Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Re: Προετοιμασία - Φιλικοί Αγώνες 2015-16

Δημοσίευση από Amon Tobin »

Χαρίσης,Μυστακίδης πάρα πάρα πολύ καλοί!!!
Πέλκας πολύ καλός επίσης
Όλσεν καλός αν κ διακρίνω μια προσπάθεια απο κόλακες να τον μειώσουν για χάρη του περίπου συντοπίτη μου.
Κίτσιου αρκετά καλός κ πιστεύω το σύστημα του ταιριάζει απόλυτα.
Λούκας καλός κ με πολύ διάθεση...μακάρι

Πάρα πολύ καλοί ήμασταν σήμερα...ΜΠΡΑΒΟ!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pisakaipoupoula έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Δεν ξερω γιατι αλλα τον σκορερ,μυστακιδη,τον πιστευω...
Εχει ωραιο αερα ο παιχτης και καλη τεχνικη συν την ταχυτητα του...
Μπραβο,πολυ ωραιο γκολ.
εγώ πρώτη φορά τον είδα και μ άρεσε πολύ, πολύ καλή τεχνική ψηλός δυνατός αλλά και ταχύς...δεν έχω καταλάβει τι θέση παίζει...
ο μυστακιδης κανονικα παιζει ως επιθετικος και κατα κυριο λογο δευτερος...καπως σαν τον λουκας...γι αυτο και σημερα που επαιξε στη θεση του εδειξε πραγματα σε συνδιασμο βεβαια με την καθιζηση των ουκρανων...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εμενα και στο πρώτο παιχνίδι μ άρεσε ο Μυστακίδης φαινεται οτι εχει ταλέντο

Και ο κοροβεςης το προσπαθεί δε λεω θα παρει παιχνίδια όπως φαινεται
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γμτ δεν το είδα το παιχνίδι, αλλά θυμάμαι που στον αγώνα με Μπόχουμ ρώταγα για τον Νο 95 (Χαρίσης) και Νο 27 (Μυστακίδης).
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Δυνατό φιλικό, πριν την πρώτη μας επίσημη εμφάνιση και παρότι είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα δεν μπορώ να μην σημειώσω τα καλά στοιχεία οργάνωσης που δείχνει η ομάδα γενικότερα αλλά και την ωριμότητα του Πελκα, τη διάθεση του Λουκας, που φαίνεται να συνδυάζεται αρκετά καλά με τον Φακ, τις σημαντικές ελπίδες που δίνουν οι Χαρίσης (κυρίως) Μυστακίδης. Προφανώς δεν είναι όλα καλά ή έτοιμα, με κυριότερα προβλήματα να εντοπίζονται στην τριάδα της άμυνας , στην μειωμένη ετοιμότητα του Τζιόλη και στις περιορισμένες λύσεις στα φορ.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Τό τρίτο γκόλ είναι ποιήμα απλά Παρακολουθήστε το από την αρχή της φάσης!
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Παρά πολυ ελπιδοφόρα εμφάνιση σ ένα δυνατό φιλικό !εχουμε το κατάλληλο υλικό για 3 5 2..όλοι μου άρεσαν άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο ..θα ξεχωρίσω και εγω τον Μυστακίδη τον οποίο ξεχώρισα απο τη πρώτη φάση σημερα που κέρδιςε το κόρνερ ..πολυ ελπιδοφόρος κορμί τεχνική έκρηξη αντίληψη χώρου μπράβο!!απο τις ακαδημίες;πως και δεν τον είχαμε δει ως τωρα ;μπράβο είμαστε σε καλο δρομο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Στο 4-1 παίρνουν τη μπάλα μέσα από τα πόδια του Τζαβέλλα. Βέβαια είναι το 89΄ και τα παιδιά κουρασμένα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

