Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ειστε για δεσιμο.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
Jim_Chatz, Μπαρκαρούτσος
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μπορεί κάποια στιγμή να κάνει. Η ΠΑΕ είναι τρομερά εμπλουτισμένη. Το αν κάποιες επιλογές θέλουν ίσως αλλαγή είναι άλλη ιστορία.μεκαρι και η ΚΑΕ να εμπλουτιστεί τόσο ενδελεχώς όσο η ΠΑΕ. Και νομίζω θα γίνει. Γιατί ούτε ο τελης ξέρει μπάσκετ. Οπως δεν ήξερε μπάλα και ο ιβαν
These users thanked the author Taseos for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

δε σας καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε εσείς οι παλιοί gervasio, equalizer, taseos.
Υπάρχει λόγος να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις μπάσκετ με ποδόσφαιρο;
Ας κάνει το κάθε τμήμα το καλύτερο δυνατό με τους ανθρώπους που επιλέγει ο κάθε ιδιοκτήτης.
Ο ΠΑΟΚ είναι ένας. Οι ίδιοι οπαδοί είμαστε που όπως στενοχωρεθήκαμε για την απώλεια του κυπέλου, θα βγούμε στους δρόμους για το Ευρωπαικό. Και μετά για το βόλευ.
Το πιστεύω ότι κανείς λογικός συνοπαδός δεν πρέπει να διαφωνεί σε αυτά.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ, δεν είναι ώρα ούτε για κόντρες στα Διοικητικά αλλά ούτε και για ονοματολογία στις μεταγραφές (κι εγώ παρασύρομαι το παραδέχομαι) . Αυτά μπορούν να περιμένουν 2 μερούλες...
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 7):
Kostas_FI, shogoon, Taseos, obanebane, namisenoiazei, freemind, Mirko
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν έχω καμία κόντρα αδερφέ. Αγωνία έχω για τα μεταγραφικά και τον τελικό. Επιπλέον είμαι πολύ χαρούμενος που το μπάσκετ έχει τέλη!
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

ο τελης δεν ξερει μπασκετ,ο ιβαν δεν ξερει ποδοσφαιρο,ο τσαλοπουλος δεν ηξερε βολλευ ,καποιος σε αυτη την ερμη την ομαδα να κατεχει απο ενα σπορ δεν υπαρχει?

πως γινετε ενας ανθρωπος στη χωρα που δραστηριοποιείται να ηταν προεδρος σε ποδοσφαιρικη ομαδα 6 χρονια,στον ΠΑΟΚ να ειναι προεδρος 14 και να μην κατεχει βασικες αρχες του σπορ,δεν θελουμε να κατεβαζουν την ομαδα,να αντιλαμβανονται βασικα θεματα στην καθημερινοτητα της εταιρειας τους θελουμε,αν δεν μπορουν ουτε αυτο στην αγορα υπαρχουν ανθρωποι που σε οργανωνουν σε αθλητικο επιπεδο ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ,τους αφηνεις να δουλεψουν με ολα τα εχέγγυα και γεύεσαι τους καρπους.

αν διοικείς μια αθλητικη εταρεια με το δεξι σου χερι σε οικονομικα/επιχειρηματικά θεματα,2 αποτυχημενα γαλαζια παιδια,καναδυο παλαιμαχους και καποιους που τους βαφτησες στελεχη αρμοδια για τις ανυπαρκτες εγκαταστασεις που θες να φτιαξεις το αποτελεσμα θα ειναι σε μια εταιρεια με εξοδα 70-80 χαρτια που σε καμια περιπτωση δεν ανταποκρινονται στην πραγματικη εικονα της εταιρειας με πρωτο απο ολα το αγωνιστικο που ειναι και το ζητουμενο σε μια αθλητικη εταιρεια.

σορρυ για το οφτοπικ
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Dim πιθανώς και για να πάρει την επο και να πάρει 10 τρόπαια κάτι καταλαβαίνει ε; Να δούμε και τους επόμενους όταν έρθει η ώρα αν θα μπορέσουν να πάρουν την αντίστοιχη επο εοκ κλπ.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

προφανως καταλαβαινει,εγω δεν μπορω να αντιληφθω τον λογο για τον οποιο υπαρχει κοσμος που καθε φορα σε κατι ασχημο για καθε τμημα και τον οποιοδηποτε λεει οτι δεν ξερει απο το σπορ του τμηματος που εχει αναλαβει.

