απόψε. Προσοχή και όλα θα πάνε καλα
φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
-
Κι εσύ τόση εμπιστοσύνη στον Κουλη, ε.. ;joshua έγραψε:Λυπαμαι που το λεω αλλα αυτη η αστυνομια που εχουμε ειναι πιο πιθανο να φυτευε πολεμοφοδια παρα να απομακρυνε...elvetos giatros έγραψε:Λυπάμαι που το λέω, αλλά η έφοδος της αστυνομίας λειτουργεί υπέρ μας.
Όπως της Κ 19

Εμείς θα τους πηδηξουμε νομιμοτατα
Παραφραζοντας ένα παλιό σύνθημα της ΕΔΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Κυρ 23 Φεβ 2020, 13:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Το ζήτημα δεν είναι τι κατασχέσανε αλλά τι βάλανε μέσα. Τους έχει κανείς εμπιστοσύνη; Όσο και να λέμε γινόμαστε παρανοικοί τόσο μας ξεπερνάει η παράνοιά τους.