Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από pilotos »

Γίνεται πλέον ξεκάθαρο ότι μας φόρτωσες τον Σλοβάκο Μίνχελ, για να καλύψεις τον Σάμπο, και τον Μακ εσύ και ο Αρνεσεν

θα μπορούσαν να λένε όλοι οι αρδ...

:lol: :lol: :lol: :lol:
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

ρε μη χαλιεστε αλλο χρονιαρες μερες. ακουστε ενα τραγουδακι με πολυ ωραιους στιχους να πανε κατω τα φαρμακια και ολα καλα θα πανε..... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Δε θα ρίξω κι άλλο κλάμα
να γελάς εσύ κρυφά,
δε θα πω "χαράς το πράγμα"
που μου κλέβεις τη χαρά

Δε θα σε δικαιολογήσω
στην καρδιά δε θα κρυφτώ,
και το δρόμο θα σου δείξω
που δε θα `χει γυρισμό

Κι αφού βάλω σε μια τάξη τ’ ασυμμάζευτα
θα σου πω αν είσ’ εντάξει τώρα μάζευ’ τα,
κι αν κρατάς το χαρακτήρα τον αλύγιστο
παρ’ το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο

Δε θ’ αντέξω να το ξέρεις
τη συγγνώμη σου ξανά,
έπαψε να με ενδιαφέρει
η καρδιά σου αν πονά

Μες στο δάκρυ δε θα κρύψω
ενοχές κι εγωισμό
και το δρόμο θα σου δείξω
που δε θα `χει γυρισμό

Κι αφού βάνω σε μια τάξη τ’ ασυμμάζευτα
θα σου πω αν είσ’ εντάξει τώρα μάζευ’ τα,
κι αν κρατάς το χαρακτήρα τον αλύγιστο
παρ’ το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο
[youtube]Ls0Zexu_7GU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

joshua έγραψε:Παλυ καλα ρε simba που εγω ισοπεδωνω τα παντα...Ξαναδιαβασε τι εγραψες,εγω ειμαι γατακι μπροστα στην πριονοκορδελα που περασες τους παντες στην ομαδα.
Ρε αδερφε, σοβαρα τωρα αυτο καταλαβες τωρα?
Οτι τους περασα ολους πριονοκορδελα ή οτι απαξιωσα κατι?

Τονισα στην αρχη τα τοσα ελαφρυντικα που το ολο εγχειρημα εχει,παρα τα οποια (κατ'εμε) λαθη διαχειρισης που ανεφερα στη συνεχεια,
προσπαθώντας να δωσω μια πιο σφαιρικη/ισορροπημένη οπτικη των πραγματων και να δειξω πως ειναι εξαιρετικα δυσκολο μια νεα ομαδα να ορθοποδησει και να προοδευσει με τοσες μαζεμενες αρνητικες συνθηκες/συγκυριες,
και αρα, ειναι υπερβολικο σε 4 μόλις μηνες, βιαστικα να βγαζουμε συμπεράσματα και να απαξιωνουμε ολοκληρωτικα κατι, ζητωντας να φύγει ο ενας κ ο αλλος..

Ποσο μαλλον οταν και ο αλλος (Φρανκ), εχει μολις 6 μηνες στην ομαδα και τοσα σημαντικα ελαφρυντικα για τα του καλοκαιριού, που κατα καιρους εχω τονισει..

Ποσο μαλλον οταν και οι πέτρες (εκτος του Ιβαν μαλλον :mrgreen: )ξερουν οτι προκειται για μεταβατικη χρονια και οταν η ιστορια εχει δειξει οτι αλλαγες μεσουσης της χρονιας, σπανιως βοηθανε..

Ας περιμενουμε μεχρι του χρονου τέτοια εποχη, εφοσον βοηθησει κ ο ιβαν το καλοκαιρι και ο φρανκ με καλυτερες συνθήκες και συνεργασια με ιγκορ, κανει τις ενδεδειγμενες κινησεις...

Δε σουπα ουτε να βλεπουμε παπάδες και να πανηγυριζουμε, ουτε να κλείνουμε τα ματια σε επαναλαμβανόμενες κακες εμφανισεις, ουτε να παραμυθιαζομαστε με ανεδαφικες συγκρίσεις ή χαζα στατιστικα του στυλ κατοχη και αριθμος πασων..
Βεβαια ομως ουτε στη μεση της χρονιάς να κολλαμε στους 2 πόντους +- απο κουλες, βαζελους,νιωνιους, ουτε να ωρυομαστε που τοσο νωρις και με τοσα πουχουν γινει δεν υπάρχουν κάποιες σταθερες, ουτε να παρασυρομαστε απτην απογοητευση και να θελουμε να τα διαλυσουμε ολα ξαναμαναμανα(τουτουρουρου :mrgreen: )..

Απλα, να ειμαστε πιο ισορροπημενοι και υπομονετικοι, παντα με κριτικο ματι αλλα και νηφαλιοτητα, συνυπολογιζοντας και τα compelling ελαφρυντικα...