το να γνωριζεις και να καταλαβαινεις το σπορ σημαινει οτι πολλες φορες θα κανεις σωστα καποια πραγματα και αλλες τοσες λαθος ετσι παει,το να μην το ξερεις και να μη θες και να το μαθεις σημαινει οτι πρεπει να βρεις τους καταλληλους που θα σου τρεξουν το προτζεκτ,μεχρι να τους βρεις το χερι ειναι σιγουρο οτι θα εχει δαγκωθει,για αυτο οταν τους βρεις τους σωστους ανθρωπους δεν τους αφηνεις να φυγουν με τπτ.
These users thanked the author dimpaok4 for the post:
freemind
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Είμαι μικρός γενικα και δυστυχώς δεν εχω προλάβει τις μεγάλες ομαδες του ΠΑΟΚ την δεκαετία του 90'. Αν για κατι ζηλεύω τους μεγαλύτερους είναι για το οτι έζησαν μεγάλες στιγμές σε Ευρώπη και Ελλαδα με αυτη την ομάδα...

Μεγάλωσα βλέποντας την περηφάνια του πατέρα μου για εκείνες τις ομαδες. Για τον τροπο που μιλούσε για τον Μπάνε, για τον Κόρφα, για τον Πετζα και για τον Μπαρλοου. Για τις ιστορίες που διηγούνταν με ταξιδια σε ευρωπαϊκούς τελικούς και την νοσταλγία με την οποία τα έλεγε. Με τα βίντεο που με ανάγκαζε να βλεπω απο εκείνες τις ομαδες, για να παιρνω μια γεύση του τι ηταν αυτη η ομάδα..

Αυτος με έκανε να ερωτευτώ το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, παράλληλα με το ποδοσφαιρο φυσικά...

Πέρυσι και φέτος το εχω μεγάλο παράπονο που δεν εχω πανηγυρίσει μαζι του εναν τίτλο σε αυτο το τμήμα. Το βλέπεις στα ματια του οταν παρακολουθεί αυτη την ομάδα, οτι γινεται ξανα νεαρός, στο παλε, να φωνάζει και να χειροκροταει τον Μπανε και τα αλλα παιδια... Καταλαβαίνεις οτι αυτό το τμήμα κρατησε πολλούς ΠΑΟΚτσηδες σε χρονια δύσκολα για το ποδόσφαιρο... Γι' αυτο και την αγαπάει τοσο. Σημερα περιμενα όλη την μερα να χτυπήσει η τελευταία κόρνα, να τον παρω και να κατέβουμε στον λευκό πύργο... Αλλα για ακομη μια φορά η τυχη μας γύρισε την πλάτη...

Κάντε την ομαδα αυτη μεγαλη. Δώστε πισω στον κόσμο του ΠΑΟΚ τα χρονια αυτα που χαθηκαν. Δώστε μας λογο να φουντωνουμε ξανα απο περηφάνια και δώστε μου και εμενα μια ευκαιρία να πανηγυρισω με τον πατέρα μου που κανει σαν παιδάκι οταν βλέπει αυτη την ομαδα και τρελαίνεται περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο....

Οι συνθήκες πλεον ειναι πιο κατάλληλες απο ποτε. Αφήστε τις αντιπαλότητες και τον εγωισμό, βρείτε τα με τον ΑΣ, φτιάξτε το γήπεδο και απογειώστε την ομαδα. Κι οσο κανετε τα ονειρα μας πραγματικότητα, εκει θα ειμαστε εμεις να στηρίζουμε και να ξελαρυγγιαζομαστε
These users thanked the author Michael Scott for the post (total 5):
Special 4, Apil44, fidel, sn0ufel4, rockcity4
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Να στελεχωθει πληρως η διοικηση

ο Βεζυρτζης ξερει

Πιστευω οτι θα γινει πολυ καλη ομαδα του χρονου.
Θεωρω οτι εκτος του Χουγκαζ και του Μπουτσκου σαν βοηθος να μην μεινει κανενας αλλος.
Ευχαριστουμε αλλα δεν κανουν για παραπανω οι παικτες αυτοι
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Equalizer έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 17:16 Αχ τι γλυκό σχόλιο
Εκτος από ειρωνεία, θα ηθελες να μου πεις που διαφωνεις σε αυτο που ειπα;
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

gervasio artigas έγραψε: Δευ 27 Απρ 2026, 18:35 ας βγει ο κοσμος του ΠΑΟΚ στους δρομους για το μπασκετ, που εχει "καλυτερη" στελεχωση απο το ποδοσφαιρο
Μα εχει καλυτερη στελεχωση. Δεν υπαρχει καν αμφιβολία για αυτο.
Στο ποδοσφαιρο ο Ρασβαν κανει δουλειες 5 ανθρωπων
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”