ρε φιλε τι πινεις ?pisakaipoupoula έγραψε:Έχει πέσει η Κοπεγχάγη δεν είναι όπως πριν 5,6 χρόνια αλλά θέμα χρόνου είναι να ξανανέβει αφού επενδύσει και επενδύει καλά και όχι σε 30χρονους....αν θ ανέβει αγωνιστικά από φέτος θα το δούμε κατ ιδίαν, γιατί αυτοί που παίρνει σε 5 χρόνια από τώρα θα κάνουν καριέρα, κάποιοι μεγάλη καριέρα άλλοι όχι, ενώ οι μισοί της δικής μας 11άδας μας σε 3 χρόνια θα έχουν κρεμάσει παπούτσια και οι Τζιοβίνκο Λούκας θα είναι σε κάποιο κανάλι σχολιαστές.kosths BXL έγραψε: ωραια αρα περιμενω να δω τους δανους δυνατους απεναντι μας...οχι να νικησουν γτ η νικη ειναι και τυχη αλλα εστω να ειναι καλοι...αν δεν ειναι μετα να γελαμε με την παρτη σας για κανα 24ωρο ?
Ε και πιο ταχυδυναμικοί από μας θα είναι σίγουρα, τι λες?
Ξέρω έχω κουράσει απλά δεν το πιστεύω ότι 10 χρόνια μετά την έλευση του Ιβάν έχουμε τέτοια στελέχη που συμπεριφερόμαστε σαν αραβοκινέζικο κλαμπ...ακόμα και οι Τούρκοι που έχουν δώσει πακτωλό χρημάτων σε άχρηστους παλαίμαχους έχει τουλάχιστον 5,6 χρόνια που βάλανε μυαλό και κόψανε αυτές τις μλκίες, εμείς ακάθεκτοι
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
kosths BXL
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Και εγω πρωτα αυτο θα ρωτουσαΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ποιος είναι ο Πιπερίδης;paok re niamou έγραψε:Εντμιλσον Φερναντες εγραψε ο Πιπεριδης στο φουμπου της βαριάς φανέλας
Ποιος ειναι ο Ελβετός τον ξέρει κανεις ?
https://www.transfermarkt.de/edimilson- ... ler/247555paok re niamou έγραψε:Εντμιλσον Φερναντες εγραψε ο Πιπεριδης στο φουμπου της βαριάς φανέλας
- paok re niamou
Ένας απο τους πολλούς σε μια σπο τις πολλές ασπρομαυρες σελιδες του φουμπου
Ταχυς, ψηλός, τεχνίτης σε άριστη ηλικίαpaok re niamou έγραψε:Εντμιλσον Φερναντες εγραψε ο Πιπεριδης στο φουμπου.
Το θεωρώ δύσκολο, αλλά ταιριάζει γάντι σε αυτό που χρειαζόμαστε
8-10αρι μπορεί και στα πλάγια
Με απόψεις όπως οι δικές σου, δεν θα μου φαινόταν περίεργο να μας ρίξει καμιά κλωτσιά στο τέλος ο Ιβάν και μετά ραντεβού στην επόμενη κατάληψη για να φύγει ο επόμενος Γουμενος .PaokPatraG4 έγραψε:Λίγο υπομονή....Σε λίγο καιρό λογικά θα βλέπουμε μακέτες....Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Πωπω κατάθλιψη και μιζέρια εδώ μέσα. Εγώ έμαθα ότι θα φύγει και ο Δικέφαλος από το σήμα και θα μας κάνουν έξωση από την Τούμπα
Μεγάλη αρετή η αχαριστία
Τωρα μιλας σωστα. Αλλο να νιωθεις ασφαλεια επειδή εχεις εμπιστοσυνη στον Λουτσεσκου, και αλλο να ισχυριζεσαι πως η ΠΑΕ λειτουργει σωστα.icue έγραψε:Να μην μπερδευουμε την καταστροφολογια με την κακη λειτουργια της ΠΑΕ. Ο λογος που μερικοι δεν πανικοβαλομαστε ειναι ενας και λεγεται Λουτσεσκου. Αν ειχαμε αλλον προπονητη, ισως και εμεις θα κλαιγαμε με μαυρο δακρυ.
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο λοιπον.