desperando έγραψε:
vs40 έγραψε:Despe μακάρι να έχεις δίκαιο, αλλά δεν το βλέπω. Ο Άγγελος αν έχει ένα καλό στοιχείο σαν προπονητής είναι το πόσο δίκαιος, καλός είναι και το ότι αυτό βοηθάει στην ψυχολογία. Επίσης τους "φτιάχνει" τους παίκτες πριν σημαντικά ματς. Δεν είναι τυχαίο ότι ΟΛΟΙ οι παίκτες του σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε λένε τα καλύτερα για αυτόν και by the way τον ονόμαζαν δεύτερο πατέρα που λες. Δες δηλώσεις Καραγκούνη, Λυμπερόπουλου, Οκκά, Χάγκαν, Γκούμα και τόσων άλλων. Όλοι εκτός της ομάδας Τζαβέλλα - ΖΒ.
ο αγγελος ειναι δικαιος και σωστος μονο απεναντι σε ανθρωπους που ειναι εντος της αισθητικης του και αυτο φιλε μου ειναι η μεγαλυτρη αδικια.
οσο για το θεμα ψυχολογιας με το παμε παλικαρια μου μονο κατι γκουμες θα μπορουσε να τονωσει
Δεν εμπιστεύομαι τον Έλληνα "επαγγελματία" που μεγάλωσε με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Θέμο Αναστασιάδη στην TV
καλο ειναι να μην τσουβαλιαζουμε τους ανθρωπους. ο ιδιος ελληνας επαγγελματιας που σαν ποδοσφαιριστης ειναι προβληματικος σαν καλαθοσφαιριστης ειναι υποδειγμα αθλητη και αυτο πρεπει να δουμε γιατι γινετε.
. Η ομάδα ήταν 1η και ο κύριος Τζαβέλλας ξενέρωσε που δεν τον έβαλε ο Άγγελος με το γαύρο για να κάνει τις μαγκιές του.
σορρυ αλλα ή δεν τα θυμασαι καλα ή δεν τα ξερεις. το προβλημα του τζαβελλα ηταν οτι μετα απο την τρομοκρατικη επιθεση που δεχτηκε απο τους γαυρους ο προπονητης του βγηκε και στεγνα τον εδωσε οτι κωλωνει να κατεβει να παιξει. για μενα στην συγκεκριμενη περιπτωση πρωτη η παε και δευτερος ο προπονητης εκαναν εγκλημα απεναντι σε ενα μελος της ομαδας που δεχτηκε μια τελειως ανανδρη επιθεση και πολυ λογικα φοβοταν για τους δικους του
Δεν ερώτησε τον εαυτό του αν έπαιζε, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα, που είχαν στήσει το κοράκι να του βγάλει κόκκινη στις γνωστές του μαγκιές. Αυτός απλά ήθελε να παίξει γιατί τον λέγανε κότα οι Αθηναϊκές εφημερίδες αν δεν έρθει κτλ. Εμένα με ενδιαφέρει ο σεβασμός προς το σωματείο πάνω από όλα και τους φιλάθλους. Δεν μπορεί να μην σέβεσαι τίποτα όταν η ομάδα είναι 1η ή τόσο κοντά στην κορυφή. Ο Άγγελος για να έφτασε να δίνει παίκτη που πάντα τόσα χρόνια τους προστάτευε, θα έπρεπε να καταλαβαίνουμε τι γίνονταν στην ομάδα... Πέρυσι είχαν τον ΖΒ να είναι αυτός που τα άφηνε να συμβαίνουν ή να τα οργάνωνε κιόλας. Ο Τζαβέλλας δείχνει το χαρακτήρα του σε κάθε μορφασμό και ειρωνικό γελάκι - δε θα τον μάθουμε τώρα. Άνθρωπος που βάζει την πάρτη του πάνω από το σύνολο σε βαθμό Τζαβέλλα δύσκολα σώζεται. Αν παίζει βασικός όλα καλά. Να δούμε τι θα κάνει φέτος όταν σκουπίζει τον πάγκο. Εμπιστεύομαι τον Άρνεσεν που δε μάσησε από Ρομάριο. Στον Τζαβέλλα θα κολλήσει? Προβλέπω να μην αργεί η λύση συμβολαίου.
δεν μπορω να μιλησω με τοση βεβαιοτητα για καποιον που δεν ξερω και που κανενας απο τους συμπαικτες του δεν (μου) εχει πει τιποτα κακο γι αυτον. αν εσυ ξερεις κατι περισσοτερο μπορεις να το πεις,αν οχι πιστευω οτι δεν θα ηθελες να βρεθεις εσυ σε μια θεση οπου θα σε κατηγορουν βαση εικασιων
Εγώ επιμένω σε ότι έγραψα. Δεν αλλάζω ούτε κόμμα. Αν εγώ κάνω εικασίες εσύ τι κάνεις για τον Άγγελο? Δηλ ο Κλάους με 10000 τατουάζ δεν έπαιζε, ή μήπως δεν έβαζε τον Καφέ με μακρύ μαλλί όταν ήταν μόλις 20 ετών? Ο Τζαβέλλας πόσταρε στο facebook για τον προπονητή του ότι έχει μικρό μυαλουδάκι, και σε 2ο ποστ είπε να δούμε τελικά ποιος θα μείνει στον ΠΑΟΚ, προτιμώντας να μείνει στην Κ20, παρά να πάει για δανεισμό στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ήταν ποιο φιλόδοξο να αντιμετωπίζεις τον Μέσι, από το να φας τον Άγγελο? Ε για τον Τζαβέλλα που είχε εξασφαλισμένη θέση από το παρεάκι, προτίμησε να φάει τον Άγγελο. Δικαιώθηκε. Στον 1ο αγώνα με ΓΧ έπαιξε βασικός μετά από απραξία. Πραγματικά ντρέπομαι για αυτό που συνέβη στον ΠΑΟΚ και φταίει κατά 90% ο ΖΒ και μετά ο κάθε βλαχοπαίκτης που είναι φαν του Θέμου Αναστασιάδη. Το ήθος ενός ανθρώπου το βλέπεις από τις επιλογές του και τη στάση ζωής του. Ο Τζαβέλλας μέχρι και την τσίχλα τη μασάει σαν κλαρινογαμπρός. Δεν πειράζει όμως και δεν ανησυχώ πλέον. Έχω Άρνεσεν και οι βλαχόμαγκες το αργότερο μέχρι το Γενάρη προβλέπω να μένουν.

