Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- Kabamaru11
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εδω τα του ΑΣ με ΠΑΕ.Το μπασκετ εχει αλλο τοπικ!
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Guitarman
κάνε ενα temp email account να στην στειλω. Δεν ξέρω αν άλλαξε όμως το υπόδειγμα.Montrealiotis έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 18:26 Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα έχω αυτά.
Τώρα πως μπορώ να βρω την αιτηση, αφού δεν την έστειλαν με email στον φίλο kabamarou και που θα βρω τα δύο μέλη; Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη!
- These users thanked the author Psaras for the post:
- Montrealiotis
- Montrealiotis
ΕυχαριστώPsaras έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 20:47κάνε ενα temp email account να στην στειλω. Δεν ξέρω αν άλλαξε όμως το υπόδειγμα.Montrealiotis έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 18:26 Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα έχω αυτά.
Τώρα πως μπορώ να βρω την αιτηση, αφού δεν την έστειλαν με email στον φίλο kabamarou και που θα βρω τα δύο μέλη; Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Δευ 27 Οκτ 2025, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Psaras
done.
- Montrealiotis
- Montrealiotis
Ευχαριστώ Psaras!
Ποιος έχει 2 μέλη;;
Ποιος έχει 2 μέλη;;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Psaras
Εδώ δύσκολα είσαι. Πάρε ένα τηλέφωνο τον ΑΣ και πες ότι είσαι από το εξωτερικό και θέλεις να γραφτείς μέλος. Έχεις συμπληρώσει την αίτηση και είσαι έτοιμος να τους καταθέσεις τα χρήματα, αλλά δεν έχεις δύο μέλη να την υπογράψουν. Αυτοί θα σου πουν αν γίνεται πλέον ή όχι.
Παλιά, και χωρίς υπογραφές, μπορούσες να γραφτείς μέλος. Η αίτηση πήγαινε στο ΔΣ και την υπέγραφαν κάποιοι που ήταν ήδη μέλη. Δεν ξέρω αν μετά τις παλινωδίες του Ιουνίου αυτό άλλαξε και έγιναν πιο αυστηροί. Ίσως θα μπορούσε να ρωτήσει και ο @Kabamaru11 για σένα όταν πάει από εκεί.
Παλιά, και χωρίς υπογραφές, μπορούσες να γραφτείς μέλος. Η αίτηση πήγαινε στο ΔΣ και την υπέγραφαν κάποιοι που ήταν ήδη μέλη. Δεν ξέρω αν μετά τις παλινωδίες του Ιουνίου αυτό άλλαξε και έγιναν πιο αυστηροί. Ίσως θα μπορούσε να ρωτήσει και ο @Kabamaru11 για σένα όταν πάει από εκεί.
- Montrealiotis
- navigator11
Θέλουν να κάνουν προληπτικόν φυσιογνωμικόν τσέκ μην έχεις ... Ιβανόφατσα;;Kabamaru11 έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 17:08 Λοιπον,πηρα τηλ στον Α.Σ. μου ειπαν καλυτερα απο κοντα να κανω την αιτηση.Απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το απογευμα ειναι ανοικτα,κατω απο την Θ6.
Θα παω την Τεταρτη που εχει κ τον αγωνα,για περισσοτερες πληροφοριες θα γραψω αφου παω πρωτα.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 7):
- Apil44, ΚΩΣΤΑΣ2019, Guitarman, phlegyas, Friedrich von Friedhof, NIKOS1972, Kabamaru11
γιατι ειναι σαν χεστρα φτιαγμενη απο τσιμεντο. Γιατι ο περιβαλλον χωρος ειναι της πλακας.SinCity έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 16:26Χωρίς να είμαι σχετικός με το θέμα, αλλά γιατί της χάρτινης στοίχισε μόνο τόσο και σε εμάς υπολογίζεται να στοίχισε 200 - 250 εκ. ?Мир έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 13:59
Οπαπ κλαρίνα: 80-90εκ προϋπολογισμός με 40+ από την περιφερεια αττικής, συν του ΟΠΑΠ, ανάθεμα να μπήκανε 10-20εκ από τους χάρτινους
- These users thanked the author embuji for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
navigator11 έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 22:27Θέλουν να κάνουν προληπτικόν φυσιογνωμικόν τσέκ μην έχεις ... Ιβανόφατσα;;Kabamaru11 έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 17:08 Λοιπον,πηρα τηλ στον Α.Σ. μου ειπαν καλυτερα απο κοντα να κανω την αιτηση.Απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το απογευμα ειναι ανοικτα,κατω απο την Θ6.
Θα παω την Τεταρτη που εχει κ τον αγωνα,για περισσοτερες πληροφοριες θα γραψω αφου παω πρωτα.
Ενδεχομένως να μπορεί να βοηθήσει ο παρακάτω (δες κ το βίντεο αν δεν το έχεις δει... λέει πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια - ουσιαστικά μας επιβεβαιώνει):
https://www.facebook.com/share/v/1FakiVPCZw/
- These users thanked the author Guitarman for the post:
- Montrealiotis
- Kabamaru11
navigator11 έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 22:27Θέλουν να κάνουν προληπτικόν φυσιογνωμικόν τσέκ μην έχεις ... Ιβανόφατσα;;Kabamaru11 έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 17:08 Λοιπον,πηρα τηλ στον Α.Σ. μου ειπαν καλυτερα απο κοντα να κανω την αιτηση.Απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το απογευμα ειναι ανοικτα,κατω απο την Θ6.
Αν με ρωτησουν,που δεν το κοβω,θα πω αυτο που πιστευω,πως πανω απ ολα ο ΠΑΟΚ,ουτε Ιβαν,ουτε Τελης,ουτε Ησαιαδης,ουτε τιποτα,μονο ΠΑΟΚ.
Στην τελικη,προτιμω να μαθω εκ των εσω οσο μπορω για τις λεπτομεριες των συμφωνιων για να εκφερω αποψη,παρα να διαβασω τον καθε μαμελουκο αρδ η παραγωγο.Τεταρτη κοντη γιορτη,θα ενημερωσω εδω μεσα τι κ πως.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Montrealiotis
- Kabamaru11
Ο διευθυντής της FORZA, Κώστας Βασιλόπουλος, προχώρησε σε αποκάλυψη αναφορικά με τη Νέα Τούμπα, μιλώντας στην εκπομπή «11 εμείς, 11 αυτοί» του OPEN.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην ωρίμανση των μελετών ώστε να λάβει τα επίσημα έγγραφα για επικαιροποίηση των σχεδίων, με σκοπό να ξεκινήσει η έκδοση οικοδομικής άδειας για ανέγερση του γηπέδου.
Για να συμβεί ωστόσο αυτό, πρέπει να υπάρχει και η υπογραφή από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, προκειμένου να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες και να γίνει το επόμενο βήμα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Δικεφάλου στην Τούμπα.
απο InPAOK
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην ωρίμανση των μελετών ώστε να λάβει τα επίσημα έγγραφα για επικαιροποίηση των σχεδίων, με σκοπό να ξεκινήσει η έκδοση οικοδομικής άδειας για ανέγερση του γηπέδου.
Για να συμβεί ωστόσο αυτό, πρέπει να υπάρχει και η υπογραφή από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, προκειμένου να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες και να γίνει το επόμενο βήμα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Δικεφάλου στην Τούμπα.
απο InPAOK