Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εδω τα του ΑΣ με ΠΑΕ.Το μπασκετ εχει αλλο τοπικ!
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
Guitarman
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν είμαι σίγουρος πλέον
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Montrealiotis έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 18:26 Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα έχω αυτά.
Τώρα πως μπορώ να βρω την αιτηση, αφού δεν την έστειλαν με email στον φίλο kabamarou και που θα βρω τα δύο μέλη; Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη!
κάνε ενα temp email account να στην στειλω. Δεν ξέρω αν άλλαξε όμως το υπόδειγμα.
These users thanked the author Psaras for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Psaras έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 20:47
Montrealiotis έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 18:26 Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα έχω αυτά.
Τώρα πως μπορώ να βρω την αιτηση, αφού δεν την έστειλαν με email στον φίλο kabamarou και που θα βρω τα δύο μέλη; Οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη!
κάνε ενα temp email account να στην στειλω. Δεν ξέρω αν άλλαξε όμως το υπόδειγμα.
Ευχαριστώ 😀
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Δευ 27 Οκτ 2025, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
Psaras
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

done.
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ευχαριστώ Psaras!

Ποιος έχει 2 μέλη;; :D
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
Psaras
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Εδώ δύσκολα είσαι. Πάρε ένα τηλέφωνο τον ΑΣ και πες ότι είσαι από το εξωτερικό και θέλεις να γραφτείς μέλος. Έχεις συμπληρώσει την αίτηση και είσαι έτοιμος να τους καταθέσεις τα χρήματα, αλλά δεν έχεις δύο μέλη να την υπογράψουν. Αυτοί θα σου πουν αν γίνεται πλέον ή όχι.

Παλιά, και χωρίς υπογραφές, μπορούσες να γραφτείς μέλος. Η αίτηση πήγαινε στο ΔΣ και την υπέγραφαν κάποιοι που ήταν ήδη μέλη. Δεν ξέρω αν μετά τις παλινωδίες του Ιουνίου αυτό άλλαξε και έγιναν πιο αυστηροί. Ίσως θα μπορούσε να ρωτήσει και ο @Kabamaru11 για σένα όταν πάει από εκεί.
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 17:08 Λοιπον,πηρα τηλ στον Α.Σ. μου ειπαν καλυτερα απο κοντα να κανω την αιτηση.Απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το απογευμα ειναι ανοικτα,κατω απο την Θ6.

Θα παω την Τεταρτη που εχει κ τον αγωνα,για περισσοτερες πληροφοριες θα γραψω αφου παω πρωτα.
Θέλουν να κάνουν προληπτικόν φυσιογνωμικόν τσέκ μην έχεις ... Ιβανόφατσα;;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

SinCity έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 16:26
Мир έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 13:59
Οπαπ κλαρίνα: 80-90εκ προϋπολογισμός με 40+ από την περιφερεια αττικής, συν του ΟΠΑΠ, ανάθεμα να μπήκανε 10-20εκ από τους χάρτινους
Χωρίς να είμαι σχετικός με το θέμα, αλλά γιατί της χάρτινης στοίχισε μόνο τόσο και σε εμάς υπολογίζεται να στοίχισε 200 - 250 εκ. ?
γιατι ειναι σαν χεστρα φτιαγμενη απο τσιμεντο. Γιατι ο περιβαλλον χωρος ειναι της πλακας.
These users thanked the author embuji for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
IBAN

Δημοσίευση από IBAN »

navigator11 έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 22:27
Kabamaru11 έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 17:08 Λοιπον,πηρα τηλ στον Α.Σ. μου ειπαν καλυτερα απο κοντα να κανω την αιτηση.Απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το απογευμα ειναι ανοικτα,κατω απο την Θ6.

Θα παω την Τεταρτη που εχει κ τον αγωνα,για περισσοτερες πληροφοριες θα γραψω αφου παω πρωτα.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Montrealiotis έγραψε: Δευ 27 Οκτ 2025, 21:38 Ευχαριστώ Psaras!

