Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Παντως ρε σεις δε νομίζω να υπάρχουν ομάδες χωρίς ποσοστό αποτυχημένων μεταγραφών. Στη μεταγραφή αυτή κανει μπαμ οτι ειναι μπλεγμένοι οι σκαουτερς. Κ αν ήταν τόσο σκαρτοι τότε θα έπαιρνε ο Αρνεσεν τον Ακα στην Φεγιενορντ;
Νομίζω οτι εμείς βλέπουμε κ κρίνουμε τις μεταγραφές με πολυ απόλυτο τροπο αλλα κ οι σκαουτερς κ οι μανατζερς κ οι προπονητές κ οι συμπαικτεσ μεσολαβούν μεχρι να έρθει κάποιος κ να βγάλει μάτια.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@Gospi: Όχι φίλε, δέχομαι κάθε είδους κριτική που να έχει ουσία! Το να κράζουμε κάτι που δεν έχουμε δει συγνώμη αλλά είναι εμπάθεια. Κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με μεταγραφές του παρελθόντος αλλά κάνω τουμπεκί όταν πρόκειται για το καλό της ομάδος. Τί θα γίνει αν γράφουμε συνέχεια αρνητικά σχόλια? Το χορτάρι είτε το θέλετε είτε όχι είναι ο καθρέπτης του κάθε παίκτη. Υπομονή κι αυτά από μένα.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

να πουμε και ενα μπραβο στα παιδια που εδωσαν μια μερα πριν τους αρδ τους γριφους για το ονομα γιατι στα κραξιματα αν ειναι παπας πρωτοι ειμαστε

:pano: :pano: :pano:
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Να πω κάτι που σκέφτηκα και δεν είδα να το λέει κανείς αλλος; Μήπως αυτός έρχεται σαν αντι-λημνιος;

Να παίζει δηλαδή εξτρέμ και να βοηθάει και αμυντικά; Γιατι και ο Λημνιος δεν είχε τρομερά νούμερα και θα στοιχημάτιζα ότι ο ράφτης είναι πιο ταχύς. Βέβαια έχεις και τον ζιφκοβιτς για δεξί εξτρέμ εκτός αν τον προοριζει για δεύτερο επιθετικό η σαν δεκάρι.

Υ.Γ. Barlow νενικηκαμεν!

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ήμαρτον με την ισοπέδωση. Ήμαρτον! Τον Κρέσπο τον ξέρατε; Τον Μίσιτς; Τον Βαρέλα; Τον Μάτος; Μια φορά να περιμένετε να δείτε κάποιον στο χορτάρι! Κάνετε λες και έχουμε φέρει τον Κανακούδη και τον Γουνδουλάκη
Ο Κρεσπο ήταν σε ομάδες top πρωταθλημάτων
Ο Βαρέλα αρχηγός και καλύτερος παίχτης της Στεαουα
Ο Ματος φιναλίστ του Europa League
Ο Μισιτς ήταν σε ομάδα του top 3 της Πορτογαλίας και διεθνής

Όλοι τους είχαν αξιοπρεπή βιογραφικά.

Το λήγω όμως γιατί δεν μου αρέσει να είμαι γκρινιάρης και κακόκεφος

Όλα στο χόρτο φαίνονται
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

tzo_1926 έγραψε:Είναι κ επισήμως, η πρώτη μεταγραφή που βρίσκει ο πετρωτος;;;
τι ηθελα και το πα με μια σιγουρια οτι θα βγει λαθος οπως παντα....δεν το κραταγα κλειστο το ρημαδι καλυτερα ? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Τέηλορ Τέηλορ..... ολέ όλε ολέ.

Ήρθε ο νέος Μάτος, ήρθε ο νέος Κρέσπο.
Ούτε αυτούς τους ξέραμε.

Εμπιστευόμαστε τους γνώστες και τους επαείοντες.

Εμείς δεν είμαστε για μιρλιαζουμε, αλλά για να στηρίζουμε, ως οπαδοί.

Δεν γκρινιάζουμε και δεν ξενερώνουμε ποτέ.
Μόνο υποστηρίζουμε.

Πάμε γερά.

Πάμε παρακάτω.

Τέηλορ Τέηλορ..... ολέ όλε ολέ.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ήμαρτον με την ισοπέδωση. Ήμαρτον! Τον Κρέσπο τον ξέρατε; Τον Μίσιτς; Τον Βαρέλα; Τον Μάτος; Μια φορά να περιμένετε να δείτε κάποιον στο χορτάρι! Κάνετε λες και έχουμε φέρει τον Κανακούδη και τον Γουνδουλάκη

Όλα στο χόρτο φαίνονται
Και τους σκίζαμε μέρα νύχτα μέχρι να παίξουν. Για πήγαινε να δεις παλαιότερα ποστ..
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Λοιπον να το γραψω λιγο με την κοινη λογικη;

1. Για τον απλο οπαδο, το βιογραφικο του Λουκας Τειλορ δεν ειναι για να ενθουσιαζεται κανεις. Μαλλον λογικο ειναι το κραξιμο γιατι ο παικτης ΜΟΙΑΖΕΙ (το τονιζω μοιζει, δεν τον ξερουμε) να ειναι λιγο απο τα πανερια. Αρα για πρωτη μεταγραφη μετα την επιστροφη Λουτσεσκου που ακουσαμε οτι παμε γερα για double και λοιπα, λογικο να υπαρχει γκρινια.

