Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Παντως ρε σεις δε νομίζω να υπάρχουν ομάδες χωρίς ποσοστό αποτυχημένων μεταγραφών. Στη μεταγραφή αυτή κανει μπαμ οτι ειναι μπλεγμένοι οι σκαουτερς. Κ αν ήταν τόσο σκαρτοι τότε θα έπαιρνε ο Αρνεσεν τον Ακα στην Φεγιενορντ;
Νομίζω οτι εμείς βλέπουμε κ κρίνουμε τις μεταγραφές με πολυ απόλυτο τροπο αλλα κ οι σκαουτερς κ οι μανατζερς κ οι προπονητές κ οι συμπαικτεσ μεσολαβούν μεχρι να έρθει κάποιος κ να βγάλει μάτια.
Νομίζω οτι εμείς βλέπουμε κ κρίνουμε τις μεταγραφές με πολυ απόλυτο τροπο αλλα κ οι σκαουτερς κ οι μανατζερς κ οι προπονητές κ οι συμπαικτεσ μεσολαβούν μεχρι να έρθει κάποιος κ να βγάλει μάτια.
- PAOKevolution
@Gospi: Όχι φίλε, δέχομαι κάθε είδους κριτική που να έχει ουσία! Το να κράζουμε κάτι που δεν έχουμε δει συγνώμη αλλά είναι εμπάθεια. Κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με μεταγραφές του παρελθόντος αλλά κάνω τουμπεκί όταν πρόκειται για το καλό της ομάδος. Τί θα γίνει αν γράφουμε συνέχεια αρνητικά σχόλια? Το χορτάρι είτε το θέλετε είτε όχι είναι ο καθρέπτης του κάθε παίκτη. Υπομονή κι αυτά από μένα.
να πουμε και ενα μπραβο στα παιδια που εδωσαν μια μερα πριν τους αρδ τους γριφους για το ονομα γιατι στα κραξιματα αν ειναι παπας πρωτοι ειμαστε

-
Να πω κάτι που σκέφτηκα και δεν είδα να το λέει κανείς αλλος; Μήπως αυτός έρχεται σαν αντι-λημνιος;
Να παίζει δηλαδή εξτρέμ και να βοηθάει και αμυντικά; Γιατι και ο Λημνιος δεν είχε τρομερά νούμερα και θα στοιχημάτιζα ότι ο ράφτης είναι πιο ταχύς. Βέβαια έχεις και τον ζιφκοβιτς για δεξί εξτρέμ εκτός αν τον προοριζει για δεύτερο επιθετικό η σαν δεκάρι.
Υ.Γ. Barlow νενικηκαμεν!
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να παίζει δηλαδή εξτρέμ και να βοηθάει και αμυντικά; Γιατι και ο Λημνιος δεν είχε τρομερά νούμερα και θα στοιχημάτιζα ότι ο ράφτης είναι πιο ταχύς. Βέβαια έχεις και τον ζιφκοβιτς για δεξί εξτρέμ εκτός αν τον προοριζει για δεύτερο επιθετικό η σαν δεκάρι.
Υ.Γ. Barlow νενικηκαμεν!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Κρεσπο ήταν σε ομάδες top πρωταθλημάτωνΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ήμαρτον με την ισοπέδωση. Ήμαρτον! Τον Κρέσπο τον ξέρατε; Τον Μίσιτς; Τον Βαρέλα; Τον Μάτος; Μια φορά να περιμένετε να δείτε κάποιον στο χορτάρι! Κάνετε λες και έχουμε φέρει τον Κανακούδη και τον Γουνδουλάκη
Ο Βαρέλα αρχηγός και καλύτερος παίχτης της Στεαουα
Ο Ματος φιναλίστ του Europa League
Ο Μισιτς ήταν σε ομάδα του top 3 της Πορτογαλίας και διεθνής
Όλοι τους είχαν αξιοπρεπή βιογραφικά.
Το λήγω όμως γιατί δεν μου αρέσει να είμαι γκρινιάρης και κακόκεφος
Όλα στο χόρτο φαίνονται
-
τι ηθελα και το πα με μια σιγουρια οτι θα βγει λαθος οπως παντα....δεν το κραταγα κλειστο το ρημαδι καλυτερα ?tzo_1926 έγραψε:Είναι κ επισήμως, η πρώτη μεταγραφή που βρίσκει ο πετρωτος;;;

Τέηλορ Τέηλορ..... ολέ όλε ολέ.
Ήρθε ο νέος Μάτος, ήρθε ο νέος Κρέσπο.
Ούτε αυτούς τους ξέραμε.
Εμπιστευόμαστε τους γνώστες και τους επαείοντες.
Εμείς δεν είμαστε για μιρλιαζουμε, αλλά για να στηρίζουμε, ως οπαδοί.