Υ.Γ.Ας ελπισουμε, την ιδια οπτικη να εχουν και οι Ιβαν-Βεζυρτζης, και να μη χαντακωσουν με αυτογκολ τη φαση απτους πρωτους μηνες...
Γιατι αλλαξαμε κοουτς,αλλαξαμε ΤΔ, αλλαξαμε πολλους παίκτες βαριδια,
κριμα δεν ειναι να μην αλλαξει και η νοοτροπια Ιβαν αποφευγοντας τα ιδια λαθη?
Μακαρι οι σημερινες επιλογες με ξεκαθαρους ρολους, χωρις να υποβαθμιστει ο ρολος του Φρανκ ,
να σηματοδοτησουν την παραπανω αλλαγη και μια νεα εποχη..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 21 Δεκ 2015, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ιγκορ στο φαρμακειο επειγοντως

Εικόνα

ΥΓ Κι εσεις ΠΑΟΚτσακια μου 1-2 χαπακιατη μερα,ειδικα οσοι ακουτε-διαβαζετε τα ΜΜΕ γιατι θα μας τα κανουν τουμπανο.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Είναι πώς το βλέπει ο καθένας ξεχωριστά : είσαι ευχαριστημενος με την έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ανάλογα.

αν μιλήσεις βαθμοθηρικά, όχι. μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς.

αν μιλήσεις αγωνιστικά, ντεμι ντεμί γιατί δεν ξεγράφω την εξαιρετική πορεία του καλοκαιριού αλλά και κάποια εξαιρετικά αποτελέσματα στη μέχρι στιγμής πορεία. Επίσης ματς που δεν κέρδισα ήμουν καλύτερος αλλά και άτυχος ή έπεσε σφάξιμο (πχ ηρακλή, λεβαδειακό). Σύν ότι σε ματς που δεν ήμουν καλός κέρδισα (χθες, καλλονή κτλ)

αν μιλήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν για το πόσο ελπιδοφόρα το μέλλον, πάλι θα πω ντεμι ντεμι γιατί αν υπάρχει κάτι που με "κομπλάρει" είναι η ίδια μας η φύση και οι γνωστή υπομονή που δείχνουμε.

αν μιλήσεις εξωαγωνιστικά, ούτε καν. έχω σφαχτεί σε πολλά ματς, έχω 6 χέρια πεναλτι που έγιναν γαργάρα άλλα με κάποιο μαγικό τρόπο φαίνομαι και ευνοημένος... και μάλιστα οι ίδιοι οι οπαδοί το αποδέχονται αυτό!!! :o :lol: :evil:

αν μιλήσεις επικοινωνιακά, ούτε καν. υπάρχει ένα μόνιμο μπάχαλο επι το πλείστον άνευ λόγου και αιτίας. ή μάλλον υπάρχει αιτία αλλά συνεχίζουμε να την...ακούμε με περίσσια προσοχή...

αν μιλάς διοικητικά, ναι, γιατί ο ΠΑΟΚ (ακόμα και σήμερα που μιλάμε) δείχνει να επεκτείνεται, να βάζει νέα πρόσωπα, να ακολουθεί ένα σταθερό, ευρωπαϊκό πλάνο ανάπτυξης βάζοντας σημαντικά ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στη λειτουργία του (άρνεσεν, μιχελς)

αν τέλος, μιλάς για δείγματα που μου έχει δείξει η ομάδα ότι στο μέλλον μπορεί να πάει για μεγάλα πράματα, θα πω ναι γιατί πιστεύω ότι πολλοί απο τους καινούριους παίχτες δεν έχουν δείξει ακόμα το πραγματικό τους ταλέντο αλλά και η ομάδα έχει δείξει σε "σημαντικά" ματς ότι έχει καλά στοιχεία (ζελα, αεκ, ντορτμουντ κ.α).

γενικά, πολύ "φλου" η ερώτηση και επιδέχεται πολλαπλών απαντήσεων... :roll:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τζος φιλικα

Απλα βγάζεις γκρίνια και οχι κριτική γιατι υπονοείς να τους διώξουμε και οτι ειναι άχρηστοι χώρος να λες συγκεκριμένα πραγματα που οντως υπαρχουν

Κανεις δε μπορει να ναι ικανοποιημένος σιγουρα αλλα ειπαμε να δώσουμε χρονο για τελικές κρίσεις

Ναι στην κριτική ανα παιχνίδι μετεγγραφες έως τωρα κλπ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οχι μανιακε εσεις βαφτιζετε την κριτικη γκρινια γιατι εχετε αποφασισει και δικαιωμα σας να στηριζετε ετσι για να στηριζετε.Καμια απομακρυνση δεν ζητησα,κινησεις ουσιας ζητησα που δεν βλεπω και αν δεν γινουν μονες τους θα οδηγησουν μοιραια σε εξοδους.Τυφλη στηριξη χωρις σημαδια προοδου δεν υπαρχει και ακομα περιμενω απο καποιον να μου πει τα σημεια του παιχνιδιου μας που βλεπει βελτιωση απο παιχνιδι σε παιχνιδι αλλα ακομα τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ πάλι έχω να πω οτι σε 5 μήνες κανείς δεν μπορεί να κριθεί.Κανείς όμως.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