Μακαρι λοιπον να μας επιβεβαιωσει ο Λουτσεσκου οτι οντως κανει θαυματα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
montekristo
Εγω παλι ζω για την στιγμη οπου τις οποιες ελλειψεις χαρακτηριστικων του ροστερ μας θα καλυψει σε απολυτο βαθμο η αγαστη συνεργασια των ομαδων μας Β' και Α' και κατα συνεπεια των δυο προπονητικων team τους. Παντα με την προυποθεση να κατακτησουμε τουλαχιστον εναν τιτλο και να φτασουμε τουλαχιστον στους 16 της ευρωπης.PaokPatraG4 έγραψε:Ζω για την στιγμή που του χρόνου θα θέλουμε τουλάχιστον 12-14 μεταγραφές βασικών κ μη ποδοσφαιριστών για να υπάρχει ένα κάποιο ρόστερ....Μαζί με τους δανεικούς που πήραμε φέτος κ τα συμβόλαια που λήγουν πάμε για ομάδα ενός έτους....Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει δανεικός στον ΠΑΟΚ κανείς από αυτούς που ήρθαν γιατί πολυ απλά ποτέ δεν κρατήσαμε κάποιον δανεικό είτε είχε ρήτρα είτε όχι....Εάν μπορούσαμε να κάνουμε κ συμβόλαια αλά μπάσκετ μονοετή θα είμασταν μπέηδες....
Το φετινό moto-ονειρο του προεδρου μας για
"αυτάρκεια τιτλους και μαζι καθιερωση
στον πολυπλοκο χωρο της ευρωπαικης ελιτ"
θα εχει αρχισει να παιρνει σαρκα και οστα.
ΥΓ. Ο Θεος να μας εχει ολους γερους μεχρι να προλαβουμε να τα δουμε ολα αυτα να γινονται πραξη.
Ο πιπεριδης ήταν στην βαριά φανέλα νομίζω και ήξερε πράματα...Θα δείξει
Μπας και κρατάνε την ανακοίνωση του Μιτρίτσα για τις 23:00 για να μην γκρινιάζουμε για δεκάρι;
Η απόλυτη ησυχία πάντως είναι ανησυχητική. Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως όλες τις προηγούμενες χρονιές που κλείναμε παίκτη τελευταία μέρα μεταγραφών κάτι ακουγόταν νωρίτερα. Αν θυμάμαι λάθος βάλτε κανένα παράδειγμα να πάρω τα πάνω μου.
Η απόλυτη ησυχία πάντως είναι ανησυχητική. Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως όλες τις προηγούμενες χρονιές που κλείναμε παίκτη τελευταία μέρα μεταγραφών κάτι ακουγόταν νωρίτερα. Αν θυμάμαι λάθος βάλτε κανένα παράδειγμα να πάρω τα πάνω μου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
μας εκαψες τον εγκεφαλο....βαλτο στο αγγλικοtzelas έγραψε:https://www.transfermarkt.de/edimilson- ... ler/247555paok re niamou έγραψε:Εντμιλσον Φερναντες εγραψε ο Πιπεριδης στο φουμπου της βαριάς φανέλας
https://www.transfermarkt.com/edimilson ... ler/247555
Φαινεται ομως εξαιρετικη περιπτωση....δυσκολακι
- invincible
Ρε μη καταναλώνετε ενέργεια και Φαιά ουσία για το τι έγραψε ο καθένας. Γράψτε εσείς αυτό που θέλετε εσείς. όλη την ώρα γιατί έγραψε εκείνο γιατί είπε το άλλο γιατί γκρινιάζουν κτλ. σταματήστε να κάνετε του μπατσονομους στο φορουμ. Παίξτε λίγο μπαλίτσα .
kosths BXL έγραψε:pisakaipoupoula έγραψε:+ όσα θες, αλλά εδώ μέσα είναι σα να μιλάς κινέζικα...φέρε 5,6 παλαίμαχους να πανηγυρίζουν μέρα νύχτα...μέχρι να τους δουν στο γήπεδο να σέρνονταιodynet έγραψε:
Αυτοί, δυστυχώς, πήραν ήδη 7 παίκτες, παραγωγικής ηλικίας (18-28), ένας εκ των οποίων δανεικός, ένας ελεύθερος και οι υπόλοιποι με αγορά, συνολικής αξίας 10,9Μ και ανέβασαν και 5 παιδιά από την Κ19...ότι κάνουν δηλαδή όλες οι φυσιολογικές, μεσαίες ομάδες της Ευρώπης τα καλοκαίρια.