Δεν γκρινιάζουμε και δεν ξενερώνουμε ποτέ.
Μόνο υποστηρίζουμε.
Πάμε γερά.
Πάμε παρακάτω.
Ήρθε ο νέος Μάτος, ήρθε ο νέος Κρέσπο.
Ούτε αυτούς τους ξέραμε.
Εμπιστευόμαστε τους γνώστες και τους επαείοντες.
Εμείς δεν είμαστε για μιρλιαζουμε, αλλά για να στηρίζουμε, ως οπαδοί.
Δεν γκρινιάζουμε και δεν ξενερώνουμε ποτέ.
Μόνο υποστηρίζουμε.
Πάμε γερά.
Πάμε παρακάτω.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Και τους σκίζαμε μέρα νύχτα μέχρι να παίξουν. Για πήγαινε να δεις παλαιότερα ποστ..Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Κρεσπο ήταν σε ομάδες top πρωταθλημάτωνΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ήμαρτον με την ισοπέδωση. Ήμαρτον! Τον Κρέσπο τον ξέρατε; Τον Μίσιτς; Τον Βαρέλα; Τον Μάτος; Μια φορά να περιμένετε να δείτε κάποιον στο χορτάρι! Κάνετε λες και έχουμε φέρει τον Κανακούδη και τον Γουνδουλάκη
Όλα στο χόρτο φαίνονται
-
Λοιπον να το γραψω λιγο με την κοινη λογικη;
1. Για τον απλο οπαδο, το βιογραφικο του Λουκας Τειλορ δεν ειναι για να ενθουσιαζεται κανεις. Μαλλον λογικο ειναι το κραξιμο γιατι ο παικτης ΜΟΙΑΖΕΙ (το τονιζω μοιζει, δεν τον ξερουμε) να ειναι λιγο απο τα πανερια. Αρα για πρωτη μεταγραφη μετα την επιστροφη Λουτσεσκου που ακουσαμε οτι παμε γερα για double και λοιπα, λογικο να υπαρχει γκρινια.
2. Απο την αλλη ΚΑΝΕΙΣ απο μας δεν εχει δει τον παιχτη. Αυτοι που τον φερνουν θα τον εχουν δει (λογικα
) . Οποτε επειδη γι αυτο πληρωνονται, εγω θα τους εμπιστευτω και βλεπουμε στο γηπεδο.
Αρα μην μαλωνετε. Και οι δυο πλευρες δικιο εχετε.
1. Για τον απλο οπαδο, το βιογραφικο του Λουκας Τειλορ δεν ειναι για να ενθουσιαζεται κανεις. Μαλλον λογικο ειναι το κραξιμο γιατι ο παικτης ΜΟΙΑΖΕΙ (το τονιζω μοιζει, δεν τον ξερουμε) να ειναι λιγο απο τα πανερια. Αρα για πρωτη μεταγραφη μετα την επιστροφη Λουτσεσκου που ακουσαμε οτι παμε γερα για double και λοιπα, λογικο να υπαρχει γκρινια.
2. Απο την αλλη ΚΑΝΕΙΣ απο μας δεν εχει δει τον παιχτη. Αυτοι που τον φερνουν θα τον εχουν δει (λογικα

Αρα μην μαλωνετε. Και οι δυο πλευρες δικιο εχετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Δευ 14 Ιουν 2021, 17:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Ισχύει ότι ακούγαμε διαστημική μιρλαΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Και τους σκίζαμε μέρα νύχτα μέχρι να παίξουν. Για πήγαινε να δεις παλαιότερα ποστ..Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Κρεσπο ήταν σε ομάδες top πρωταθλημάτωνΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ήμαρτον με την ισοπέδωση. Ήμαρτον! Τον Κρέσπο τον ξέρατε; Τον Μίσιτς; Τον Βαρέλα; Τον Μάτος; Μια φορά να περιμένετε να δείτε κάποιον στο χορτάρι! Κάνετε λες και έχουμε φέρει τον Κανακούδη και τον Γουνδουλάκη
Όλα στο χόρτο φαίνονται
Μα αγαπητε μεταξυ μας τα λεμε, δεν βγηκαμε στους δρομους με δαδια να καψουμε τα γραφεια της ΠΑΕ.PAOKevolution έγραψε:@Gospi: Όχι φίλε, δέχομαι κάθε είδους κριτική που να έχει ουσία! Το να κράζουμε κάτι που δεν έχουμε δει συγνώμη αλλά είναι εμπάθεια. Κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με μεταγραφές του παρελθόντος αλλά κάνω τουμπεκί όταν πρόκειται για το καλό της ομάδος. Τί θα γίνει αν γράφουμε συνέχεια αρνητικά σχόλια? Το χορτάρι είτε το θέλετε είτε όχι είναι ο καθρέπτης του κάθε παίκτη. Υπομονή κι αυτά από μένα.