Δε δίνω άλλη συνέχεια, αλλά παρουσιάζεις πάντα τα λεγόμενά σου ως facts, και των άλλων είναι αέρας. Εγώ πάντως παραδέχομαι ότι είναι προσωπική εκτίμηση δε λέω είναι facts. Έχω όμως αυτοπεποίθηση στα πιστεύω μου και σπάνια πέφτω έξω για ανθρώπους και χαρακτήρες. Αυτό εσύ δε μπορεί να το ξέρεις, ούτε μπορώ να σου το αποδείξω ακόμη και αν δικαιωθώ σε αυτή την εικασία.

Τέσπα δε ξαναμιλάω για τον Τζαβέλλα (όταν βλέπω πλέον τα παιχνίδια βλέπω μόνο 10 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο). Τέλος από μένα. Θα μιλήσω ξανά για αυτόν όταν θα με κάνει χαρούμενο... Σήμερα με έκανε χαρούμενο η ομάδα που δείχνει να έχει όρεξη. Πολύ ώριμες δηλώσεις από Τούντορ που δείχνει ότι έχει πλάνο και εμπιστοσύνη στον εαυτό του και το υλικό του ΠΑΟΚ. Όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε την ομάδα. Μόνο με γεμάτο γήπεδο ο ΠΑΟΚ θα φτάσει εκεί που αξίζει!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

χαρισης μυστακιδης οι καλλιτεροι αλλα ολη η ομαδα εδειξε καλα στοιχεια μακαρι μαζυ με τις μεταγραφες να φτασουμε στο σημειο που θελουμε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ekatnetworkltd έγραψε:Τό τρίτο γκόλ είναι ποιήμα απλά Παρακολουθήστε το από την αρχή της φάσης!
Καλή η ενέργεια και του Κοροβέση που δεν κάνει σέντρα, αλλά πρώτα βλέπει την κίνηση Μυστακίδη και μετά του δίνει τη πάσα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το ΜΑΗ θα μαστε καλα
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ekatnetworkltd έγραψε:Τό τρίτο γκόλ είναι ποιήμα απλά Παρακολουθήστε το από την αρχή της φάσης!
Καλή η ενέργεια και του Κοροβέση που δεν κάνει σέντρα, αλλά πρώτα βλέπει την κίνηση Μυστακίδη και μετά του δίνει τη πάσα.
Και ό Πέλκας που την έσπασε ωραία στον Κοροβέση!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

MANIAKOS έγραψε:Το ΜΑΗ θα μαστε καλα
:mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”