Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
PaokP

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από PaokP »

vs40 έγραψε:
PaokP έγραψε:Λέει ο ραπτοπουλος ότι φταίει ο Τζαβελλας που δεν μπήκε ο περευρα

Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που το παράξενο? Ένα κομπλεξικό σκουλίκι έχει μικρόφωνο για να σχολιάσει τον ΠΑΟΚ. Τι περιμένουμε να ακούσει κανείς από ένα φανατικό αριανό?
Και το κρύβει κιόλας

Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Ακουγα δυο τυπους να μιλανε στο ραδιο σημερα και αναλυωντας την επικαιροτητα σχολιασαν το βαψομαλια το Μεσι. Απο την καταγραφη του γεγονοτος "κορυφαιος ποδοσφαιριστης βαφει ξανθα τα μαλλια του" εφτασαν στο σχολιο "πρεπει να τον διωξει η γιουνισεφ απο πρεσβευτη". Σημασια δεν εχει τι ακριβως ειπαν αλλα τι μου εμεινε εμενα, βαψιμο μαλλιων =πεφτει η υποληψη του.
Μετα θα μιλουσαν για ΠΑΟΚ.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Εικόνα
Απο SDNA

ε, το λες και προπαγανδα αυτο, ακου εκει Europa League :evil: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αρένα συνέντευξη αγγέλου για το ματς και τώρα μιλάει με τον μπελη που λέει φάνηκε από το πρώτο ματς ότι υπάρχουν παίκτες που σαμποτάρουν άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ. .....ρε τι παπαρας είναι αυτός ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

eorptol έγραψε:Αρένα συνέντευξη αγγέλου για το ματς και τώρα μιλάει με τον μπελη που λέει φάνηκε από το πρώτο ματς ότι υπάρχουν παίκτες που σαμποτάρουν άλλους παίκτες του ΠΑΟΚ. .....ρε τι παπαρας είναι αυτός ;

τι θα γινει με αυτον τον αγγελο ?ποσο μεγαλο ειναι το εγω του που θαλει να κανει την ομαδα μπαχαλο 2 μερες πριν τον μεγαλυτερο αγωνα της ιστοριας της ,μεχρι τον επομενο φυσικα,ποσο κομπλεξ και ποσο κακια θεε μου.θα μιλησω καπως αγρια ας με αφησουν οι "πιστιρικαδες" μοδς :lol:

ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ??????????ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ ,ΓΑΜΩΩΩΩΩ .ΜΠΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙ"ΜΕ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟ ΠΑΟΚΑΡΧΗ".ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ "ΜΑΛΑΚΙΑ"ΜΕ ΤΟ ΦΑΞ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΞ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΤΕ Η ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΒΑΛΕς ΤΟΥς ΠΑΙΚΤΕς ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠ ΟΤΟΝ ΡΟΥΛΗ 1-4 ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕ Ι Ο ΜΠΛΑΧΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙς ΕΣΥ ΘΑ ΜΑς ΠΕΙς ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ?ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΚΑΝΟΥΝ "ΤΖΙΖΖ" ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ ΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟ ΥΣΕ ΔΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗς ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΦΑΤΑΟΥΛΙΣΜΟΥ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και λιγα εγραψες,ο τυπος ειναι εμμονικος,εχει καταντησει χειροτερος απο τον Αλεφαντο,στις συνεντευξεις τυπου του τυριου θα αναλυει τα παιχιδια του ΠΑΟΚ.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πλατανιας, Γιαννινα, ΑΕΛ.