Οπαδοι ειμαστε, και μαλιστα μπουχτισμενοι απο την ολη κατασταση, ή μαλλον ακαταστασια της ΠΑΕ.
Τεσπα. Οπως ειπες το χορταρι θα δειξει, απλα καμια φορα οταν βλεπεις την ιστορια να επαναλαμβανεται και δεν κανεις τπτ να το αποτρεψεις με την ελπιδα οτι απλα δεν θα ξαναγινουν τα ιδια, τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου (δεν απευθυνομαι σε σενα προσωπικα)
Να φανταστω οτι την ιδια σταση ειχες και τον χειμωνα οταν ακουγοταν ο Φερραρι για τα αριστερα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Δευ 14 Ιουν 2021, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο παίκτης έχει γεμάτη χρονιά με 24 90λεπτες συμμετοχές. Το μόνο που μας χαλάει είναι η θέση ξένου που πιάνει.
Ο CEO δηλαδή της ΠΑΕ δεν έχει αρμοδιότητα η τη δυνατότητα να επιλέξει και να κλείσει ΤΔ?GINOLA έγραψε:Το να δώσεις ανώνυμα φορά πατρίδα ονόματα δε έχει λογική. Κυρίως γιατί αυτή τη στιγμή η ευθύνη πάει στην ιδιοκτησία. Δε έχει πει κάποιος από τη διοίκηση ότι δε χρειαζόμαστε τδ. Το αν κάποιοι τρέχουν πράγματα γιατί ο χρόνος τρέχει δε είναι δικιά τους ευθύνη.
Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει χθες υπεύθυνο αγωνιστικού . Αν δε θέλει να ενημερώσουν ποιος& ποιοι είναι υπεύθυνοι αγωνιστικού ώστε να αναλάβουν και της ευθύνες
Πέτσινος είναι? τίτλος για να τον φωνάζουν μόνο?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τότε ήμουν απλος αναγνώστης. Γενικά ΠΑΟΚ είμαστε, ακόμα και τον Ζιφκοβιτς και τον Καγκαβα όταν φέραμε κάποιο γκρίνιαζαν.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Και τους σκίζαμε μέρα νύχτα μέχρι να παίξουν. Για πήγαινε να δεις παλαιότερα ποστ..Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Κρεσπο ήταν σε ομάδες top πρωταθλημάτωνΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ήμαρτον με την ισοπέδωση. Ήμαρτον! Τον Κρέσπο τον ξέρατε; Τον Μίσιτς; Τον Βαρέλα; Τον Μάτος; Μια φορά να περιμένετε να δείτε κάποιον στο χορτάρι! Κάνετε λες και έχουμε φέρει τον Κανακούδη και τον Γουνδουλάκη
Όλα στο χόρτο φαίνονται
Αυτή την φορά όμως, η γκρίνια ας πούμε ότι έχει μια ουσία
-
ρειν αυτα ειναι κυριως η γενικη περιγραφη του τι εκλαμβανει ο κοσμος ...οχι του τι κανει η ομαδα...δεν ειναι αντιπροσωπευτικα της πραγματικοτητας αλλα εχουν αξια στο περιγραφικο κομματι...το τι εκλαμβανει ο μεσος οπαδος δλδ...και παντα ο κοσμος προτρεχει οπως ενθουσιαζεται με μια κινηση και δεν θα περιμενε να δει και τις υπολοιπες για να πει τελικα αν οντως εχουμε ομαδα που μπορι να παρει το πρωταθλημα ετσι προτρέχουν και τωρα και λενε λευκη πετσετα..."ψυχολογια του οχλου"..rainmaker έγραψε:Υπάρχουν δυο εκφράσεις εντελώς απαράδεκτες, μάλλον γελοίες, που χρησιμοποιούνται από πολύ κόσμο (οχι από ένα άτομο για να μη παρεξηγηθώ, γενικώς έχουν γίνει της μόδας):
α) Λευκή πετσέτα
β) All in
Θα αποφύγω να προβώ σε χαρακτηρισμούς και επιθετικές κριτικές.
Απλά σταματήστε να τις γράφετε, είναι τραγικό και εξοργιστικό.
Ντεμεκ σημαίνουν κάτι, στην πράξη είναι απλά απόλυτες και αόριστες. Κανένα από τα δυο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στον πραγματικό κόσμο.
Ούτε όλα τα δώσαμε και θα τα δώσουμε ποτέ, ούτε λευκή πετσέτα ρίξαμε ποτέ. Ούτε επί Ιβάν ούτε επί Παντελάκη ούτε το 1930.
Φτάνει πια με τις μόδες και τις αόριστες απολυτότητες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Δευ 14 Ιουν 2021, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.