K_geo έγραψε:περίμενε γιατί σς καμια εβδομάδα θα αρχίσουν και τον μεγάλο στόχο, τον Άρνεσεν. ;)
Ο Μεγαλος στοχος Ειναι Αλλος.
Τα εχω περιγραψει αναλυτικα πριν καν ξεκινησει η ενορχηστρωμενη επιθεση στο project.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

joshua έγραψε:Οχι μανιακε εσεις βαφτιζετε την κριτικη γκρινια γιατι εχετε αποφασισει και δικαιωμα σας να στηριζετε ετσι για να στηριζετε.Καμια απομακρυνση δεν ζητησα,κινησεις ουσιας ζητησα που δεν βλεπω και αν δεν γινουν μονες τους θα οδηγησουν μοιραια σε εξοδους.Τυφλη στηριξη χωρις σημαδια προοδου δεν υπαρχει και ακομα περιμενω απο καποιον να μου πει τα σημεια του παιχνιδιου μας που βλεπει βελτιωση απο παιχνιδι σε παιχνιδι αλλα ακομα τιποτα.

Διαφωνουμε για το ποιος βαφτίζει τι

Δε στηρίζω για να στηρίζω

Ούτε απο τος μετεγγραφες ειμαι ευχαριστημένος ούτε απο πρόοδο

Αλλα θα περιμένω

1 διορθωτικές κινησεις και β τα πλει οφ

Αυτα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αρχισαν τα οργανα με το νον πειπερ για δυσαρεσκεια μπερμπατοφ.

Γερο στομαχι ιγκορ. Τωρα πρεπει να δειξεις 100 κιλα απιδια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπαρχει αυτο που λες ρε Μανιακε.Ναι χρειαζεται χρονος και για αυτο ακριβως δεν εχω γραψει ΠΟΥΘΕΝΑ για απομακρυνσεις και εξοδους αλλα ο χρονος δεν δινεται δωρεαν.Αν δουμε προοδο στα επομενα παιχνιδια προφανως και εδω θα ειμαστε να την αναγνωρισουμε και να δωσουμε οσο χρονο θελεις αλλα αν συνεχισει αυτη η εικονα,πχ σε πεταξει καμια Καλονη εκτος κυπελου,παει η σφαλιαρα συνεφο παντου,εμεις τι θα λεμε,με το στανιο να δωσουμε χρονο;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Όπως το βλεπω εγω μονο αν στηρίξει ο ιβαν μπορούμε να ελπίζουμε

Σε πρωταθλημα που ολα κρίνονται στα πλει οφ και μας εχουν πιάσει κορόιδο φυσικα και θα περιμένουμε το τελος

Η πρόοδος εξαρτάται απο πλους παράγοντες που παραγνωρίζεις ομως

Εχουν δικαιολογίες

Παρότι πολλα πανε φανερά στραβά
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Οχι μανιακε εσεις βαφτιζετε την κριτικη γκρινια γιατι εχετε αποφασισει και δικαιωμα σας να στηριζετε ετσι για να στηριζετε.Καμια απομακρυνση δεν ζητησα,κινησεις ουσιας ζητησα που δεν βλεπω και αν δεν γινουν μονες τους θα οδηγησουν μοιραια σε εξοδους.Τυφλη στηριξη χωρις σημαδια προοδου δεν υπαρχει και ακομα περιμενω απο καποιον να μου πει τα σημεια του παιχνιδιου μας που βλεπει βελτιωση απο παιχνιδι σε παιχνιδι αλλα ακομα τιποτα.
στα τελευταία παιχνίδια είναι βελτιωμένη η αμυντική μας λειτουργία. :mrgreen: το λενε τα κομπιουτερς και οι αριθμοι αλλωστε! :)

αυτό βέβαια, το ότι επιλέγουμε να παίξουμε αρκετά μέτρα πιο πίσω, δεν μας κάνει τόσο επιθετικούς όσο τους προηγούμενους μήνες και φανερώνει το αργό τρανζίσιον μας απο την άμυνα στην επίθεση. 8-)

επίσης έχουμε 3 νίκες στα τελευταία 4 ματς.

αν και γενικά το ¨θέμα¨μας φέτος είναι με τα πολλά χ και όχι οι ήττες που δεν είναι πολλές, ίσα ίσα.

τέλος για εμένα, το πιο σηγμαντικό είναι ότι παρά το σύντομο χρονικό διάστημα, η ομάδα και το επιτελείο της δείχνει να δουλεύει και σε πλαν β και γ κτλ κτλ και αυτό θα φανεί στην πορεία και ήδη έχει φανεί σε καποια ματς, όχι όπως πέρυσι που όταν το πλαν α ξεφούσκωσε, όλα τελειώσαν...

υγ: μέχρι η ομάδα να βρεί τις σταθερές της, θα έχουμε σκαμπανεβάσματα, μπορεί για μεβδομάδες, μπορεί για μήνες. όλα αυτά είναι μέρος μια φυσιολογικής διαδικασίας. κανένα πρότζεκτ σε καμία εταιρεία σε κανέναν τομέα δεν εχει πάντα σταθερά ανοδική πορεία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”