Δοκάρι, δοκάρι και μέσα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τελείως ακαιρη συνέντευξη του αγγέλου στους αβανταδορους και γελοίος ο Μπελης απλά γελοίος κρίμα

Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"Όποιος και αν έρθει περνάει από χίλια κύματα. Δε θα πάρω γουρούνι στο σακί. Θα έρθει να τον δω λίγο στη φάτσα. "

"το άλλο το παιδί ο Ριτζμάιερ δεν ήταν ελεύθερος. Είπαμε να έρθει να δει εδώ, να μιλήσουμε. Είναι ένα παιδί που δε ταιριάζει στην ομάδα. Τον απέρριψα εγώ. Όπως απέρριψα άλλους 15-20 που ήταν καλύτεροι από αυτόν. Ήρθε, είδε και απήλθε. Το ίδιο έγινε και με άλλους. Θα έρθουν εδώ όσοι θα κρίνουμε ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι 23 χρονών. Δεν έχει καμία περγαμηνή. Δε πρέπει να αναστατώνει την ΑΕΛ. Το μοναστήρι να είναι καλά από καλόγερους χιλιάδες. Η Παναγία όλα καλά θα τα κάνει."

τους κοβει και στη φατσα ο αα πριν ερθουν καταλαβατε?? :lol:

και φετος τουλαχιστον θα προσφερει πολυ γελιο ο κοσμοκαλογερος...αφηστε τον στην τρυπα του και απλα προβληματιστειτε που αυτος ο ανθρωπος ηταν προπονητης στον ΠΑΟΚ εν ετη 2014...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Να λέμε κι ευχαριστώ που του εδωσε την ομαδα το 14 και τα εκανε κλασικα μπαχαλο γιατι μέχρι το 2030 θα ακουγαμε για το δικο μας παιδι που κανει τακτικη και ειναι πολυνικης.

Ο ΑΑ δεν ειναι απλως ιδεα, ειναι φετιχ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν εχεις και αδικο,καψαμε μια χρονια αλλα γλυτωσαμε για παντα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μπανε σοβαροι να ειμαστε για τον αα μιλαμε ποτε δεν γλυτωνεις για παντα...γλυτωσαμε για καποια χρονια παλι μεχρι να ξεχαστουν λιγο τα πραγματα και να επιστρεψει το φαν κλαμπ...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ace79grpaok έγραψε:
eorptol έγραψε:
τι θα γινει με αυτον τον αγγελο ?ποσο μεγαλο ειναι το εγω του που θαλει να κανει την ομαδα μπαχαλο 2 μερες πριν τον μεγαλυτερο αγωνα της ιστοριας της ,μεχρι τον επομενο φυσικα,ποσο κομπλεξ και ποσο κακια θεε μου.θα μιλησω καπως αγρια ας με αφησουν οι "πιστιρικαδες" μοδς :lol:

ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΒΑΛΕς ΤΟΥς ΠΑΙΚΤΕς ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠ ΟΤΟΝ ΡΟΥΛΗ 1-4 ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕ Ι Ο ΜΠΛΑΧΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙς ΕΣΥ
Εσυ πολλα ξερεις,αλλά τα λες κιολας,πρεπει να .....προσεχεις.

Σε φανταζομαι πριν δυο χρονια οταν διαβαζες τα εγκωμια για τον Αγγελο εδω μεσα
και δεν μπορουσες να γραψεις αυτα που ηξερες.

Γι' αυτο και μονο,respect

Για την ιστορια και για να μην τσουβαλιαστουν ολοι οι παικτες

follow the κουμπαροι και 2 κολλητοι αυτων.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Εντάξει σου έδωσε μια υποψία κατάκτησης πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια.Με 3 μεταγραφές των 300.000 που βγήκαν από τις καλύτερες ξένων παικτών(Μακ,Ρατς,Περέιρα)
Καλός κόουτς παραμένει πάντα.

Απλά κανείς δεν του έκανε την κρίσιμη ερώτηση.

Γιατί(δήθεν) σε τρύπησαν οι παίκτες??????Ποιον λόγο είχαν?
Δεν ήθελαν να πάρουμε το πρωτάθλημα και γιατί?
Φαίνεται ακατανόητο κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Μεγαλωνει Σεραφειμ,η αποσυρση ειναι κοντα. :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”