Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- Maurice_Escargot
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ειστε για δεσιμο.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- Jim_Chatz
Μπορεί κάποια στιγμή να κάνει. Η ΠΑΕ είναι τρομερά εμπλουτισμένη. Το αν κάποιες επιλογές θέλουν ίσως αλλαγή είναι άλλη ιστορία.μεκαρι και η ΚΑΕ να εμπλουτιστεί τόσο ενδελεχώς όσο η ΠΑΕ. Και νομίζω θα γίνει. Γιατί ούτε ο τελης ξέρει μπάσκετ. Οπως δεν ήξερε μπάλα και ο ιβαν
- KalamarGiannis
δε σας καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε εσείς οι παλιοί gervasio, equalizer, taseos.
Υπάρχει λόγος να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις μπάσκετ με ποδόσφαιρο;
Ας κάνει το κάθε τμήμα το καλύτερο δυνατό με τους ανθρώπους που επιλέγει ο κάθε ιδιοκτήτης.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένας. Οι ίδιοι οπαδοί είμαστε που όπως στενοχωρεθήκαμε για την απώλεια του κυπέλου, θα βγούμε στους δρόμους για το Ευρωπαικό. Και μετά για το βόλευ.
Το πιστεύω ότι κανείς λογικός συνοπαδός δεν πρέπει να διαφωνεί σε αυτά.
ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ, δεν είναι ώρα ούτε για κόντρες στα Διοικητικά αλλά ούτε και για ονοματολογία στις μεταγραφές (κι εγώ παρασύρομαι το παραδέχομαι) . Αυτά μπορούν να περιμένουν 2 μερούλες...
Υπάρχει λόγος να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις μπάσκετ με ποδόσφαιρο;
Ας κάνει το κάθε τμήμα το καλύτερο δυνατό με τους ανθρώπους που επιλέγει ο κάθε ιδιοκτήτης.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένας. Οι ίδιοι οπαδοί είμαστε που όπως στενοχωρεθήκαμε για την απώλεια του κυπέλου, θα βγούμε στους δρόμους για το Ευρωπαικό. Και μετά για το βόλευ.
Το πιστεύω ότι κανείς λογικός συνοπαδός δεν πρέπει να διαφωνεί σε αυτά.
ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ, δεν είναι ώρα ούτε για κόντρες στα Διοικητικά αλλά ούτε και για ονοματολογία στις μεταγραφές (κι εγώ παρασύρομαι το παραδέχομαι) . Αυτά μπορούν να περιμένουν 2 μερούλες...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 4):
- Kostas_FI, shogoon, Taseos, obanebane
Δεν έχω καμία κόντρα αδερφέ. Αγωνία έχω για τα μεταγραφικά και τον τελικό. Επιπλέον είμαι πολύ χαρούμενος που το μπάσκετ έχει τέλη!