θα μπορούσαν να λένε όλοι οι αρδ...

[youtube]Ls0Zexu_7GU[/youtube]Δε θα ρίξω κι άλλο κλάμα
να γελάς εσύ κρυφά,
δε θα πω "χαράς το πράγμα"
που μου κλέβεις τη χαρά
Δε θα σε δικαιολογήσω
στην καρδιά δε θα κρυφτώ,
και το δρόμο θα σου δείξω
που δε θα `χει γυρισμό
Κι αφού βάλω σε μια τάξη τ’ ασυμμάζευτα
θα σου πω αν είσ’ εντάξει τώρα μάζευ’ τα,
κι αν κρατάς το χαρακτήρα τον αλύγιστο
παρ’ το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο
Δε θ’ αντέξω να το ξέρεις
τη συγγνώμη σου ξανά,
έπαψε να με ενδιαφέρει
η καρδιά σου αν πονά
Μες στο δάκρυ δε θα κρύψω
ενοχές κι εγωισμό
και το δρόμο θα σου δείξω
που δε θα `χει γυρισμό
Κι αφού βάνω σε μια τάξη τ’ ασυμμάζευτα
θα σου πω αν είσ’ εντάξει τώρα μάζευ’ τα,
κι αν κρατάς το χαρακτήρα τον αλύγιστο
παρ’ το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο
Ρε αδερφε, σοβαρα τωρα αυτο καταλαβες τωρα?joshua έγραψε:Παλυ καλα ρε simba που εγω ισοπεδωνω τα παντα...Ξαναδιαβασε τι εγραψες,εγω ειμαι γατακι μπροστα στην πριονοκορδελα που περασες τους παντες στην ομαδα.
Ο Μεγαλος στοχος Ειναι Αλλος.K_geo έγραψε:περίμενε γιατί σς καμια εβδομάδα θα αρχίσουν και τον μεγάλο στόχο, τον Άρνεσεν.
joshua έγραψε:Οχι μανιακε εσεις βαφτιζετε την κριτικη γκρινια γιατι εχετε αποφασισει και δικαιωμα σας να στηριζετε ετσι για να στηριζετε.Καμια απομακρυνση δεν ζητησα,κινησεις ουσιας ζητησα που δεν βλεπω και αν δεν γινουν μονες τους θα οδηγησουν μοιραια σε εξοδους.Τυφλη στηριξη χωρις σημαδια προοδου δεν υπαρχει και ακομα περιμενω απο καποιον να μου πει τα σημεια του παιχνιδιου μας που βλεπει βελτιωση απο παιχνιδι σε παιχνιδι αλλα ακομα τιποτα.
στα τελευταία παιχνίδια είναι βελτιωμένη η αμυντική μας λειτουργία.joshua έγραψε:Οχι μανιακε εσεις βαφτιζετε την κριτικη γκρινια γιατι εχετε αποφασισει και δικαιωμα σας να στηριζετε ετσι για να στηριζετε.Καμια απομακρυνση δεν ζητησα,κινησεις ουσιας ζητησα που δεν βλεπω και αν δεν γινουν μονες τους θα οδηγησουν μοιραια σε εξοδους.Τυφλη στηριξη χωρις σημαδια προοδου δεν υπαρχει και ακομα περιμενω απο καποιον να μου πει τα σημεια του παιχνιδιου μας που βλεπει βελτιωση απο παιχνιδι σε παιχνιδι αλλα ακομα τιποτα.