2. Απο την αλλη ΚΑΝΕΙΣ απο μας δεν εχει δει τον παιχτη. Αυτοι που τον φερνουν θα τον εχουν δει (λογικα :mrgreen: ) . Οποτε επειδη γι αυτο πληρωνονται, εγω θα τους εμπιστευτω και βλεπουμε στο γηπεδο.

Αρα μην μαλωνετε. Και οι δυο πλευρες δικιο εχετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Δευ 14 Ιουν 2021, 17:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:

Όλα στο χόρτο φαίνονται
Και τους σκίζαμε μέρα νύχτα μέχρι να παίξουν. Για πήγαινε να δεις παλαιότερα ποστ..
Ισχύει ότι ακούγαμε διαστημική μιρλα

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

PAOKevolution έγραψε:@Gospi: Όχι φίλε, δέχομαι κάθε είδους κριτική που να έχει ουσία! Το να κράζουμε κάτι που δεν έχουμε δει συγνώμη αλλά είναι εμπάθεια. Κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με μεταγραφές του παρελθόντος αλλά κάνω τουμπεκί όταν πρόκειται για το καλό της ομάδος. Τί θα γίνει αν γράφουμε συνέχεια αρνητικά σχόλια? Το χορτάρι είτε το θέλετε είτε όχι είναι ο καθρέπτης του κάθε παίκτη. Υπομονή κι αυτά από μένα.
Μα αγαπητε μεταξυ μας τα λεμε, δεν βγηκαμε στους δρομους με δαδια να καψουμε τα γραφεια της ΠΑΕ.
Οπαδοι ειμαστε, και μαλιστα μπουχτισμενοι απο την ολη κατασταση, ή μαλλον ακαταστασια της ΠΑΕ.
Τεσπα. Οπως ειπες το χορταρι θα δειξει, απλα καμια φορα οταν βλεπεις την ιστορια να επαναλαμβανεται και δεν κανεις τπτ να το αποτρεψεις με την ελπιδα οτι απλα δεν θα ξαναγινουν τα ιδια, τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου (δεν απευθυνομαι σε σενα προσωπικα)

Να φανταστω οτι την ιδια σταση ειχες και τον χειμωνα οταν ακουγοταν ο Φερραρι για τα αριστερα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Δευ 14 Ιουν 2021, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο παίκτης έχει γεμάτη χρονιά με 24 90λεπτες συμμετοχές. Το μόνο που μας χαλάει είναι η θέση ξένου που πιάνει.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

GINOLA έγραψε:Το να δώσεις ανώνυμα φορά πατρίδα ονόματα δε έχει λογική. Κυρίως γιατί αυτή τη στιγμή η ευθύνη πάει στην ιδιοκτησία. Δε έχει πει κάποιος από τη διοίκηση ότι δε χρειαζόμαστε τδ. Το αν κάποιοι τρέχουν πράγματα γιατί ο χρόνος τρέχει δε είναι δικιά τους ευθύνη.

Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει χθες υπεύθυνο αγωνιστικού . Αν δε θέλει να ενημερώσουν ποιος& ποιοι είναι υπεύθυνοι αγωνιστικού ώστε να αναλάβουν και της ευθύνες
Ο CEO δηλαδή της ΠΑΕ δεν έχει αρμοδιότητα η τη δυνατότητα να επιλέξει και να κλείσει ΤΔ?

Πέτσινος είναι? τίτλος για να τον φωνάζουν μόνο?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:

Όλα στο χόρτο φαίνονται
Τότε ήμουν απλος αναγνώστης. Γενικά ΠΑΟΚ είμαστε, ακόμα και τον Ζιφκοβιτς και τον Καγκαβα όταν φέραμε κάποιο γκρίνιαζαν.

Αυτή την φορά όμως, η γκρίνια ας πούμε ότι έχει μια ουσία
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

rainmaker έγραψε:Υπάρχουν δυο εκφράσεις εντελώς απαράδεκτες, μάλλον γελοίες, που χρησιμοποιούνται από πολύ κόσμο (οχι από ένα άτομο για να μη παρεξηγηθώ, γενικώς έχουν γίνει της μόδας):

α) Λευκή πετσέτα
β) All in

Θα αποφύγω να προβώ σε χαρακτηρισμούς και επιθετικές κριτικές.

Απλά σταματήστε να τις γράφετε, είναι τραγικό και εξοργιστικό.

Ντεμεκ σημαίνουν κάτι, στην πράξη είναι απλά απόλυτες και αόριστες. Κανένα από τα δυο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στον πραγματικό κόσμο.

Ούτε όλα τα δώσαμε και θα τα δώσουμε ποτέ, ούτε λευκή πετσέτα ρίξαμε ποτέ. Ούτε επί Ιβάν ούτε επί Παντελάκη ούτε το 1930.

Φτάνει πια με τις μόδες και τις αόριστες απολυτότητες.
ρειν αυτα ειναι κυριως η γενικη περιγραφη του τι εκλαμβανει ο κοσμος ...οχι του τι κανει η ομαδα...δεν ειναι αντιπροσωπευτικα της πραγματικοτητας αλλα εχουν αξια στο περιγραφικο κομματι...το τι εκλαμβανει ο μεσος οπαδος δλδ...και παντα ο κοσμος προτρεχει οπως ενθουσιαζεται με μια κινηση και δεν θα περιμενε να δει και τις υπολοιπες για να πει τελικα αν οντως εχουμε ομαδα που μπορι να παρει το πρωταθλημα ετσι προτρέχουν και τωρα και λενε λευκη πετσετα..."ψυχολογια του οχλου"..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kosths BXL την Δευ 14 Ιουν 2021, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”