+ ότι δεν έχουμε στελέχη να το κάνουν αυτό, είτε χαρτογιακάδες είτε άχρηστοι πηγαίνουν το καράβι σχεδόν κανένας στη διοίκηση δε νιώθει από ποδόσφαιρο
ωραια αρα περιμενω να δω τους δανους δυνατους απεναντι μας...οχι να νικησουν γτ η νικη ειναι και τυχη αλλα εστω να ειναι καλοι...αν δεν ειναι μετα να γελαμε με την παρτη σας για κανα 24ωρο ?
Μη το βλέπεις μόνο στα στενά πλαίσια ενός ματς στα πλαίσια του αδιάφορου Κονφερανς (= του κατιμά της Ευρώπης από άποψη εσόδων). Αυτοί πούλησαν φέτος τον δικό τους Τζόλη (Μοχάμεντ Νταραμύ, 19χρ) στον Άγιαξ για συμπτωματικά παρόμοιο ποσό (12-13 Μ) και με τα χρήματα αυτά βρήκαν την ευκαιρία να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν την ομάδα των επόμενων ετών, που θα τους φέρει συμμετοχή σε καλύτερες διοργανώσεις και περισσότερα έσοδα μακροπρόθεσμα. Κάποιες μεταγραφές θα τους βγουν και κάποιες όχι και μπορεί να χρειαστεί χρόνος να δέσουν οι νέοι παίκτες αλλά σε γενικές γραμμές κάνουν το αναμενόμενο και το λογικό για μια ομάδα του μεγέθους της.
Ο τρόπος της Κοπενχάγης συνήθως δικαιώνεται ποδοσφαιρικά και όχι το να κυνηγάς παραδόπιστους 35άρηδες, που ενδιαφέρονται μόνο για την τελευταία μπάζα ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα ή που δεν τους ανανέωναν το συμβόλαιο ούτε στη Β' Ισπανίας. Δε μπορεί όλοι οι άλλοι να είναι τρελοί που δεν θέλουν τέτοιους κι εμείς οι λογικοί.
Εμένα μου το είπε ο Ντούσαν21nunies4 έγραψε:Που το ειδατε ρε μαγκες ολοι; Αφου δεν ειχε τηλεοπτικη καλυψηwickerman έγραψε:Ότι δηλαδή εσύ αφιέρωσες δύο ώρες από τη ζωή σου και είδες το φιλικό Βόλος Α.Ε.Κ.; Χαχαχαχαχα. Δεν μπορώ φίλε να συνεχίσω να γράφω με έπιασε νευρικό γέλιο.proedros έγραψε: Ο Τζιοβίνκο δεν σε χαλάει στα 34 σε χαλάει ο Αμραμπατ…Τον είδες καθόλου με τον Βόλο;;;Ο καλύτερος παίκτης της Άεκ ήταν…έκανε τα πάντα μπροστά…και έρχεται από γεμάτες σε αριθμούς χρονιές από Αραβίες…ναι, δεν ήταν Ευρώπη αλλά και ο Μιτριτσα εκεί ήταν με πιο φτωχούς Αριθμούς..αναφέρεις Σβαμπ και Κούρτιτς λες και θα παίξουν 50 παιχνίδια οι δυο τους…ο Ντιαγέ έχει χαρακτηριστικά που δεν έχουμε στην ομάδα , μια χαρά θα κούμπωνε…λες αν δεν ήταν καλός θα τον πουλούσε 16 εκατ. η Γαλατά;Ο Τζουμπερ παίζει 7 χρόνια Μπουντεσλίγκα και εθνική Ελβετίας κάτι δεν λέει αυτό;;;Πολλοί εδώ μέσα έχετε την τάση να μειώνετε όλο τους άλλους…κατεβείτε λίγο και σκεφτείτε πως κάνουν και οι άλλοι μεταγραφές…φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα…καταλάβετε το!! γι αυτό η ομάδα χρειάζεται παίκτες ποιότητας!!