Ποιος έχει 2 μέλη;; :D
Ενδεχομένως να μπορεί να βοηθήσει ο παρακάτω (δες κ το βίντεο αν δεν το έχεις δει... λέει πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια - ουσιαστικά μας επιβεβαιώνει):

https://www.facebook.com/share/v/1FakiVPCZw/
These users thanked the author Guitarman for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

:lol: :lol: :lol:

Αν με ρωτησουν,που δεν το κοβω,θα πω αυτο που πιστευω,πως πανω απ ολα ο ΠΑΟΚ,ουτε Ιβαν,ουτε Τελης,ουτε Ησαιαδης,ουτε τιποτα,μονο ΠΑΟΚ.
Στην τελικη,προτιμω να μαθω εκ των εσω οσο μπορω για τις λεπτομεριες των συμφωνιων για να εκφερω αποψη,παρα να διαβασω τον καθε μαμελουκο αρδ η παραγωγο.Τεταρτη κοντη γιορτη,θα ενημερωσω εδω μεσα τι κ πως.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
Montrealiotis, navigator11
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Ο διευθυντής της FORZA, Κώστας Βασιλόπουλος, προχώρησε σε αποκάλυψη αναφορικά με τη Νέα Τούμπα, μιλώντας στην εκπομπή «11 εμείς, 11 αυτοί» του OPEN.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην ωρίμανση των μελετών ώστε να λάβει τα επίσημα έγγραφα για επικαιροποίηση των σχεδίων, με σκοπό να ξεκινήσει η έκδοση οικοδομικής άδειας για ανέγερση του γηπέδου.

Για να συμβεί ωστόσο αυτό, πρέπει να υπάρχει και η υπογραφή από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, προκειμένου να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες και να γίνει το επόμενο βήμα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Δικεφάλου στην Τούμπα.

απο InPAOK
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
Guitarman
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 28 Οκτ 2025, 00:11

:lol: :lol: :lol:

Αν με ρωτησουν,που δεν το κοβω,θα πω αυτο που πιστευω,πως πανω απ ολα ο ΠΑΟΚ,ουτε Ιβαν,ουτε Τελης,ουτε Ησαιαδης,ουτε τιποτα,μονο ΠΑΟΚ.
Στην τελικη,προτιμω να μαθω εκ των εσω οσο μπορω για τις λεπτομεριες των συμφωνιων για να εκφερω αποψη,παρα να διαβασω τον καθε μαμελουκο αρδ η παραγωγο.Τεταρτη κοντη γιορτη,θα ενημερωσω εδω μεσα τι κ πως.
Και πολύ καλά θα κάνεις, φίλε. Αυτό το "καλύτερα να περάσετε από τα γραφεία μας" πάντως δεν ηχεί ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά. Δεν κατανοώ ούτε και βρίσκω σοβαρό λόγο για μια τέτοια ... ντρίμπλα από τη στιγμή που υποτίθεται ότι η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί λιγότερο επώδυνα. Εγώ πχ, παρότι βρίσκομαι εντός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, δεν έχω απολύτως καμία δυνατότητα να ... πεταχτώ μέχρι την Τούμπα. Ούτε και θα ήθελα, να είμαι ειλικρινής, και να την είχα. Δεν έχω όρεξη να δω τα μούτρα κανενός τους.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
warmeater, Guitarman, leomatos88
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κάποιες απορίες

1.Την προηγούμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ζήτησε συνάντηση και ο ΑΣ αρνήθηκε και είπε θα συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα. Τι περιμενει ο ΑΣ για να συναντηθουνε ή για να ζητησει δημοσια τι ζηταει απο την ΠΑΕ (με καθυστερηση 2.5 μηνων);

2. Οι συνφορουμιτες που εξυμνούσαν τον ΑΣ που χαθηκαν; Γιατί δε μας αναλύουν τι προσπαθεί να κάνει ο ΑΣ και ποια ειναι ακριβως η διαδικασία που δίνει προτεραιότητα στον Ιβαν όπως διαλαλούσαν κατευνάζοντας τις φωνές όσων προειδοποιούσαν για το διχασμό; Γιατί δεν προσπαθούν καταβάλλοντας τα μέγιςτα να βοηθήσουν τους συνφορουμιτες να εγγραφούν στον ΑΣ αφού «ΠΑΟΚ ειναι ο λαός του» και «ΠΑΟΚ πάνω απ’όλα»;
These users thanked the author aivas19 for the post (total 10):
paok apo epilogi, Guitarman, Kabamaru11, leomatos88, iremidynami 4+, PAOKpanta, ASTNORD2, Apil44, Мир, Dimitris_L4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”