eorptol έγραψε:Αρένα συνέντευξη αγγέλου για το ματς και τώρα μιλάει με τον μπελη που λέει φάνηκε από το πρώτο ματς ότι υπάρχουν παίκτες που σαμποτάρουν άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ. .....ρε τι παπαρας είναι αυτός ;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι θα γινει με αυτον τον αγγελο ?ποσο μεγαλο ειναι το εγω του που θαλει να κανει την ομαδα μπαχαλο 2 μερες πριν τον μεγαλυτερο αγωνα της ιστοριας της ,μεχρι τον επομενο φυσικα,ποσο κομπλεξ και ποσο κακια θεε μου.θα μιλησω καπως αγρια ας με αφησουν οι "πιστιρικαδες" μοδς
ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ??????????ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ,ΓΑΜΩΩΩΩΩ .ΜΠΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ"ΜΕ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟ ΠΑΟΚΑΡΧΗ".ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ "ΜΑΛΑΚΙΑ"ΜΕ ΤΟ ΦΑΞ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΞ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΤΕ Η ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΒΑΛΕς ΤΟΥς ΠΑΙΚΤΕς ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠ ΟΤΟΝ ΡΟΥΛΗ 1-4 ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕ Ι Ο ΜΠΛΑΧΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙς ΕΣΥ ΘΑ ΜΑς ΠΕΙς ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ?ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΚΑΝΟΥΝ "ΤΖΙΖΖ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟ ΥΣΕ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗς ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΙΣΜΟΥ